Detroit - Boston
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
Columbus neni souperdejf píše:Já se o to nějak nezajímal, ale jaké je zdůvodnění nestejného počtů v konferencích? A jak se bude řešit playoff? To maj jako týmy z Východu smůlu, že maj na playoff víc soupeřů?
Selly, ani nevieš, aký som rád, že Detroit ide na východ. Konečne atraktívne zápasy s Pens, Flyers, Habs, Bruins, Rangers, Caps, Leafs, JerseySelly8 píše:Zato centralni divize to bude maso, spousta tymu original 6, myslim ze hlavne fans wings si to budou uzivat![]()
Kdyz nad tim tak ale premyslim na soucasne rozdeleni jsem si zvykl a vyhovovalo mi, tak snad tohle nebude cesta k horsimu, uvidi se po prvni odehrane sezone.
to je uhol pohľadu, na prvý pohľad sa to javí ako blbosť, ale ako sa vraví, každá zmena je v istom zmysle pozitívna. Odsuhlasila to hráčska asociácia, tak myslím, že vedia čo chcú a predpokladám že to odklepnú aj majitelia klubov. Len čas ukáže, či to bol dobrý ťah, alebo nie.PainKiller píše:Já vám nevím, mě to ale přijde jako prvotřídní bullshit.. přijde mi to, jako by NHL dostala nějakej nápad, nedotáhla ho do konce, ale všem to bylo jedno. Hlavně, že je nějaká změna od "stereotypu".
Nevyrovnaný počet týmů v konferencích, v divizích. Pofidérní postupy do PO, který bude mít IMO mnohem menší úroveň, protože přijde timhle nesmyslem o několik kvalitních týmů. Totálně nedotaženej návrh. Přerušení několika rivalit, nevím, kdo nad tím přemejšlel, jestli jenom rychle naházel týmy do čtyř divizí a až na konci si uvědomil, že mu nevychází počty, ale radši to tak nechal a doufal, že si toho nikdo nevšimne.
Takový Floridy mi je docela líto, protože v divizi s Bostonem, Detroitem bude docela fasovat. A ani jako fandovi Bolts se mi to z tohodle pohledu nelíbí. Narychlo splácaná hovadina.
Ale nie, my budeme radšej vymýšľaťNew Jersey
NYI
NYR
Flyers
Penguins
Boston
Buffalo
Montreal
Ottawa
Toronto
Nashville
Florida