Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PLAYOFF DRAFT - hlasovanie GM

Tu sú uložené tabuľky KTL a dôležité témy, ktoré je treba archivovať. V žiadnom prípade nemazať!!!

Ja som za, je to určite lepšie ak tipéry , ktorých tímy nepostúpia do PO môžu pokračovať dalej v tipovaní a tým pádom nestratia zaujem o dianie v KTL..
Minulý rok napríklad, ak by si ma nedraftovali tak už by som sa o to moc nezaujímal...
a ešte taká srandovná otázka? Bude to tak, ako bolo predtým, že najprv berie horší tím po ZČ, ktorý získa neskutočnú výhodu v porovnaní s lepšími tímami po ZČ alebo ako si to predstavujete? Či len tak sopľom po rukáve?

To tých pár bonusových bodov nespraví.

Apropo, výsledky hlasovania nie sú moc presvedčivé, či aj to stačí, aby sa niektorým členom komisie predĺžila sezóna? Kto chce tipovať, môže tipovať individuálne ďalej

Pre ďalší ročník navrhujem potom zrušiť základnú časť a zahájiť od prvého hracieho dňa Play off, či aj tam v polke play off si niektorí zmyslíte play off draft? :thumbsdown:
Joe vacsina je vacsina, preco by vacsina mala vahat len preto ze je to len o par hlasov? demokracia je demokracia, inak neviem o tom ze by sa niekde pisalo ze PO draft nema byt tuto sezonu ak ano tak potom je ta otazka spravna ale ak to nikde nebolo tak uz len podla predoslych sezon sa to dalo ocakavat..
janik píše:Joe vacsina je vacsina, preco by vacsina mala vahat len preto ze je to len o par hlasov? demokracia je demokracia, inak neviem o tom ze by sa niekde pisalo ze PO draft nema byt tuto sezonu ak ano tak potom je ta otazka spravna ale ak to nikde nebolo tak uz len podla predoslych sezon sa to dalo ocakavat..

Načo máme pravidlá a všetky podobné drísty, keď si nimi tesne pred koncom základnej časti vytriete :butt: a napriektomu, že žiadny draft nebol nikde upravený, si ho spravíte. To znamená, že pravidlá sú na nič a každý ich môže porušovať, keď komisia má k nim takýto vzťah :thumbsdown:

PRETO, ŽE TO PRAVIDLÁ NEUPRAVOVALI A ZMYSLELI STE SI TO NA POSLEDNÚ CHVÍĽU, preto ste mali váhať :roll:
Joe pravidla PO draftu boli dane uz davno nebudeme kazdu sezonu vypisovat to co bolo platne a v platnosti zostalo alebo mame stale vypisat aj to ze sa tipuje na stranke KTL a podobne?

a kedze komisia nebola jednotna a mame tu GM tak sme dali sancu ci maju zaujem o PO draft opat alebo nie kedze vzdy sa to riesilo az ku koncu podla situacie kolko mame timov, kolko tiperov a ci je zaujem o draft
1David8 píše:som za :wink2:
prepáčte, mením svoj názor, ak sa to ešte dá...som PROTI draftu...

dôvod je jednoduchý, jednému členovi môjmu tímu šibe z jednej slečny z Hockey Kent a chcem ju zachrániť....
zacina tu z toho byt fraska uz by to bolo asi uzavriet :slap:
nikdy sa to neriešilo tesne pred koncom posledného kola, naschvál som si to pozrel, vlani sa to riešilo skoro, v čase, keď túto sezónu nebolo o sezóne ani chýru, ani slýchu.

A taktiež som si myslel, že vezmete do úvahy aj názory ľudí, ktorí sa pohybujú v KTL roky, v podstate od prvej sezóny, ale nie, vy si vezmete jednoduchú matematickú väčšinu GM (pričom väčšina má celú KTL okrem tipovania úplne fpiči). Pripomína mi to diktátorskú vládu wilda spred rokov, ja si poviem, bude po mojom a ľudia s opozičným názorom sa môžu aj posrať :grc:

Taktiež tvrdenie, že to robíte pre ľudí, nemyslíte si, že to môže mať aj opačný efekt, že "vďaka" vášmu úchvatnému postoju sa ľudia na KTL po mnohých rokoch vyserú? Či vôbec ste sa nad svojim konaním ani len nezamýšľali? :thumbsdown:
jezisi Joe, GM su sefovia timov oni budu draftovat okrem toho je to jedna z ich kompetencii, nebudeme preto vzdy oslovovat siroku verejnost, vyjadrit sa moze kazdy ak ste si nevsimli ale rozhoduje hlas GM, s nim sa mate moznost poradit o jeho rozhodnuti a tecka.

neviem preco by tiper za to ze tu je dlhsie ako iny mal mat vacsiu vahu, mame komisiu ak budete pokracovat v takychto invektyvach tak to rozhodneme sami a bude klud vam ked da clovek prst chcete celu ruku a este sa vam nepaci :slap: ked chces mat vacsiu silu hlasu tak kandiduj a nechaj sa zvolit potom budes moct rozhodovat, pre komisiu su si inak vsetci rovny a spoliehame aj na GM ktory tuoto funkciou na seba vzali aj povinnosti

evidentne DD vadi najma to ze FA do PO asi nepostupia a hned v tom vidite ze len petrik vsetko organizuje a vy ani bohovi mu to nechcete dovolit :bitka3:

ja ako GM by som draft bral su tiperi s ktorymi by som si rad zatipoval a to je jedna z prilezitosti na to bez toho aby musel opustit svoj tim a tak isto je fajn si vyskusat aj iny tim ked sa vam so svojim do PO nepodari preklznut a mate to stastie ze si vas niekto vyberie a este k tomu tim do ktoreho by ste niekedy chceli patrit :!:

ste horsi jak ti blbci co v CR po prezidentskej volbe i ked bol Zeman zvoleny pomerne jasne citili potrebu ako jasna mensina vykrikovat vsetkym naokolo ze oni ho nevolili, on nieje ich prezident atp. az na to ze sa tvaria vsetci ako ti najvacsi demokrati a pri tom nerespektuju zakladny demokraticky princip a to volu vacsiny :!: :!: a je jedno ci o 1 hlas alebo o miliony
:roll: co to tu tolko Joe riesis, rozoberas, mi pride ako keby bol draft posmrtnym klincom do rakvy KTL a tebe ho zapichli rovno do srdca :doh:
ako som pisal, ja som o tom, ze sa po draft neuskutocni nevedel, mozno moja chyba, ale keby nebol, v pohode, o nic nejde, no ak ja takato moznost, nie je co riesit
ako pise ludo, bez po draftu by sa väcsina (ne)tipujucich na ktl ako taku vykaslala a objavila sa tu (mozno) az buducu sezonu, ak
sam musis uznat, ze väcsina, je za, je jedno v akom pomere a dovolim si tvrdit, ze ak by mali moznost hlasovat aj ostatni tipujuci, kvôli ktorym sa tato sutaz riesi, boli by podobne za; hlasuje sa, ak sa odhlasuje proti draftu, vybavene, draft nebude, ide sa dalej, urcite preto nebudem prskat, pomaly osocovat
jednoducho to Joe respektuj, zbytocne to nehrot a pripravuj sa so svojim timom na moznu draftovu posilu :lol2:
za draft: 11

petrik
Dean
Dawe4
Walt
Divicek
PainKiller
Ivan
Tiperka
Deco2508
Wildcelt
barrki

proti draftu: 8

kajo
ayoz
TA
arek
:Mike:
michal225
Wanic
1David8
keďže som nemohol odpovedať v príslušnej téme, tak téma o pripomienkach resp. všeobecná diskusia je na to ideálna.
cepi píše: jednoducho to Joe respektuj, zbytocne to nehrot a pripravuj sa so svojim timom na draftovu posilu :lol2:
Ja vediem názorovú polemiku a pozerám, že stále mi nikto z tvrdošíjnych zástancov nezodpovedal skoro žiadnu otázku, ktorú som položil, to je fakt smutné

a na tú druhú časť tvojej vety si dovolím parafrázovať martina: "j e b a ť" :ciga:
Joe ja som sice z "tvojej" protidraftovej strany, ale odpoviem ti.
Zodpovedania tvojich otazok si sa nedockal mozno aj kvoli tvojmu spravaniu. Prilis prehanas, hrotis, vulgarizujes. Miesto toho aby si to predychal a napisal rozumne argumenty, tak kydas na komisiu, petrika. A ked sa ti aj odpoved dostane, tak s nou nie si spokojny a este viac vystrajas. Chces si presadit stale len svoje bez moznosti kompromisu, neustupis ani o krok. Do takej diskusie sa nechce kazdemu pustat. Pouvazuj o tom.

K tomu, ze to nebolo v pravidlach. Ak si dobre spominam, tak aj v minulych sezonach sme riesili draft bez toho aby bol v pravidlach a taktiez podobne na poslednu chvilu. Na jednej strane sa ti nepaci, ked boli prisnejsie wildove pravidla a teraz sa zas stazujes, ked su pravidla (umyselne) volnejsie.

Inak podla mna aj ked bude nadpolovicna vacsina, tak by nemusela byt stastnym riesenim ten draft zrealizovat. Opozicia voci tomu je dost velka. Ja aj s mojim timom sa ale samozrejme v pripade, ze draft bude, dokazeme prisposobit tomuto rozhodnutiu bez problemov a zbytocnych vasni. Atraktivita a marketingova hodnota :D draftu je nepopieratelna, takze ja ako admin sa mu aj trocha potesim.
cepi - komisia nema predsedu :wink:

Joe ake otazky? to ze sa to riesilo aj skor fajn ale bola pocas takej sezony vyluka? okrem toho bolo zlozenie komisie ine, nieco sa riesi skor, nieco neskor nieje dane co presne sa riesi prve, pre mna nech to dopadne akokolvek respektujem rozhodnutie komisie a ludi ktorych do toho komisia zapoji, keby sa malo vsetko riesit so vsetkymi tak snad nikdy nic nerozhodneme a aj tak bude kopa ludi akurat nadavat

som necakal ze z toho bude taka kovbojka ked v komisii to ziadne vasne nevyvolava akurat sme riesili ci to ludia chcu alebo nie kedze je to len pre nich, my z toho ci draft bude alebo nebude nebudeme mat nic a kedze jeden clen komisie moze byt trosku v tejto otazke zaujaty a je nas len 5 tak ste dostali moznost aj vy a ako to dopadlo :sok:
este doplnim jednu taku poznamku ktoru niekto povedal nebudem radsej menovat kto, parafrazujem - keby radsej miesto toho kecania proti draftu radsej napisali nejaky ten clanok na stranku KTL bolo by to prospesnejsie

a toto by bolo fajn keby aspon niekoho chytilo lebo vsetci chcete mat vacsie slovo, mate pocit ze ked ste tu dlho mate narok robit nieco viac ale radsej keby ste sa viac zapajali do samotneho diania KTL :)
arek píše:
K tomu, ze to nebolo v pravidlach. Ak si dobre spominam, tak aj v minulych sezonach sme riesili draft bez toho aby bol v pravidlach a taktiez podobne na poslednu chvilu.
Predvlani draft ani nebol a vlani sa to riešilo presne 11. januára :-)

A ešte dám jednu vec, chcel som, aby to dal autor tohto výroku, ale hodí sa to sem, kým to je horúca téma :arrow:
Redy píše:PO draft je nesmysl, cela tahle soutez s nim postrada smysl. PO by melo byt za odmenu. Nelibi se mi, ze budeme zavisli na nekom, kdo s nasim tymem nema nic spolecneho.
Aký je vlastne zmysel play off? Odmena za výsledky v ZČ alebo snaha, nech si tipujú všetci? Aby to bolo spravodlivé, tak spravme draft aj pred druhým kolom PO pre tých, ktorí v prvom kole vypadnú
Joe S. píše:PO by melo byt za odmenu[/u]. Nelibi se mi, ze budeme zavisli na nekom, kdo s nasim tymem nema nic spolecneho.

a co to tak vziat aj z ineho uhla pohladu? ze je to akasi odmena pre niekoho, kto si to timove vypadnutie mozno nezasluzi, nakolko sa v individualke pohybuje dost vysoko; to ze ma moznost dalej tipovat individualku to nejaka vyhra nie, ktl je predovsetkym o timovej tipovacke
ja som sa na tuto temu vyjadril dost jasne a vystizne - http://www.hokejforum.com/post343598.html#p343598" onclick="window.open(this.href);return false; vlastne skusenosti, viem o com hovorim :D
niektori sa tu tak tvaria, ako keby sa PO draft riesil teraz premierovo, schvalil sa, sutaz ozivil, obohatil a treba to brat tak, ze ide o sutaz, zabavu, keby sa tu za vitazstvo rozdelovali tisice € ok, ale takto.....
to ze sa to riesi za pochodu, tesne po funuse a co, aky problem, ved pripadny draft sa neriesi zajtra?
zrátajte hlasy - rozhodnite na základe hlasov väčšiny a je to, tie kecy okolo toho aj tak nič nezmenia. Niektorých normálne nechápem, veď ide o hru, ako bolo povedané. :hroza:
:cookies:
Ak sa môžem aj ja vyjadriť, súhlasím s Joe S. úplne vo všetkom a chápem aj jeho nervy. Ani by som nepovedal, že dramatizuje skôr má rád tú hru a rešpektuje pravidlá. Nech ich rešpektujú aj iní. Ja sa v KTL stále až tak dobre nevyznám ale keď sa tu už chce takto zasahovať do skladby teamu tak nech sa spraví niečo ako TDL. Nech si medzi sebou GM´s posielajú správy a nech nás radových tipérov menia. Vtedy si každý z nás môže len sucho povedať : ´´bohužiaľ´´. Inak s tým PO draftom nesúhlasím ani keby ste sa na tom dohodli na 10 rokov dopredu. Nebudem písať prečo. Je tu dosť odporcov tohto ´´pravidla´´ a takmer každý má rovnaký názor ako ja takže je to zbytočné.

Ale neberte to v zlom. Len som využil možnosť, že sa k tomu môžem vyjadriť aj ja. Ak ten draft nakoniec bude tak sa nepôjdem obesiť a nového spoluhráča v pohode privítam ale nemám to za potrebu. 4. začali, 4. aj skončime :) .
Ja by som s tým aj súhlasil, ale za podmienky, že pokiaľ si nejaký tím draftuje hráča, musí s tým súhlasiť aj GM tímu, z ktorého ten hráč je. Takže to musí byť dohoda všetkých 3 strán. Prípadne len z tímov, ktorých GM súhlasili s draftom.
TA píše:
petrik píše: jeden tiper v time navyse pre playoff nikoho nic nestoji a nikomu nijako neublizi - prave naopak. PO timom moze svojimi vykonmi pomoct, on sam si zase moze uzit atmosferu PO o ktoru by inak prisiel. win-win.
jeden tím navyše v play-off, teda 4 tipéri navyše play-off (ak budú všetky tímy draftovať niekoho, tak ich bude viac než napríklad 4), nikoho nič nestojí a nikomu nijako neublíži – práve naopak. Zvýši konkurenciu a tým zvýši "zábavu", ktorou sa tu viacerí oháňajú. Viacerí si teda užijú atmosféru play-off, o ktorú by inak prišli. Takže tiež to je win – win situácia.
2. tím navyše v play-off...
3. tím...
Všetko to budú len win – win situácie.
Lenže aký význam má potom základná časť?
Pôvodne som tu nechcel napísať takýto príspevok, lenže ak už mi niekto nahral na smeč, tak som to využil.

Aby ale bolo jasné, môj negatívny postoj k draftu pramení z faktu, že sa menia pravidlá hry počas sezóny.
presne preto nikto neplanuje zvysovat pocet timov v PO - cim viac timov postupi tym mensi vyznam ma ZC
dat casti tiperov z nepostupujucich timov sancu zucastnit sa PO cez draft je nieco uplne ine
ked mam povedat za seba - ak falcons nepostupia do PO tak sezonu budem povazovat za neuspesnu aj keby nastala hypoteticka situacia ze sa uskutocni draft, niekto si ma v nom vyberie a nasledne ten tim vyhra celu KTL... tesil by som sa ze som sa mohol PO zucastnit, ale radost z pripadneho titulu by urcite ani zdaleka nebola taka ako keby som to vyhral so svojim timom...
v tom time po drafte by som sa citil ako host - sice vdacny za pozvanie, ale stale iba host a nie ako "doma". verim vsak ze by mi to nebranilo si to samotne playoff uzit :neviem:
Ešte mi napadla jedna vec, je to adresované najmä tým, ktorí ešte KTL nevyhrali (GMs alebo jednotliví tipéri).

Každý sa do každej hry zapája, lebo chce vyhrať a ruku na srdce, kto z účastníkov KTL sa zapojil do súťaže pre to, aby vyhral a kto z dôvodu, aby mali po samaritánskom kroku možnosť hrať čo najdlhšie viacerí.

Ad 2. tímy, ktoré sú v tabuľke hore, sú vyrovnané vo vnútri tímov, každý vie, čo od druhého čakať a potom po nariadení zhora má tesne pred play off prísť takýto zásah do tímu, do jeho skladby
aky zasah do timu, ci rozlozenie jeho vnutornosti :D
ved som spominal, ze GM nie je nuteny draftovat a ked ma tak namazany stoj, trufa si a ma pocit, ze by dalsi hrac spôsobil rozklad jeho timu, paci sa, môze si to potiahnut vo 4ici; alebo si tam toho 5 hraca vezme, no stale môze ta 4ica tipovat tak ako doteraz, ako keby tam ani ten 5 hrac nebol
ale ak ten 5 hrac pomôze, potom to budes vidiet inak, ako spomina petrik, si tam sice ako host, ale tipujes s rovnakym nasadenim, ako keby si riesil svoj vlastny tim, teda aspon u mna tomu tak bolo
ked som bol draftovany, GM ma do ziadnej taktiky nenutil (vseobecne ju nas tim ani "nepozna", neriesi), tipoval som to tak, ako keby som riesil tipy v stavkovej to je cele a celkom to slo
nikto sa na nic, nikoho nestazoval, fungovalo to a bol som rad, ze som si sezonu mohol takto predlzit, po com "tuzi" drviva väcsina tipujucich a to "musi" byt podstata KTL - zapojit do hry az do jej sameho konca co najviac tipujucich a ako som spominal, neriesim, ci ma sezona 10, ci 100 dni, ked sa raz ten draft zaviedol a dovolim si tvrdit, ze to bol vyborny tah, mal by fungovat aj nadalej, bez prerusovania
ako spomenul Ivan, spocitat hlasy, oznamit konecne vysledky a ide sa dalej, co tam tolko okolo toho tocit, namiesto tychto veci sa mohli poriesit daleko zaujimavejsie clanky na stranke KTL....
Joe S. píše:Každý sa do každej hry zapája, lebo chce vyhrať a ruku na srdce, kto z účastníkov KTL sa zapojil do súťaže pre to, aby vyhral a kto z dôvodu, aby mali po samaritánskom kroku možnosť hrať čo najdlhšie viacerí.
to je presne zhrnuty cely tvoj problem - ty beries KTL ako honbu za vitazstvom a tvojim primarnym cielom je porazit ostatnych. mas na to samozrejme pravo, ale vysledny efekt je potom ten ze to cele beries az moc vazne :giggle:

ja napr. beriem KTL primarne ako zabavu, nezucastnujem sa jej preto aby som vyhral, ale aby som sa co najviac zabavil. pripadne uspechy su len prijemnym bonusom. :neviem:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES