Stále jeden z mojich naj obľúbencov. Som rád, že hrá v takej pohode a že sa v Cali zabýval. Je naň radosť pozerať. Tie pohyby a prihrávky
Kiež by mu to vyšlo, veľmi by som mu
Každopádne vo finále s Habs ich rozhodne nevidím.
Súboje o Stanleyho pohár.
Góloviek ste mali viac ako 10, striel ste mali raz toľko menej ako Detroit, ale väčšina z nich boli scoring chances.Selly8 píše:Hymlhergotlaudondonevetrkrucajselemnt! Jesteze jsem se nedival, to bych pak do prace ani dojet nemusel![]()
Tak co kluci dytrojtsky, mam si vubec poustet zaznam nebo se radeji v ramci udrzovani meho zdravi mam spokojit s highlits? Nejak nechapu nektere cisla, RW skoro 50 strel a jen 1PPTo jste museli mit chvilemi tlak jak cep a nerikejte mi ze jsme hrali az tak purpurove ciste, ikdyz mozne je fsecko...
Trochu jsem nakouknul do nocniho chatu a radsi se asi divat nebudu, pry jsme tam meli par vylozenych tutovek, ja uz se zas nervovat nehodlam a pak tu zas budu poustet do eteru veci kterych budu litovat![]()
Ale aspon tohle me pobavilo: Pasha « 07 kvě 2013, 03:40 » Pasha
S tím, že tam budem stát a čekat kdo a jak nám ho tam šoupne to opravdu neRosťa píše:Nemůžeme asi věčně vyhrávat prodloužení.
fantomas píše:Z Etema ještě vyroste velkej hráč.Už se jen zklidnit, zlepšit koncovku a může během chvíle prorazit do top6. Rychlost a drajv mu může už teď kdekdo závidět, fakt supr prospect.
Plačky, plačky, snad je teď RW už dorazí, jen si vzpomenou alespoň na část 2. tř. game 5, ale s proměněním nějaké té tutovky!Atlantik píše:Prosim at jsou to nakonec DucksZas takovy smudla v OT.. Snad si doma Ducks zahrajou alespon jednu presilovku, coz by mohlo trosku pomoct, protoze dnes by Detroit nevyloucili ani kdyby se prodluzovalo jeste ted...
Philly píše:Plačky, plačky, snad je teď RW už dorazí, jen si vzpomenou alespoň na část 2. tř. game 5, ale s proměněním nějaké té tutovky!Atlantik píše:Prosim at jsou to nakonec DucksZas takovy smudla v OT.. Snad si doma Ducks zahrajou alespon jednu presilovku, coz by mohlo trosku pomoct, protoze dnes by Detroit nevyloucili ani kdyby se prodluzovalo jeste ted...