Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

PainKiller píše:Downie a Foster dnes trénovali, takže na 99% budou hrát :thumbsup: Mihalik byl povolanej z farmy, talže bude hrát místo Halea. Doufám že bude chytat Smith, abysme prohráli a byli u kousek blíž k Fowlerovi :D Každopádně Stammer musí naházet co nejvíc golů :cinka:
Foster dle aktuálních zpráv hrát nebude.Ohlund se vrací zpět do sestavy.Downie sice bruslil,ale jeho start je stále nejistý.A taky jsem četl,že chce Tocchet hrát na 7 beků,což se nám v minulosti velmi osvědčilo :roll:
Mihalík bude určitě dobrý,letos se hodně zlepšil.Nebýt úchvatného Meszárošova kontraktu,byl by to pravděpodobně Vlad,kdo by byl v áčku ...
Dneska se koukat nebudu,i přesto že jsem doma,což je snad poprvé za poslední 2 roky.Ráno mám zápas a navíc k tomu se ještě posouvá čas ... :roll:
Takže dnes hrajeme se 7 beky.Tocchet to okomentoval následovně:
"We can't run into that Boston thing again."
"It's more a safety net for us in case something happens," Tocchet said.

:lol3:
Jo, těch 50 střel na Niittyho bylo vážně "safety" :lol: Mě už je jedno jestli budem hrát na 7 beků nebo na 14, hlavní je, abysme prohríli a Stammer dal 2-3 goly :D
No ty vole. Stejnej scénář jako poslední zápas s Buffalem. Po první třetině pohráváme 0:3 :shock: Niitty byl po 9 minutách vystřídanej. Ještě sem neviděl brankáře rychlejš bruslit, jak Niitty utíkal z tý branky :D Btw, Lecavalier dostal 5 minut + asi do konce zápasu, viděl sem, že odchází do šaten. Incident, kvuli kterýmu Vinny trest dostal sem moc neviděl, ale je zapsán jako "Spearing Penalty". Co sem tak matně z replaye viděl, že Leci dloublnul Kennedyho čepelí, a ten se hned svalil jako bych ho Vinny podřízl, takže fakt nvm :D No, na střely prohráváma 5:8. Ano, vystřelili sme pouze 5x a Sabres dali z 8 střel 3 goly :thumbsup: Velice rád, se podívám na druhou třetinu, kolik ti šašci ještě dostanou. Ještě, že máme těch 7 beků :lol:

EDIT: Tak Vinnyho trest se upravil. 5 minut Spearing Penalty + 10 minut Game Misconduct.

A Pominville goooool :wawe: 0:4 :oslava:
A Roy gooooooooool :wawe: 0:5 :oslava:
To je normální ostuda. Loni, když jsme měli půl týmu z AHL, dobře, ale teďka....hlavně že jsme zesílili obranu, 7 beků, "poučili" se ze zápasu s Bostonem....vidím no, 4:0 ani né v půlce.
Trapas.
A Mair goooool :wawe: 0:6 :oslava: Buffalo má 13 střel - 6 golů :eek2:
Tak Downie snižuje. 1:6.
A Roy goooool :wawe: 1:7 :oslava: Roy má hattrick, minule měl Pominville :roll:

Tak zápas skončil 1:7. Na střely sme prohráli 23:26. Jedinej v +1 zůstal Lundin. Lecavalier teda nakonec do konce zápasu, odehrál jenom 2:37. Fakt jako nvm, ale připadalo mi, že Buffalo hrálo CELEJ zápas přesilovku, pořád nás neskutečně motali v našem obrannym pásmu. Sice mi prohra zas tak nevadí, ale takovej kotel sem zase nečekal. Z Buffala si hned 14 :!: hráčů připsalo 1 a víc bodů. Niitty dneska 50% úspěšnost a Smith 80% úspěšnost.
Jsem rád,že mě tento zápas minul :) :lol2:
Názorný příklad jak málo stačí proti Tocchetovi - propracovaný systém v čele s obranou a golmanem.A za lavičkou Lindy Ruff.Můžeme se třeba posrat a hrát na 9 beků,ale výsledek bude stejný ... :roll:
Po sezoně vyhodit většinu ''trenérského'' sboru včetně Wilsona ( bohužel se naplnily vaše odhady,nikoliv moje ... ) a Raedera.Oatese klidně nechat a Johnsona určitě taky.
Jinak nechápu na zahraničních forech kritiku Hedmana.Co od něj čekají v 19letech ? Svoje si odehraje.Je 2.nejproduktivnější bek týmu,iniciativu by spíš měl převzít $ Meszároš s $ Ohlundem ...
Nechápu, proč nepošlou některé hráče dolů do Norfolku pomoct bojovat o PO. Norfolk dal v posledních 3 zápasech jenom jednu branku a tímhle stylem PO nevybojuje. Takový Parrish nehraje v Áčku nic, Bochenski jako healthy scratch taky moc nepomůže, Szczechurovi vyjde maximálně každý desátý zápas. Na co je nám 7 beků v prvním týmu, když stejně dostanem 7 branek? V pohodě 3 hráče bysme oželeli, nám už o nic nejde a Norfolku by myslím hodně pomohli. Ale prostě ne, logika organizace v nedohlednu.
EDIT: ad Hedman - jako jo, poslední dobou je to slabší, nehraje tak dobře, jako na začátku sezony. JENOMŽE - kdo z obrany snese nějaké měřítko? Nikdo (že někomu vyjde jeden zápas z 5 mě nezajímá). Proč se valí kritika na 19 letého kluka né na superstar Ohlunda nebo Mezsároše? Další věc - pitomý kaučing a naše "práce" s talenty - první sezona v NHL, 19 let a průměrný ice-time 21:13. To je prostě kravina a poslední dobou to u nás takhle prostě funguje, naloží se nováčkovi kopec času a odpovědnosti, a pak se všichni diví, že to místy nezvládá a kritizujou ho. S Rangerem to bylo stejné.
Tady je ten Lecavalierův faul...

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qg5tHOpWWkk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qg5tHOpWWkk&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Tampa musí byť na tom veľmi zle, keď vás porazíme, pritom máme 4 hráčov AHL v zostave.
Ano, Tampa je na tom momentálně velmi zle. Tím hůř, že jste měli 4 hráče AHL v sestavě, a my jsme vystřelili jenom 18x....
mt-svk píše:Tampa musí byť na tom veľmi zle, keď vás porazíme, pritom máme 4 hráčov AHL v zostave.
Pokud vím,Columbus se pod vedením Claudea Noela herně i výsledkově poměrně zvedl,takže příliš nerozumím tvé reakci.Bylo to pro vás povinné vítězství nad tragickým celkem s ještě horším trenérem jakým byl Hitchcock v letošní sezoně.

Zranil se nám další bek,tentokrát Hedman.Neuvěřitelné.Opravdu již nemám absolutně žádnou trpělivost s Tocchetem,vydržím to ještě posledních 6 zápasů do konce sezony,ale pokud ten demen* nebude po sezoně vyhozen,vážně začnu přemýšlet o tom,zda-li má cenu se na tento humus dívat ...

Rovněž jsem hodně přesmýšlel o Meszárošovi a musím konstantovat,že sice hraje kulové,nicméně je to chyba hlavně Toccheta.Dle mého názoru je nemožné,aby měl Mezz takto brutální stats i pod jiným koučem ( pokud by teda ten jiný kouč nebyl třeba Gretzky ... )
A ve špičkovém klubu (Van,Pit třeba) by určitě Mezz atakoval 40+ bodů.To je víceméně jasné.Ale to se netýká pouze Mezze.Ohlund,Malone,Ranger,Vinny a další ...
Tak prohra mě nevadí, naopak mi vyhrála tiket za 200 :D Ale Stamkos mi zase podělal druhej tiket za 100, tak nevadí :D Každopádně máme blíž k Fowlerovi. Lundin dal dneska pěknej gol. Jestli ale Tocchet zůstane našim koušem i pro další sezonu... tak asi začínám fandim jinýmu týmu, protože mi je předem jasný, že pod jeho vedením nepřijde žádný zlepšení ani kdybysme měli 10 Stamkosů :thumbsdown:
kisin píše:
mt-svk píše:Tampa musí byť na tom veľmi zle, keď vás porazíme, pritom máme 4 hráčov AHL v zostave.
Pokud vím,Columbus se pod vedením Claudea Noela herně i výsledkově poměrně zvedl,takže příliš nerozumím tvé reakci.Bylo to pro vás povinné vítězství nad tragickým celkem s ještě horším trenérem jakým byl Hitchcock v letošní sezoně.

Zranil se nám další bek,tentokrát Hedman.Neuvěřitelné.Opravdu již nemám absolutně žádnou trpělivost s Tocchetem,vydržím to ještě posledních 6 zápasů do konce sezony,ale pokud ten demen* nebude po sezoně vyhozen,vážně začnu přemýšlet o tom,zda-li má cenu se na tento humus dívat ...

Rovněž jsem hodně přesmýšlel o Meszárošovi a musím konstantovat,že sice hraje kulové,nicméně je to chyba hlavně Toccheta.Dle mého názoru je nemožné,aby měl Mezz takto brutální stats i pod jiným koučem ( pokud by teda ten jiný kouč nebyl třeba Gretzky ... )
A ve špičkovém klubu (Van,Pit třeba) by určitě Mezz atakoval 40+ bodů.To je víceméně jasné.Ale to se netýká pouze Mezze.Ohlund,Malone,Ranger,Vinny a další ...
To je síce pravda, ale ja som narážala na naše oslabenie zostavy.
Nám (teda aspoň mě) to už nevadí, protože Tampa se jako již tradičně v závěru sezony soustředí na draft. Rozdíl mezi sezonama je pouze v tom, kdy se tak začne dít.
A stejně jak ostatní, pokud se okamžitě po sezoně nebude Tocchet s Lawtonem pakovat, tak budu přemýšlet, jestli to tady ještě má cenu sledovat. Vinik je poslední a jediná naděje.
Matt Lashoff expected to join the #TBLightning for tonight's game against Pens; Hedman, Walker, Smaby out.

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
Původně jsem na dnešní zápas koukat ani nechtěl,ale na Lashoffa se podívám.Je to škoda,on kdyby chtěl jak Lundin a měl kolem sebe schopné lidi,je úplně někde jinde.Netroufám si tvrdit kde,nicméně on má daleko větší potenciál jak Lunds či Meszároš.Strašná škoda.Ale ještě není pozdě ...
Paráda, na Lashoffa se rád kouknu. Btw, Martyho gol proti Canes se stal golem týdne :thumbsup:
Tocchet said Purcell likely will be scratched. Purcell, acquired from the Kings at the trade deadline for Jeff Halpern, has just five shots in his past three games, and has been a bit light on the puck. ...

To snad už není pravda ! To si Tocchet myslí,že Tangej či Fedoruk udělají víc jak Purcell ? Ten je v týmu nový a teprve se rozkoukává.Zabte Toccheta :hroza:
Hmm tak Lashoff si letos za Tampu zahrál 49 sekund :roll: stupidní zákrok na Fedotěnka si mohl odpustit.Přemotivovanost :roll:
Lashoff si moc nezahrál no....radši ať jde dolů a pomůže bojovat o PO, tady už není o co hrát.
Ale pořád máme v nejdůležitější části sezony za posledních 20 zápasů řekněme record 6-13-1 (L10: 3-7-0), což je hodně špatné a snad to "na Toccheta bude stačit". Fakt zajímé sledovat třeba Phoenix, který se po odchodu Toccheta+Gretzkyho a příchodu Trenéra úžasně zlepšil.
Dneska uplně zbytečná výhra. Zajímavý, že týmy jako Pens, Caps, Devils dokážeme i porazit :roll: Stamkos 1+1, s 46 goly ztrácí na Krozbyho jednu branku. Marty zase dneska 0+2 a dosáhl 90 bodů :thumbsup: Smith haluz shutout :D

Btw, Marty dosáhl 90 bodů teprve po třetí v kariéře (03/04 a 06/07). Letos nasbíral už 63 asistencí, což je jeho nový osobní rekord. Jeho maximum bylo 59 asistencí. Teda co se náhrávek týče, je tohle jeho nejlepší sezona. A je to možnost, že do konce sezony, může udělat ještě 95 bodů, a to by byl jeho druhý nejlepší bodový výsledek (94 a 102).

Stamkos dneska vstřelil 46 gol sezony. Do konce sezony zbývá 5 zápasů takže 50 bodovou hranici bude hodně těžký zdolat. Ale když už, aspon at se o MRT podělí s Crosbym. Stammer má už 88 bodů a tim pádem 90 bodovou hranici už hravě překročí, mohl by udělat cca 93-94 bodů.

http://www.tampabay.com/blogs/lightning ... lean-house
Co si myslíte o Konopkovi a jeho případném setrvání ? Na Boltprospects píší,že je potřeba,aby zůstal.Dle mého názoru je to naprostá hloupost.V Thompsonovi máme o třídu lepšího 4.centra ! Nate oproti Zenonovi odvádí parádní práci na oslabení,v počtu bloklých střel mezi útočníky v celé lize je na 2.místě ! Buly má sice o něco horší,ale i tak je 55% velmi solidní vizitka.A shodit rukavice umí taky.K tomu má i jisté hokejové schopnosti a vůbec je jeden z mála našich útočníků,který umí bránit.Jeho -18 v +/- vůbec neodpovídají realitě.Pro mě osobně je Thompson společně s Wrightem největším překvapením sezony.
Zenon je obrovský bojovník, srdcař, hecíř a asi i dobrý kluk do kabiny. To jsou jeho plusy. Osobně mám takové hráče docela rád, ale na druhou stranu - a ta asi převažuje - jestli jenom tady tohle stačí na NHL. Na můj vkus se rve strašně zbytečně často. Thompson je na tom myslím malinko líp hokejově. Kdyby hrál pořád tak, jak hrál těch prvních pár zápasů, co k nám přišel, tak by to bylo vynikající. Ono je to i tím, že u nás musí hrát 3.lajnu a on patří určitě do 4., plus na penalty kill případně.
Shrnul bych to takhle, jestli seženeme v létě někoho schopného, kdo bude hrát centra třetí lajny, tak Thompson centr do čtvrté a Zenona sice těsně, ale asi bych taky volil jeho odchod do Norfolku. Pokud ovšem ve 3.útoku nebude mít kdo hrát, tak nezbyde nic jiného, než si nechat oba.
A jeho -18 nejde brát vážně, když přišel z Islanders, tak měl -14. Takže za 27 zápasů u nás má "jenom" -4, což při současných výkonech je dobré. Za tu dobu není krom Downieho v plusu snad nikdo.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES