Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Finále SC CHICAGO Blackhawks vs BOSTON Bruins
Súboje o Stanleyho pohár.
teraz uz nastastie, som ten live gol nezaregistroval, to by ma inak vytocilo, ano sms od kamosa v zneni" ahahahaha tolko to smoly" ma uistila v tom, ze sme nakoniec fasovali
asi to tak malo byt, s TOR to vyslo, aj v ramci OT, aj s PIT v ramci OT, dnes by sme neskorovali ani do 9OT.....take tutovky nepremenit neskutocne
skoda toho, za stavu 1:3 sme sa vlastnymi chybami a smolou pripravili o vitazstvo, netvrdim, ze si domaci nevytvarali tlak, sance, ale prehrali sme si to sami, vlastnymi chybami a nemohucnostou pri zakoncovani; odohrali sme s nimi uplne vyrovnanu particku, da sa da
takze hlavy hore! zapas ukazal, ze vsetko je otvorene a urcite je v nasich silach trhnut to uz zo soboty na nedelu a ak nie, tak doma na beton
zapas ako taky, splnil vsetko to, co sa pred touto seriou spominalo - bude to nezabudnutelne finale velkych timov
asi to tak malo byt, s TOR to vyslo, aj v ramci OT, aj s PIT v ramci OT, dnes by sme neskorovali ani do 9OT.....take tutovky nepremenit neskutocne
skoda toho, za stavu 1:3 sme sa vlastnymi chybami a smolou pripravili o vitazstvo, netvrdim, ze si domaci nevytvarali tlak, sance, ale prehrali sme si to sami, vlastnymi chybami a nemohucnostou pri zakoncovani; odohrali sme s nimi uplne vyrovnanu particku, da sa da
takze hlavy hore! zapas ukazal, ze vsetko je otvorene a urcite je v nasich silach trhnut to uz zo soboty na nedelu a ak nie, tak doma na beton
zapas ako taky, splnil vsetko to, co sa pred touto seriou spominalo - bude to nezabudnutelne finale velkych timov
Co delalo Chicago lip jak my? Podival jsem se na zkracenej zaznam a skoro mi to prislo ze Bruins si s nima delali to co s nama v game 2 (bylo to urcite horsi nez s nama ve zbytku serie). Rozdil je zrejme nekde mezi nebem a zemi (tycky se obratily, stastne odrazy, karma, to jsme my nemeli), ale pak preci jen uznam ze Chicago dela alespon lepsi job v predbrankovem prostoru kde jsme my selhali...
Tak jak jsem ja nechapal jak jsme mohli prohrat game 3, tak ted Boston musi pocitit tuhle medicinu dvojnasob. Snad to ted Chicago nakopne, psychika je klic a po takovemhle zazraku by meli byt na koni a v game 2 hrat mnohem lip. Koukat se na to stejne nebudu..
Tak jak jsem ja nechapal jak jsme mohli prohrat game 3, tak ted Boston musi pocitit tuhle medicinu dvojnasob. Snad to ted Chicago nakopne, psychika je klic a po takovemhle zazraku by meli byt na koni a v game 2 hrat mnohem lip. Koukat se na to stejne nebudu..
Obrana je pohyblivejšia, kombinácie rýchlejšie a presnejšie, hviezdy hrajú svoju hru a na mútenie vody je tam Bolland a Shaw, útok je lepšie organizovaný a koncovka kreatívnejšia. Je to snáď málo?Atlantik » Štv Jún 13, 2013 9:24 am píše:Co delalo Chicago lip jak my? Podival jsem se na zkracenej zaznam a skoro mi to prislo ze Bruins si s nima delali to co s nama v game 2 (bylo to urcite horsi nez s nama ve zbytku serie). Rozdil je zrejme nekde mezi nebem a zemi (tycky se obratily, stastne odrazy, karma, to jsme my nemeli), ale pak preci jen uznam ze Chicago dela alespon lepsi job v predbrankovem prostoru kde jsme my selhali...
...a aj tak bol Boston lepší o pol triedy ak nie o jednu celú. Holt na to sa nehrá, do budúceho zápasu sa z toho musia poučiť.
Cili mi ted rikas ze Chicago je ve vsem lepsi nez PIT a Boston je stejne od nich furt o tridu lepsi.. ?! No ja nevim, mozna obecne by se to dalo nejak hajit, ale urcite NE na zaklade tohodle zapasu (pricemz ja jsem jen premyslel o tom, co jsme meli udelat jinak, abychom alespon ten jeden zapas vyhrali). Tohle mohl byt blowout jak vysitej, s nama tam bylo alespon 2 a pul zapasu vyrovnanejch.. Tohle byl total luck Chicaga (Boston zahodil nemozne, 2.gol darek, 3.gol vlastnak), nam stacil v ty serii jen zlomek z tohodle stesti co meli Hawks v game 1 a mohlo to byt asi o necem jinym. To, ze byl Boston v obou pripadech lepsi se shodneme, ale v tom ze dnes predvedlo Chicago lepsi hru nez PIT temer ve vsech aspektech, to rozhodne ne, protoze kdyby prohrali (tak jak si zaslouzili), tak se kritika na jejich hru jen tak hrne.Getzo5 » Štv Jún 13, 2013 11:52 am píše:Obrana je pohyblivejšia, kombinácie rýchlejšie a presnejšie, hviezdy hrajú svoju hru a na mútenie vody je tam Bolland a Shaw, útok je lepšie organizovaný a koncovka kreatívnejšia. Je to snáď málo?
...a aj tak bol Boston lepší o pol triedy ak nie o jednu celú. Holt na to sa nehrá, do budúceho zápasu sa z toho musia poučiť.
Btw, Krug. V serii s Pens uz nebyl zdaleka tak vyraznej, z beku Bruins to byl asi nejslabsi clanek, relativne mysleno.. (par peknych momentu mel, ale taky casto divne zakladal akce, na PP nebyl schopen zavezt puk do tretiny nekdy ani na 3krat, fyzicky byl prehravan). Dnes hrubice u 2.golu.
Ja som nepovedal, že boli lepší vo všetkom. To tvrdíš ty... na základe mojich slov?
Len som vymenoval, v čom áno. Hra pozostáva z omnoho viac aspektov. Zároveň som ani nepovedal o koľko lepší v daných činnostiach boli. 
"protoze kdyby prohrali (tak jak si zaslouzili), tak se kritika na jejich hru jen tak hrne"
S týmto sa taktiež súhlasiť nedá, keďže vyslovene zle nehrali (teda až na Hjalmarssona a Handzuša slabšieho než Bergerona - no shit
), len bol proste Boston lepší. Byť od niekoho horší nie je dôvod na kritiku, ale je to výborný dôvod na uznanie kvalít súpera. Čosi, čoho Zubatá... ehm, Crosby
nie je evidentne schopný.
"protoze kdyby prohrali (tak jak si zaslouzili), tak se kritika na jejich hru jen tak hrne"
S týmto sa taktiež súhlasiť nedá, keďže vyslovene zle nehrali (teda až na Hjalmarssona a Handzuša slabšieho než Bergerona - no shit
Vyjmenoval si pohyblivejsi obranu, lepsi hvezdy, lepsi role playery, rychlejsi, presnejsi organizovanejsi a kreativnejsi utok. To je dost na to abych to bral tak jak to beru. Nic ve zlym, ale je mi to zahadou jak muze byt Chicago v tolika SAKRA KLICOVYCH aspektech lepsi nez PIT a furt byt prehrano tak VYRAZNYM ZPUSOBEM, mozna jeste vyraznejsim nez byli PIT ve vetsi polovine serie.. Vysvetlenim muze byt, ze se Boston posunul jeste o CELY jeden level vys, coz se mi ale vzhledem k tomu jak vyborne hrali proti nam nechce prilis verit.Getzo5 » Štv Jún 13, 2013 1:56 pm píše:Ja som nepovedal, že boli lepší vo všetkom. To tvrdíš ty... na základe mojich slov?Len som vymenoval, v čom áno. Hra pozostáva z omnoho viac aspektov. Zároveň som ani nepovedal o koľko lepší v daných činnostiach boli.
![]()
Jen jsem premyslel co z toho co predvedlo Chicago jsme meli/mohli udelat my, ale popravde recept Hawks (zatim) mi presvedcivy neprisel. S timhle vykonem a pri takovemhle rozlozeni sil muzou vyhrat prinejlepsim 1 zapas z 5 (to byl on), cili pokud to bude vypadat takhle i nadale tak dalsi 4 zapasy muzou klidne prohrat tak jak my. Zatim verim tomu, ze to bylo o neskutecnem rozdilu v stesti, odrazech .. a opravdu jediny skutecny rozdil vidim ve hre pred brankou (ale to by stacit samo o sobe nemelo), pricemz obrana Chicaga mi prisla v urcitych momentech jeste horsi nez nase.
At je to jak to je, vzhledem na psychologickej boost Chicaga predpokladam od nich v game 2 vyrazne zlepseni, cili tahle debata bude jeste bezpredmetnejsi nez je ted. Vykon se zlepsuje a koriguje mnohem lip, kdyz vis ze mas vedeni 1:0 na zapasy v kapse..
Krug na 90% hrat nebude. Nielen ze vratil skolackou chybou Hawks do zapasu ale ako to bolo spomenute aj jeho PP 'kuzlo' sa vyparilo. Hlavne to co predvdzal v 3OT ktoru sme zacali 5 na 4 ma presvedcilo ze Redden pripadne Bartkowski budu celkovo prinosom. Inak Juliena som nechapal preco na tu PP na zaciatku 3OT dal Kruga namiesto Zdena.
Som vecny optimista ale bez Hortona nasa sanca vyrazne klesne: Seguin, Peverley, Kelly, Daugavins v momentalnej "forme" nedaju gol ani do prazdnej brany.
Som vecny optimista ale bez Hortona nasa sanca vyrazne klesne: Seguin, Peverley, Kelly, Daugavins v momentalnej "forme" nedaju gol ani do prazdnej brany.
Ako hore pise kolega, Krug bol vcera strasny. Pri vyrovnavajucom gole pomohlo Blackhawks stastie, tec od korcule a predlzenie je loteria, sice mensia nez najazdy.
Prve predlzenie som bojoval s vieckami aby som nezaspal, zlomilo ma a vzdal som to. Tak nakoniec aj dobre, ze som to nedopozeral. Skoda prehry a zranenia Hortyho.
Seria ale zacala odhliadnuc od vysledku velmi pekne, prva tretina bola nervozna, hraci oboch muzstiev v krci ale aspon sa hralo pekne do tela (opat sme v tejto cinnosti poriadne zaostavali, az na malickeho Kruga).
Potesil Looch, hral pefektne a Krejcimu tie body sa pripisuju snad same
Seria zacala a my ju ukoncime.
Lets go Bruins!!
Prve predlzenie som bojoval s vieckami aby som nezaspal, zlomilo ma a vzdal som to. Tak nakoniec aj dobre, ze som to nedopozeral. Skoda prehry a zranenia Hortyho.
Seria ale zacala odhliadnuc od vysledku velmi pekne, prva tretina bola nervozna, hraci oboch muzstiev v krci ale aspon sa hralo pekne do tela (opat sme v tejto cinnosti poriadne zaostavali, az na malickeho Kruga).
Potesil Looch, hral pefektne a Krejcimu tie body sa pripisuju snad same
Seria zacala a my ju ukoncime.
Lets go Bruins!!
Ako povedala moja teta, ked pocula rnao vysledok
... Boston si dnes tu smolu uz vycerpal, odteraz zacne vyhravat
....tak dufam ze ma pravdu
Uff ja som bola rano nepricetna dat nejake hodnotenie.
Ten zapas mal gule od prveho momentu do posledneho, Krugov hrozny den, hoci ukazal aj svetle momenty, vcera to jednoducho neslo, ak bude na sebe makat, raz bude z neho velky hrac, jeho silnou strankou je dobre korculovanie a neskutocne tvrda strela - dufam, ze Zdeno ho zauci do tychto tajov.
Mali sme dost smolu co sa tyka sanci, tie v predlzeni, korunovala to Zdenova tycka
Nevadi, poucime sa, zregenerujeme a ideme dalej
Uff ja som bola rano nepricetna dat nejake hodnotenie.
Ten zapas mal gule od prveho momentu do posledneho, Krugov hrozny den, hoci ukazal aj svetle momenty, vcera to jednoducho neslo, ak bude na sebe makat, raz bude z neho velky hrac, jeho silnou strankou je dobre korculovanie a neskutocne tvrda strela - dufam, ze Zdeno ho zauci do tychto tajov.
Mali sme dost smolu co sa tyka sanci, tie v predlzeni, korunovala to Zdenova tycka
Nevadi, poucime sa, zregenerujeme a ideme dalej
Jestli něco může být pro Chicago the difference maker.. bude to zřanění Hortona... protože jestli ten nebude moct nastoupit... myslim že Chicago má šanci... jnk. je to jenom otázka času (samozřejmě pokud budou hrát takhle i nadále)
edit: původně jsem se chtěl rozepsat víc.. ale všechno podstatní už napsal Atlantik.. Chicago nepředvedlo nic, co by nasvědčovalo tomu, že by si s Bostonem měli poradit.. na druhou stranu nemůžu souhlasit s Getzem, protože ty rozdíli oproti Pittsburgu bych viděl přesně v tom, cos ty nezmínil
... tedy že přecijenom hrajou o chlup líp v obraně (tedy pokud Quinnenvile netočí obrané dvojice tak blbě, jako je v tomhle zápase točil... Keith - Seabrkook prostě musí na první řadu.. dvakrát tam nebyli, dvakrát dostali góla)... na třetí stranu.. to prodloužení mě dost odrovnalo... koukat na 6 třetin v řadě v polospánku určitě něco ubralo v mí snaze objektivně vnímat realitu
edit: původně jsem se chtěl rozepsat víc.. ale všechno podstatní už napsal Atlantik.. Chicago nepředvedlo nic, co by nasvědčovalo tomu, že by si s Bostonem měli poradit.. na druhou stranu nemůžu souhlasit s Getzem, protože ty rozdíli oproti Pittsburgu bych viděl přesně v tom, cos ty nezmínil
Cathy » Štv Jún 13, 2013 4:30 pm píše:Ako povedala moja teta, ked pocula rnao vysledok... Boston si dnes tu smolu uz vycerpal, odteraz zacne vyhravat
....tak dufam ze ma pravdu
![]()

Ja len že keď Daugavins nedá, čo nedal, tak Boston nemôže vyhrať
a ten dvojitý odražák v 113. minúte, to musí byť dobrá rana na psychiku
paradna drama s dokonalym obratom CHI. Boston premrhal slubne vedenie a nevyuzil mnozstvo sanci v predlzeni, co ich moze mrziet. Stale je to vsak len jeden zapas a vsetko je otvorene. V roku 2011 Boston prehral prvy zapas golom 20 sek. pred koncom a druhy v predlzeni, co boli tiez tvrde direkty na psychiku hracov, ale nakoniec nic neznamenali.
Klobuk dole pred Hossom
ten bol dnes vsade, o com svedci jeho 10 striel na branu a vyhlasenie za 3. hviezdu zapasu
Krejci takisto vynikal, radost pozerat na jeho hru.
Klobuk dole pred Hossom
švolcovu vodu z práčkymitch » Štv Jún 13, 2013 8:05 pm píše:kukal som len siestu trwtinu boston bol lepsi krejci tam robil finty jak svina. co ten chalan pije?
Ale vážne, Krejčí je ako utrhnutý z reťaze (j v tom predĺžení tá jeho šanca bola
Podla Juliena: Horton je day to day a pri stasti by mohol byt v sobotu k dispozicii.
Myslim ze je skor realny start v pondelok alebo stredu kedze s najvacsou pravdepodobnostou sa ojedna o obnovene zranenie ramena, ktore utrpel este po bitke s Iginlom... a dokonca som zachytil vcera pred zapasom sumy ze Horton hra cele play off s "upper body" injury... tak na 99% ide o to iste "upper body injury"
Myslim ze je skor realny start v pondelok alebo stredu kedze s najvacsou pravdepodobnostou sa ojedna o obnovene zranenie ramena, ktore utrpel este po bitke s Iginlom... a dokonca som zachytil vcera pred zapasom sumy ze Horton hra cele play off s "upper body" injury... tak na 99% ide o to iste "upper body injury"
pát 14. čer 2013 01:55
Vynikajuci zapas,...Bude to tazky oriesok ,v OT sme skoro nic neukazali,skor naopak,ale ostat pozerat do 1 rano sa oplatilo,horsie to uz bolo dnes v robote .
Bolland sa konecne zobudil?
bre ranko.
Bolland sa konecne zobudil?
Horton ma chronicke zranenie laveho ramena od bitky s Iginlom. Ludovo povedane, ma ho uvolnene a casto mu vyskakuje, co sa stalo aj vcera. Rozdiel bol ze ked mu ho napravili bolest neutlmili ani injekcie s ktorymi hral v kazdom zapase play off. Po sezone ho caka operacia. Snad sa to podari zastabilizovat a Nathan nam bude moct pomoct k ziskaniu Poharu.
tak toto nie je kuva dobra sprava, ak by aj Horty v priebehu finale nastupil, uz to nebude ono a na ten 1 utok bol neskutocny spolah
co sa da robit, v 1.lajne ho nahradi Siggy, co by mohlo v pohode klapnut a Siggy bude mat o to väcsiu motivaciu
tym padom sa uvolni flek v 3.lajne, kde sa môze posunut niekto zo 4, na listine cakajucich - Caron
na dnesny zapas si budem musiet opät len pripit, coby dub sa kotulam na svadbu na Oravu a tak, ako na nejaky cas unasaju nevestu, tak aj ja sa necham uniest na nejaku tu hodinku
(netusim ci tam bude tv, k tomu este nova, ak by nahodou ano, nejake to nakuknutie by som urcite zrealizoval, ak nie, tak na vitazstvo!

Niklas Svedberg
co sa da robit, v 1.lajne ho nahradi Siggy, co by mohlo v pohode klapnut a Siggy bude mat o to väcsiu motivaciu
tym padom sa uvolni flek v 3.lajne, kde sa môze posunut niekto zo 4, na listine cakajucich - Caron
na dnesny zapas si budem musiet opät len pripit, coby dub sa kotulam na svadbu na Oravu a tak, ako na nejaky cas unasaju nevestu, tak aj ja sa necham uniest na nejaku tu hodinku

Niklas Svedberg
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé