Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ed Snider píše:I fully support Paul Holmgren in his decision to use our final compliance buyout for Bryzgalov be far greater in a shorter timeframe. We now have cap space, which will allow us to improve our team. In the meantime, Bryz can try to find a situation where he can achieve true happiness."
Meli bysme stahnout Carcilla. Je to :cup: vitez a byl u nas.. Je to borec. Zaruka...
Rono » Str Jún 26, 2013 3:27 pm píše:
Atlantik píše:Mason-Emery nebo neco na ten zpusob
S Emerym už taky ve Philly počítáme. I Dreger. :petrik: Ale ne, čekám, že budeme, pokud nevyjde Luongo, trejdovat nějakýho gólmana, kterej svoje kvality už prokázal, ale není jednička. Enroth, Neuvirth, Fasth, Khudobin, Allen(?), Lehner(?)... Což samozřejmě (někteří ZATÍM) nejsou jedničky, ale jsou mladí a pro Masona zdravou konkurencí. :neviem:
Tak z tých menovaných jedine Neuvirth, ostatní nie je šanca, z Blues keď tak Halák alebo Elliott
Joe S píše:Tak z tých menovaných jedine Neuvirth, ostatní nie je šanca, z Blues keď tak Halák alebo Elliott
Khudobin bude nejspíš UFA 5. července, Fastha by za dobrou nabídku mohli, na backupa už v pohodě má John Gibson. :neviem:
Rono » Štv Jún 27, 2013 8:56 pm píše:
Joe S píše:Tak z tých menovaných jedine Neuvirth, ostatní nie je šanca, z Blues keď tak Halák alebo Elliott
Khudobin bude nejspíš UFA 5. července, Fastha by za dobrou nabídku mohli, na backupa už v pohodě má John Gibson. :neviem:
Ak Bruins pustia Chudobina, tak :sok: :slap: A Gibson na back-upa, to by bol risk, ešte možno rok v AHL, nech naberie viac skúsenosti :neviem:
Joe S. píše:Ak Bruins pustia Chudobina, tak :sok: :slap: A Gibson na back-upa, to by bol risk, ešte možno rok v AHL, nech naberie viac skúsenosti :neviem:
AHL je pro něj zbytečný. To ať nám ho raději trejdnou, u nás si v NHL zachytá. :jn: Na MS už, myslím si, dokázal, že má na NHL hned další ročník. :jj:
na ms akurat tak ukazal ze na to este nema
Finch182 » čtv čer 27, 2013 10:40 pm píše:na ms akurat tak ukazal ze na to este nema
Cože? :rofl:
hopla, pomylil som si ho s inym :rofl:
Letang wants between 7.5 and 8 million per LeBrun.
:petrik: Jinak Kris prej nedávno odmítl 8-year nabídku od Pens. Takže jsou v tom prachy beztak. :kajo:

EDIT:
Also told that Letang camp counter-offered with a long-term deal which would pay less than $8 M (north of $7.5 M); Pens said too high
Hm, čekám Krisův trade. :ahoj:
Rono » Pia Jún 28, 2013 6:51 am píše:Hm, čekám Krisův trade. :ahoj:
Cekas ze ho vytrejdujeme do Flyers kdyz to pises do PHI topicu?? Btw. Shero je mistr techhle trejdu, takze bych mu veril, ze by z toho vykouzlil return ktery by nas nemusel mrzet. Kazdopadne Shero nabidl Letangovi temer 7M na 8 let a Letang chce 7.75M na 8 let, ten rozdil zas neni tak drastickej a kompromis nekde na urovni 7.3M je stejne moznej jako jeho trejd :neviem: Na trhu by kazdopadne od nejakeho silence dostal 8M+, easily. Takze ano, prachy sice hrajou roli, ale jde videt ze Letang narozdil od Staala ma zajem zustat.
Atlantik » pát čer 28, 2013 1:01 pm píše:
Rono » Pia Jún 28, 2013 6:51 am píše:Hm, čekám Krisův trade. :ahoj:
Cekas ze ho vytrejdujeme do Flyers kdyz to pises do PHI topicu?? Btw. Shero je mistr techhle trejdu, takze bych mu veril, ze by z toho vykouzlil return ktery by nas nemusel mrzet. Kazdopadne Shero nabidl Letangovi temer 7M na 8 let a Letang chce 7.75M na 8 let, ten rozdil zas neni tak drastickej a kompromis nekde na urovni 7.3M je stejne moznej jako jeho trejd :neviem: Na trhu by kazdopadne od nejakeho silence dostal 8M+, easily. Takze ano, prachy sice hrajou roli, ale jde videt ze Letang narozdil od Staala ma zajem zustat.
Jáj, samozřejmě, že jsem chtěl do vašeho topicu. Ani nevím, že jsem to psal sem. :sisi: :ninja:
Obrázek
Prongs radí vedení ohledně draftu. :petrik:
Darren Dreger píše:Braydon Coburn reportedly on the trade block. More here.
:waa:
v sezone 15-16 si Streit prijde na 8 slovy OSM mega? WTF?
megaton » sob čer 29, 2013 11:38 am píše:v sezone 15-16 si Streit prijde na 8 slovy OSM mega? WTF?
Streit numbers changed a tad to meet compliance.(1) $5 mil (2) $6.25mil (3) $5.75mil (4) $4 mil. Total remains $21 mil.
Kde vidíš 8 mega? :joe:
Rono » před 19 minutami píše:
megaton » sob čer 29, 2013 11:38 am píše:v sezone 15-16 si Streit prijde na 8 slovy OSM mega? WTF?
Streit numbers changed a tad to meet compliance.(1) $5 mil (2) $6.25mil (3) $5.75mil (4) $4 mil. Total remains $21 mil.
Kde vidíš 8 mega? :joe:
ok, moje chyba, spatne jsem pochopil ty bonusy, i tak je to raketa 6.25
megaton píše:ok, moje chyba, spatne jsem pochopil ty bonusy, i tak je to raketa 6.25
Koneckonců nejdůležitější je jen cap hit, kolik ročně dostane, to "trápí" jen Snidera. :jn: Každopádně menší peníz dostat měl, no.. :neutral:
Pierre Lebrun píše:Flyers interested in Vinny Lecavalier. More here
Obcas mi prijde ze mame zajem snad o kazdyho :) Jen doufam ze to nebude 8 mega pro Hortona na 7 let :))
Anger » ned 30 6, 2013 11:52 píše:Obcas mi prijde ze mame zajem snad o kazdyho :) Jen doufam ze to nebude 8 mega pro Hortona na 7 let :))
Hortonovi bych za 7 let klidne 8M dal..
AndyF » Ned Jún 30, 2013 11:01 am píše:
Anger » ned 30 6, 2013 11:52 píše:Obcas mi prijde ze mame zajem snad o kazdyho :) Jen doufam ze to nebude 8 mega pro Hortona na 7 let :))

Tak si dobrej silenec ale taky nazor.
Anger » Ned Jún 30, 2013 4:03 pm píše:
AndyF » Ned Jún 30, 2013 11:01 am píše:

Tak si dobrej silenec ale taky nazor.
:lol3: ty by si mu nedal také? Veru nebrať takého hráča za 1 mega a dajaké šmece k tomu, to je riadne šialené :dudo:
„Měli jsme v úmyslu vyměnit náš výběr o pár příček níže. Uvažovali jsme totiž o dvou či třech jménech,“ prozradil GM Philly. „Jakmile jsme se ovšem dozvěděli, že další týmy, které byli nedaleko od nás, chtějí také Morina i jednoho z těch dalších jmen, tak jsme z výměny raději vycouvali.“
More here.

Myslím, že toto se může ukázat jako výbornej draft, co se týče obrany.
Morin :petrik: Hägg :petrik:
Morin bude zajimavej typek :) Koukal jsem na nej na nhl.com a mel tam nejlepsi vykon na kole takze fyzicka bude snad vyborna , je to sakra velkej dvoumetrovej chlapik a jeho vzor je Chris Pronger :) tak kdyby se k nemu aspon priblizil.nezlobil bych se :)

Myslim ze tohoto draftu nebudeme litovat :)
Je malicky oproti nasmu Kanzigovi
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS