od
kisin » čtv 08. dub 2010 20:15
mountain píše:Foster při PP jenom nahrává Stamkosovi. Tu jeho střelu jsem neviděl, ani nepamatuju.
Podívej se na highlights z minulého zápasu proti Canes (konkrétně Bochenskiho 2.gol) kde uvidíš Fosterovu dělovku ...
Jo,Foster na PP nahrává pouze Stammerovi,ale to je nacvičený signál,který má Foster za úkol hrát.Ono ani z pozice ve které je se moc střílet nedá - je až skoro u pravého mantinelu,popřípadě uprostřed kde cloní hráč,Foster tedy posouvá puk (a dobře) na Stammera.Je to sice už trapné,ale vychází to prakticky celou sezonu...
mountain píše:Navíc Foster neumí bránit a taky ofenzivní bek není využitý jenom při PP (Boyle).
Boyle bere 6,6 M - Foster hraje za 600 tisíc ...
Jako za ty prachy je prostě luxusní.Vybojoval nám letos řadu bodů,bez něj bychom nebyli v prdeli,ale v totální prdeli.Jeden z mála našich beků (asi jediný společně s Hedmanem),který je schopen něco vymyslet.A zdá se mi,že se ke konci roku zlepšil i směrem dozadu.Jako hrál pod Lemairem,takže zas taková bída to být nemůže.
Nasbíral 39 bodů v 68 zápasech,velmi slušná vizitka.A to si ještě v prvních 10 zápasech nepřipsal jediný bod a 10-15 zápasů hrál útočníka s průměrným ice-timem 10-12 minut ...
Je to pravák (v naší obraně jev zcela vyjimečný) je velkej a umí hrát poměrně solidně do těla.Já osobně bych Fostera podepsal na 2 roky za 4 melcky,zhruba.I za tuto cenu se vyplatí.Kvalitní bek do 3.obrany,na 2.PP (popřípadě první) a na 15-20+ minut za zápas.Svoje si rozhodně odehraje