Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Memorial Chorcheho

Diskuze o všem možném i nemožném.

ja by som m,al byt otaznik
oki tak zatim ja som z otaznikom..vyrazam z ke...tak cakam ze sa pozbierame velka skupinka z vychodu...
som isty tak pade na pade...
Měl bych ještě pár dotazů:
1. Už jste vyřešili kde by se případná chata našla?
2. Otázka pro lidi z ČR, kteří se tam chystají: Jaký spoje jste do Duchonky našli (kdyžtak pls odkaz)???
3. Spominanie - co je tím přesně myšleno? Nepředpokládám, že by právě tam měl chorche hrob (kde ho vůbec má nebo bude mít?)
4. Zpomínali jste hokejbal - ok, ale je tam na to nějaké hřiště či něco podobného (asi jo, jinak bychom tam nejeli :roll: )? Co florbálek, ten nebude?

Díky moc za odpovědi
Ak sa nič neočakávané neprihodí, tak od polovice augusta do začiatku novembra budeme v Rusku. Takže si to užite :thumbsup: a veniec na chorcheho hrob :cry: položte aj v mojom mene.
marecku tiez som otanzik ale ked tak tak by sme mohli sit ja ty freddie popripade cepo yz ke tak no :-) :roll:
já bohužel nemůžu :( takže nejedu na 100%
Hej vy ze severu Čech, přes co že to pojedete??? :roll:
mna nedaj ze mozem, nevidim to ruzovo, posledny augustovy vikend je daleko a nepride mi ako prave najstastnejsi. vidim to tak na 30-40%
mňa tiež daj, tak na 90%.Bude to záležať od toho, ako to bude vtedy vyzerať s voľným časom a ako sa mi podarí vybaviť, nejaký dopravný prostriedok, ako sa tam dopraviť.
maro píše:oki tak zatim ja som z otaznikom..vyrazam z ke...tak cakam ze sa pozbierame velka skupinka z vychodu...
som isty tak pade na pade...
pridala by som sa,daj icq :)
Idem na 99%
a to jedno percento je aspon jeden,ktorý sa ku mne pridá :) Kto chce,nech napíše na icq,tam sa dohodneme.
Ale rátajte so mnou. :)
NHLfanAVS píše:
milos76 píše:mňa tiež daj, tak na 90%.Bude to záležať od toho, ako to bude vtedy vyzerať s voľným časom a ako sa mi podarí vybaviť, nejaký dopravný prostriedok, ako sa tam dopraviť.
ok....ale prosim ta, ak si z blavy, tak si tou druhou castou vety robis srandu? :D
Som z blavy, len som premýšľaľ, ako sa tam dopraviť.Teraz som si všimol v kalendári, že v piatok aj pondelok, budú v tom čase štátne sviatky, takže času budeme mať zrejme dosť aj my, skoršie narodený, pracujúci členovia hokejfóra. :wink:
ja cestujem z cejkova do trebišova-hračka i pre male deti,potom odtial zvycajne do kosic,ale kludne aj do ciech sa da :) problem je najst ten spravny,aby som sa s niekym stretla :)
Mám ešte dve otázky:
1.Koľko budem platit za chatu
a
2.Kedy sa budeme vraciat,aby som stihla ako aj ostatní ráno v pondelok školu :D
No ja som si pozrela spoje a mne to vychadza :) Ak sa vyberiem skor :)

Zajtra uz budem doma,v pokoji si prezriem spoje,tu nemam cas a aj pc je taky divny,furt mi tu skacu nejake kolonky...
zajtra popoludní sa ozvem :)
NHLfanAVS píše:
to je jedno, ci budu sviatky :-) z blavy sa aj na stedry den dostanes na mars....popriade mozno pojdem autom...
O to nejde, to je jasné.Len je lepšie, keď vás cestuje viacej, z jedného miesta (ako som už písal) pre lepšiu orientáciu na mieste.Predsa len skoro nikto sa nepoznáme a to sa potom dosť ťažko hľadá.Už vidím ako sa v autobuse či v Topoľčanoch spolucestujúcich pýtam:Nie si náhodou cepi,Alex,NHLfanAVS ....? :D :lol2:
Možno by bolo dobré mať nápadné oblečenie :lol2: Ja napr.vezmem slamený klobúk,Cepi žltú kravatu a tak :lol2:
Tak ja padááááám,zajtra poobede sa ozvem,uz na svojom pc s definitívnymi spojmi,no zatial sa to ukazuje tak,ze tam nemám mať problé, a naspat by som sa v nedelu mala do tv dopravit o pol osmej co je v poho :) odtial mám spoje domov vzdy a aj keby nie,mám tam rodinu a mozem brnknut domov,nech po mna pridu :) takže čau zajtra :wink:
NHLfanAVS píše:for milos: tak problem, ze sa vidime prvykrat je to najmenej.....este nikdy si sa s nikym nestretol tak naslepo????
Jasné ale nie v cudzom meste.Ak ho nestretneš doma, no tak pôjdeš večer spať domov.Ak zablúdiš tam, pôjdeš spať pod most? :lol: :lol2:
NHLfanAVS píše:
ja ti garantujem, ze vsetci budu pocas celeho pobytu pokope...kolko mas rokov??

Ja patrím k starešinám tohto fóra ,ľudia v našom veku, sú už trocha opatrnejší. :lol2:Môj nick, zobrazuje rok môjho narodenia (1976 -32 rokov).
MartinFC: Já ještě nevím jestli pojedem, a ty už se ptáš kudy :-D :-D Ti včas napíšu, dali by sme někde cestou sraz ;-)
Jak říkám, záleží na tom, jestli budou v souladu následující faktory: čas, finance, počet spolucestujících. Ale rád bych jel...
este k tomu ako sa spoznate na ceste - tak si vsetci objednat tricko a nieje problem :wink:
ja idem ale nebudem tam spat, ratajte so mnou na nejaky den.. spat na 90% nie.. aj ked vsetko je mozne, je to este daleko..
Pokud pojedou i nějací Češi,samotnému se mi moc cestovat nechce a budou peníze, tak bych tak na 90% jel =)
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS