Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stream žádný,tak po delší době poslouchám Mishkina a je to zážitek :D 3:1 po 1.třetině,co jiného čekat se Smithem v bráně a celkově od tohoto týmu ? 5.prohra v řadě,z toho 4 na domácím ledě.To je málo na vyhození toho trotla ?
Hitman by byl na střídačce i kdybysme měli 0-70 :thumbsup: Jinak parádní hra, Smith se po pár zápasech vrátil do branky a hned sou z toho tři fíky v první třetině. Jen pro zajímavost, všechny 3 goly sme dostali v rozmezí 4 minut :frajer2: Celkem sme propustili 14 střel, to taky neni nejlepší vizitka.

Musíme získat Fowlera :oslava:

EDIT: Tak sme dostali 2:5 :!: Stamkos nakonec vstřelil aspon jeden gol. Hedman odehrál 14 minut a jako jediný měl +/- +1 :thumbsup: Lecavalier a St.Louis si připsali asistenci. Tohle byla pátá prohra v řadě a momentálně máme stats 2-12 :bitka3: Smith zas chytal jak kdyby nechytal. Ještě můžete očekovat muj twitter (odkaz v podpise), komentoval sem tam zápas jak vocas :D

Lec gou lajtynk :lol:
Paine těch proher v řadě máme již 8,spletl jsem se :-P Tocchet snad přežije i svou klinickou smrt ... :roll:

Momentálně jsme 3.od konce v celé lize ! To je síla,co ? Moje trpělivost s tímto klubem je na bodu nula a pokud se v létě něco nebude dít na postě GM a hlavního kouče,asi se dám na ping-pong :roll:

EDIT:Omlouvám se jsem slepej.Proher v řadě máme ''pouze'' 5,přehlédnul jsem haluzáckou a nic neřeší výhru v DC :)
začnite fandiť Thrashers :clap:. Ale zas neviem čo taký pesimizmus. Ten tím sa dokáźe trénovať aj sám. Hedman a Stamkos sa ukazujú v skvelej forme, čo sa o takom Bogosianovi a Kaneovi (i keď ten hrla slušne pokým sa nezranil) povedať nedá.
Protože poslední dobou je to tady tragické - nejdřív poslední místo, loni předposlední, letos zatím prej předpředposlední (nevím, nemám náladu se ani podívat). Prostě pokud budou Lawton+Tocchet in charge, tak to tady bude vypadat pořád takhle. Nikam se to nehýbe. Měli dost času a příležitostí na to, to tady přebudovat - což taky Lawton udělal, SC pamatujou pouze 2 hráči. Jak to dopadlo, všichni víme. Naprosto selhali. Tocchet není žádný trenér, Lawtona rozebírat nebudu.
Jo, koukám že už sme na 28. místě. Ted se tam hlavně musíme udržet, a ještě lepší by bylo, kdyby nás přeskočilo Toronto. 1st pick Toronta má tušim Boston. Takže ten Fowler je celkem reálnej, bo i ten Seguin by nebyl k zahození, i když je to centr, mohl by hrát křídlo třebas vedle Leciho :D Každopádně místo o PO ted budem bojovat o draft. Mimo draft ještě potřebujem novýho GM a trenéra, pak bysme mohli do Po postoupit bez větších problému. Vinik, Save Us!
Přesně tak, jsou tam shrnuté skoro všechny kiksy. Že by to začínalo konečně docházet a lidem za mořem? Jen ať jdou, prosím jen ať oba jdou :modlenie:
Nový (případný) GM by to tady ale neměl jednoduché (ten začátek hlavně), protože ten rozpočet je tak zas*aný pitomýma kontraktama typu Mezsároš, Malone, Walker....I Vinny má špatnou smlouvu. Bude třeba na rok podepsat Stamkose, hned na to Hedmana a na to bude třeba slušný prostor. Ale to je až krok č.2, za prvé to chce viz výš.
Walker je snadno vyměnitelný.Solidní defenzivní bek,který umí PO a v blokování střel byl zhruba před měsícem do 20.místa.Řekl bych,že není o moc horší jak Komisarek,jehož cap hit činí 4.5M zatímco Walkerův 1.7M ...
I přes počáteční kvalitní výkony Walker úplně nenaplnil očekávání,dle mého názoru je spíše obráncem pro Západ ...
Malonův cap hit je celkem OK.Samozřejmě průměrných 4,5M si nezaslouží,ale to je v celku normální cena ( viz třeba Gionta či Rolston - oba 5M cap hit )
Meszároš je pro nás obrovským problémem.A Vinny taky,pokud bude podávat výkony jako v letošní sezoně ...

Jinak na HFBoards panují drby,spekulace,že Ranger má nemocného tátu a tudíž s ním chce strávit co nejvíc času ... :-( :cry:
Pokud je to tedy pravda,snad to Rangyho moc nepoznamená a příští sezonu bude zpět.Já věděl,že v tom nebyly drogy či něco takového ...
Kdyby oba šli pryč, to by byla paráda. Ale taktéž souhlas, že nový GM by nebyl v nejlepší situaci. Po další sezoně to chce podepsat Stamkose a Martyho. Já doufám, že Marty bude chtít ukončit kariéru v Tampě :) Pak na přes rok Hedman, neni toho málo :roll: Rozhodně by se to chtělo zbavit se Meszaroše, řikám to nerad, ale kdyby byla nějaká luxusní nabídka za Leciho, tak bych ho asi taky pustil, za ty prachy by měl hrát jak Stammer (minimálně).

Btw, docela zajímavý, že celou sezonu byly fandové v Tampě atd. v klidu, Tocchet a Lawton byli pro ně frajeři, a ted když je další sezona v prdeli, tak nadávaj. My sem nadávali už začátkem sezony :D
PainKiller píše:řikám to nerad, ale kdyby byla nějaká luxusní nabídka za Leciho, tak bych ho asi taky pustil, za ty prachy by měl hrát jak Stammer (minimálně)
Přesně.A Meszároše pustit i při naprosto tristní nabídce.Z free agency za něj seženeme 2x levnějšího a 2x lepšího beka !
No to se dělá? Vyhrávat v takhle důležitých zápasech? Takhle Fowler nebude :D Jinak co sem koukal, tak sme mohli naházet snad 5 golů, je neskutečný, jak střílíme mimo :roll: Ten Martyho gol v prodloužení, to byla lahůdka, čekám, že se objeví v golech týdne :thumbsup:

Steve Downie dnes vstřelil 20. gól sezóny a zároveň má na svém kontě 200 trestných minut. Podobná kombinace statistik se naposledy povedla Theo Fleurymu, který v ročníku 2001-02 nastřílel 24 branek a nasbíral 216 trestných minut. nhlpro.cz

Statistické zajímavosti - body, buly, hity, blokování střel. Ve statistikách se obejvili hned 2 naši hráči. Stamkos a Konopka. Stammer jako nejčastěji bodující hráč v přesilovkách (36 b.) a Konopka s nejlepším buly na domácím ledě.
Nic neřešící výhra a navíc až po prodloužení ...
Prvnímu golu předcházela lahůdková přihrávka Purcella :yes:
Druhý gol spolupráce Stammera+Hammera.Mimochodem,Downie je společně s Malonem jediný hráč týmu,který je schopen vstřelit gol tečí před brankářem ...
A Martyho OT trefa,to byla fantazie.Náš nejlepší gol sezony imho.Na naše inkasované goly se už pro jistotu ani nedívám,je to pořád dokola.A pro jistotu už nekoukám ani na scoring chances.Ale určitě měl Szczechuru prázdnou bránu,kterou netrefil,jako v skoro každém 2.zápase ...
kisine změň si toho avatara Lawtona....bo na te fotce vypadá jak můj mistr v práci :D ale můj mistr je celkm v poho týpek a svoji práci rozumí oproti Lawtonovi :D
Nechybělo moc a nevyhráli bysme - za stavu 2:1 pro Canes tam měli dobrou šanci, dokonce to do té branky dotlačili, ale neplatilo to. Dát na 3:1, konec.
Jo, Downie to před brankou umí. Takoví hráči jsou potřeba. O Malonovi jsem si to první půlku sezony myslel taky, ale teď už si zase znova stojím za tím, že Malone je prostě průměrný hráč s královským platem. S vypětím všech sil si udělá svojich 40-50 bodů (za 6M ročně), přičemž těží pouze ze spolupráce se špičkovým centrem - u Pens Malkin, u nás loni Vinny. Si to ještě pamatuju, jak jsem loni pořád tvrdil, že Malone si bez Vinnyho ani nezaváže brusle. Letos první půlku sezony mě velmi přijemně překvapil a začal jsem si dokonce myslet, že se z něho stal opravdu dobrý a hlavně platný hráč před branku, kterých moc nemáme. Ale bohužel, druhá půlka sezony potvrdila, že to bylo jenom takové chvilkové poblouznění :-(
Pod zkušeným koučem by se mu ten výpadek druhé poloviny sezony na 90% nestal.Minimálně by nebyl tak tragický ( 3 goly,+/- -20 ? ) a udržel by si alespon svůj slabší standart ...
Martin #27 píše:kisine změň si toho avatara Lawtona....bo na te fotce vypadá jak můj mistr v práci :D ale můj mistr je celkm v poho týpek a svoji práci rozumí oproti Lawtonovi :D
Ta tlama tady chyběla :-P
kisin píše:Pod zkušeným koučem by se mu ten výpadek druhé poloviny sezony na 90% nestal.
To je fakt. A nejenom on, věřím tomu, že hodně hráčů - hlavně Tanguay nebo Mezs třeba - by hrálo líp.
Já vám řikám, že kdyby Malone bodoval ve stejnym tempu po celou sezonu, tak končí sezonu s 35+35 minimálně :roll: Ta první půlka byla senzační, na tom má ale hlavní podíl Stammer, páč od doby co ho od něj Tocchet odtrhl, začal hrát ho*no. Jinak ta spolupráce Vinny+Purcell zatim funguje celkem dobře, Lecavalier si za posledních 12 zápasů připsal 7+3, a Purcell za stejnej počet zápasů 1+5 :thumbsup:
mountain píše:To je fakt. A nejenom on, věřím tomu, že hodně hráčů - hlavně Tanguay nebo Mezs třeba - by hrálo líp.
Popravdě sem na začátku sezony čekal, že Tanguay udělá minimálně 60-70 bodů :roll:
----------------------------------------------------------------------------------
Tocchet said he approached GM Brian Lawton about perhaps hiring former Lightning Gary Roberts as some kind of player development consultant or coach. Tocchet said he was interested in Roberts because "he's what winning is all about, how to get there." Roberts, who retired last season, has long been known as a fitness guru and is credited with helping Steven Stamkos gain strength last summer. Steve Downie said he will join Stamkos next summer to train with Roberts. "I would love to have Gary here," Tocchet said. "But that's for future discussion." tampabay.com

Že by Roberts nový kouč pro sezonu 10/11? :) Gary v létě neskutečně Stammerovi pomohl, ted se k němu přidá aj Downie. Tak bo mohl dát další sezonu 70 bodů :D
No Robertse jako head coache určitě ne,ten nemá žádné zkušenosti s trénovaním.Ale jako asistenta(popř.poradce) bych ho klidně vzal.Je to hecíř,vždycky dokázal tým vyburcovat k lepšímu výkonu.Určitě by šel příkladem pro mladé hráče.Škoda,že u nás hrál v tak pozdním věku :-(

Paine,Purcell za nás zatím odehrál 11 zápasů s bilancí 7 bodů (1+6) - už tedy u nás zaznamenal víc bodů jak u LAK za selou sezonu (41 zápasů-6 bodů)
Teoreticky by měl být ještě lepší,protože začátek v novém týmu je vždy těžký - spoluhráči,nový systém ( my žádný nemáme,ale nevadí ) město atd.Hlavně by měl začít střílet branky ...
Ale zatím spokojenost.Vinny si s Purcellem rozumí daleko lépe jak s Tangsem,Malonem či Downiem.Halpern u LAK nemá ještě ani bod ... toho ty kolena dorazily.Pravděpodobně Halpse moc let v NHL již nečeká ... :-(
Roberts? Přímo na trenérskou pozici určitě ne, ale jako nějaký ten player development, popř. fitness, proč ne?
"But that's for future discussion" - no jo Ricky, ale v ní TY doufám nejsi!
To je jasný, Roberts by funkci head coache asi moc nezvládl, bez zkušeností. Každopádně by bylo fajn, uzavřít s Robertsem nějakou spolupráci, ohledně vývoje našich mladých hvězd. U Stamkose jeho systém zabral senzačně, uvidíme, jak to pomůže Downiemu :thumbsup: Určitě by bylo i zajímavý, kdyby si vzal Gary na starost třeba Hutchingse bo třeba Hedmana (i když Victor je obránce).

Jináč doufám, že příští sezonu neuvidim na střídačce navoskovanou holou hlavu co hází prasátka do kamery, a odkoučuje uplný ho*no :)
Hm, záblesk ve tmě. Spadlo nám tam úplně všecko.
Četl jsem, že prej výborná obrana. Nevím no, já bych obranu (nebo celou obranou hru), která pustí 50 střel a podle ukázek z toho bylo i dost velkých šancí, označil teda úplně jinak.
A nedohráli 3 hráči - Foster, Hale a Downie. Tohle se ale za jiných trenérů nestávalo, aby Tampa měla každou sezonu tolik zraněných. Vždyť kolik hráčů odehrálo letos všecky zápasy? Jenom St.Louis, Stamkos a Lecavalier. Jenom 3 hráči z celého mužstva. To není náhoda. Jo, ještě Tanguay, ten ty dva zápasy seděl na tribuně, ale i tak nevěřím tomu, že je v tomhle v lize horší tým. A loni to bylo ještě horší.
Na místě beka nechal Tocchet hrát Martyho - blbec! Na nejlepší cestě ho zranit taky. To je jak poslat na nájezdy Kočího...
Tušil jsem,že Boston dáme.Představte si ale,kdyby chytal celý zápas Smith ... to bychom si odváželi úplně jiný výsledek :roll:
Goly pěkné,až na ten 1.Szczechurův,který tam sotva doletěl ... co dělal Rask,to je mi záhadou.
Hedman si připsal 20.bod v sezoně :thumbsup: snad budou Downie s Fosterem v pohodě,at' si ještě bodově vylepší stats ...
Sice jsme ted'ka celkem poskočili tabulkou,ale nyní nás čeká Buffalo,Columbus a Pens,tady víc jak 2 body rozhodně neuděláme.Stammer se golově dotáhl na Crosbyho s Ovečkinem... :yes:
Tak to je těžká haluz. Z 18 střel sme dali 5 golů :lol: Takový štěstí sme potřebovali v jiných zápasech :D Niitty skvělý výkon 47/50 :good: Stammer nemám co dodat, 45 golů stejně s Ovcí a Krozbym :frajer2: Marty a Stammer daj letos tutově 90+ bodů. Szczzchrsczszcechura měl zase lepší zápas a 2+0.

Jinak doufám že bude Downie s Fosterem ok :roll: Downie by aj těch 50 bodů dát mohl a Foster 40? :) Zase sme krok od Fowlera kua :D
Downie a Foster dnes trénovali, takže na 99% budou hrát :thumbsup: Mihalik byl povolanej z farmy, talže bude hrát místo Halea. Doufám že bude chytat Smith, abysme prohráli a byli u kousek blíž k Fowlerovi :D Každopádně Stammer musí naházet co nejvíc golů :cinka:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA