Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Logo KTL

Tu sú uložené tabuľky KTL a dôležité témy, ktoré je treba archivovať. V žiadnom prípade nemazať!!!

podla mna je to velmi dobry napad. Mas pochvalu Wild :wink:
Teraz uz len treba najst grafika, ktory nam to spravi krajsie :)

arek píše:podla mna je to velmi dobry napad. Mas pochvalu Wild :wink:
Teraz uz len treba najst grafika, ktory nam to spravi krajsie :)
Krajsie :?: :o :lol: Moje prevedenie sa Ti nepaci :?: :cry2: :hufi: Lepsieho grafika nenajdes :D

som rad ze "moj" napad s 1,2,x sa ujal aj u wilda :D takze to bol MOJ napad a nie jeho ale pekny pnapad najma to druhe je fajn Wild a myslim ze po mensej uprave by to slo :)

podla mna to prve je lepsie mne sa to celkom paci

janik píše:som rad ze "moj" napad s 1,2,x sa ujal aj u wilda :D takze to bol MOJ napad a nie jeho ale pekny pnapad najma to druhe je fajn Wild a myslim ze po mensej uprave by to slo :)
dal si si to patentovat :?: :!: :evil:

:lol:

nie ale ved nam ide o ten isty ciel takze pohodicka, klidek a tabacek. :D a nespamuj zbytocne :P janik
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek :80x31
-------------------------------------------
Obrázek :120x60
-------------------------------------------
Obrázek :300x71

podakovanie LAST-KNIGHTovi
dobre takze chcem sem cyjadrenie vsetkym adminov a modov ci sa im tamtie bannery a loga pacia alebo nie.

Mne nie.
takto, chcelo by to este trosku popracovat po grafickej stranke ako pismena, pozadie (kedze sa to nie vsetkym pozdava) ale urcite lepsie ako to terajsie = nijake :D druha vec, kto poriesi tu graficku upravu, pretoze ja to uz riesit nemienim

skôr by som sa spytal takto: ste za vymenu terajsieho bannera (nie ten korculovy) za ten novy = lasto_v vytvor :?:

cepi - ano
urcite ano
neviem na co cakat kedze po garfickej stranke to nikdy nebude sediet kazdemu ale ide o to co tie bannery hovoria, stary banner je na prd a robit reklamu na samotne forum je tiez na prd lebo takych stranock su tisice... KTL je len jedna. a to je ten rozdiel lebo tieto bannery uputaju skor ako ten stary , teraz mam na mysli ten maly co mame vymenny na inych strankach. tak isto je ten s rozmerom 300x71 lepsi ako ten co je tu na hf odkaz na KTL stranku, aj farebne to skor zapada. mozno ako samotne logo KTL by som to nepouzil, to by bolo mozno este pohrat sa poriadne s tym ale tie vymenne bannery su podla mna na vybornej urovni. a kritizovat nestaci komu sa nepaci nech zozenie niekoho co to urobi lepsie popripade nech oslovi cloveka co cepi a nech sa s nim dohodne co na tych banneroch chce, kazdi na to kasle ze sme bez bannerov poriadnych a tak aj bez lepsej propagacie fora a ked sa nieco urobi mame byt proti?? ee takze som jasne za aby sa to zmenilo aspon na nejaky cas a ked sa vytvoria lepsie bannery nech sa paci
2:1..zatim,,ano suhlasim, nech sa docasne nahradi a ak klapne nieco zaujimavejsie, kludne sa moze inovovat..to je najmenej :)

novy user bondralukas mi dal cislo na nejakeho grafika tak paci sa 214-284-967 staci sa mu ozvat a napisat co a ako..ale ako som bol byval spominal, ja to uz neriesim
To prve a to tretie sa mi celkom pozdava
eman22 píše:To prve a to tretie sa mi celkom pozdava
z toho eman usudzujem, ze si za vymenu terajsieho banneru (ak sa mylim oprav ma)..3:1 v prospech zmeny..
arek píše:Mne nie.
V tomto mam aj ja podoby nazor takze nie

PS. Skusim sa popytat na nejakeho grafika ak niekoho najdem dam vediet...
janik píše:stary banner je na prd
ale o ktorom banneri rozpravas? Myslim ze o reklamnom. Ale napriklad cepi toci okolo toho loga HF - tie korcule hore. On chce vymenit to. Myslim ze aj vy sa medzi sebou nechapete poriadne. A ukaz mi tie dalsie tisice hokejovych for.
cepi hovori o logu KTL nie o logu hf a ak si si vsimol tak aj napisal ze nemysli tie korcule hore. on chce zmenit ten banner pod nim cerveny pouzity ako odkaz na ktl stranku. a preto som dal prerobit velkost tych bannerov, cize ten najvacsi belasy co som dal je presna velkost toho co chce zmenit cepi cize len zmenis ten obrazok, po dalsie ja myslim ten dole pod partnermi ktory menime s ostatnymi strankami v rozmere 81x30, a ten 120x60 je pre PPM aj ked viem ze nejaky si im poslal, no aj ten sa mozno dohodne na nejaku stranku dat casom.

k tym foram, hokejovych je kopa, a sportovych este viac, a kazda stranka hoekjova ma svoje forum tak nechapem na co robit reklamu na nieco tuctove, mi povedz kolko timovych tipovaciek poznas ty.
ale v tom banneri 120x60 je dost zasadna chyba podla mna, lebo tam nie je Klubova tipovacia liga, ale sutaz.
A z toho maleho banneru 88x31 sa aj tak nikto nedozvie ze ide o timovu tipovacku, lebo ten maly nema ziadnu vypovednu hodnotu, kedze je bez textu (text sa tam samozrejme ani nezmesti).

a tak ok s tym cepim som to ja nepochopil, moja chyba.
no ano je to pravda ze ten maly je trosku nejasny ale na druhu stranu mozno o to skor uputa pozornost, popripade da sa poziadat toho grafika aby z toho urobil gifko kde sa vlozi nejaky text ale ten terajsi sa mi moc nepaci a ani sa mi nikdy moc nepacil ale o to ide dohodnut sa a vyriesit to, no stary banner uz bol dlho a podla mna nastal cas na zmenu, a k tomu ze tam je sutaz a nie liga to je podla mna len hra so slovami a naprava je lahka ked by islo len o to ze sa ti nepaci slovo sutaz ale liga. ;)

ide mi v zasade o to ze bannery nam treba aj dalsie ale neam to kto robit no hlavny banner fora nam chyba kde mame len malicke logo a zvysok je dost prazdny, bannery na konferencie tiez chybaju. najdolezitejsie je ze aj sam eman fora nemusi ako take a takych ludi je vela, vidia banner ze forum tak ich to ani len nedonuti kliknut na to lebo ich nebavi pisanie a to mi ver ze takych je strasne vela, hladaju skor nieco ine a forum len ako maly doplnok a kedze my mame KTL tak to treba spopularnit, lebo potom darmo budeme plakat ze timov je malo a podobne veci ked o KTL nikto nevie asi tazko nam pribudnu novy ludia a styl ze niekto niekomu o KTL povie ma maly ucinok ako sami vidime. vcera som chvilu pisal aj s emanom a je toho vela co treba doriesit ohladne cien, ohladne buducnosti fora a podobne veci.
ved dobre, ale ked uz chcete nove bannery a ine graficke prvky, tak nech je to aspon na urovni. Ja napriklad na webstrankach dost dbam na dobru grafiku. Stranky, na ktorych je grafika zanedbana, ma nezaujmu, skor ma odpudzuju.
arek píše:ved dobre, ale ked uz chcete nove bannery a ine graficke prvky, tak nech je to aspon na urovni. Ja napriklad na webstrankach dost dbam na dobru grafiku. Stranky, na ktorych je grafika zanedbana, ma nezaujmu, skor ma odpudzuju.
to beriem arek, ja netvrdim, ze je to TOPKa, tiez by som si vedel predstavit nieco ineho, ale to je tak, napad je jedna vec, realizacia druha...riesit sa to riesi, ale len tak "recami" a ak by som nesupol apson toto tak sa riesi velke ... a ved môzme pockat, mozno do konca roka sa nieco noveho objavi..do konca roka xyz.. :yes: aspon ze namet je na svete..ak by som bol, resp. poznal grafika je to uz davno hotove, ale zial, moje znalosti v tejto oblasti su :thumbsdown: tak asi tak
arek píše:ved dobre, ale ked uz chcete nove bannery a ine graficke prvky, tak nech je to aspon na urovni. Ja napriklad na webstrankach dost dbam na dobru grafiku. Stranky, na ktorych je grafika zanedbana, ma nezaujmu, skor ma odpudzuju.
ok beriem je to tvoj nazor, ja mam taky ze tie bannery su na dobrej grafickej urovni. necakam od nich modre zneba ale aspon tematicky sedia. a kedze terajsie bannery su max. na takej urovni ako su nove, ale nove su vsetko zladene a ked zapnem forum tak bude hore rovnaka farba a text ako ked zapnem inu stranku a uvidim nas banner. dajme im aspon sancu kym sa neurobia bannery podla vasich predstav ( co uz inak trva dva mesiace...) proste je to hotove, cepi a last. si dali tu namahu tak to skusme aj odcenit, lahko kritizovat ale tazsie urobit lepsiu alternativu. tot moj nazor viac presviedcat nebudem proste vacsina je za zatial nieje o com, ak budu nove navrhy prehodnoti sa to.

cepi a last good job mate moje uznanie nech si kazdi mysli svoje :thumbsup:
ok dajte mi par dni, skusim dakoho oslovit. Ak sa nepodari tak mozeme dat tamtie.
Matejko píše:
arek píše:Ja napriklad na webstrankach dost dbam na dobru grafiku. Stranky, na ktorych je grafika zanedbana, ma nezaujmu, skor ma odpudzuju.
K tomu iba toto :lol: :
co sa ti na tom nezda?

A ano ten cerveny banner mal byt docasny. A je cerveny lebo farby celej KTL aj stranky KTL su cervene. Tak nebudem ku*va robit banner v inych farbach.
arek píše:ok dajte mi par dni, skusim dakoho oslovit. Ak sa nepodari tak mozeme dat tamtie.
oki, skus nieco poriesit :frajer2:
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING