Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, OTAZKY, NAVRHY A VSEOBECNA DISKUSIA

ale preco beriete v uvahu len jeden den

mame 24 bodov a prehrali sme s timom co mal 28 bodov, tim co mal 20 bodov by sme porazili

keby sa zmeni rozpis a hrame s tim 20 bodovym timom, vyhrali by sme, ale zmena rozpisu v dany den predsa meni rozpis aj v ostatne dni :!: :!: :!:

a zmenou rozpisu v dalsi den mozno prideme o vyhru s 18 bodmi nad timom co ma 14 bodov, pretoze zmenou rozpisu budeme hrat s timom co ma 20 bodov

ak uz je niekde chyba, nie je to v rozpise, je v bodovani, ale zacinam sa skor priklanat na stranu janika, bud zapasovy system so vsetkymi plusmi a zapormi alebo ziadny
norvic :klobuk:
nase vykony boli co sa tyka individualneho vystupenia skvele, no v konecnom uctovani nam to prilis nepomohlo
samozrejme, ak by to dopadlo inak (trebars, ze by sme pukali a boli aj napriek tomu hore), stazovat by sme sa rozhode nestazovali, kazdy tim ma rovnake podmienky, takze to vypaplilo ako to vypalilo
ako tu bolo spominane, tie zapasove kola sa riesia v ramci akejsi atraktivity, hecovania, ale priznam sa, po skonceni sezony, budem jednoznacne na strane kôl tabulkovych :yes:
ano aj norvic dokazal ze zapasove kolo proste nieje vzdy spravodlive ale ako som uz pisal, bud so vsetkymi vyhodami aj nevyhodami alebo ho zrusit a kedze na zrusenie nieje dost sily tak hold zapasove kola pravdepodobne zostanu, neverim ani tomu ze by sa nasiel system ktory by bol aspon na 90% spravodlivy a zaroven ziskal podporu a mohol sa volat zapasovy :)

co sa tyka PO, sam som zvedavy ako to dopadne ale kedze je to taky mix a viac menej prve kola su tabulkove (ferove) a az posledne final four ci ako sme to nazvali bude pozostavat zo vzajomnych zapasov tak aspon slusne umiestnenie vyjde naozaj spravodlivo, a trosku stastia pre PO je potrebne ci uz v KTL alebo aj v realnom zivote, v PO tiez nie vzdy vyhra dlhodob lepsi takze myslim ze final four bude dostatocne dlhe na to aby sa kvalita prejavila (kazdy s kazdym dvojkolovo) a vysledna tabulka vypluvne cisla, sice este by to slo urobit ze proste tim s najlepsim vysledkom za den dostane 4b, treti tim 3b, druhy 2b a posledny 1b alebo (3-0 od najlepsieho) a z toho sa vytvorila celkova tabulka aby sa vzala do uvahy celkova kvalita ale to uz by mohol zostat len tabulkovy format FINAL FOUR co by zmysel tiez malo ale pri rovnosti bodov by sme mali tazsie najst kriterium ktore by rozhodovalo plus dlzka takeho final four by bola relativne mala a pri tabulkovych kolach by tie vysledky aj tak nemuseli korespondovat s realnou silou timov :roll:

Asi sa teda zhodneme ze 100% ferovy system proste neexistuje a len dlhodoba sutaz moze naozaj dat realne vysledky no kedze to sme tu uz mali a zase bol problem pre nove timy ktore vznikli az v priebehu sezony dobehnut tie velke rozdiely tak sme dospeli do aktualneho stadia. A dovolim si tvrdit ze ked v kazdej konferencii bude viac menej len po jednom takom extremnom vysledku kde niekto kto vyhral mal byt pomaly posledny tak ten system pomerne funguje. :D

co sa tyka rozlosovania zapasov tak mne sa nepaci akurat to ze je to take uhladene a kludne by som to proste rozlosoval a mohlo by sa stat ze jedna dvojicka odohra prvy aj druhy zapas za dva dni tak iny dvojica by sa mohla stretnut v prvom a az poslednom kole, proste rozlosovat to nahodne a mozno by sa ta pravdepodobnost ferovosti trosku zvysila :neviem:
zrusme zapasove kola, spravme len tabulkove, viac a kratsie a tabulkove playoff, ja sa zacinam priklanat k tomuto
WildCelt píše:zrusme zapasove kola, spravme len tabulkove, viac a kratsie a tabulkove playoff, ja sa zacinam priklanat k tomuto
Nesmysl. Lidi zápasová chtějí.
Tabulkové playoff? To by nebylo playoff, ale normální liga.
Mne sa zapasove kola pacia, kludne by som hral len na ne. Zapasy (realne aj virtualne) su aj o stasti. A proste vyhrava ten, komu sa podari tieto dve veci "skombinovat".

Inak norvic, dobra praca :good: . To musel zabrat kvantum casu :sok:
Skorpi akurat v reale tie zapasy sam ako akter mozes ovplyvnit, teraz je to tak ze realne ani nemozes reagovat priamo na supera cize je to len o tom koho chytis a ci mu zapas vyjde alebo nie, realny vplyv na vysledky NHL nemame mozme len "tipovat" :) v tom ja vidim velky problem preco nemozu byt len zapasove kola, ako spestrenie ok ale nie cela sezona ( i ked pri naozaj dlhodobej sutazi a nahodnom vylosovani by sa ta nahoda mozno nakoniec pomerne slusne vyrovnala :sad2: ale ci sa k tomu niekedy komisia odhodla tazko povedat)
ak by sa celu sezonu riesili len tabulkove kola, mohlo by to casom zovsedniet, preto ako take spestrenie, ozivenie zapasove kola no problem, ale prevaha tabulkovych kôl by mala byt vyraznejsia
clovek ked ma pisat pracu, tak casto robi "prioritnejsie a palcivejsie" veci :D

Teraz trosku k veci. Zapasove kola nech su. Suhlasim v tomto s cepim. Zvysuju atraktivitu, je to nejaka zmena. Ale nech nemaju rozhodujucu vahu. V tejto skratenej sezone vsak mame 2 zapasove kola a 2 tabulkove. To sa mi zda dost. Hlavne ak si vezmeme absurdnu situaciu, ze dokonca toto zapasove kolo malo az 5 vitazov :!: , tak ta vaha zapasovych kol je ohromna.

Nesuhlasim vsak s tym, ze je to ako v NHL. Nie je, tam je to o suboji dvoch timov. Jeden tim ma sancu reagovat na pocin toho druheho, interaktivita, priamy suboj. Toto my vobec nemame. Natipujem tak, ze sa sturam v nose alebo myslim na frajerku :jn: ale vobec nemyslim na tim, s kym hrame. Vlastne, ja si vacsinou pozriem iba rano s kym hrame, aby som vedel este pred vyhodnotenim ako sme dopadli. Cize nie je tu ziadna sanca ovplyvnit vzajomny vysledok.

A takisto sa mi paci janikov napad na mix system. Keby bol strach z toho, ze tabulkove kola by mohli zovsedniet, tak by som si vedel predstavit presne to co janik navrhol. Kazdy den zoradit timy podla poctu bodov a ten najlepsi by dostal 22b, druhy 21b atd, az po posledneho 0b. Jeden nahodny dobry vysledok timu by teda neovplyvnil postavenie v tabulke tak, ako v tabulkovom systeme. A zalezalo by stale natom ako sme bodovali v porovnani s ostatnymi timami, podobne ako v zapasovom systeme.

Aby som teda zhrnul do jednej vety co som chcel povedat. :D Zapasove kola, OK ale trosku menej. Tabulkove kola, OK s tym, ze miesat to pripadne s janikovym mix systemom.

Co sa tyka PO tohto roku, k tomu sa nechcem vyjadrovat nejak. Vyskusajme ho a uvidime ako sa nam bude pacit. Ten uz teraz nejak nemenme. :frajer2:
OCAMI MANAZEROV: 2.kolo
:arrow: http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... rov-2-kolo" onclick="window.open(this.href);return false;
Velke zmeny v time Knights.
:arrow: http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... me-knights" onclick="window.open(this.href);return false;
nejako sa nam rozhybal trh s tipermi :D
Od 4.kola jsem volným hracem, cekam ponuky panove...
ako GM IC mam otazku na komisiu, preco vo vyhodnoteniach nie je zahrnuta vymena janika za Ohlunda, od 1. dna 4. kola vas na to upozornujem, stastie, ze doteraz to neovplyvnilo ziadny zapas, s vymenou suhlasili pred TDL vsetci zainteresovani a naopak nik pred TDL ju nezrusil, takze upozornujem, ze aktualny stav je proti pravidlam tykajucim sa TDL
ja ako komisar myslim, ze mas pravdu a malo by to byt cim skor napravene, kym nebude neskoro, pravidla predsa treba dodrziavat :!:
wildo naco to davas sem ked to riesime v komisii?
ved to nie je tajomstvo a zaujimave je, ze nikomu nevadilo, ze sa porusili pravidla a treba to napravit a nezda sa mi, ze by komisia mala o to zaujem

tak bude sa hrat podla pravidiel alebo nie, nech sa vyjadria aj ostatni
Len by som chcel "podakovat" komisii, ktora uprednostila mensi pocet hlasov v hlasovani o PO draftu. Uz tu mame prvy tim, ktory nema sancu postupit a preto prestal tipovat. (teda mozno maju vsetci problemi s netom, ale o tom skor pochybujem). V nasej konferenci s nimi bude hrat iba WH a tym padom ziskaju 3 body zadarmo, co je nefer voci ostatnym timom. Takze by ma zaujimalo, ake dosledky z toho pre tim CP vyvodite.
Ivan presne tento problen chcem v komisii zacat riesit, kedze v pravidlach je dane ze maju byt aspon 3 ale realne vacsinu dni nikto z nich az na jedneho netipuje tym padom sa musime poradit co s tym, urcite dame vediet k comu sme dospeli
Ja uz jsem to jednou natuknul. Je to pomerne neortodoxni reseni.
Soudim, ze by nemel byt problem nainicializovat vsem kazdy den na jednotny tip [vitezstvi domacich]. Je to jednak casto velmi pravdepodobny vysledek a pak cas od casu nekdo proste mival problem s ukladanim tipu (nevim, jak casto se to stava posledni dobou).
Navic by to urychlilo samotne tipovani... Proste bych upravil jen ten tip, kde cekam jiny vysledek.

Prosim o realnou diskuzi, ne jen nejake vykriky..
Ivan píše:Len by som chcel "podakovat" komisii, ktora uprednostila mensi pocet hlasov v hlasovani o PO draftu. Uz tu mame prvy tim, ktory nema sancu postupit a preto prestal tipovat. (teda mozno maju vsetci problemi s netom, ale o tom skor pochybujem). V nasej konferenci s nimi bude hrat iba WH a tym padom ziskaju 3 body zadarmo, co je nefer voci ostatnym timom. Takze by ma zaujimalo, ake dosledky z toho pre tim CP vyvodite.
Tohle se stalo už i minulý rok u týmu F4F KILLERS , kdy se na to celý tým vykašlal a to draft v loni proběhl. Takže ten na to absolutně nemá vliv. On i samotný cepi něco takového provedl, ale potom co na něj snesla kritika, tak dotipoval.
Není co řešit, prostě všichni jejich soupeři dostanou 3 body zadarmo. Spíš by se měl řešit trest s tímto jednáním, který by měl vliv na následující sezonu.
S Andyho řešením nesouhlasím. Proč by měl mít šanci k bodům jen proto, že nenatipuje z důvodu nepřístupu k internetu nebo zapomnění nebo vykašlání se na to.
riesenie by uplne stacilo take, ze v pripade rovnosti bodov na konci by mal vyhodu tim, kt. s nimi nehral, naco to komplikovat..
Ivan, uplne chapem tvoje rozhorcenie, mna by to tiez stvalo, ale objektivne s tym by som teraz nic nespravil. Beriem to ako sucast rozlosovania zapasoveho kola. Cele kolo je to o tom, koho ti priradi rozlosovanie a v tomto pripade este WH ako bonus vytiahli zolika. Nie je to idealne, ale javi sa mi momentalne ako najmenej zle riesenie nechat to tak. Urcite by som nepristupoval k nejakym bodovym kompenzaciam pre ostatne timy. Je to jednoducho o stasti, ako cele zapasove kolo.

Tak isto sa mi nezdaju automaticke 1 ako dobry napad. Proste ked nenatipovali, nemaju narok na body.

Ja by som skor do buducna navrhol nejake obranne mechanizmy voci necinnym manazerom. Ak povedzme 3 dni po sebe natipuje tim iba vo dvojici, tak by komisia mala vyzvat manazera timu na doplnenie tiperov. Ak po dalsich 2-3 dnoch sa nic nezmeni, tak by mal byt manazer timu zbaveny svojej funkcie (v zaujme zachovania ferovosti sutaze) a mal by byt hladany novy manazer timu medzi volnymi tipermi. Ak sa nenajde, tak tim by mal byt manazovany samotnou komisiou a samozrejme doplneny volnymi tipermi. Takto si inak predstavujem podporu novych tiperov.

Mimochodom, terajsi vypadok CP by som nespajal s draftom. Oni netipovali poriadne uz vtedy, ked nebolo vobec jasne ci draft bude alebo nebude.
Riešenie by bolo, že by posledné dve kolá pred play-off neboli zápasové :hroza:
Ja by som skor do buducna navrhol nejake obranne mechanizmy voci necinnym manazerom. Ak povedzme 3 dni po sebe natipuje tim iba vo dvojici, tak by komisia mala vyzvat manazera timu na doplnenie tiperov. Ak po dalsich 2-3 dnoch sa nic nezmeni, tak by mal byt manazer timu zbaveny svojej funkcie (v zaujme zachovania ferovosti sutaze) a mal by byt hladany novy manazer timu medzi volnymi tipermi. Ak sa nenajde, tak tim by mal byt manazovany samotnou komisiou a samozrejme doplneny volnymi tipermi. Takto si inak predstavujem podporu novych tiperov.
Tie obranné mechanizmy sú dajme tomu dobrý nápad,ale aby z volných tipérov bol zrazu GM tímu ?To ako sranduješ nie?Ako väčšinou nevieš ty ani on,čo je to zač,či by dotipoval sezonu,či by ho kolegovia v tíme prijali ,či vôbec vie,čo by to obnášalo....skrátka privela rizik aby to fungovalo,podla mňa na 1 mieste by bolo vybrat GM z chalanov čo sú v tíme,tý následne by potom doplnili tím o volných tipérov,nie naopak.Hmmm tím manažovaný komisiou si ani neviem dobre predstaviť,ako by to fungovalo,nemôžeš len tak umelo zložiť tím a kecat mu do všetkého a oni by len slepo ako baránkovia poslúchali,to by narobilo viac škody ako úžitku.Takto určite volných tipérov nepodporíš ale naopak odplašíš,ked na nich tak vela zodpovednosti hned na začiatok nakladieš, o čom nebudú mať ani páru.
171 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES