Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Goalie Masks NHL

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

Emery

Obrázek

Giguere

Obrázek

Hasekova maska... Nepaci sa mi sice, ze pouziva ten sovietsky typ, ale co sa tyka motivu tak je absolutne vystizny

emery, LUongo ta biela , Ed the Eagle

..celkom zaujimava "maskova prezentacka..

:arrow: Ice Hockey Goaltender Masks

Kari Lehtonen | Atlanta Thrashers

Obrázek

Rick DiPietro | New York Islanders

Obrázek

Wade Dubielewicz | New York Islanders

Obrázek

Andrew Raycroft | Toronto Maple Leafs

Obrázek

Mike Smith | Dallas Stars

Obrázek

Marc-Andre Fleury | Pittsburgh Penguins

Obrázek

Ilya Bryzgalov | Anaheim Ducks

Obrázek

Mikael Tellqvist | Phoenix Coyotes

Obrázek

Cam Ward | Carolina Hurricanes

Obrázek

Evgeni Nabokov | San Jose Sharks

Obrázek

Roberto Luongo | Vancouver Canucks

Obrázek

Nikolai Khabibulin | Chicago Blackhawks

Obrázek

Ryan Miller | Buffalo Sabres

Obrázek

Martin Biron | Philadelphia Flyers

Obrázek

Martin Brodeur | New Jersey Devils

Obrázek

Henrik Lundqvist | New York Rangers

Obrázek

Olaf Kolzig | Washington Capitals

Obrázek

John Grahame | Carolina Hurricanes

Obrázek

Jose Theodore | Colorado Avalanche

Obrázek

Dan Cloutier | Los Angeles Kings

Obrázek

Johan Hedberg | Atlanta Thrashers

Obrázek

Antero Niittymaki | Philadelphia Flyers

Obrázek

Marc Dennis | Tampa Bay Lightning

Obrázek

Hannu Toivonen | ex_Boston Bruins (St.Louis Blues)

Obrázek

Tim Thomas | Boston Bruins

Obrázek

Dominik Hasek | Detroit Red Wings

Obrázek

Jaroslav Halak | Montreal Canadiens

Obrázek

Peter Budaj | Colorado Avalanche

Obrázek

cepi paráda, docela by mě zajímalo kde si vzal ty fotky, kde máš fotky masek z obou stran :super:

no tak mne sa lubi velmi Khabibulinova maska...a jasnee Ĺľe fajnovu ma Brodeur...a potom takĂ˝ Dwayne Roloson ma peknu,Nittymaki,Lehtonen,Hedberg,a moc moc moc pekna je Dipietrova...

:) Tedy cepi,teprve dnes jsem si všiml této rubriky.Moc ti děkuju za tebou zveřejněné masky.Moc se ti to povedlo!! díky -opravdu bezvadný :!: :!:

cepi píše:Kari Lehtonen | Atlanta Thrashers

Obrázek

Rick DiPietro | New York Islanders

Obrázek

Wade Dubielewicz | New York Islanders

Obrázek

Obrázek

Mike Smith | Dallas Stars

Obrázek

Marc-Andre Fleury | Pittsburgh Penguins

Obrázek

Ilya Bryzgalov | Anaheim Ducks

Obrázek

Mikael Tellqvist | Phoenix Coyotes

Obrázek

Cam Ward | Carolina Hurricanes

Obrázek

Evgeni Nabokov | San Jose Sharks

Obrázek

Obrázek

Nikolai Khabibulin | Chicago Blackhawks

Obrázek

Ryan Miller | Buffalo Sabres

Obrázek

Martin Biron | Philadelphia Flyers

Obrázek

Martin Brodeur | New Jersey Devils

Obrázek

Henrik Lundqvist | New York Rangers

Obrázek

Olaf Kolzig | Washington Capitals

Obrázek

John Grahame | Carolina Hurricanes

Obrázek

David Aebischer | ex_Colorado Avalanche (Phoenix Coyotes)

Jose Theodore | Colorado Avalanche

Obrázek

Dan Cloutier | Los Angeles Kings

Obrázek

Jason LaBarbera | Los Angeles Kings

Obrázek

Jonathan Bernier | Los Angeles Kings

Obrázek

Johan Hedberg | Atlanta Thrashers

Obrázek

Antero Niittymaki | Philadelphia Flyers

Obrázek

Johan Holmqvist | Tampa Bay Lightning

Obrázek

Marc Dennis | Tampa Bay Lightning

Obrázek

Chris Mason | Nashville Predators

Obrázek

Manny Legace | St.Louis Blues

Obrázek

Jason Bacashihua | St.Louis Blues

Obrázek

Pascal Leclaire | Columbus Blue Jackets

Obrázek

Cristobal Huet | Montreal Canadiens

Obrázek

Mikka Kiprusoff | Calgary Flames

Obrázek

Dwayne Roloson | Edmonton Oilers

Obrázek

Marty Turco | Dallas Stars

Obrázek

Jean Sebastian Giguere | Anaheim Mighty Ducks

Obrázek

Ray Emery | Ottawa Senators

Obrázek

Tomas Vokoun | ex_Nashville Predators (Florida Panthers)

Obrázek

David Aebischer | ex_Montreal Canadiens (Phoenix Coyotes)

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Josh Harding | Minnesota Wild

Obrázek

Manny Fernandez | ex_Minnesota Wild (Boston Bruins)

Obrázek

Manny Fernandez | Boston Bruins

Obrázek

Tim Thomas | Boston Bruins

Obrázek

Tuukka Rask | Boston Bruins

Obrázek

Jordan Sigalet | Boston Bruins (Providence)

Obrázek

Hannu Toivonen | ex_Boston Bruins (St.Louis Blues)

Obrázek

Dominik Hasek | Detroit Red Wings

Obrázek

Jaroslav Halak | Montreal Canadiens

Obrázek

Peter Budaj | Colorado Avalanche

Obrázek
montreal píše: :) Tedy cepi,teprve dnes jsem si vsiml teto rubriky.Moc ti dekuju za tebou zverejne masky. Moc se ti to povedlo!! di­ky - opravdu bezvadne :!: :!:
neni zac montry, pri ich "tvorbe" som myslel aj na Teba :smile03:

Tak,tak Monty,cepi odvedl vybornou robotku :cool:

:!: edit: doplnenie :arrow: Mason. Legace, Bacashihua, Leclaire, Huet, Kiprusoff, Turco, Giguere, Emery, Rask,

poznamocka k postavicke znazornenej na maske Bacashihua; priaznivcom hororoveho ("komedialneho" pozn. c.) zanru znamy krvilacik, teraz som si vsak nie celkom isty, ci sa jedna o Jasona X, al. postavicku z Texas Chainsaw Massacre :ja_neviem: ale skĂ´r sa priklanam k prvej Jason postavicke

ObrázekObrázek

Prvy je Jason a druhy je typek z TCM. A na maske ma Jasona, ten mal staru hokejovu masku na tvari.

Manny legace to tam ma Iwo Jimu.

debil píše:Manny legace to tam ma Iwo Jimu.
je to tak, rovnaky Iwo Jima motiv ma na maske vyobrazeny aj Rick DiPietro

Obrázek

mne neskutocne padla do oka maska Hueta, farby, mila brankarska postavicka, s dresom perfektne zladene, podobne ako v pripade Turca, ci kolegu Smitha

Podla mna je najkrajsia maska Jose Theodora,vazne z nej nemozem.Temne prisery,zladene z dresmi a farbami timu,pekne alternativne logo avalanche,denverske skaly a samozrejme LX :roll:

aj podla mna ma Smith peknu no ja letím na jednoduchšie veci zaas moc vyčačkane masy sa mi nelubia ...takže hlavne sa mi lubila v tomto prípade maska Lundqvista..no a usím priznať že velmi peknu ma aj Thomas a Budaj..no ked si to zoberieme šecky tieto výtvory su profesionalne ručne prace no ten kto ich farbil sa fakt musel natrapiť..by som bol zvedaví že kolko to muselo vyniesť brankarov...teda pre nich je to maličkosť to hey ale predsa by ma to zaujímalo...samozrejme že to je drahšie ako cela maska...

Legace a DiPietro stratili vsetky body! :x

:) Pokud bych mÄ›l hodnotit masku Manny Legaceho tak jsem ponÄ›kud na rozpacĂ­ch.Motiv vzpomĂ­nky na urputnĂ© bojr na IwodĹľimÄ› a poklona všem padlĂ˝m vojákĹŻm je chválihodnĂ˝ a dĹŻstojnĂ˝ ÄŤin,kterĂ˝ urÄŤitÄ› zaujme i fanoušky a soupeĹ™e.Je vidÄ›t Ĺľe Manny vzdává ÄŤest svĂ˝m pĹ™edkĹŻm,za jejich odhodlanost,aby náš svÄ›t byl tĂ­m ÄŤĂ­m dnes je!!Ale pokud si pozornÄ› masku prohlĂ©dnete zpracovánĂ­ na masce jiĹľ tak zdaĹ™ilĂ© nenĂ­.NÄ›jak se mi ten pomnĂ­k pĹ™ekrĂ˝vá s tĂ­m nápisem. Nápis dole mÄ›l bĂ˝t Ĺ™ešen jinak,moĹľná Ĺľe nemusel tam bĂ˝t vĹŻbec.VzpomĂ­nka na padlĂ© vojáky mÄ›la bĂ˝t dominantnĂ­ na celem temeni hlavy.LidĂ© nejsou pĹ™ece hloupĂ­,aby nepochopili oÄŤ jde.Maska na mÄ› pĹŻsobĂ­ pĹ™eplácanÄ›.Je toho na nĂ­ nÄ›jak moc a jednotlivĂ© obrazy se pĹ™ekrĂ˝vajĂ­.I logo blues je pĹ™ekryto stuhou s nápisem.Na bradÄ› staÄŤila americká zástava je tÄ›ch rĹŻznĂ˝ch symbolĹŻ tam nÄ›jak moc.Nápad myšlenka vynikajĂ­cĂ­,zpracovánĂ­ je horší.BarevnÄ› je to nÄ›jak mdlĂ©.Stále platĂ­,Ĺľe nÄ›kdy mĂ­Ĺ

No ano ono je lesie ked je tam jasne citatelny jeden hlavny motiv ako vela nejakych utrzkovych motivov. Posobi to necitatelne. Taka Rangers maska je jasne citatelna. Michal Strenk a jeho fellaz dvihajuci zastavu na iwo jime je legendarny obrazok ktory ma v usa velku silu a historiu. Lepsie prevedenie by nezaskodilo.

Co sa mne osobne lubi je ze halak si nabok dal most SNP v bratislave to je cool.

Masky jsou pekny, ale stejne, to co si clovek bude pamatovat za 10 let, tak to jsou spis ty hlavni, vyrazne rysy. Treba ze Hasek chytal ve skorapce, Irbe ve starych, spinavych a osuntelych betonech, u Patricka Roy jeho drivejsi celo-bilou masku.

Neni moc brankaru, kteri by svou vyzbroji nejak vycuhovali.

Cekam na brankare s ruzovou, blikajici, fosforskujici, zrcadlovou nebo pruhlednou maskou. :D

:) Cam Ward má rád historii a umístil na svou masku bitevní loď třídy New Jersey z druhé světové války, na rozbouřeněm moři,jejíž jedinou nadějí je blikající maják ve spršce blesků.Tyto lodě psali historii v bojích o Pacifik a jen je škoda,že nezdůraznil o kterou loď jde.Amerika může být na své bitevní lodě,Washington,South Dakota,Noth Carolina,Nevada,Missouri aj. pyšná včetně té nejznámější Arizony potopené v Pearl Harboru.Je na jejím místě dnes pomník a dodnes zespoda vytékají na hladinu kapky oleje,jako připomínka zrady.Nejeden Američan utrousí slzu při vzpomínce na mrtvé námořníky přepadené Japonci v roce 1941 a je škoda,že to Cam nenásilně nezdůraznil. Malíř a desinger použil netradiční světlou a šedou barvu v kombinaci s červenou a logem Caroliny na temeni hlavy a musím říct,že se mi ta maska moc libí,včetně historicky psaného jména na bradě.Vše je hezky umístěné nenásilně rozložené,včetně toho malého dvouplošníčku poblíž pravého oka.Malinko masce chybí větší myšlenka,která by ji dala důstojnost diváků i soupeřů,ale je to hezky udělané.Moc se mi to líbí!!!

Obrázek

Špatná není ani maska Kari Lehtonena,který se vzhlédl v asijské mytologii samurajů pod horou Fudži a i druhá postavička je z nějakého pohádkového serialu.Celé je to umístěno do čisté noční oblohy s prapodivným logem Trashers na temeni masky.Syté barvy dodali pohádkovost a maska vypadá příjemně.I když moje gusto to zrovna není.

Obrázek

Kari Lehtonen ma na maske hlavne postavy z filmu Kill Bill...čiže Lucy Liu a Uma Thurman tuším...
236 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS