aky zasah do timu, ci rozlozenie jeho vnutornosti

ved som spominal, ze GM nie je nuteny draftovat a ked ma tak namazany stoj, trufa si a ma pocit, ze by dalsi hrac spôsobil rozklad jeho timu, paci sa, môze si to potiahnut vo 4ici; alebo si tam toho 5 hraca vezme, no stale môze ta 4ica tipovat tak ako doteraz, ako keby tam ani ten 5 hrac nebol
ale ak ten 5 hrac pomôze, potom to budes vidiet inak, ako spomina petrik, si tam sice ako host, ale tipujes s rovnakym nasadenim, ako keby si riesil svoj vlastny tim, teda aspon u mna tomu tak bolo
ked som bol draftovany, GM ma do ziadnej taktiky nenutil (vseobecne ju nas tim ani "nepozna", neriesi), tipoval som to tak, ako keby som riesil tipy v stavkovej to je cele a celkom to slo
nikto sa na nic, nikoho nestazoval, fungovalo to a bol som rad, ze som si sezonu mohol takto predlzit, po com "tuzi" drviva väcsina tipujucich a to "musi" byt podstata KTL - zapojit do hry az do jej sameho konca co najviac tipujucich a ako som spominal, neriesim, ci ma sezona 10, ci 100 dni, ked sa raz ten draft zaviedol a dovolim si tvrdit, ze to bol vyborny tah, mal by fungovat aj nadalej, bez prerusovania
ako spomenul Ivan, spocitat hlasy, oznamit konecne vysledky a ide sa dalej, co tam tolko okolo toho tocit, namiesto tychto veci sa mohli poriesit daleko zaujimavejsie clanky na stranke KTL....