Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

#1 PITTSBURGH Penguins vs. NEW YORK Islanders #8

Súboje o Stanleyho pohár.

Postupujuci :?:

PIT
78%
36
NYI
22%
10

Atlantik píše:
AndyF píše:1. Letang nebyl v drzeni puku ani nahodou.
Snad za necelou vterinu ho mel uz na hokejce..
YOU MUST BE KIDDING ME
AndyF píše: YOU MUST BE KIDDING ME
Co tim chci rict.. Totiz mozna bych ti i ten interference uznal, ale jednak je to fuk (stav 4-0) a navic ten puk mel na hokejce tak rychle, ze sudi nemel ani prilis cas uvazovat o interference. Oba sli po puku a Letang si ho pokryl (roli zrejme hralo i to, ze ve stejnem stridani mel Letang na Tavarese neprijemnej hit a zrejme ocekaval odplatu, tak si to takhle pohlidal, jinak by ho zrejme naremploval JT). Tick-tack call, ale tyhle hity bych v hokeji rad udrzel..

Btw. Crosby v 1.lajne na treninku.. s Kunitzem a Dupuisem. Jokinen je v pohode, ale az 4ta formace, jak jsem avizoval. Neal netrenuje, v TOP6 misto nej Bennett..
AndyF píše:YOU MUST BE KIDDING ME
Ja som ti v chate napísal to isté a takto si nereagoval. :hmm: :andy:
Atlantik píše:
AndyF píše: YOU MUST BE KIDDING ME
Co tim chci rict.. Totiz mozna bych ti i ten interference uznal, ale jednak je to fuk (stav 4-0) a navic ten puk mel na hokejce tak rychle, ze sudi nemel prilis cas uvazovat o interference. Oba sli po puku a Letang si ho pokryl (roli zrejme hralo i to, ze ve stejnem stridani mel Letang na Tavarese neprijemnej hit a zrejme ocekaval odplatu, tak si to takhle pohlidal, jinak by ho zrejme naremploval JT). Tick-tack call, ale tyhle hity bych v hokeji rad udrzel..
Ale ja nepotrebuju nejaky Pittsburgsky vyklady, ja vim, ze vam se to bude libit a kazdej druhej mameluk to bude mit v podpisu..
Ja chtel nejaky necim podlozeny vysvetleni..
treba jako:
Possession of the Puck: The last player to touch the puck, other than the goalkeeper, the player about to touch the puck in one second, or the member of the Pittsburgh Penguins, shall be considered the player in possession. The player deemed in possession of the puck may be checked legally, provided the check is rendered immediately following his loss of possession.
AndyF píše: Ale ja nepotrebuju nejaky Pittsburgsky vyklady, ja vim, ze vam se to bude libit a kazdej druhej mameluk to bude mit v podpisu..
Ja chtel nejaky necim podlozeny vysvetleni..
treba jako:
Possession of the Puck: The last player to touch the puck, other than the goalkeeper, the player about to touch the puck in one second, or the member of the Pittsburgh Penguins, shall be considered the player in possession. The player deemed in possession of the puck may be checked legally, provided the check is rendered immediately following his loss of possession.
Jses hokejovej byrokrat :razz: Taky se z komara dela velbloud.. Ani vetsina fans Islanderu nema s tim hitem problem.
Atlantik píše: Jses hokejovej byrokrat :razz: Taky se z komara dela velbloud.. Ani vetsina fans Islanderu nema s tim hitem problem.
Ty si to nepochopil!
Ja opravdu nevylucuju, ze je pro to nejaky vysvetleni v pravidlech, ktery neznam a myslel jsem, (kdyz teda ted pisem do tech topicu), ze se ho dozvim. Abych priste uz vedel.
Protoze mi prislo, ze ten sudi se na to dival z 5ti metru a Tavares k tomu taky nerekl ani slovo.
Treba se to uz nekede probiralo na jinym foru a nekdo pro to vysvetleni ma.
Ale urcite nebude takovy, co mi tu rikas ty..
to AndyF: Nech sport sportem a pravidla aby mu pomáhali.. né ho ničili... pokud by tohle mělo být podle současných pravidel klasifikováno jako interference, pak se jedná o tu druhou možnost...
WildCelt píše:toto je specialita Mikko Koivua a tusim mu to este nikdy neodpiskali ako faul
:yes:

jako pres kopirak, navic s daleko vetsim efektem..

Analyza sudiho Frasera ( http://www.tsn.ca/blogs/kerry_fraser/?id=379465" onclick="window.open(this.href);return false; ), sice to tam primo nezduvodnil, ale vyjadril se ve smyslu ze jde o cistou zalezitost. Tim nerikam, ze bych se dvema minutama za interference mel v tomhle pripade extra problem, rozhodne chapu ze by si to podle pravidel zduvodnili :neviem: Vic uz k tomu odmitam hledat, je mozne ze jsou specificky situace ktere hokejova pravidla nemuzou presne popsat a nekdy rozhoduje "lidske hledisko a instinkt"..
Hura, slava, dobrali jsme se vysledku.
Zkratim to (co tam Fraser pise):
V okamziku, kdy Tavares haknul Letangovu hokejku (cehoz jsem si ani nevsiml) a inicioval tak kontakt, stal se ten hit legalni.
Jestli to Letang takhle vedel - :klobuk:
já nevim... mě připadá, že by to mělo být legitimní i bez toho kontaktu hokejky.... Letang by stejně musel zabrzdit kdyby chtěl hrát puk (když se k němu odrazil kolmo od mantinelu) a jen těžko by brzdil až po dotyku puku :mf:
Wanic píše:já nevim... mě připadá, že by to mělo být legitimní i bez toho kontaktu hokejky.... Letang by stejně musel zabrzdit kdyby chtěl hrát puk (když se k němu odrazil kolmo od mantinelu) a jen těžko by brzdil až po dotyku puku :mf:
Brzdit nemusi, dokonce ani nemusi hrat puk! :sarcasm:
Vsak kdyz je to hrani puku tak nevyhodny :jn: , mohl se davno toho zavodu o nej vzdat a pockat si na Tavarese v tej :antry: vyhodnejsi pozici.
Ne :nono: dost debat :psst:
Pittsburgh Penguins ‏@penguins 4m
#Pens line rushes at morning skate: Kunitz-Crosby-Dupuis, Bennett-Malkin-Iginla, Morrow-Sutter-Cooke, Glass-Jokinen-Adams.
Top power play unit: Kunitz - Malkin - Crosby with Iginla and Letang.
:petrik:
Ale chudak Jussi.. Neal, Orpik absentuji..

EDIT: Crosbyho start potvrzen :yes:
Tak sakra snad nejsme v extralize aby se piskal to co predvedl Letang ja nevim uplne normalni hit nerikam ze by se pri pravnickym vykladu pravidel nedal pisknout ale tohle se proste nepiska a je to tak dobre.
Uz jste zavolali vymytace??
ake prijemne prekvapko ma cakalo rano :D
Finch182 píše:ake prijemne prekvapko ma cakalo rano :D
Jo jo :) snad nebudou Islanders tak lehka korist :)
:sok: Isles Isles :!: :!: :!: :wave: :yes: poslední gól Isles :slap: Fleury :hehe: do nich do neletavců :bitka3:
no pozrime sa :shock: a vraj je to nemožné (?) :D
len tak ďalej ...
AndyF píše:
ThrashersFan píše:Zas netreba preceňovať PO skúsenosti. Aj v RS, aj v PO je to ten istý šport, ktorý sa hrá na ľade s hokejkou a pukom.
Chtel jsem se ti vysmat, ale neudelam to :nono:
Je videt, ze i ty potrebujes nabrat nejake PO zkusenosti.. :moj:
A dnes môže TF vysmiať teba, tie PO skúsenosti sa Pens zišli a 2 golový náskok si bez najmenších problémov postrážili. Hral už aj Crosby tak to bolo až nefér proti nim hrať, ale ked Matt Martin zavelí k obratu tak Crosby a PO skúsenosti sú ti k ničomu. :neviem:

Ja som len frustrovaný teraz lebo Pens ma pripravili o 125e a pritom za stavu 3:1 už som videl tie peniaze v penaženke :x , v tomto :censored: PO nejde totálne nič podla mojich predstáv , ked už mal jeden z tímov nasadených z 1. mesta prehrať doma malo to byť Chicago :nervy: , ale radšej kašlem nato keby sa tu mám dalej vyjadrovať na adresu pens alebo tohtoročného PO schytal by som ban ( čo by asi nebolo na škodu :hmm: )

Škoda že táto výhra Isles nič neznamená, Pens vyhrajú dalšie 3 zápasy a idú dalej to len ja mám nato ruku vybrať si tie správne zápasy v pravý čas... :hroza:
Ja som cakal na Martinove Fleury :!: Fleury :!: Fleury :!: po minulom zapase, ono to prislo a zda sa, ze to stale funguje :hmm:
Anger píše:Tak sakra snad nejsme v extralize
:hroza:, Frola na tebe!
Ja som odišla za stavu 3:1, že snáď to už dáme a ráno zistím toto :hroza: :hroza:
Kika píše:Ja som odišla za stavu 3:1, že snáď to už dáme a ráno zistím toto :hroza: :hroza:
:hehe:
FLYERS FAN píše:Ja som cakal na Martinove Fleury :!: Fleury :!: Fleury :!: po minulom zapase, ono to prislo a zda sa, ze to stale funguje :hmm:
Nebyt Fleuryho tak uz prvni tretinu nevyhrajeme 3:1, ale je to napr. 3:5.. Ano, nakonec to prosral, ale to ze chytnul 6-7 golu behem zapasu je alarmujici fakt, ktery dokazuje ze jsme byli prehrani a po zasluze odchazime s fackou.

Kika pise ze odesla za stavu 3:1, to ja jsem uz po 1.tretine videl ze Isles to maji napsano v ocich, forcekovali jak divi, zablokovali prechody kolem mantinelu a my jsme kvuli tomu ztraceli spoustu puku a souboju.. Jejich prechod do utocne zony jsme nijak neomezovali. Bylo to pekelni tempo NYI, ktere jsme nebyli schopni zpomalovat. A kdyz se k tomu poprve pridal i Nabokov, je vysledek jaky je..

Pokud Islanders budou hrat takhle i nadale, pak je to na 7 zapasu, tohle nas muze jeste hodne mrzet. Engelland ven, Kunitz budicek.. Ten zpusob prohry a fakt, ze se hralo podle not Isles jsou horsi nez samotni prohra. Ja lehkou serii necekal, neni to poprve co Isles takhle zahrali.. A ani naposled. Velka cast nasich sanci je v presilovkach, k sudim radsi nic, ale jedna vec prece. Aby sel vedle sopticiho a rukavice shazujiciho Hamonica ven i Cooke "for being Cooke", tak to snad ne..
Tak vysmívat se Fleurymu za dnešní zápas může jen někdo kdo ten zápas neviděl!!!! kÁMEN urazu byl uplně někde jinde, bohuzel, tohle me trosku pripominalo lonské play off ale snad je to jen jeden záblesk a připomínka na lonský rok. Ale je to dobrá facka a snad nás to vrátí zpátky na zem, nebot bez dřiny a těžkých zkoušek se ten Pohár prostě nevyhrává.Islanders naplnuji az v game 2 to, že jsem si je vůbec nepřál, je to hodně nevyzpytatelný soupeř a navíc a to přiznavam styl ktery predvadi je me velice sympatický a pohledný, je jen škoda že takový tým bude muset skončit v prvním kole a tym jako STL, z jejich hry je na zvracení a ktery jen drzi 2:1 zuby nechty, a brání snad uz i v satně bude hrat dalej. Jak říkám, tohle byla dobrá facka pro nás, ale dont panic, ISlanders nas proste vyradit nemuzou, o tom jsem presdvedcen, jednu vyhru v té jejich temné hale urveme urcite a pak bude vse v klidu. Tahle výhra byla jen pro to aby si oranžoví trochu udělali dobře, když jejich tým se zarostlými opicemi uz ma off season a nebo se plácá někde na MS
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS