Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Yahoo Fantasy - 4.ročník - PO

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Ja muzu na draft temer kdykoliv, nicmene preferuji vzdycky vecerni hodinu. Jedinne kdy bych asi nemohl je tento patek (az nekdy do pul jedenacte vecer budu sedet ve volbeni komisi) :)
ja mozem od stvrtku. Cez vikend by to bolo asi najidealnejsie.
tým pádom asi sobota :dup:
Lukas33 píše:A asi vypadol aj jeden z nováčikov - heny, síce sa prihlásil ale od 6.12. sa tu neukázal.
Já jsem vcelku anonymní user. Nepřihlašuji se, když nepotřebuji - číst se to tady dá i bez toho.

...každopádně, počítejte se mnou :cookies:
Koukám, že Ohlunda si podám jako prvního. Chudák, půl roku se těšil na ligu a teď mu ji hned na začátku znepříjemním. No nedá se nic dělat. Padlo to na něj. :ciga:
noo ja nemozem v nedelu vobec, a v sobotu len tak do tej 16stej......
Cathy píše:noo ja nemozem v nedelu vobec, a v sobotu len tak do tej 16stej......
tak to mas blbe... :D
jja chcem martina v yahoo :dup:
Mam dotaz :!:

Team Atlanta Thrashers vzdy patril Jakubovi,pozadujem zmenu nazvu pre noveho managera,alebo ho proste vyhodit :!: :ciga: :dup:

Musime zachovat tradiciu.
Posielal som pozvánky na existujúce tímy, názov si nový majiteľ zmení... ak bude chcieť. :jn:
zdá se to jenom mě... nebo má Yahoo opravdu ten nejhorší login ze všech možných čehokoliv, do čeho se dá log-in-nout :slap: :thumbsdown: už ani nepamatuju, kdy jsem se tam naposled přihlásil, aniž bych musel něco řešit :scare:

edit: do kosmu co je jim potom jestli je mý heslo weak nebo ne... je to moje heslo... k účtu na Yahoo panebože... omfg, no tak mi někdo hackne účet a posadí Bryzgalova, když vychytá nulu :bitka3: damn.. aspoň bych měl na co svést spackanou sezónu :slap:
Ja by som tiež mohol mať čas cez víkend, upresnite to čo najskôr aby som sa podla toho zariadil.
Mozno trosku trapna otazka... kde zjistim za co vsechno (a jak moc) se boduje? V yahoo lize sem panic :oops:
pitak píše:Mozno trosku trapna otazka... kde zjistim za co vsechno (a jak moc) se boduje? V yahoo lize sem panic :oops:
Daj league a na pravo budes mať rozpis zapasov, klikni si na neaký match up a uvidíš.
Minulý rok mi to kluci tady popisovali. Ale nevím jestli téma není smazaný. Zkouším hledat.
Tady to popisuje cepi. http://www.hokejforum.com/yahoo-fantasy ... t3500.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Minulý ročník je asi smazanej. Tam to Lukas popsal podrobně.
To jsem nasel co vse se hodnoti - za kazdou s polozek je jeden bod? (napr 1gol = 1 bod? 1 zablokovana strela = 1 bod?) - nekde sem videl, ze napr za hit byla jedna ctvrtina bodu atd...
Všechno za 1 bod. střela, hit, blok, save, atd.
ale mame v lige aj popvodnika, ktory za vsetko dostava 2 body
Tuším je ten prehľad, respektíve topic kde bol ten prehľad, naozaj zmazaný. Zajtra dám niečo dokopy, ak bude treba. Teraz sa musím učiť. :scare:

http://hockey.fantasysports.yahoo.com/h ... mock_lobby" onclick="window.open(this.href);return false; Tu si môžete skúsiť draft na nečisto.
Ehm, to by sa kusok zislo, zatial je to tam pre mna spanielska dedina, postupne to spoznavam...

hlavne by sa zisli pokyny na draft, ako si mozno utvorit vlastny zoznam co spominal vtedy Cepi atd.

Tuto skratenu sezonu pojmem ako zaucanie a od septembra riadne naostro :cinka:
Apelujem na tych, ktorym zalezi na mojom dusevnom zdravi :dudo: , aby sa draft konal v nedelu. Minuly rocnik som sa draftu zucastnit nemohol a moj auto-draft si zo mna spravil riadnu prdel :dudo: . To by som uz nechcel zazit :D
No a, tak budeš mít zas defenzivní taktiku. :D
Skorpion píše:Apelujem na tych, ktorym zalezi na mojom dusevnom zdravi :dudo: , aby sa draft konal v nedelu. Minuly rocnik som sa draftu zucastnit nemohol a moj auto-draft si zo mna spravil riadnu prdel :dudo: . To by som uz nechcel zazit :D
v piatok alebo v sobotu nemôžeš? resp. iné dni? lebo zrovna v nedeľu môžem až po 23ej :scare:
Joe S. píše:
Skorpion píše:Apelujem na tych, ktorym zalezi na mojom dusevnom zdravi :dudo: , aby sa draft konal v nedelu. Minuly rocnik som sa draftu zucastnit nemohol a moj auto-draft si zo mna spravil riadnu prdel :dudo: . To by som uz nechcel zazit :D
v piatok alebo v sobotu nemôžeš? resp. iné dni? lebo zrovna v nedeľu môžem až po 23ej :scare:
piatok
768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS