Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VOLBY DO KOMISIE - KAMPAN A DISKUSIA
Chalani a dievčatá mna nevolte.
Ja som tu len za stranu Jožka Točku a stranu milovníkov dobrého pivka.
Ak ma zvolíte budú sa porady vedenia komisie a účastníkmi HF konať v krčmách a baroch a to predsa nikto nechce. :klobuk_dole: A tu treba makať ,nie chlastať a robiť ......,
tak volte istotu a mojich kolegov.
Prajem šťastnú ruku a novým kolegom veľa zdaru vo funkcii,nech je nová sezóna ešte lepšia a atraktívnejšia než tá čo pomaly končí.
Zdravim vsetkych spoludiskutujucich a kolegov tiperov :klobuk_dole:
Pred par dnami som sa rozhodla, ze sa prihlasim a pokusim sa prebojovat do zaverecnej zostavy Komisie KTL. Po dlhsom uvazovani, som sa rozhodla, ze to skusim. Ved preco nie. Kazdopadne, sa drzim hesla...nie je dolezite vyhrat, ale zucasnit sa. Nejake extra velke vyhliadky nemam, pretoze mnohi z vas su tu dlhsie ako ja.
Preco ma zvolit? V prvom rade by som vytvorila zastupkynu nezneho pohlavia. Je to pre niekoho mozno trochu divne, ked dievca sa zaujima o hokej dost podrobne, namiesto inych moznosti, ale tie ma vonkoncom nebavia.
Som velmi rada, ze existuje tento styl tipovania, ktory vobec nie je hazardom, ale ide len o zabavu. Hokej je hra plna emocii, jednak medzi hracmi, trenermi ale aj fanusikmi. Ja ako zaryty hokejovy fanusik, sa snazim docielit, aby ludia okolo seba sirili normalnu naladu a vyhybali sa besneniu a vybavovaniu si uctov cez sportove podujatia(slovne utoky, fyzicke utoky alebo utoky s pouzitim stoliciek, pyrotechniky atd).
Pre tych, co si ma (nahodou) vyberu za svojho favorita, slubujem, ze sa budem snazit splnit veci, ktore budu prinosne pre KTL a nebudem silou mocou tlacit, veci, ktore budu nezmyselne a znizovali by uroven tejto sutaze. Chcem ist cestou kompromisu, prilozit ruku k dielu korektne a cestne, bez emocii, vyhrazok a ostatnych unfair play veci. Bola by som rada, aby ci uz v Komisii alebo medzi tipujucimi bol zdravy sportovy duch, zdrava sportova rivalita na urovni fair play, jednoducho aby tipovanie touto formou bolo zabavou, oddychom a v neposlednom rade aby motivovalo ku skvelym vykonom, ake sme mohli sledovat prave v tychto chvilach, ked nam vyvrcholila sezona.
Svoje body progamu som vam predstavila, neskor som upresnila ze KHL bol len taky maly prvoaprilovy zartik
, takze teraz zalezi len na Vas ci som clovek, ktoreho si zvolite alebo nie.
Dakujem pekne za precitanie, a prajem Vam vsetkym krasny zvysok dna :frajer2:
A na zaver si dovolim jeden citat:
Est modus in rebus, sunt certi denique fines.( Na všetko jestvuje spôsob, ale všetko má svoje hranice.) Horatius
Pred par dnami som sa rozhodla, ze sa prihlasim a pokusim sa prebojovat do zaverecnej zostavy Komisie KTL. Po dlhsom uvazovani, som sa rozhodla, ze to skusim. Ved preco nie. Kazdopadne, sa drzim hesla...nie je dolezite vyhrat, ale zucasnit sa. Nejake extra velke vyhliadky nemam, pretoze mnohi z vas su tu dlhsie ako ja.
Preco ma zvolit? V prvom rade by som vytvorila zastupkynu nezneho pohlavia. Je to pre niekoho mozno trochu divne, ked dievca sa zaujima o hokej dost podrobne, namiesto inych moznosti, ale tie ma vonkoncom nebavia.
Som velmi rada, ze existuje tento styl tipovania, ktory vobec nie je hazardom, ale ide len o zabavu. Hokej je hra plna emocii, jednak medzi hracmi, trenermi ale aj fanusikmi. Ja ako zaryty hokejovy fanusik, sa snazim docielit, aby ludia okolo seba sirili normalnu naladu a vyhybali sa besneniu a vybavovaniu si uctov cez sportove podujatia(slovne utoky, fyzicke utoky alebo utoky s pouzitim stoliciek, pyrotechniky atd).
Pre tych, co si ma (nahodou) vyberu za svojho favorita, slubujem, ze sa budem snazit splnit veci, ktore budu prinosne pre KTL a nebudem silou mocou tlacit, veci, ktore budu nezmyselne a znizovali by uroven tejto sutaze. Chcem ist cestou kompromisu, prilozit ruku k dielu korektne a cestne, bez emocii, vyhrazok a ostatnych unfair play veci. Bola by som rada, aby ci uz v Komisii alebo medzi tipujucimi bol zdravy sportovy duch, zdrava sportova rivalita na urovni fair play, jednoducho aby tipovanie touto formou bolo zabavou, oddychom a v neposlednom rade aby motivovalo ku skvelym vykonom, ake sme mohli sledovat prave v tychto chvilach, ked nam vyvrcholila sezona.
Svoje body progamu som vam predstavila, neskor som upresnila ze KHL bol len taky maly prvoaprilovy zartik
Dakujem pekne za precitanie, a prajem Vam vsetkym krasny zvysok dna :frajer2:
A na zaver si dovolim jeden citat:
Est modus in rebus, sunt certi denique fines.( Na všetko jestvuje spôsob, ale všetko má svoje hranice.) Horatius
kajo píše:Mam dotaz. Bude sa ratat aj s volbami mysteriozneho 1post WortinghtonaPretoze ja by som s tym nesuhlasil, mohlo by to uskodit trebars takemu daweovi..
![]()
Co na to kompetentny/i ?
urcite by sa teda ratat nemal :ja_neviem:arek píše:volit moze iba uzivatel registrovany pred dnesnym dnom, ktory sa zucastnil aspon 1 kola KTL hocikedy v jej historii.
prečo by nemal? Ak spĺňa podmienky hlasovania, tak nevidím dôvod na to, aby sa nemal počítať jeho hlas.kajo píše:Mam dotaz. Bude sa ratat aj s volbami mysteriozneho 1post WortinghtonaPretoze ja by som s tym nesuhlasil, mohlo by to uskodit trebars takemu daweovi..
![]()
Co na to kompetentny/i ?
volit moze iba uzivatel registrovany pred dnesnym dnom, ktory sa zucastnil aspon 1 kola KTL hocikedy v jej historii.
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=141&t=2267švolco píše:a kedy sa zucastnil ktl?
ja som nad tým uvažoval už dávnejšie, no ak to už padlo tak sa skôr prikláňam k možnosti, aby bol počet členov komisie nepárny, v tomto prípade teda 7. Jednak sa dosiahne pri rozhodovaní to, že žiadne nemôže skončiť nerozhodne a hlavne je dobré, ak je do diania a rozhodovania zapojených viac ľudí. 7 členov je z môjho pohľadu optimálny počet. Bol by som rád, ak by sa k tomu vyjadrilo viac ľudí, aby to zasa neskončilo tak, že sa niečo odsúhlasí a po troch mesiacoch sa pár ľudí ozve, že to nie je dobré. Je predsa o nás a pre nás.arek píše:este toho wortingtona v komisii preberieme a rozmyslame aj o moznosti zvysit pocet clenov na 7 alebo 8, co vy na to?
to musia byt vazne dovody ked sa uvazuje o zvyseni poctu clenov komisie
sice netusim ako volby a vysledky vyzeraju ale musi to byt zaujimave ked je takyto napad.. mne osobne je to jedno ale ja by som to dal podla vysledkov -5 s najvyssim poctom a ak je och viac spolocne tak bud dodatocne kolo volieb alebo proste vsetci co splnia podmienku s vyrovnanym poctom hlasov nech sa nespekuluje pre koho a tak podobne sa to robi
no túto sezónu tak bolo, že stívi s tým zrazu sekol a boli sme piati, a keby to pri piatich ľudoch spravil jeden človek, tak by už bol prúserkajo píše:Tak ja som sa popravde cudoval hned, ze celkovy pocet bude 6 a teda parny. Ale mozno nevieme to, co vie arek (trebars, ze nikdy neboli pritomni vsetci a ked aj hej, jedneho poslali prec) :ja_neviem:
Ale myslim, ze 5/7 by bolo ozaj lepsie ako 6
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

Fakt pravidla za všechny prachy