Pali ma 100 % pravdu. Nestupla mu slava do hlavy ako niektorym hracom ( Vyborny) a ma fzdy zdravy usudok a jasne, ze patri medzi 3 naj nasich hracov...
Co sa tyka toho, ze pomaly budeme bojovat o A-cko, vazne to tak vyzera. Aj tym, ze je par hokejistov ( medi ktorych Pali urcite patri ), ktory pridu reprezentovat fzdy ked mozu a niektori sa na to fzdy ked mozu vybodnu...Ked pomaly odide Demova a Hossova generacia do dochodku, za nas uz nebude mat kto hrat...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
R.I.P. Pavol Demitra #38
Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
Ja dúfam že sa kapitanske C-čko bude striedat po mesiaci ako to bolo doteraz.Podla mna si ho zasluzia viacery hraci WILD !!! (Koivu,Rolston,Bouchard,Belanger,Gaborik,Walz) aspon títo hraci nech sú dočasne kapitani ale môžu byt aj nemenovaný!Proste nech sa to tam rotuje.
Ale ajtak Demitra je dočasne zranení ked má problemy so slabinami ked vynechal zapas s Calgary a s Edmontonom,
Ale ajtak Demitra je dočasne zranení ked má problemy so slabinami ked vynechal zapas s Calgary a s Edmontonom,
Demo nepocestuje s divochmi na najblizsi trip. Objasnil to trener Lemaire
"No Demo on the trip. He's in the clinic, with one leg on one side, the other on the other side and there's a guy rubbing him," Lemaire said, hysterically laughing at the peculiar picture he painted. "He hasn't moved from that table."
"No Demo on the trip. He's in the clinic, with one leg on one side, the other on the other side and there's a guy rubbing him," Lemaire said, hysterically laughing at the peculiar picture he painted. "He hasn't moved from that table."
Pavol Demitra nema sancu ked sa hra fyzicky hokej. Vobec to nevie, on ma sikovne ruky ale to nestaci. A vcera to bolo vidiet. Dokonca Branko Radivojevic bol viac na lade ako Demitra. Prave kvoli tomuto si myslim ze by sa Minnesota mala zbavit demitru lebo v playoff je im nanic, tam sa bojuje pri mantineli, specialne s tymami ako sme my.
debil predbehol asi komplet vsetkych, kedze to az teraz vychadza na jednotl. strankach ci webochdebil píše:Odoslané: Ne Máj 04, 2008 11:25 am
Pavol Demitra smeruje do Vancouveru. Aspon tak hovoria najnovsie klebety. no nech len dojde bude sranda.
mne je jedno kam pôjde, Wild by jeho odchodom moc nestratili, nech si skôr udrzia Rolstona ako Demitru..
Paľo Demitra zrejme bude chýbať svojmu tímu, ale na akú dobu to ešte nie je známe. Asi to kus potrvá, lebo má narazené rebrá.
http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/nhl ... -sa-zranil
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé