Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Rad by som sa aj ja nachadzal na prvch miestach , lenze ked tie vysledky sa tak strasne dojebavaju , sak s remiz vcer to ...skoda slov !!
parada chlapi po dnesnom dni sme sli z 3 miesta na 2 super :yahoo: len tak dalej a 1 miesto bude opat nase :) len nesmieme polavit :box: lebo staci male zavahanie 1 blbi den a mozme sa ocitnut na spodnych prieckach v tabulke takze musime makat :cinka: :cinka: :cinka:tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO :clap: :groupwave: Cibula viem ze posledne dni bolo dost vela remiz a zapasi vychdzaju dost blbo ale vsetko sa da len treba chciet :) tak si stoho nic nerob a tipuj aj nadalej :wink:
caute krokodili...chces s ospravedlnit za vcerajsok...a hlavne tebe x-men..prepacte ze som vas ukratil o dolezite body..fakt ma to mrzi lebo som mohol podat...STONG CROCODILES 4EVER :clap: :clap: :clap: :clap:
Afinogenov61 píše:caute krokodili...chces s ospravedlnit za vcerajsok...a hlavne tebe x-men..prepacte ze som vas ukratil o dolezite body..fakt ma to mrzi lebo som mohol podat...STONG CROCODILES 4EVER :clap: :clap: :clap: :clap:
uz som ti prepacil :yes: ale nech sa to uz neopakuje :!: :wink:
super chlapi dnes sme podali vyborny vykon :yahoo: len tak dalej :clap: uz stracame na 1 miesto len 3 b tak sa snazme musime poriadne zamakat :cinka: aby sme po dnesnej noci obehli Fire Birds a 1 miesto bude patrit nam :) len si musime dat pozor aby sme sa nazakopli lebo sa moze stat to ze sa ocitneme na dne v tabulke ako minule kolo a to by som nechcel tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO :clap: :groupwave:
:cool: parada chlapi dnes sme sa dostali na 1 miesto v nasej konferencii najma zasluhou androja ale aj Cibula a Afinogenova super :good: len tak dalej :) no a ja som po uspesnych dnoch tipovania si dnes pripisal na svoje konto v tomto kole uz 2 nulu :D tak sorry chlapi za moj vykon :sorry: :hanba: ale nemozem stale len ja podavat dobre vykony :) musite aj vy :wink: takze chlapi po dnesnej noci ocakavam zas vyborny vykon ktorym si od ostatnych teamov spravime naskok tak do toho STRONG CROCODILES :clap: :groupwave:
chlapi tak dnes som podal naozaj vyborny vykon 16 b parada :dance2: ale aj vy ste podali vyborne vykony :good: takze dnesnym dnom sme si si od ostatnych teamov v nasej konferencii spravili mensi naskok co je super :cool: ale treba aj nadalej makat :cinka: a podavat taketo skvele vykony aby sme si aj nadalej udrzali 1 miesto v nasej konferencii :) tak GO GO GO STRONG CROCODILES :clap: :groupwave:
x-men píše:chlapi tak dnes som podal naozaj vyborny vykon 16 b parada :dance2: ale aj vy ste podali vyborne vykony :good: takze dnesnym dnom sme si si od ostatnych teamov v nasej konferencii spravili mensi naskok co je super :cool: ale treba aj nadalej makat :cinka: a podavat taketo skvele vykony aby sme si aj nadalej udrzali 1 miesto v nasej konferencii :) tak GO GO GO STRONG CROCODILES :clap: :groupwave:
Já bych ten optimizmus nepřeháněl :lol2: Sme sice 1.ale jenom ty s odděluješ od našeho podprůměru já Cibule i Afinogenov stojíme bohužel na 45...místě a kolem něj takýe nic moc chlape...
nuz co sa da robit androj nic treba sa viac snazit a ono to vsetko pride :) aj vyborne vykony ked je snaha a clovek nieco chce da sa vsetko :yes: no je pravda ze toto kolo zatial podaval lepsie vykony ako vy ale to sa moze este vsetko zmenit a zas to minule kolo ste boli vy lepsi a ja ten horsi :D ono je to tak raz si hore a raz dole :roll: takze chlapi ja vam nemam co vycitat za toto kolo ale ani za to minule :) iba ak tolko tebe androj a Afinogenovi ze obcas nenatipujete ale to sa da sem tam prepacit len sa snazme vsetci ako team byt vo vsetkom vyborny a bude vsetko ok :yes:
caute chlapi dnes sa hra dost vela zapasov tak sa snazme podat co najlepsie musime podat vyborny vykon :!: :) aby sme si udrzali 1 miesto v nasej konferencii :) a aby sme aj zautocili aj na 1 miesto zo vsetkych teamov zo zapadnej a vychodnej konferencii :) tak do toho STRONG CROCODILES GO GO GO :clap: :groupwave:
x-men píše:nuz co sa da robit androj nic treba sa viac snazit a ono to vsetko pride :) aj vyborne vykony ked je snaha a clovek nieco chce da sa vsetko :yes: no je pravda ze toto kolo zatial podaval lepsie vykony ako vy ale to sa moze este vsetko zmenit a zas to minule kolo ste boli vy lepsi a ja ten horsi :D ono je to tak raz si hore a raz dole :roll: takze chlapi ja vam nemam co vycitat za toto kolo ale ani za to minule :) iba ak tolko tebe androj a Afinogenovi ze obcas nenatipujete ale to sa da sem tam prepacit len sa snazme vsetci ako team byt vo vsetkom vyborny a bude vsetko ok :yes:
Já sm při zmi v Konferenci je minimální rozdíl a 5.kolo DLOOOUHHÝÝÝ ale do první 3 bysme skončit mohli... :good: Ty tipuješ výborně Afinogenov taky já sem s Cibuljou v těsně zaostávám za Afinogenovem ale to doženem... :cinka: :cinka: :cinka:
no hej androj zatial sa mi dari tvrdo sa sebe makam :cinka: no je pravda ze ste kusocek malicky pozadu za mnou ale to je v pohode :wink: no jasne toto kolo je este dost dlhe nemame este ani polovicu tohto kola za sebou a este vsetko je otazne aj nase umiestnenie no jasne toto kolo by sme mohli aspon obsadit minimalne to 3 miesto :P :angel: ak chceme este pomyslat na postup do play off :) ale vsetko sa da len treba chciet :yes: a musime makat ako doteraz a musime podavat taketo vyborne vykony ako doteraz aj nadalej :!: :) no a Afinogenov mozno uz coskoro opusti nas team aj cele hokejforum dobrovolne a uz mozno aj navzdy :?
inak ty ako GM by si mal sa ako posledny chvalit individualnymi uspechmi, GM ma predovsetkym hladiet na timove uspechy
Joe S. píše:inak ty ako GM by si mal sa ako posledny chvalit individualnymi uspechmi, GM ma predovsetkym hladiet na timove uspechy
a to kto povedal ze by som sa mal chvalit ako posledny individualnymi uspechmi :lol2: vsak ked androj napisal ako sa dari mne a jemu nie a ostatnym clenom nasho teamu tiez tak som len napisal svoj nazor ako to je to snad mozem :x a ja predovsetkym hladim na uspechy nasho teamu to je mi prednejsie ako moje uspechy ale tak dakomu sa dari z teamu a dakomu nie tak to je ako som uz napisal minule kolo sa nadarilo mne a teraz toto kolo sa dari mne aspon zatial ja by som bol rad keby sa vsetkym clenom nasho teamu darilo nie len mne ale ani mne sa uz nemusi darit vsetko je otazne takze tolko z mojej strany k tvojmu prispevku :frajer2:
tak pozri o stranu dozadu ako si komentoval vcerajsok :D
Joe S. píše:tak pozri o stranu dozadu ako si komentoval vcerajsok :D
no to viem vsak v pohode a nemozem :D ved aj androj hned ako prisiel do nasho teamu hned na 1 stranke nasej temy napisal prispevok ze je najlepsi tiper nasho teamu tak si to precitak ak chces a ak to najdes to je taky podobny prispevok ako moj :D ale ved to mas uz jedno :) mne ide proste o uspechy nasho teamu ja by som bol taky rad keby nas team postupil do play off ale to by boli aj ostatny GM teamova a aj clenovia teamov radi keby aj ich teami postupili do play off :)
androj je uz taky a to sa mi na nom nepacilo, uz ked bol v BB, raz napisal toto a potom 2 dni nenatipoval
Joe S. píše:androj je uz taky a to sa mi na nom nepacilo, uz ked bol v BB, raz napisal toto a potom 2 dni nenatipoval
aha nuz co sa da robit ja som snim spokojny aj s jeho vykonmi len to ma hneva a mrzi ze sem tam nenatipuje ale to sme uz vyriesili aspon zatial :) no jasne a minule sme si pisali pm tak spomenul v nich ze z teamom BB ziskal titul aj vtedy si bol ty GM :?: ty si uz od zaciatku GM teamu BB ak sa nemylim no nie :?: to som rad ze mame takeho tipra v nasom teame :) :biglol: on ma uz svoje skusenosti a tak on je oporou nasho teamu :) proste super :thumbsup:
x-men píše:[no jasne a minule sme si pisali pm tak spomenul v nich ze z teamom BB ziskal titul aj vtedy si bol ty GM :?: ty si uz od zaciatku GM teamu BB ak sa nemylim no nie :?:
to sa teda mylis, Best Bibbers existovali davno predtym nez som prisiel na tuto stranku, ale GM som od 2. kola minuleho rocnika. No titul, neviem ci to tak nazyvat, bolo to vitazstvo v jednom kole, konkretne hned v prvom pod mojim vedenim, titul vyhrali Evill Insiders
Joe S. píše:
x-men píše:[no jasne a minule sme si pisali pm tak spomenul v nich ze z teamom BB ziskal titul aj vtedy si bol ty GM :?: ty si uz od zaciatku GM teamu BB ak sa nemylim no nie :?:
to sa teda mylis, Best Bibbers existovali davno predtym nez som prisiel na tuto stranku, ale GM som od 2. kola minuleho rocnika. No titul, neviem ci to tak nazyvat, bolo to vitazstvo v jednom kole, konkretne hned v prvom pod mojim vedenim, titul vyhrali Evill Insiders
aha tak tak je to no ja som to nevedel ze ste vyhrali hned len prve kolo on spomenul v pm titul :) no ok to uz je jedno :wink:
cauko chlapi no dnes sme zas podali vyborny vykon a sme si zas spravili mensi naskok od ostatnych teamov v nasej konferencii som na vas hrdy chlapi :yes: dufam ze nam tato vyborna forma ostatne aj po kratkej pauze :wink: takze zatial si chlapi odychnite zasluzite si to fakt za vase vyborne vykony :good: :) a po kratkej pauze nezabudnite opat tipovat najblizsi den kedy sa zas zacne tipovat je 29.1. :frajer2:
Joe S. píše:androj je uz taky a to sa mi na nom nepacilo, uz ked bol v BB, raz napisal toto a potom 2 dni nenatipoval
To se neřeší trochu se chválit musím :lol2: Vím,že nejsem supertiper,dyk já si myslím,že tipování je stejně vo náhodě navíc v norm.tipování u CHANCE vyhrávám taky 1 za Uherák a proč občas nenatipuju???Týmy se mění ze dne na den tak si to dycky nechávám na zejtra a clekem už se mi to daří...(A navíc je 1000 lepších věcí než prosedět den u HF :lol2: :lol2: :lol2: ) - Doufám,že nedostanu BAN... :lol2:
androj píše:(A navíc je 1000 lepších věcí než prosedět den u HF :lol2: :lol2: :lol2: )
a ved nikto ti nekaze presedtet den u HF :x ale aby si si aspon nasiel cas kazdy den pravidelne natipovat a sem tam reagovat na nejake prispevky :) no tak jasne urcite sa najdu aj lepsie veci ako je HF ale HF to je tiez dobra vec :) :cool: ja som rad ze viem o tejto stranke a ze mam tu moznost byt na tejto stranke zaregistrovany tipovat a podobne kto vie co by som uz robil keby som nevedel o tejto stranke by som sa nudil alebo bol cely den na pokeci atd proste ja hokej milujem :thumbsup:
cauko oznamujem vam ze Afinogenov uz nie je clenom nasho teamu odisiel dobrovolne tak sa teda maj dobre kamos moj Afinogenov :wink:
Vobčas na to zapomenu,ale enom vobčas... :lol2: :lol2: :lol2:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG