Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ST. LOUIS BLUES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

primaprema píše:Po tom co říkal jak je v Coloradu štastný a pak ukaže jak jde po penězích...Bezcharakterní...
Tymto reciam este veris? :giggle: V podstate maju v zmluve, ze to musia hovorit. Si vsimni tie rozhovory vsetkych hracov - stale na jedno kopyto :
- verzia 1 (aktualny tim): "Mame skvely tim, skvelu organizaciu, skvele mesto, skvely fanuskovia, chcel by som tu hrat do konca kariery, rodine sa tu paci, som rad, ze som sucastou tohto timu...."
- verzia 2 (byvaly tim): verzia 1 v minulom case + "Je mi luto, ze odchadzam, je tazke opustit tento tim/mesto/fanusikov..."
- verzia 3 (buduci tim): zhodne s verziou 1 + "Je to nova vyzva, chcem im pomoct vyhrat Stanley cup, vzdy som tu chcel hrat,..."

Ze si vybral St.Louis nie je prekvapenie, uz len kvoli tomu, ze tam zije jeho rodina. Ak mu zaroven ponukli jednu z najlepsich, alebo najlepsiu zmluvu, tak nie je o com rozmyslat.
Tak byl by hloupej kdyby to nevzal, i kdyz po pravde Stastny mi nikdy neprisel jako vylozene top hrac ale treba bodove bouchne.
udajne Sobotka presiel do KHL, konkretne Avangardu Omsk
Sobotka do KHL je sok, hodne dulezitej hrac od ktereho bych to necekal. Blues se rozhodli tuhle diru lepit tragickym Ottem, kteremu dali 2-rocni smlouvu na 2.6M per :slap:
Cetl jsem tweety fandu Flyers o strachu, ze Otta podepisem za vysoky peniz..
Obrázek
Tak uz je to potvrdene aj oficialne, Sobotka podpisal na 3 roky Abangardu Omsk :!:
Takže nakonec Berglund zůstane a odejde Sobotka. No tak jo. :neviem:
Tak to cumim.. :sok: Dava mi to smysl pouze v tom pripade,ze si St. Louis chtej nechat Berglunda jako třetího centra..
Miller, Ott, Berglund, preplatenie Paľka Šťastného, Sobotka, zase Ott. Armstrong, Armstrong... :hroza:

Na Sobotku sa vôbec nehnevám. Chápem ho. Len to potvrdzuje, že ho klub vlastne nikdy nedocenil. Dookola počúva aký je super hráč a oni mu ponúknu zmluvu na 1,4 mega. To je snáď vtip nie? Žiadne navýšenie za takú kvalitu. Široko ďaleko najlepší forčeking, univerzálnosť, solídne body, buly, oslabenia, presilovky. Hádam si nemysleli, že mu zalepia hubu takýmto smiešnym peniazom. Na jednu stranu ho vychvaľujú do neba a na druhú stranu mu ponúknu zmluvu pri ktorej človek nevie či sa má smiať alebo plakať. V lige v ktorej totálne nemehlá dostávajú koľkokrát 2,5+ sme napľuli do tváre jednému z najpoctivejších a najväčších makačov. A on si to veľmi dobre celé zrátal v hlave a asi aj v zápale hnevu sa odpálil do KHL. Ale snáď sa mu tam bude dariť.
V poslednej dobe je tých tých prešľapov u Armstronga až príliš veľa. Podľa mňa absolútne nelogické kroky v slepej honbe za Stanley Cupom. A vlastne len jeho zisk môže dokázať, že tieto kroky sú opodstatnené. Lebo mne a nielen mne to hýbanie s mužstvom od trejdu s Buffalom príde totálne nelogické a takmer každý jeden krok považujem za krok späť...
Zatial je cele leto uplne zle.... a budeme slabsi ako minulu sezonu....
Sobotka ma strasne mrzi a este podpisme Otta.....
Finch182 píše:Zatial je cele leto uplne zle.... a budeme slabsi ako minulu sezonu....
Sobotka ma strasne mrzi a este podpisme Otta.....
Logo Flyers a "budeme" v topicu Blues?
Logo flyers ale podpis blues :neviem: moj sekundarny klub
Ajo ajo. Já jen, to budeme mě zmátlo, protože jsem jej viděl používat vesměs jen "primárních" týmů. V pohodě. :yes:
Bluesfan píše:Miller, Ott, Berglund, preplatenie Paľka Šťastného, Sobotka, zase Ott. Armstrong, Armstrong... :hroza:

Na Sobotku sa vôbec nehnevám. Chápem ho. Len to potvrdzuje, že ho klub vlastne nikdy nedocenil. Dookola počúva aký je super hráč a oni mu ponúknu zmluvu na 1,4 mega. To je snáď vtip nie? Žiadne navýšenie za takú kvalitu. Široko ďaleko najlepší forčeking, univerzálnosť, solídne body, buly, oslabenia, presilovky. Hádam si nemysleli, že mu zalepia hubu takýmto smiešnym peniazom. Na jednu stranu ho vychvaľujú do neba a na druhú stranu mu ponúknu zmluvu pri ktorej človek nevie či sa má smiať alebo plakať. V lige v ktorej totálne nemehlá dostávajú koľkokrát 2,5+ sme napľuli do tváre jednému z najpoctivejších a najväčších makačov. A on si to veľmi dobre celé zrátal v hlave a asi aj v zápale hnevu sa odpálil do KHL. Ale snáď sa mu tam bude dariť.
V poslednej dobe je tých tých prešľapov u Armstronga až príliš veľa. Podľa mňa absolútne nelogické kroky v slepej honbe za Stanley Cupom. A vlastne len jeho zisk môže dokázať, že tieto kroky sú opodstatnené. Lebo mne a nielen mne to hýbanie s mužstvom od trejdu s Buffalom príde totálne nelogické a takmer každý jeden krok považujem za krok späť...
Take zle to nie je, on ma sice zmluvu na 3 roky, ale mozno to skor pokladat ako 1+1+1, to znamena, ze po buducej sezone, ak mu predlozite kvalitny kontrakt, moze sa vratit.
Fanusikovia Omska su inak nadseni a ostatni fanusikovia im ho zavidia. :D Necakam od neho zaplavu bodov, tak okolo 30 ak bude hrat s Popovom a Perezoginom. No jeho sila je inde a v PO to bude dolezity hrac.
Sobotka je supr hrac , toho je v khl skoda.Snad se do roka vrati protoze v Tymech jako Nashvile,Nyi a podobne muze v klidu hrat druhou lajnu a jeste mu daj solidni plat kterej si zaslouzi.
Anger píše:Sobotka je supr hrac , toho je v khl skoda.Snad se do roka vrati protoze v Tymech jako Nashvile,Nyi a podobne muze v klidu hrat druhou lajnu a jeste mu daj solidni plat kterej si zaslouzi.
Ti Islanders asi ne kámo. :) Tavares, Nielsen, Grabovski, Strome..
Anger píše:Sobotka je supr hrac , toho je v khl skoda.Snad se do roka vrati protoze v Tymech jako Nashvile,Nyi a podobne muze v klidu hrat druhou lajnu a jeste mu daj solidni plat kterej si zaslouzi.
Ti Islanders asi ne kámo. :) Tavares, Nielsen, Grabovski, Strome..
Zaujimavy graf tykajuci sa Sobotku

Obrázek

Blues to pokakali. :thumbsdown:
http://www.nhl.cz/CZ/35705/hitchcock__s ... i_ott.html" onclick="window.open(this.href);return false;

To je nejakej vtip ne ? :) prosim fandove St.Louis vyjadrete se :)
To je propaganda, nie vtip. Má snáď verejne vyhlásiť, že Ott je pľuvanec do tváre fanúšikom?

Ale k téme. Ott sa presunie na krídlo a bude brúsiť a provokovať, čo mu beztak ide lepšie ako rola zodpovedného rejžu. Centrov je v tíme dosť. O top6/top9 sa pobijú Berglund s Lehterom.
Sobotka je debílek. V těch rozhovorech o novém kontraktu se jeho představy lišily a blbejch 300.000 oproti tomu, co mu Blues nabízeli. Kdyby si počkal, tak mu ty prachy dají. Ale hráč kterej upřednostní miliony z Ruska před bojem o Stanley Cup v kvalitním týmu v nejlepší lize světa, u mě prostě ztrácí veškerý kredit. Není důvod ho oplakávat.
Ott sice nehrál nijak magicky po příchodu k Blues, ale to z něj nedělá celoživotního sráče proboha. V bottom-6 najde uplatnění bez problémů.
honziss píše:Sobotka je debílek. V těch rozhovorech o novém kontraktu se jeho představy lišily a blbejch 300.000 oproti tomu, co mu Blues nabízeli. Kdyby si počkal, tak mu ty prachy dají. Ale hráč kterej upřednostní miliony z Ruska před bojem o Stanley Cup v kvalitním týmu v nejlepší lize světa, u mě prostě ztrácí veškerý kredit. Není důvod ho oplakávat.
Ott sice nehrál nijak magicky po příchodu k Blues, ale to z něj nedělá celoživotního sráče proboha. V bottom-6 najde uplatnění bez problémů.
Pokud se ty představy lišily o 300k a oni celou minulou sezonu vyhlašovali jak je to důležitý a užitečný hráč, tak mu těch 300k prostě měli okamžitě dát, to se na mě nezlob. Zas takovej zásah do platovýho stropu by zrovna tohle nebyl. Nevím na co by měl on čekat, jasně řekl co chce, řekl taky že jste ho nechtěli vyměnit, tak proč by měl čekat na nějakou arbitráž? Vaše chyba ... :)
Me prave prijde ze jestli si nekdo ty prachy zaslouzil tak sobotka.Vim ze srovnavat kontrakty jako Quincey,Orpik a podobne je proste mimo ale myslim ze ty prachy by si zaslouzil a jeste by mel potencial byt lepsim.Ott my vazne neprijde jako adekvatni nahrada.
honziss :slap: :slap:

Sobotkovi nešlo o nějakých podělaných 300 tisíc. Je mu šlo o určitý respekt k jeho osobě. A co jsem tak pochopil tak jste mu spíše mazali med kolem huby. Jeho rozhodnutí chápu. Naopak být fanouškem Blues tak bych byl dost rozladěný z této situace. Nechali jste si utéct sakra kvalitního hráče.
Ačkoli se Vladimír Sobotka minimálně na příští sezónu dohodl s ruským Omskem, v zámoří proběhla arbitráž, jež posuzovala představy českého reprezentanta a St. Louis o nové smlouvě. Nezávislý soud stanovil roční plat pro Sobotku ve výši 2,725 miliónů dolarů, což je zhruba názor klubu. Sobotka má v NHL status chráněného volného hráče a požadoval tři milióny. Pokud se třebíčský odchovanec rozhodne pro návrat do NHL, kontrakt určený arbitráží vstoupí v platnost.

Ten Sobotka je tatar :hroza:
5282 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS