Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WHITE CASPERS

no nic dnes sam nam nezadarilo dolahla unava po predchadzaujucich subojoch :good: :cool:
:clap: :clap: je to tu dalsia vyhra chlapci toto sa mi paci ideme ideme :clap: :clap: este musim kopiiho vyriesit a vsetko bude okk ale aj v 3 sa nam dari :frajer2:
Gratulujem, znovu ste vyhrali aj v trojici :thumbsup: .
Sopko dokedy budeš čakať na kopiho? momentálne sú 3 volní tipéri, komisar nemá čas tipovať každý den a teda ani byť v tíme, ale s leom alebo raulom by si sa mohol skúsiť dohodnúť, odkedy yzy vyhodil raula z tímu tak sa mu celkom vydarili posledné 2 dni, leo tipuje dobre zatial celé kolo. Alebo skúsiš pohladať tipéra niekde inde ako na hf?
Ohlund píše:Gratulujem, znovu ste vyhrali aj v trojici :thumbsup: .
Sopko dokedy budeš čakať na kopiho? momentálne sú 3 volní tipéri, komisar nemá čas tipovať každý den a teda ani byť v tíme, ale s leom alebo raulom by si sa mohol skúsiť dohodnúť, odkedy yzy vyhodil raula z tímu tak sa mu celkom vydarili posledné 2 dni, leo tipuje dobre zatial celé kolo. Alebo skúsiš pohladať tipéra niekde inde ako na hf?
diki :good:,no kopiii povedal ze on bude tipovat stale aj tipovaval len 5 kolo este nic nepodal a neveim co je s tym ,ale myslim si ze ma s PC nieco lebo inak by sa ozval ,no s leom som skusal dohodu a povedal ze sa ozve ze zatial nie a s raulom no to uvidime :good: davam tomu este 2-3 dni
chlapci pracujem na hladani 4 tipera a vyzera to tam ze zavita do nasho tymu tiperka zenskeho pohlavia nemyslite si ze to je sranda :clap:
No celkom sa nam dari :) a prave som sa chcel opytat preco tipujeme len traja uz som sa zlakol :D a kedy pride ta "nova" ? :D a je to Kika alebo nejaka ina ? alebo skus popremyslat o raulovi ;) sopko napis mi potom na icku ze koho si zohnal :) a natipoval som dalsich 15 kol ;)
xXx píše:No celkom sa nam dari :) a prave som sa chcel opytat preco tipujeme len traja uz som sa zlakol :D a kedy pride ta "nova" ? :D a je to Kika alebo nejaka ina ? alebo skus popremyslat o raulovi ;) sopko napis mi potom na icku ze koho si zohnal :) a natipoval som dalsich 15 kol ;)
no dari sa to je moc pekene kto by to povedal :biglol: :biglol: no kopii ma nieco s pc tak som mu dal cas este nech si to da dokopy , nie je to kika a 4.clena(clenku) este riesim len ju nemozem zastihnut uz to chce len dotiahnut
Ked to neni Kika tak to je torri ? :D
xXx píše:Ked to neni Kika tak to je torri ? :D
nie ani torri ona bude na fore novacik ale tipuje nhl normalne za peniaze
A mas jej foto ? :D
xXx píše:A mas jej foto ? :D
ty si loooolo :lol3: :lol3: to nejde o foto ale o to ze treba posilnit tym a uvidis ze by mohla by aj posila :good:
Ved ja viem :D len chcem vediet ako vyzera neee :P :D
xXx píše:Ved ja viem :D len chcem vediet ako vyzera neee :P :D
heh no sak vydrz dnes hrame s attack sharks tak podme pre dalsie body a piatok nehrame s nikym cize do nedele chcem mat uz aj 4 tipera :yahoo: :yes:
chcem privitat novu clenku nasho timu verim ze bude dobrou posilou :good: :thumbsup:
Ahoj sopko a spol. , ďakujem za privítanie, uvidím ako to pôjde, škoda, len, že sa tipuje iba NHL... ale nevadí, prispôsobím sa :good:
Ahoj Tiperka a vytaj :) a prezradis nam(mi) aj meno ? :D
xXx píše:Ahoj Tiperka a vytaj :) a prezradis nam(mi) aj meno ? :D
lol a na co ti je meno ? sak to neni treba :lol3: :beee: pred celym forom bude meno hovorit hej :sad2: :thumbsdown:
MY CHCEM FOTKU!!! :D

inak vítej na HF :wink:
kde nam zmizol nas znak muzstva ?
sopko píše:kde nam zmizol nas znak muzstva ?
prej bude až ukáže Tiperka fotku :D :lol2: :D
.:Mike:. píše:
sopko píše:kde nam zmizol nas znak muzstva ?
prej bude až ukáže Tiperka fotku :D :lol2: :D
:lol3: :lol3: :fucker:
sopko píše:lol a na co ti je meno ? sak to neni treba :lol3: :beee: pred celym forom bude meno hovorit hej :sad2: :thumbsdown:
A proč by nemohla říct jak se jmenuje? xD
The Thrasher píše:
sopko píše:lol a na co ti je meno ? sak to neni treba :lol3: :beee: pred celym forom bude meno hovorit hej :sad2: :thumbsdown:
A proč by nemohla říct jak se jmenuje? xD
sak to je jej vec ci chce povedat a na co vam to je a ty si povedal meno ako sa volas ked si prisiel ako novy? :twisted:
sopko píše:
xXx píše:Ahoj Tiperka a vytaj :) a prezradis nam(mi) aj meno ? :D
lol a na co ti je meno ? sak to neni treba :lol3: :beee: pred celym forom bude meno hovorit hej :sad2: :thumbsdown:
staci ze napise sukromnu spravu :D
Mna sa na meno nik nepytal :D
212 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS