Bluesman píše:Cepi

vybral si si super šport
jj popri tel. futbalu + nohejbalu, je plavko mojim idealnym sportovym relaxom

tak sa mi rano nechcelo ist
(a nie po 1x) no nakoniec som sa zlomil a uz to islo

najidealnejsie je chodit dopoludnia, pohodka, minule som bol poobede, 4 drahy volne a namiesto plavania bol slalom

na kraula ani pomyslenia, ale nejako som to dokopal..inak si stale mrknem na nete kolko drah mame volnych, popripade ceknem kameru, ktora je na plavarni a vidim skutocny plavuci stav
Bluesman píše:Predpokladám že chodíš v KE na mestskú plaváreň, Super plaváreň, len ma hnevá ten strop, nedá sa podľa neho riadiť na znaku :beee: a ešte tam nieje parná sauna. Pláveš v rýchlej dráhe?
jasne chodim na mestsku a chvalabohu sa to s nou konecne nejako pohlo smerom dopredu..ved viac ako mesiac bola out, kvôli rekonstrukcii sprch, ale je tem este co opravovat
(take skrinky napr. resp. strop vo Wecku odkial mi to minule kapcilo tam kam nemalo 
k tej parnej saune, ked opustim bazen a idem si hodit sprchu niekedy je tam taka parna sauna ze az
Bluesman píše:Pláveš v rýchlej dráhe?
ak je volna

dnes v nej vsak boli 3ja, tak som sa tam uz nepchal..ak su v nej 2ja pridam sa..len ma niekedy vytaca, ze v nej niekedy plavu plavci, pre ktorych je oznacenie rychla draha len akymsi nepodstatnym 2slovickom

raz sa mi stalo, ze v nej plavala jedna postarsia pani, nedalo mi to a tak som tam zacal riesit kraula, samozrejme ze som ju :pleaseantry: nechtiac :pleaseantry: ofrkal a pak sa logicky a mudro premiestnila