Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#4 BOSTON Bruins vs NEW YORK Rangers #6

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

BOS
68%
23
NYR
32%
11

Obrázek

A nekľud Atlantika ma len a len teší. :petrik:
tak ta 4 lajna Bostonu je skratka outstanding. Na TSN sa jej po zapase venovali a hovorili, opytajte sa Juliena ktora je jeho najstabilnejsia lajna a on povie tuto, nie preto, ze su schopni skorovat dolezite goly, ale preto ze makaju na 100% od uvodneho buly prveho zapasu, az po 60 min. posledneho zapasu PO.
To je sen kazdeho trenera mat 4tu lajnu ako je tato.

Co sa tyka tej pomoci pre NYR, tak som to presne cakal, nechcel som zbytocne vyrit pokludne vody HF fora, ale vedel som aky bude scenar. Nastastie su Bos podstatne vyrovnanejsi tim ako sme boli my, nevyviedlo ich to z miery a zasluzene vyhrali. :good:
wau to čo je :sok: že si ich boston až takto povodí, to nečakal asi nikto :sok:
este jedna vyhra. Netreba kricat "hop", pokial nemame 4W :andy:
fakt tragédie co kluci v útoku předvádějí, dozadu to jde až na druhou polovinu druhýho zápasu. Ale s jedním gólem se dlouhodobě vyhrávat nedá.
Myslel som si, ze to bude trapenica s antihokejovymi Rangers, co do poctu vyhier v serii. Ked myslim ze Boychuk koncom zapasu trafil zrdku, uz som si myslel, ze to zas zacina. Nastastie nam tam padla hovadina, ale tak by to malo byt, lepsim praje stastie.

Stvrta lajna fantazia :good:

Dokonca aj mladi obrancovia hraju vyborne. Krug by mohol posluzit v nasledujucich rokoch aj ako utocnik :sarcasm:

Neda mi vsak nepripomenut, co za kraviny zas rozhodcovia odpiskli resp. neodpiskli, tentokrat neodpisknuty offside, ktory byt mal, a ignorovanie vysokych hokejok, ci vymysleny faul Jagra. Necudo, ze tiekla krv vo velkom.

Dorsett to skusal na Marchanda a ked prisiel Thornton, tak dobre, ze sa nerozplakal na mieste :plac:
Joe S. píše:wau to čo je :sok: že si ich boston až takto povodí, to nečakal asi nikto :sok:
Už od TDL a tých prestupov Iggy/Džegr som vedel že finále konferencie bude Pit - Bos, Gary je už čitatelný :roll: .
Ohlund píše: Už od TDL a tých prestupov Iggy/Džegr som vedel že finále konferencie bude Pit - Bos, Gary je už čitatelný :roll: .
Zvlastni, to ja tedy treba jeste 2 minuty pred koncem game 7 Bos-Tor cekal neco jinyho..
Atlantik píše:
Ohlund píše: Už od TDL a tých prestupov Iggy/Džegr som vedel že finále konferencie bude Pit - Bos, Gary je už čitatelný :roll: .
Zvlastni, to ja tedy treba jeste 2 minuty pred koncem game 7 Bos-Tor cekal neco jinyho..
Ved práve hlavne to ma utvrdilo, Bos neznášam a bol som rád že už vypad... oh wait a nakoniec idú za dalším cupom..
Bruins LTT zvládli sériu s Torontom ale teraz im Rangers nestíhajú ani náhodou...niekto si zrejme myslel že to :king: Henrik zvládne sám :nono:

#19 a #61 :arrow: :dole:
D§M píše:...niekto si zrejme myslel že to :king: Henrik zvládne sám :nono:
Obrázek

:neviem: :jn:
D§M píše:Bruins LTT zvládli sériu s Torontom ale teraz im Rangers nestíhajú ani náhodou...niekto si zrejme myslel že to :king: Henrik zvládne sám :nono:

#19 a #61 :arrow: :dole:
Ne ze by mi to nejak zvlast vadilo, ba naopak, ale prekvapuje me jalovost Nashe a hlavne Richardse, dnes neodehral ani 10 minut. Cim to?
megaton píše: Ne ze by mi to nejak zvlast vadilo, ba naopak, ale prekvapuje me jalovost Nashe a hlavne Richardse, dnes neodehral ani 10 minut. Cim to?
He stinks.
Jediny mozny dovod preco Rangers hraju tak slabo a bez nasadenia je bojkot trenera. Uprimne povedane ked som siel na zapas, obaval som sa uvodnych minut ale Rangers nevyvinuli ziadnu aktivitu, snahu, energiu a myslim ze v prvych minutach sa ani nedostali do utocnej zony. Nebyt Henrika tak je 0-3 po 1. tretine... a osobne cakam ze aj jemu dosli nervy a vo stvrtok uz nepoda super-vykon ako vcera.

Z pohladu Bruins vsetko vyzera az prilis idealne ale zaklad je ukoncit seriu cim skor. Stvrtok by bol idealny ale skor to vidim na $$$obotu z roznych (aj nehokejovych) dovodov.
Kower píše:Jediny mozny dovod preco Rangers hraju tak slabo a bez nasadenia je bojkot trenera. Uprimne povedane ked som siel na zapas, obaval som sa uvodnych minut ale Rangers nevyvinuli ziadnu aktivitu, snahu, energiu a myslim ze v prvych minutach sa ani nedostali do utocnej zony. Nebyt Henrika tak je 0-3 po 1. tretine... a osobne cakam ze aj jemu dosli nervy a vo stvrtok uz nepoda super-vykon ako vcera.

Z pohladu Bruins vsetko vyzera az prilis idealne ale zaklad je ukoncit seriu cim skor. Stvrtok by bol idealny ale skor to vidim na $$$obotu z roznych (aj nehokejovych) dovodov.
Taky bych videl, problem v trenerovi. To ze se s hraci zrovna neprateli, je znamo, ale posledni dobou se mluvi o tom, ze uz to prerusta v neco vic. U Richardse je to obvzlaste zarazejici, je to PPG hrac, ok, system je spise Blockey, nez hockey, to mu asi par bodu sebere, ale v pred PO jeho forma rostla, a myslel jsem ze ji jeste vygraduje. To ze je ted ve 4. lajne, tak podle me je v tom neco vic. Mozna i nejake zraneni?
Atlantik píše:He stinks.
for this opinion, thank you .... not
Kower píše: ale skor to vidim na $$$obotu z roznych (aj nehokejovych) dovodov.
Tyhle teorie miluju. Hlavně Boston je asi ten poslední, který by fakt měl riskovat nějaký vypuštěný zápas.
megaton píše:
Atlantik píše:He stinks.
for this opinion, thank you .... not
No jo, bylo to mysleno v kontextu na tiskovku ohledne Hagelina a na to jak Torts svy hrace bere. On se takhle o nich vyjadruje bezne a verim tomu ze i v kabine je jeho pristup takovyhle. Zrejme se tam neco hnusnyho semlelo po game 5 ve Washingtonu. Faktem je, ze Richards hral dobre opravdu jen chvili (na konci ZČ) a krom toho bylo hodne zapasu, kde to vylozene voral i kdyz ten prostor a podminky mel.. Byl marnej na PP (ale to jsou tam vsichni) a souboje v rozich mu prilis toho nerikali. Do strel se taky hazet nebude..

Co si budeme rikat, je to horky kandidat na buyout, at uz je puvod problemu kdekoliv.
https://vine.co/v/b90UwT0O9nb" onclick="window.open(this.href);return false; :lol2:
Tak "tvrdas" Tortorella oznamil Richardsovi ze dnes nebude hrat cez telefon... vacsie chrapunstvo by bolo iba keby mu to oznamil cez SMS alebo email.

Ak sa nasi neporazia sami tak dnes tuto seriu ukoncime a neprekvapilo by ma keby to bolo 3 a viac golovym rozdielom.

P.S.: Jagr rano nekorculoval, zatial dovod neznamy.
Kower píše:Tak "tvrdas" Tortorella oznamil Richardsovi ze dnes nebude hrat cez telefon... vacsie chrapunstvo by bolo iba keby mu to oznamil cez SMS alebo email.
WOW. Je cas odejit Tortsi. Ten chlap ztraci kontrolu... Letos to uz NYR zrejme stalo sezonu, ale do budoucna se od toho muzou hodne odrazit. Ten clovek je neskutecne potapi ke dnu, tak kontraproduktivni vliv trenera je obecne ve sportu velmi tezke najit...
tak tomuto sa hovorí charakter, ja že takéto praktiky sú len v krajinách východnej Európy, viď SMSka Poborskému a hľa, ono to funguje aj v Amerike.

Len či po takomto správaní niekto o toho magora Tortorellu vôbec zakopne :thumbsdown:
Joe S. píše:Len či po takomto správaní niekto o toho magora Tortorellu vôbec zakopne :thumbsdown:
No minimalne zopar sedeni u psychiatra/ psychologa by mu neuskodilo...

Dnes bol vtipny aj Henrik... vraj Boston mal stastne odrazenia pukov... Lucic na to reagoval starou mudrostou: "You’ve got to be lucky to be good. Good to be lucky.”

Dnes to este moze byt celkom zaujimavy zapas :)
Dnes ocakavam tvrdy match :box: , ale na druhej strane vnutorna situacia u Rags nie je bohvieako ruzova, takze mozno to budu chciet aj skoncit :hmm:
kazdopadne stelujem ovladac :waa: malo by to ist na nove :jupi:
Hm, zaujimavy match

v prvom rade pekne dvojgolove vedenie, ktore sme po uplnych stupiditach straitli. Ano tazko mozno daco vycitat Raskovi, ejdnoducho sa posmykol a uz to islo, take veci sa jednoducho stavaju. Co sa tyka toho druheho golu tam sa najprv Rask s Charom nedohodli, a potom Zdeno spravil uplnu skolacku chybu, jasny puk neodpalil...tak ako celkom ok hral polku zapasu tak druhu uuuplne dosral, jednoduchol mal tam zas par tykch veci ze som len tisla rit pri telke.
Co sa tyka Dougieho, ja by som ho posadila, nic v zlom ale chlapec est nevyzrel na take play off a posledny moment zapasu bol toho dalsim dokazom, ale zalezi na zdravotnom stave nasich marodov, ale urcite by s nam viac hodili skusenosti Dennisa....
Jedna vec ktora ma skrie ze strielaem sice jak na verdune ale castokrat z pozicii ktore brankar vidi, a preto by sme mali znova sa vratit k pozicnej predbrankovej hre, dnes mi to tam chybalo.
Aby som zas nekydala tak opat chvalim Kruga - paradne to napalil, ked je nalade smrdi to nebezpecenstvom, snazi sa dadvat prihravocky a uplne skvostna bola ta v predlzeni, skoda ze sme to nevyuzili lebo spoza brany to tam nadhene pasol, skoda.
Siggy s akonecne trafil, dufam ze do dalsieho zapasu bude sebavedomie kusok hore, ono checlo by to este jeden dva goly aby sa dostal do vacsej pohody. Detto Jagr ten uplne v pohode stiha, len nie a nie sa trafit, raz to prist musi. Tesi ma dnesna uspesnot na presilovkach, ale tak ako som v chate zdoraznila, casto krat sme si velmi isti nahravkami naslepo, alebo takae lahkovazne prenechanie puku, ktore potom musime bud hasit faulom alebo s pomocou bozou z toho nic v prospech supera nevznikne.
Jedna prehra snad nic nebude znamenat, dobre sa vyspime, a doma to snad dame, snad nam nebudu prorokom nasi farmarski Providence :hroza:

Dalsi zapas v peknom a celkom prijatelnom case 5:30 cize ak dobre ratam je to pol dvanastej v noci nasho casu :)
Keby sa nestalo toto:

Obrázek

:hroza: bez komentára Chára...

ale hlavne predtým TOTO:

Obrázek

:slap: :lol: tak by ten zápas vyzeral úplne inak. Veď do toho momentu mali Rangers 6 striel a vlastne po tomto momente ich Bruins bili ako žito a to aj v OT. Dnes si to posrali sami, dvakrát už to nepustia. :ciga:

Hamilton je súci na posadenie, ten tam nemá čo robiť, viď. nielen GWG Kreidera ale aj prihrávky Callahanovi na palicu a pod. Seguinovi na PP pomohol, inak však horel kým Krug neprestáva príjemne prekvapovať. :good:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS