Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BUFFALO SABRES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes som podal na Boston tak dúfam, že Enroth sa pochlapí a zachytá ako La-Lime
kedže pôvodne mal chytať on (však aj preto som podával
) A čo čert nechcel...Enroth dnes dostal od Dave-a novú masku a tak ako jeho komorný propagátor, dávam ju sem. Fakt vydarený kúsok
(P.S.: To vaše "Bčko" so šabľou je asi jediné čo na Buffale milujem...len tak... :smile03: )
Miller v posledních zápasech nezachytal, pak se zranil, Myersova letošní sezóna nic moc, Montador září, Leopold je jediný hráč, kdo dostřelí do brány od modré, Toronto před náma. Letošní sezóna je nějaká divná :ja_neviem: Ale teď máme Habs a pak Leafs, já bych se vůbec nedivil, kdybychom z tohohle měli 4 body.Steven píše:Maska pekná ale čo ztoho keď sa vám nedarí. Prekvapuje ma hlavne Myers - 12. Montador ale +9 a k tomu 6 bodov
dnes zaitame opat na navstevu k sabres..
Pravdupovediac je mi vas aj trochu luto.. pac taky uvod by nexcel zazit asi nikdo.. Doma ste este nevyhrali a dnes to opat nevyzera na vitazstvo..Bez Milelra to budete mat naozaj tazke..Avsak 7 prehier doma to by bola asi uz fakt hanba, teda bude to urcite narocny zapas..
Bez bodu vsak odist nexceme ...
Pravdupovediac je mi vas aj trochu luto.. pac taky uvod by nexcel zazit asi nikdo.. Doma ste este nevyhrali a dnes to opat nevyzera na vitazstvo..Bez Milelra to budete mat naozaj tazke..Avsak 7 prehier doma to by bola asi uz fakt hanba, teda bude to urcite narocny zapas..
Uvidíme. S Váma to takřka vždy bývají zápasy o gól a tento nebude vyjímkou i přesto, že budeme hrát víceméně bez gólmana. Rivet se vrací, Gerbe bude chybět. V bráně bych to asi nejspíš vylosoval, je to fakt jedno, ale tipnul bych Lalima.maro píše:dnes zaitame opat na navstevu k sabres..
Tak aspoň Grier mě mile překvapil tím svým manévrem před gólem. Vždycky jsem si spíš myslel, že mu musejí před zápasem připomínat, jak se ta hokejka drží.
Jinak KONEČNĚ Leafs, tak teď jsem zvědav, zda-li nás smetou, jak prorokují, anebo z nás ten komplex prostě mají, dodrží tradici a prohrají s námi 16 utkání z posledních 18.
Jinak KONEČNĚ Leafs, tak teď jsem zvědav, zda-li nás smetou, jak prorokují, anebo z nás ten komplex prostě mají, dodrží tradici a prohrají s námi 16 utkání z posledních 18.
No jo no, tak co napsat k poslednímu zápasu. Jakési "povinné" 2 body se nakonec povedly. Začínám si všímat, že nám zatím mnohem více svědčí dotahování výsledku (kolikrát i v posledních sekundách
, což souhlasí s Lindyho výrokem, že tento tým má duši ) Nájezdy jsme zase "ztratili" ve 3.sérii, naštěstí Kovy projevil dostatek úcty a sám to rozhodl
. Dneska v New Yorku, tam se nám tradičně daří, tak uvidíme. Dotažení se na Toronto by mi udělalo radost, ale mnohem radši bych ocenil pak první domácí výhru proti Caps. btw. V bráně Lalime...?!?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé