Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KHL
Další kvalitní i méně kvalitní hokejové ligy ve světě.
No, budou muset zvolit nějaký kompromis. A zřejmě některým hráčům to nebude po chuti. Aby se příští sezonu nestalo, že hráči budou odcházet zpět do NHL a jiných evropských klubů,třeba. Vždycky jsem tvrdil a tvrdím to i teď, že KHL byla ušitá horkou jehlou. Postavit něco jenom na penězích je nesmysl. Podobně dopadl Vsetín v extralize. KHL lákala hráče na luxusní podmínky a smlouvy a teď, když si bude muset utáhnout opasek, někteří hráči se budou domáhat podmínek, které podepsali.
áno, no hlavne k už avizovanému rozširovaniu tejto súťaže, bude zaujímavé sledovať, ako to doriešia. Teda nemyslím si, že táto súťaž padne na kolená, (to rozhodne nie, veď je to projekt podporovaný vládou a ekonomicky silnými spoločnosťami) ale je možné, že niektorých hráčov po tejto sezóne už v Rusku neuvidíme...
Ale aj tu si myslím bude platiť, že menej je niekedy viac. Táto súťaž sa ešte iba rozbieha a potrebuje to čas, kým to bude šlapať na výbornú. Príchody niektorých hráčov tejto súťaži pomohli (Jágr, Hossa, Rúžička, Vašíček, Stumpel, Morozov, Jašin a pod.), no niektoré akože "hviezdy" príliš neoslnili a mňa osobne sklamali (Tyler Moss, Laco Nagy, Mark Lamonte a pod.) Preto aj v týchto kluboch budú do budúcna uvažovať viac ekonomicky, či je zdravé preplácať hráčov s menom, alebo dať šancu mladým talentom, ktorí si zapýtajú rozhodne menej a podajú tie isté výkony. Nehovoriac o tom, že sa na nich dá neskôr "sakra dobre" zarobiť...
Ale aj tu si myslím bude platiť, že menej je niekedy viac. Táto súťaž sa ešte iba rozbieha a potrebuje to čas, kým to bude šlapať na výbornú. Príchody niektorých hráčov tejto súťaži pomohli (Jágr, Hossa, Rúžička, Vašíček, Stumpel, Morozov, Jašin a pod.), no niektoré akože "hviezdy" príliš neoslnili a mňa osobne sklamali (Tyler Moss, Laco Nagy, Mark Lamonte a pod.) Preto aj v týchto kluboch budú do budúcna uvažovať viac ekonomicky, či je zdravé preplácať hráčov s menom, alebo dať šancu mladým talentom, ktorí si zapýtajú rozhodne menej a podajú tie isté výkony. Nehovoriac o tom, že sa na nich dá neskôr "sakra dobre" zarobiť...
Hokej si vyžádal další oběť
Po skončení semifinále hokejové Ligy mistrů mezi Salavatem Julajev Ufa a Metallurgem Magnitogorsk se ve fanclubu vítězného týmu přihodila smutná událost. Aleksej V. Bjelov dostal srdeční záchvat, zůstal v bezvědomí a už se neprobral. Opět zaváhali ruští organizátoři - sanitka byla na místě jen hodinu po výzvě k příjezdu.
uz by sa mali zamysliet nad tym co robia
Zdroj: http://i39.tinypic.com/2eusp6a.jpg
Po skončení semifinále hokejové Ligy mistrů mezi Salavatem Julajev Ufa a Metallurgem Magnitogorsk se ve fanclubu vítězného týmu přihodila smutná událost. Aleksej V. Bjelov dostal srdeční záchvat, zůstal v bezvědomí a už se neprobral. Opět zaváhali ruští organizátoři - sanitka byla na místě jen hodinu po výzvě k příjezdu.
Zdroj: http://i39.tinypic.com/2eusp6a.jpg
Freddie92 píše:ktorí boli "naši"?

Do Moskvy prišiel spokojný, ešte spokojnejší odchádzal. Útočníka Dynama Rigy Marcela Hossu#81 si na prvý Zápas hviezd Kontinentálnej hokejovej ligy vybral kapitán tímu legionárov Jaromír Jágr. Slovenský reprezentant hetrikom prispel k víťazstvu 7:6 pod holým nebom na Červenom námestí. Stal sa jednou z troch hviezd víťazov.
čtv 09. črc 2009 07:34
HUDLER DO KHL !!!
Tu KHL nám byl čert dlužen!
Jojo, s nikým jiným nejsou rozhovory taková prdel!Martin #27 píše:dobrý rozhovor a poslední slova "s Jágrem byla opět zábava" to je pravda já mám Jardu rád je to fakt frajer co si na nic nehraje i když mě zklamal že šel za penězma v rusku i když měl smlouvu na stole u Rangers na rok ale podle mě s nim v kabině musí být prdel jak cip
si vzpomínám jak dělal rozhovor s bulvárem a ke konci řekl... jo a ještě až se budu ženit mi zavolejte abych vůbec přišelJimi-70 píše:Jojo, s nikým jiným nejsou rozhovory taková prdel!Martin #27 píše:dobrý rozhovor a poslední slova "s Jágrem byla opět zábava" to je pravda já mám Jardu rád je to fakt frajer co si na nic nehraje i když mě zklamal že šel za penězma v rusku i když měl smlouvu na stole u Rangers na rok ale podle mě s nim v kabině musí být prdel jak cip
dejf píše:Letos na MS se ho novináři ptali na kvalitu ledu. Že prej asistent Paleček říkal, že je nekvalitní. A on jim odpověděl, že Palečkovi to může být jedno, protože ten stejně hrát nebude.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé