Ja som dlho rozmýšľal, ěz koho mi tak ten Ramsay pripomína. Nevedel som si spomenúť. Až teraz, vďaka HF Boards, som si spomenul, že na koho:
Mr. Magoo.
Ale teraz k veci. Pred pár dňami boli vyradení hráči z kempu. Na tom by nebolo nić čudné, keby tam nebol v zozname vyradených Angelo Esposito a Paul Postma. Postma je teda fakt šok. Vlani zostal až do tej poslednej várky. Esposito až taký šok nie je, ale keď zoberieme do úvahy fakt, že Dudley o ňom hovoril v superlatívoch, tak ma to trochu prekvapuje a hlavne sklamalo.
Mimochodom v tieni toho, že Baff je v obrane som normálne nezaregistroval to, že sa Little po dvoch rokoch vracia na pozíciu centra, tam ide aj Thoburn. Thorburn mi až takým prekvapením nie je, skôr ten Little. Takže kto pôjde na krídlo? Peverley alebo Antropov? Keď vezmeme do úvahy, že center by mal vedieť lepšie defenzívu, tak mi vychádza Peverley, tkorý až tak zle nebráni, narozdiel od Antropova. Ale Antropov na krídle?

To tu sme tu tuším nikdy nemali. Mimochodom, Modin bude hrať proti Caroline.
Inak na Borisa nadáva úplne každý

Žeby napokon on zostal v Chicagu? To by som bral. Kuldu by som v A tíme určite radšej videl. Údajne bol najlepší obranca v prvom zápase. Okrem neho sa každý rozplýval nad Petterssonom a Littleom. u Petterssona je to pre mňa prekvapenie, keďže som nepredpokladal, žeby bol v prvom tíme. Sám sa však vyjadril, ěz ostane v NA, takže neodíde do Švédska, čo je fajn. Ale on svoj prvý zápas v NA zvládol fantasticky. Cítiť vo vzduchu tuhý boj o tie miesta v bottom 6. Som nesmierne zvedavý ako to dopadne. Len aby napokon sa nepakoval z tímu niekto ako Slater, Thorburn, Eager a pod.