Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EA NHL 13
Diskuze o všem možném i nemožném.
Ja uvazuju, ze bych konecne letos zacal hrat online. Jak vypada ten novy mod gm connected? Nebo je lepsi HUT?neis píše:Pánové napiště svoje idčka ať můžeme zapařit, aspoň týmovku
Staci si teda jen koupit treba "XBOX LIVE 3 months Gold card" a potom se k tomu kodu proklikam pres dashboard?
Vzhledem k tomu, že se mi zranil Pronger i Coburn na delší dobu, tak jsem byl nucen získat nějakého osmého beka...
Marc-Andre Bourdon
4th round '15
Columbus Blue Jackets
Adrian Aucoin
Philadelphia Flyers
Tabulka:
16 zápasů ; 12 výher - 4 prohry ; 24 bodů
1. místo v konferenci
Statistiky:
Góly: Talbot + Voráček = 9 branek
Asistence: Giroux = 14 nahrávek
Body: Giroux = 17 bodů
+/-: Grossmann = +15
Hity: Luke Schenn = 78 (nejvíce v celé lize)
Marc-Andre Bourdon
Adrian Aucoin
Tabulka:
16 zápasů ; 12 výher - 4 prohry ; 24 bodů
1. místo v konferenci
Statistiky:
Góly: Talbot + Voráček = 9 branek
Asistence: Giroux = 14 nahrávek
Body: Giroux = 17 bodů
+/-: Grossmann = +15
Hity: Luke Schenn = 78 (nejvíce v celé lize)
si precitaj koniec vety znova, mame dva pozemky vedla seba a dva domy, router je v tom druhom, cez kabel tazkoneis píše:Tak to spoj kabelemPřes wifi se stejně špatně hraje...
hram superstar, zatial 13-0-0 aj ked posledny zapas to bolo ledva, vyrovnanie par sec pred koncom a na najazdy som vyhral
zostava:
1 utok Hartnell-Giroux-Voracek
2 utok Simmonds-B.Schenn-Briere
3 utok Selanne-Couturier-Read
4 utok Fedotenko-Talbot-Wellwood
1.obrana L. Schenn - Shattenkirk
2.obrana Pronger - Coburm
3.obrana Meszaros - Grossman
brana Bryzgalov - Leclaire
vymeny:
kubina + 1st. round 2013 za Shattenkirka
timonen + robidas za 1st. round a 2nd round 2014 s buffalom
a potom dosla docela fajn ponuka na ktoru som kyvol . od anaheimu 1st round 2013 +selanne za shelleyho a gustafssona
este bola jedna ponuka ale z hlavy si nespomeniem ze co, boli to dvaja hraci z ahl a dostal som draft pick 2014 od detroitu
vymeny uz asi robit nebudem, iba ked nejaka zaujimava pride, bolo by fajn vymenit prongera a sellaneho za nieco mladeho ale v zazraky uz neverim, takto som spokojny, cez leto snad vyjde dobry draft a nejaky obranca z trhu volnych hracov a na 2014 tam mam 3x 1st round picky
do toho by musel ist foter, vystup na internet je na uplne opacnej strane pozemku a este na vedlajsom nez ja mam izbu, lenze od neho sa nedozijem, v utorok nastupujem do prace na skusku, ked bude vsetko ok tak budu prachy a objednam si vlastny, to bude tak max mesiac, dovtedy vydrzim aj s offline
Takze som si myslel, ze je vsetko v pohode. Odohral som pripravne zapasy a odrazu som sa nevopchal do platoveho stropu. Nechapem preco mali niektori hraci tak obrovske zmluvy
. Tak som to restartoval...
Stastny + Mueller + 1st round 2013 do Jackets za Nash + Jack Johnson
Hunwick + Kobasew do Rangers za Fedotenko + Zuccharello
Volni agenti: Hubacek, Jurcina
Hlavna roster:
Landeskog - Duchene - Nash
McGinn - O´Reilly - Jones
Fedotenko - Downie - Hejduk
McLeod - McClement - Zuccharello
Johnson - Johnson
O´Byrne - O´Brien
Hejda - Wilson
Varlamov
Giguere
AHL a nahradnici: Connolly, Sgarbossa, Hubacek, Nermark, Olver, Gulik, Lindstrom, Heard, Malone, Mercier, Hishon, Brophey, Cohen, Walker, Bordeleau, Jurcina, Holos, Gaunce, Elliott, Barrie, Chouinard, Newton, Pickard, Desjardins
Stastny + Mueller + 1st round 2013 do Jackets za Nash + Jack Johnson
Hunwick + Kobasew do Rangers za Fedotenko + Zuccharello
Volni agenti: Hubacek, Jurcina
Hlavna roster:
Landeskog - Duchene - Nash
McGinn - O´Reilly - Jones
Fedotenko - Downie - Hejduk
McLeod - McClement - Zuccharello
Johnson - Johnson
O´Byrne - O´Brien
Hejda - Wilson
Varlamov
Giguere
AHL a nahradnici: Connolly, Sgarbossa, Hubacek, Nermark, Olver, Gulik, Lindstrom, Heard, Malone, Mercier, Hishon, Brophey, Cohen, Walker, Bordeleau, Jurcina, Holos, Gaunce, Elliott, Barrie, Chouinard, Newton, Pickard, Desjardins
sku*vena NHLka. Asi tolko k tejto posranej hre, ktora ma od reality daleko. Zapasy koncia strelami 40 - 12 pre mna a prehram. Niekedy nedam ani gol. Je to az nemozne. Ja co dostavam goly, tak najma po strelach z dialky, dalej sa nedostanu, ale aj tak vyhraju. Tak som to vypol a prisiel o pat zapasov. Zatial mam teda odohrane prve dva sezony, ktore som vyhral. Pokial tomu j***t bude nadalej, tak restartujem vsetko a je mi jedno, ze jeden zapas odohram patkrat za sebou, teda 410 zapasov v sezone.
mas to divne nastavene, ja som prehral prvy krat az vcera, to bol 24 zapas, vychytal ma superov brankar ked som ho prekonal iba raz a ja som dostal dva goly ked som siel na trestnu a hned po buly som jak demen* vyhodil puk mimo a bolo 5:3 plus jeden nestastny turnover.
Zniz im efektivitu striel a zvys si svojho brankara, ale ono hlavne ide o to ako branis, ked ich to nechas tocit po rohoch a nech strielaju odtial tak pohoda ale musis hrat na istotu a nerobit fatalne turnovery, to vie pc chladnokrvne vyuzivat, treba na istotu a hlavne dobre pozicne, vo vlastnom obrannom pasme nehram nejaky silny forchecking a hlavne drzim dobre pozicie aby som im zamedzil tomu ze sa zrazu nejakou prihravkou ocitne nejaky hrac sam pred brankarom. Co sa tyka tej A.I. tak som cakal ze sa to pohne viac, aj mne vadi ze je ten pc taky chaby, on je sice docela fajn na puku, ja som viac nachylny na forchecking ako on na ten moj ale.....pc to hra strasne priposrane, dlho mu to trva nez prekona stredne pasmo, zbytocne moc prihrava, nedokaze zrychlit hru ale puk sa mu az tak lahko zobrat neda a len to zdrzuje hru, to iste ked je v utocnom pasme, to tam musi tocit minutu nez sa rozhodne k nejakej strele, aj ked tie uz potom stoja za to ale je to na skodu ze je taky malo akcny. ale toto je s nhl 12 rovnake a nejak z toho neserem, 4 roky som hraval nhl 07 kde som mal okolo 7 az 8 golov na zapas ked som sa nesnazil a 15 ked som sa snazil takze pre mna je toto luxusne.
mna ale vytaca jedna vec....tie prestupy.....no ku*evsky ich doje*ali, chybaju mi zakulisne info, nie je to sice vyslovene potrebne ale lubilo sa mi to, domrvili bol prestupov ale aj to by sa dalo prezit.....ale tie prestupy to je katastrofa. Mna hrozne bavi menit a nejak si formovat to muzstvo ale vidim to tak ze tu budem mat bud stastie na volneho hraca alebo si budem musiet chovat vlastnych z draftov, zatiam mam 1st a 2nd 2013 a 4x 1st 2014 a 1x 2nd 2014. Mam v bloku prestupov jasne dane ze nechcem ziadneho plesniveho veterana, ze mam zaujem o hracov stredneho veku, viac by sa hodil obranca lenze nie.....jedine co je pc ochotny menit su drafit picky a hraci nad 37 u ktorych je hrozba konca kariery a chce sa toho zbavit. Vysledok je ten ze aj ked mam v bloku prestupov ze nechcem veteranov, tak behom mi chodia tieto ponuky dokola, kazda aj 3 krat. Visnovsky, Prospal, Koivu, Hejduk, bud to skusaju s draftmi alebo nejakeho prospecta ale maju cca dve ponuky a tie mi obmienaju.....proste nic zaujimave. Dalej, nevymeni nic co nema v bloku prestupov. Z prdel som si ulozil hru a hral sa s tym a ked som ponukol celu moju first line (giroux v nej) a este aj s 1st draft pickom za nejakeho third linera tak vymena neprebehla pretoze to nekorespondovalo s ich vypisanym blokom prestupov. Co to je ku*va za debilitu? Dufam ze vychadzaju pocas roka nejake patche na nhl, hra ma svoje muchy ale toto je obrovsky fail a dufam ze to spravia, myslim ze urcite si uz od ludi vypoculi.
Zniz im efektivitu striel a zvys si svojho brankara, ale ono hlavne ide o to ako branis, ked ich to nechas tocit po rohoch a nech strielaju odtial tak pohoda ale musis hrat na istotu a nerobit fatalne turnovery, to vie pc chladnokrvne vyuzivat, treba na istotu a hlavne dobre pozicne, vo vlastnom obrannom pasme nehram nejaky silny forchecking a hlavne drzim dobre pozicie aby som im zamedzil tomu ze sa zrazu nejakou prihravkou ocitne nejaky hrac sam pred brankarom. Co sa tyka tej A.I. tak som cakal ze sa to pohne viac, aj mne vadi ze je ten pc taky chaby, on je sice docela fajn na puku, ja som viac nachylny na forchecking ako on na ten moj ale.....pc to hra strasne priposrane, dlho mu to trva nez prekona stredne pasmo, zbytocne moc prihrava, nedokaze zrychlit hru ale puk sa mu az tak lahko zobrat neda a len to zdrzuje hru, to iste ked je v utocnom pasme, to tam musi tocit minutu nez sa rozhodne k nejakej strele, aj ked tie uz potom stoja za to ale je to na skodu ze je taky malo akcny. ale toto je s nhl 12 rovnake a nejak z toho neserem, 4 roky som hraval nhl 07 kde som mal okolo 7 az 8 golov na zapas ked som sa nesnazil a 15 ked som sa snazil takze pre mna je toto luxusne.
mna ale vytaca jedna vec....tie prestupy.....no ku*evsky ich doje*ali, chybaju mi zakulisne info, nie je to sice vyslovene potrebne ale lubilo sa mi to, domrvili bol prestupov ale aj to by sa dalo prezit.....ale tie prestupy to je katastrofa. Mna hrozne bavi menit a nejak si formovat to muzstvo ale vidim to tak ze tu budem mat bud stastie na volneho hraca alebo si budem musiet chovat vlastnych z draftov, zatiam mam 1st a 2nd 2013 a 4x 1st 2014 a 1x 2nd 2014. Mam v bloku prestupov jasne dane ze nechcem ziadneho plesniveho veterana, ze mam zaujem o hracov stredneho veku, viac by sa hodil obranca lenze nie.....jedine co je pc ochotny menit su drafit picky a hraci nad 37 u ktorych je hrozba konca kariery a chce sa toho zbavit. Vysledok je ten ze aj ked mam v bloku prestupov ze nechcem veteranov, tak behom mi chodia tieto ponuky dokola, kazda aj 3 krat. Visnovsky, Prospal, Koivu, Hejduk, bud to skusaju s draftmi alebo nejakeho prospecta ale maju cca dve ponuky a tie mi obmienaju.....proste nic zaujimave. Dalej, nevymeni nic co nema v bloku prestupov. Z prdel som si ulozil hru a hral sa s tym a ked som ponukol celu moju first line (giroux v nej) a este aj s 1st draft pickom za nejakeho third linera tak vymena neprebehla pretoze to nekorespondovalo s ich vypisanym blokom prestupov. Co to je ku*va za debilitu? Dufam ze vychadzaju pocas roka nejake patche na nhl, hra ma svoje muchy ale toto je obrovsky fail a dufam ze to spravia, myslim ze urcite si uz od ludi vypoculi.
Kluci dejte si raději GM connected všichni dohromady, je to mnohem zábavnější hrát sezony i s lidmi, než je proti kompu, docela se vám divím, že vás neustále baví zápasy proti pořád stejné UI.. I kdybychom hráli GM connected v 5 lidech tak to bude mít jinou štávu, už jen proto, že i komisař posoudí výměny, takže tam žádné ojebky nebudou a taky honba za individuálníma trofejema je na jiné úrovni
pokud chcete jit gold tak doporucuji aukro. jak to kupoval tam a na rok za 749 nebo kolik. prodejce keys4you nebo tak neco.
jinak nehraju jinak nez online, HUT me nejek nebere, hlavne asi proto ze sem zacal pozde a hraju proti nadupanejm mancaftum a s farmarema a par NHl hracma se to moc neda.
V online mi prijde ze je dost rozdil za jaky tym hrajete. treba s NJD jsem rad kdyz vyhraju jednou za tri zapasy naopak se SJS jsem tak na 75% vyher.
Prihlasil jsem se do par GM connected, ale nejak to vazne. Prijali me do jedny (zatim) a jednu jsem zalozil (czech it) ale tam jsme zatim tri. Ted jsem se prihlasil kam to slo tak doufam ze alespon jednu ligu hrat budu. Sice je Jersey vzdy zabrane, ale to neva, jeste na tom muzu vydelat
jinak nehraju jinak nez online, HUT me nejek nebere, hlavne asi proto ze sem zacal pozde a hraju proti nadupanejm mancaftum a s farmarema a par NHl hracma se to moc neda.
V online mi prijde ze je dost rozdil za jaky tym hrajete. treba s NJD jsem rad kdyz vyhraju jednou za tri zapasy naopak se SJS jsem tak na 75% vyher.
Prihlasil jsem se do par GM connected, ale nejak to vazne. Prijali me do jedny (zatim) a jednu jsem zalozil (czech it) ale tam jsme zatim tri. Ted jsem se prihlasil kam to slo tak doufam ze alespon jednu ligu hrat budu. Sice je Jersey vzdy zabrane, ale to neva, jeste na tom muzu vydelat
Je to stejné jako normální GM sezona, jen stím že každý tým může ovládat člověk. Navíc je jeden user komisař a ten schvaluje trady atd. Na odehrání zápasů máš určitý časový úsek, pokud to neodehraješ dojme k simulaci. Po ukončení toho časového úseku se uskuteční všechny výměny atd. Je tam ještě dost nedodělků, jako že nevidíš jestli soupeř trade odmítl, nebo kteří hráči už jsou do dalšího období vyměněni atd. Nepochopitelně tam není ani strategie, což mi neni vůbec jasné a taky by více lidí mohlo mít práva adminovat ligu.. Dlouho se vše nahrává, když je plná liga, ale jinak je to naprosté labůžo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé