Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FAMIGLIA CORLEONE

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

Ani nevis jak rad bych si ho zahral...
Ale musel bys mi zafinancovat novyho kompa a rychlejsi net :D
jaky mas net a pc?
Porad stejnou starou plechovku... :cry:
no lol tak vies co sprav chod do nike daj tam 7 zapasov NHL daj tiket za 150 a cakj kym vyhras;-D
tak to by se načekal a při těch výsledcích,co teď běží,ještě déle :eek2: ...a k těm koulím,Medic si dělá prdel,má totiž nový superprogram,který z jeho supercompu dělá takový krám,jako máš Ty Thrashere :D :yahoo:
Pošahalo,nebo posralo se počítadlo příspěvků...furt mám padesát,i kdybych tady psal do aleluja. Já nechci být nováček!!! :o :? :sad2:
Nevim jak to myslíš...esli si psal do Pokecu, tak tam se příspěvky nepočítaj ;)

Jinak dneska pěkný, taktika vyšla...jen Kindy, škoda žes opravil...
nevím,kde se co počítá,ale zmizelo mě asi deset příspěvků :thumbsdown: ,co nadělám,zs nováček,zesranej :beee:
náš Generál je asi bez spojení :ciga: co jen budeme dělat :sorry:
gogo píše:nevím,kde se co počítá,ale zmizelo mě asi deset příspěvků :thumbsdown: ,co nadělám,zs nováček,zesranej :beee:
mam pocit ze sa priebezne vymazavaju jednotlive stare kola KTL takze preto ti miznu prispevky, treba aj inde prispievat :D
Fortune píše:
gogo píše:nevím,kde se co počítá,ale zmizelo mě asi deset příspěvků :thumbsdown: ,co nadělám,zs nováček,zesranej :beee:
treba aj inde prispievat :D
ale nespamovat 8) ved vies gogo, tie Tvoje z casu na cas smajlikovske nic neriesiace dotazy :roll:
Super, ted jen udržet :)
Druhy misto...proste nadhera, nevim co rict. Super. Myslim, ze jsme vsem ukazali, ze si Famiglia zaslouzi minimalne stejny respekt jako Army Meni. Diky vsem za jejich vysledky a prispevek pro tym. Doufam, ze se pro pristi sezonu sejdeme ve stejne sestave a budeme bojovat o spicku, protoze 6.kolo ukazalo, ze na to mame! jeste jednou diky vsem!!!
GM je nezvěstný a na mě každý sere! Mohl by mě někdo z ooprávněných vymazat z profilu "nováčik" a Príspevky" a jejich počet? Tak či tak je to tam úplně nahovno,když se to průběžně vymazává a nezobrazuje to skutečný stav věci.Děkuji

gogo co ty riesis?, si na praskoch? :D
Jak nezvěstnej? Jen nemam doma net, no :-D :-D :-D
Tak pánové, na příští sezónu mame tým kompletní...loučí se největší tahoun týmu gogo, a i když on o tom neví, tak mě řádně nasral :-D
Na jeho místo přijde nováček, zatím nebudu říkat kdo, on se představí sám :)
Cíl bude zopakovat umístění ze 6. kola. Takže pánové, zalehneme na matrace, válka se blíží 8-)
Tak to budu asi ja ta nova posila FC ktera zanese do KTL novy, svezi vitr :lol: :D . Doufam ze nezklamu vedeni tymu, ktere mi nabidlo kralovskou smlouvu a nebude to taka bida jak pri tipovani Eura :lol2: Tak lidi teste se prave zacinam s dvoufazovym treninkem at je pekne na podzim forma vyladena :frajer2:
Mluvčí fanoušků se vyjádřil v tom smyslu, že jsou zklamaní z odchodu tahouna týmu, ale jsou rádi že vedení udrželo čistě české složení mužstva a věří v úspěch v příští sezóně. Za úspěch považují vítězství alespoň v 1 kole KTL. Vedení klubu má za cíl umístění alespoň 1 člena týmu v nejlepší desítce a týmové vítězství, druhé místo a třetí místo, vždy aspoň 1x za sezónu.
Pánové, pracuju na nových bannerech. Až se dostanu k PC s netem, tak je uploadnu, a hodím sem link ;-)
Tak po zahrivacich 4 zapasech se to dneska rozjede naplno :box: Tak chlapi zamakame a ukazeme ostatnim kdo je tady kurna mafian :respect:
Tak změna, bannery počkají, nemám zdroj renderů :) Pokud někdo seženete pěkné obrázky, pošlete mi je na thethrasher33@email.cz páč když už se dostanu na PC s netem, nemám čas to hledat ;-)
Selly: Už sem ti psal ráno ss, ale asi se ta zpráva neodeslala, tak to dám sem. :) Nový bannery mám hotový. Mám 2 varianty. Jednu, na které je i jméno a číslo, ale nejsou nic moc, a druhou, na kterou se jméno a číslo nevešlo, a tak k ní jsou i týmové avatary, ta je mnohem hezčí. Nevadilo by ti změnit avatar? Při nejhorším bychom použili ty horší bannery, ale radši bych variantu 2 ;-) Co ty na to?
V pohode, neni problem :oslava:
Oukej, super. V úterý bych to měl stihnout hodit ve škole na net.
Obrázek

Dejte si do podpisu:

Kód: Vybrat vše

[img]http://img160.imageshack.us/img160/2331/famiglia4rf4.jpg[/img]
298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS