Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ThrashersFan píše:Reprezentácie mávajú úchylky dávať ako GM reprezentácie bývalých hráčov - Šťastný, Bure, Gretzky, Yzerman. Nad tým by som sa nevzrušoval.
A koho bys tam chtěl dávat?Je to ve většině případů osvědčený způsob a prokazuje to vzájemnou důvěru mezi svazem a bývalou legendou.A navíc třeba v Rusku není snad nikdo(možná snad někdo úspěšný z KHL)kdo by mohl podobnou práci vykonávat.Proto padá volba na bývalé hráče.A jak psal mountain,v podstatě jde pouze o to vybrat vhodné hráče - zbytek je na trenérech.

Končím tuhle debatu,nemá to cenu.Bud si ovšem jistej,že Yzerman by ty vaše idioty (Dudley/Waddell) strčil v naprosté pohodě do kapsy :)
No lebo tým Waddellom si tú latku nastavil hrooooooooooozne vysoko :). Ale i tak tvrdiť bez toho, aby mal na starosť jeden, jediný klub v NHL, že by strčil do kapsy, aj keď idiotov, nejakých GM je predčasné. Nevylučujem to (obzvlášť v prípade Waddella), ale nevylučujem ani to, že to bude druhý Lawton. Veď aj ten prišiel do Tampy bez toho, aby mal na starosť nejaký tím NHL.
Tak pokud by Yzerman nebyl lepší jak toto duo z Atlanty,znamenalo by to 30.místo a Yzermanův odchod z vrcholového hokeje.
No jenom aby Yzerman neskočil stejně jako Lawton, i on byl plný nadšený a elánu do práce a bez pořádných GM zkušeností, nehledě na to, že Yzerman nemá rád St. Louise, což ukázal na olympiádě... Radši Nonise :)
Elliot Friedman says Mr. Yzerman is not a big fan of Vinny... Most interesting thing about Yzerman/Tampa is his feelings on Lecavalier. Is not believed to be a huge fan. hfboards.com

Tož já nvm. Nvm jestli by nakonec byl Yzerman správnou volbou, on by byl docela problém, kdyby nový GM Tampy neměl moc v lásce Martyho a Vinnyho... :roll: Oba dva jsou ikonami Tampy, a kdyby je neměl GM oba dva v lásce, nedivil bych se, kdyby se oba stěhovali :? Začíám se čim dál víc přiklánět k Nonisovi.
Hm, kovbojové, Lawton, Tocchet se pakovali a objevili se noví fanoušci? (fanoušek) :)
Že by nějaká náhrada za (pravděpodobně uraženého - nevím proč) safu, který tu za posledního čtvrt roku byl možná jednou...
Leciho jsem tu taky nějakou chvilku neviděl, nás nějak ubývá hergot :evil: Snad s novým vedením v klubu se to pohne i tu :)
Tak já už si to tady nějakou tu dobu pročítal, tak jsem si řekl, že se taky zaregistruju, jinak Tampě fandím tak 10 roků, ani Barrie s Koulesem mi ju neznechutili :D
To je co říct :)
Už bysme si zasloužili nějaké lepší období, draft je sice dobrá věc, ale aby to 3 roky po sobě byl vrchol sezony....
Tak já začal Tampě fandit v době, kdy bývala na dně NHL, takže na neúspěchy jsem docela zvyklý, o to víc ale potěší nějaký ten úspěch :good:

A uvažuju nad tím, že obnovím svou mizernou sbírku hokejových kartiček a zaměřím se čistě na hráče Tampy (bohužel zrovna z Tampy moc hokejistů nemám :thumbsdown: ), hlavně bych bral nějaké starší kartičky, páč se mi strašně dobře dívá na ty staré dresy :)
Megis, vítám tě tu :D

Btw, na hfboards se píše hodně o tom, že bysme mohli letošní 1st pick vyměnit za nějakýho pořádnýho golmana. Tak nebo tak, náš nový GM bude mít v létě dost práce. Letos moc kvalitních volných hráčů v létě nebude. Z volných golmanů bude asi nejlepší Pekka Rinne, z útočníků Kovalchuk, Armstrong a Afinogenov a z obránců Martin, Gonchar a Lidstrom (i když ten nejspíš ukončí kariéru). Tož kdyby se ale Yzermanovi/Nonisovi :D povedlo ulovit Kovalchuka, Gonchara a Rinneho, to bysme měli už kua dobrej tým :D
Verím, že novým GM bude Risebrough, potom by ste na letné nákupy mohli zabudnúť. Inak PainKiller, som veľmi rád, že sa ti tohtoročná Atlanta páčila :) :thumbsup:
painkiller: kam to chceš pod ten strop narvat, když ho máme zas*aný přemrštěnýma kontraktama typu Malone, Mezsároš. Nehledě na to, že příští rok bude podepisovat Stamkos a tam bude muset být rezerva...
Bych bral Martina, zbavil se Mezsároše, sehnal kvalitní křídlo do top6 k Vinnymu a překopal komplet bottom six, protože to byla letos hrůza. Plus předpokládám návrat Rangera, golmany bych nechal jak jsou, Smittymu stejně končí po další sezoně smlouva, uvidí se co Tokarski, popř. Košečkin...
No s tím stropem je to trošku na štíru :D Brankáře bych taky nechal, tak jak máme, chce to ale napřed Niittyho podepsat, akorát jsem ale trošku ztratil ponětí o tom, jak je to s Karrim... Meszárošovi bych dal ještě šanci, třeba na sobě přes léto zamaká a bude u nás hrát jak v Ottawě, přece jenom nový trenér z něho to maximum dostat může :wink:
Ramo loni v létě podepsal na 2 roky v Omsku s tím, že po roce může odejít. Docela se mu dařilo (44z, 2.11 GAA, 91.3% SV).
V současné situaci by u nás neměl jistou ani pozici dvojky (pokud podepíše Niitty, tak už vůbec ne) a než se tady probíjet, tak to je lepší - a i on by to určitě volil stejně - dělat jedničku v KHL
Ale jestli se Niitty nepodepíše, tak by mohl v klidu bojovat se Smithem právě on, Tokarski má myslím ještě čas :)
Jo pravda, na ten strop sem zapomněl :D Takhle, jestli budem náš nový GM Yzerman, tak se podpisu St.Louise nedočkáme a Leci by se asi v létě pakoval :roll:

Jinak Niittyho bych podepsal, tak je to bez debat, ale Smith u mě letos ztratil veškerou důvěru, proto bych hledal jinde. Meszaros si už další šanci nezaslouží, za ten plat by mě podávat asi trochu podobný výkony jako v Ottawě a ne bejt o 2 třídy horší, navíc u nás odehrál už dvě marný sezony, třetí už bych asi nezkousl :D To bych spíš podepsal Fostera a pokusil se podepsat v létě Martina (jestli neprodlouží s Devils). Malonea se taky můžem klidně zbavit, za nějaký kvalitní prospect :) Prostě a jednoduše, s tim co ted máme, nemůžem příští sezonu nastupovat.

Btw, sem zvědavej jak to dopadne s Rangerem, páč se někde snad už psali spekulace že ukončí kariéru nebo co :ja_neviem: KDyž by se Paul teda náhodou rozmyslel hrát další sezonu, musel by na sobě přes léto dost zamakat, aby se dokázal vrátit do tempa...
Akorát že Mesz obě ty sezóny odehrál pod Tocchetem :-D Fostera bych taky podepsal (pamatuju si, jak jste ze začátku všichni na něho nadávali :D )... Docela nás ale brzdí přemrštěné kontrakty některých jedinců, snad bude nový GM soudnější :)
Ahoj, taky jsem tu nový, ale tuto diskuzi čtu denně snad půl roku. Já bolts fandím od jeho vzniku 1992, vlastním sbírku kartiček a na zdi original dres Lecavaliera. Novému vlastníkovi osobně věřím a pevně věřím, že přes léto se podaří vybudovat silný tým, podobný týmu z roku 2004. Četl jsem, že pro novou sezonu máme podepsáno jen 5 útočníků :? . Brankářskou dvojici bych ponechal, ale jedničku bych zvolil Anterra, Mikea jako dvojku. V obraně bych ponechal Hedmana, Fostera, Ohlunda, Walkera a hlavně rozkvétajícího Lundina. Jen vyměnit Meszároše za útočníka. Na farmě nám vyrůstají a čekají na šanci další talenti. V útoku ponechat první lajnu beze změny. Purcell, Thompson a vytáhnout zpět Wrighta a máme podepsaného Harjua :thumbsup: , zbytek vyměnit. Lecavaliera s Malonem ponechat. Bochenski se upsal do KHL, budiž. Známená to přebudovat 3-4 lajnu.
Vítej nováčku :D

Malonea bych si taky nechal, i když je zbytečně drahý... Co se týká Harjua, tak moc nevěřím, že by nějak exceloval, většinou to ti seveřani mají dost těžké (Pyöralä, R. Wallin, Laakso), radši bych viděl v týmu Ömarka, ale co naplat...

Ohledně těch kartiček, kolik jich máš? I nějaký klenot? :)
Wow, hned dva noví fandové :) Tak Vás tu oba vítám, snad budem moct společně fandit úspěšnějšímu týmu než letos.

Zůstávají: St.Louis , Stamkos, Lecavalier, Malone, Fedoruk :D Mezsaros, Ohlund, Hedman, Walker, Smith a Smaby.
UFA: Konopka, Lundin, Foster a Niittymaki.
RFA: Downie, Szczechura, Purcell, Thompson a Ranger.

Downie - Stamkos - St.Louis
Malone - Lecavalier - ???
Purcell - ??? - ???
??? - Thompson - ???

Hedman - ?Lundin?
?Foster? - Meszaros/Ranger
Ohlund - Walker

?Niittymaki? - Smith
Pěkně se nám to zde rozšiřuje :D vítejte :)
Škoda,že safa s lecim již nepřispívají,to bychom jinak měli snad nejpočetnější skupinku na HF :D
PainKiller píše:Elliot Friedman says Mr. Yzerman is not a big fan of Vinny... Most interesting thing about Yzerman/Tampa is his feelings on Lecavalier. Is not believed to be a huge fan. hfboards.com
Taky bych jako GM nebyl Lecavaliérův největší fanoušek.Za jeho smlouvu můžeme mít 2 stejně dobré hráče!Dnes teda hodně lituji,že nevyšla ta výměna s Kings,kdy nám Králové údajně měli nabízet Johnsona,Simmondse a draft ...
O Martym snad není třeba diskutovat,ten u nás zůstane do konce kariéry bez ohledu na GM.

Co se týče Harjua.Já myslím,že bude dobrý.Mohl by vytvořit solidní dvojku s Purcellem ve 3.lajně.Typově se k sobě hodí - Purcell pravák,výborné hokejové myšlení a nulová hra do těla.Harju levák,velkej,silnej,spíše zakončovatel.Mohl by napodobit krajana Franzena.Akorát to k nim chce sehnat centra.Malhotra by byl ideální ...
Malhotra se mi nejevi jako idealni posila. Ten Sharp k lecimu a Malonemu a do treti Purcell, Harju a k nim defenzivniho centra. Jen tak mimochodem kolik je kazdemu? Me 29 let :roll:
Lecavalier píše:Malhotra se mi nejevi jako idealni posila. Ten Sharp k lecimu a Malonemu a do treti Purcell, Harju a k nim defenzivniho centra.
Proč myslíš?Malhotra je defenzivní centr,který dělá pravidelně 30 bodů za sezonu.A navíc patří k nejlepším hráčům na buly v lize.Ale samozřejmě se nabízí i jiné jména - Moore,Cullen,Morrison či Belanger ...

No mně je 17let a jak to tak vidím,tak zde jsem asi nejmladší :D
Za Malhotru bych se vubec nestyděl, ale nejradši bych asi Cullena :thumbsup: Jestli se Ranger příští sezonu vrátí, a kemp bude mít dobrej, pak by výměna Mesze za nějakýho útočníka byla celkem k užitku.

Btw, já budu mít 19.5. už 19 roků :D
tak to ja vam delam otce :-O :lol2: . Uvidime co bude na trhu, ale Mesze urcite vytrejdovat spolu s Tanguayem. Privabil bych Omarka za draft nebo za Meszarose, klidne bych to udelal i kdyz je to prodelecne, ale do budoucna uzitecne pro nas.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS