Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Špekulácie podľa fanúšikov

Všechno možné ohledně zámořské NHL.

leo píše:a co byste rekli na vymenu Kovalchuk + 1.kolo draftu za Sedinovce?
Podľa mňa by Atlanta prehlúpila. Okrem toho sú Sedinovci UFA, takže predpokladám, źe v novej zmluve budú mať NO TRADE klauzulu.
kanter píše:Ja som našiel na HFboards tiež špekulácie, napr.:

Tomáš Kaberle (TOR) ---> STL
Brett Sonne a 1.KOLO 2009 (STL) ---> TOR

Derek Roy (BUF) ---> STL
Brad Boyes (STL) ---> BUF

To Anaheim:
- Loui Eriksson
- Stephane Robidas

To Colorado:
- Jonas Hiller
- Andrew Ebbett

To Dallas:
- Avs' first-round pick 2009 (3rd overall)
- Ducks' first-round pick 2009 (15th overall)
- Erik Christensen

Toto je co za blbost proboha!!! Tak na tom bysme s prominutim ku......y prodelali, jestli by nedejboze nas GM takovou vymenu udelal tak mu poslu osobne nejeden dekovny dopis. Ebbett jako novacek hral vyborne, o Hillerovi netreba diskutovat, toho Christensena bych ozelel, ale jeste k tomu 1.kolo draftu??? Takze 3 hrace + draft za 2 hrace :?: Doufam ze je to jen pokus o vtip.... Ten Eriksson hral letos taky skvele, Robidas neni spatny ale... Ta protihodnota je az smesne vysoka, ikdyz zase berte to z me strany jako fandu Ducks :) Kazdopadne toto NEBRAT!!!!
Špekulácia z HFboards:

To Atlanta:
- 2010,2011 first round,
- 2010 2nd round pick,
- Jordan Staal

To Pittsburgh:
- Iľja Kovaľčuk
kanter: Čo by to pomohlo Atlante? Ona potrebuje získať kvalitných hráčov, nie sa ich zbavovať. O tomto môžme diskutovať až pri deadline. V tejto chvíli je takýto trejd nereálny.
ThrashersFan píše:kanter: Čo by to pomohlo Atlante? Ona potrebuje získať kvalitných hráčov, nie sa ich zbavovať. O tomto môžme diskutovať až pri deadline. V tejto chvíli je takýto trejd nereálny.
Je to len špekulácia :).
kanter píše:Špekulácia z HFboards:

To Atlanta:
- 2010,2011 first round,
- 2010 2nd round pick,
- Jordan Staal

To Pittsburgh:
- Iľja Kovaľčuk
dovedes si predstavit pens se trema hracama s platem vyssim nez 8 mega? ten kdo to navrhl asi moc nepremyslel
Ono 90% návrhů z hfboards jsou takové voloviny, že je to spíš do sekce off-topic.
Ale Kovalchuk by mohl bát horké zboží, mu by určitě nevadilo se z Atlanty poroučet, a ta by za něho mohla dostat pěkný balíček, místo pod stropem, a tak možnost aktivity na trhu.
leo píše:
kanter píše:Špekulácia z HFboards:

To Atlanta:
- 2010,2011 first round,
- 2010 2nd round pick,
- Jordan Staal

To Pittsburgh:
- Iľja Kovaľčuk
dovedes si predstavit pens se trema hracama s platem vyssim nez 8 mega? ten kdo to navrhl asi moc nepremyslel
Jednoducho by vymenili Malkina. :frajer2: A z troch centrov by im ostal jediny. :D Keď už prestupy, tak riadne, nech to má grády :D
mountain píše:Ono 90% návrhů z hfboards jsou takové voloviny, že je to spíš do sekce off-topic.
Ale Kovalchuk by mohl bát horké zboží, mu by určitě nevadilo se z Atlanty poroučet, a ta by za něho mohla dostat pěkný balíček, místo pod stropem, a tak možnost aktivity na trhu.
Atlanta miesto pod stropom rozhodne nepotrebuje...
Ďalšia špekulácia z HFboards:

TO OTT:
Higgins
Stajan
Pacioretty
Rights to Brad May

TO MTL:
Elliot
Mayers
Karlson

TO TOR:
9th overall
Carey Price

P.S. Táto špekulácia ma dosť pobavila :lol: :lol: :lol: .
To Columbus:

Jordan Staal + váš prvý draftový výber (posledný) + 3 kolo draftu

To Pens:

Antoine Vermette, Maxim Majorov + náš prvý draftový výber (16. miesto)

Niečo o Maximovi Majorovovi

Získali by ste mladého výborného krídelníka, hrajúceho tak na pravom, ako na ľavom krídle (Maxima mám veľmi rada, takže to nie je zbaviť sa niekoho, kto mi lezie na nervy) + hrača, ktorý hrá výborne v obrane a môže hrať tak v centri, ako na krídle, je výborný na vhadzovaniach. Teraz má plat 2,763, takže zapýtať by si mohol maximum takých 3,5 - 4,0. na dôvažok by ste získali vyššie miesto v drafte.

My by sme získali túžobne očakávaného centra (ešte obranca a bolo by to super), takže Rick by mal o dôvod viac s nami podpísať.
To Lightning:
Danny Heatley

To Senators:
Václav Prospal + Matt Pettinger + Cory Murphy

a nebo

To Penguins:
Danny Heatley

To Senators:
Petr Sýkora + Chris Kunitz
painkiller píše:To Lightning:
Danny Heatley

To Senators:

a nebo

To Penguins:
Danny Heatley

To Senators:
oboje je trochu malo za heatlyho urcite ta 1. moznost :yes:
painkiller píše:To Lightning:
Danny Heatley

To Senators:

a nebo

To Penguins:
Danny Heatley

To Senators:
Sýkora je UFA ;)
Teoretická situácia. Rick Nash by nemal záujem predĺžiť v Columbuse (dúfam, že nenastane ale musíme byť realisti, rečičky o tom, ako sa mu tu páči môžu byť obyčajnými frázami). Ćo by ste nám ponúkli?

Keďže som často spomínala práve Pens, môj návrh by bol:

Nash + niečo - Staal, Letang

To "niečo" píšem preto, lebo neviem dobre ohodnotiť Letanga, takže nerada by som napísala hlúposť.

Pens majú v zálohe Goligoskiho, ktorý je v ofenzíve lepší (teda aspoň si myslím) ako Letang. Crosby by získal krídlo a tým pádom viac bodov, vďaka čomu by sa NHL tetelila blahom :D , a my by sme získali hráćov na dva kritické posty, obrana a center. Na dôvažok by sme sa v play-off mohli zísť až vo finále :D , čo by tak skoro (aspoň z našeho pohľadu) nebolo, ale naša šanca by sa zvýšila.
mt-svk píše: Nash + niečo - Staal, Letang
To by pomohlo obom tímom a najmä Staalovi, ktorý by hral prvého alebo druhého centra. Pripomínam, že v tejto sezóne hral až tretieho centra. Goligoskimu to na začiatku sezóny celkom išlo, takže ak by Kris Letang odišiel, mohol by ho práve Alex nahradiť.
mt-svk píše:Crosby by získal krídlo
Potom by hral Rich Nash na pravom krídle, keďže v prvom útoku hrá naľavo Chris Kunitz (zmluvu má do roku 2012). Prečo na pravom :?: Pretože Bill Guerin, ktorý nastupoval ako PK, bude UFA hráčom a zatiaľ ešte nepredĺžil kontrakt.
kanter píše:
mt-svk píše: Nash + niečo - Staal, Letang
To by pomohlo obom tímom a najmä Staalovi, ktorý by hral prvého alebo druhého centra. Pripomínam, že v tejto sezóne hral až tretieho centra. Goligoskimu to na začiatku sezóny celkom išlo, takže ak by Kris Letang odišiel, mohol by ho práve Alex nahradiť.
mt-svk píše:Crosby by získal krídlo
Potom by hral Rich Nash na pravom krídle, keďže v prvom útoku hrá naľavo Chris Kunitz (zmluvu má do roku 2012). Prečo na pravom :?: Pretože Bill Guerin, ktorý nastupoval ako PK, bude UFA hráčom a zatiaľ ešte nepredĺžil kontrakt.
U nás hral Nash väčśinou právé krídlo, keďže na ľavom hral Huselius. Takže... no problem. :D Ale snáď Ricky podpíśe :poklona: :D , no musíme byť realisti.
Zidlicky, Harding :arrow: TOR
Kaberle, :?: :arrow: MIN

:roll:
Myslím, že Židlický není o nic horší než Kaberle! Wilds by na tom trejdu prodělalo!
WildCelt píše:Zidlicky, Harding :arrow: TOR
Kaberle, :?: :arrow: MIN

:roll:
Tak to by tedy Wilds byli asi blázni kdyby tutu výměnu uskutečnily :) Židlický není o moc horší než Kaberle.
preto tam je ten otaznicek, nieco by museli listky prihodit :D
Na HFboards.com som našiel trejd, ktorý sa mi zdá dosť nereálny :D :D :D:

Atlanta:
Jeff Carter
Joffrey Lupul

Philadelphia:
Pavelec
4th overall
45th overall (FROM Anaheim)
kanter píše:Na HFboards.com som našiel trejd, ktorý sa mi zdá dosť nereálny :D :D :D:

Atlanta:
Jeff Carter
Joffrey Lupul

Philadelphia:
Pavelec
4th overall
45th overall (FROM Anaheim)
Souhlasím. Nerálné. Carter a Lupul jsou vynikající hráči s budoucností. Možná to samé Pavelec, ale ani za Pavelce a tyto výběry v draftech to nestojí. Opravdu dosti nerálné :D
No neviem, mne sa zdá úplne, ale úplne vyrovnaný a možno by som ho aj bral.
ThrashersFan píše:No neviem, mne sa zdá úplne, ale úplne vyrovnaný a možno by som ho aj bral.
to ani zdaleka :lol:
197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES