Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MINNESOTA WILD
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Minnesota poslala na farmu do Houstonu v AHL 5 hracov. Jedneho obrancu a 4 utocnikov, medzi nimi aj Petra Olveckeho.
Z hracov, ktorich ucast v prvom tyme by bola skor prekvapenim su v kempe este obrancovia Shawn Belle a Clayton Stoner (najlepsi hrac kempu novacikov, ale pocas hlavneho kempu mal problemy s ramenom a netrenoval) a utocnici James Sheppard (jednotka Wild posledneho draftu, este nehral zapas v priprave) a Joel Ward (najvacsie prekvapenie, nema ani zmluvu, je iba na skuske). Supiska musi byt zuzena este o 6 mien.
Zaujimavy clanok
Novozámocký rodák Ölvecký
si pritom spoloÄŤne s Pouliotom a VoloÄ…enkom vyslúľil od Lemaira i generálneho manaľéra Tommyho Thompsona veµkĂş kritiku za ich prĂstup v prĂpravnom kempe. KeÄŹÄľe Minnesota má uÄľ podpĂsanĂ˝ch 22 skĂşsenejÄ…Ăch hráčov, ich Ä…anca na zotrvanie v prvom tĂme bola prakticky od zaÄŤiatku nulová, no Lemairovi sa nepáčilo, Äľe trojica mladĂkov vĂ´bec neskrĂ˝vala stratu motivácie.
Po sobotĹ
Novozámocký rodák Ölvecký
Po sobotĹ
RadivojeviÄŤ v Ăştoku s GáborĂkom a Demitrom
02.10.2006 13:49
MINNEAPOLIS - V Minnesote budú ma» v úvode novej sezóny hokejovej NHL slovenský útok.
Podµa minneapoliskĂ˝ch mĂ©diĂ si Branko RadivojeviÄŤ definitĂvne vybojoval miesto v jednom Ăştoku Wild s jeho krajanmi Mariánom GáborĂkom a Pavlom Demitrom. TrĂ©ner Jacques Lemaire hµadal k ofenzĂvnemu ĂştoÄŤnĂ©mu duu niekoho, kto by plnil viac defenzĂvne Ăşlohy. "To by malo by» RadivojeviÄŤovo miesto. V prĂprave odohral niekoµko dobrĂ˝ch striedanĂ na tomto poste," povedal Lemaire. Zaradenie RadivojeviÄŤa ku GáborĂkovi a Demitrovi je Ăşdajne jedinou istotou, ktorĂş v Minnesote prinieslo prĂpravnĂ© obdobie.
Vinikajuca sprava to bude utok
02.10.2006 13:49
MINNEAPOLIS - V Minnesote budú ma» v úvode novej sezóny hokejovej NHL slovenský útok.
Podµa minneapoliskĂ˝ch mĂ©diĂ si Branko RadivojeviÄŤ definitĂvne vybojoval miesto v jednom Ăştoku Wild s jeho krajanmi Mariánom GáborĂkom a Pavlom Demitrom. TrĂ©ner Jacques Lemaire hµadal k ofenzĂvnemu ĂştoÄŤnĂ©mu duu niekoho, kto by plnil viac defenzĂvne Ăşlohy. "To by malo by» RadivojeviÄŤovo miesto. V prĂprave odohral niekoµko dobrĂ˝ch striedanĂ na tomto poste," povedal Lemaire. Zaradenie RadivojeviÄŤa ku GáborĂkovi a Demitrovi je Ăşdajne jedinou istotou, ktorĂş v Minnesote prinieslo prĂpravnĂ© obdobie.
Vinikajuca sprava to bude utok
no ja som to pocuval,musim povedat,ze to bol skvely zapas!!Skoda,ze to teraz nedavali v TV.Cely zapas bol Slovak rulleeees na jednej,ci druhej strane.WildCelt píše:budaj nebudajhlavne, ze sme vyhrali
![]()
ako slovensky utok v sluzbach st. louiszaplava modreho na txt
![]()
len skoda, ze som si to nemohol vychutnat live, ale uz by mohli dat aj video...
tak zapasy Wild stoja za toAlex píše:no ja som to pocuval,musim povedat,ze to bol skvely zapas!!Skoda,ze to teraz nedavali v TV.Cely zapas bol Slovak rulleeees na jednej,ci druhej strane.WildCelt píše:budaj nebudajhlavne, ze sme vyhrali
![]()
ako slovensky utok v sluzbach st. louiszaplava modreho na txt
![]()
len skoda, ze som si to nemohol vychutnat live, ale uz by mohli dat aj video...
Zaspal som
, zapol comp a Wild uz prehravaju 0:1, Nashville na nich riadne vyletel. Este som sa ani poriadne neprebral a Predatori pridali dalsi gol, dokonca v oslabeni. :o Ale uz je za nami 9:01 a stav je vyrovnany a Gabby ma na konte asistenciu a gol a Demitra gol.
Gaborik, Demitra a Wild budu tento rok v ofenzive a presilovkach riadne nebezpecny.
Ale ta defenziva dost skripe.
Predatori v presilovke supli dalsi gol.
No vyzera to na podobnu prestrelku ako v prvom zapase Predatorov. Dufam, ze so stastnym koncom pre Wild.
Ja si nemyslim, ze obrana je slaba. Podla mna je len nezohrata. Je kvalitnejsia ako kedykolvek predtym. Cez leto odisli Kuba, Zyuzin, Henry a Tjarnqvist a prisli Johnsson, Nummelin a Carney. Minnesota hravala smerom dozadu skvele predosle sezony (v oslabovkach dokonca najlepsie), ale teraz je tam vela novych hracov, ktori este nie su zziti so systemom. Aj Skoula a Foster maju odohratu len necelu sezonu v klube. Burns hraval aj v utoku a nie az tak pravidelne. Takze len Schultz je "in". Je v klube od zaciatku a mozno prave on by mohol byt raz tym vodcom. Ak bude predvadzat hru ako v prvom zapase sezony, tak urcite. Ale to ze to v obrane neklape az tak akoby sa cakalo zrejme nie je len o obrancoch, ale aj o utocnikoch...
Neuveritelne
Znova remiza, znova predlzenie, znova najazdy a znova drama. Mikko Koivu ukazal cim je pre Minnesotu nepostradatelny. Ako jediny premenil najazd a tym rozhodol.
Pavol Demitra tentokrat najazd nepremenil, neviem ci to nebola tycka. A kedze ani Richard Zednik, rozhodnute bolo skor. 2 vyuzite presilovky Kimom Johnssonom, moc nechybalo a mohol mat aj hattrick. Pavol Demitra bodoval aj stvrtykrat a Marian Gaborik zaznamenal tiez asistenciu. Manny Fernandez znova vyborne zachytal, v najazdoch vychytal Ovechkina aj Semina. Aspon zaver som si mohol vychutnat live. To, ze to nebudu davat live som cakal, ale, ze nepojde ani radio
,skoro som to tu rozkopal. Ale oplatilo sa cakat a neist spat.
Raz darmo, lepsie raz vidiet ako stokrat pocut.
Tak a mozem ist spokojne do roboty...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé