Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

samozrejeme viete otom ze pohar budete mat len za to 2 miesto ak nejaky ej:-D 1 je len pre IC
:D :D :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2: medik nesranduj si dostanete pohar ale za posledne miesto
ale vy to tiez viete ze sme lepsi len sa nechete nechat strapnit a stale si hovorite ze ste lepsie ale opak je pravdou
:lol2: :lol: :lol2: :lol: vsak sme videli toto po jak ste od nas dostali vibrask a isli sme do fnale
T.Kopecky píše:http://www.cas.sk/clanok/84834/nadrzany ... rmara.html
co je moc to je moc :ja_neviem:
veru veru, co je moc, to je moc :lol3: to sa takto snazite vystrasit superov :D
hmm no uhorokova sezonka je abycic velo nieto :D
Prve mena v Sieni slavy MB

Po uspesnom vstupe nasho timu do ktl sa zapisu prvi tiperi do Siene Slavy MB.
Ako prvi dostali tu cest zakladatel timu i kapitan a manazer v jednej osobe maro ako i hviezda minurocneho play off Extreme.
Len pripominame, ze dresy budu vyvesene v nasom hokejovom stanku v dn prveho zapasu novej sezony KTL.

V blizkej buducnosti budu vyvesene v Bulls Center i dalsie mena.

maro:
http://img230.imageshack.us/img230/9971/ug072vy6.png

Extreme:
http://img225.imageshack.us/img225/713/extremehi0.png
Nove sady dresov

Na novu sezonu su uz prichystane i nove sady dresov. Domaca tmavo ladena do timovych farieb. Hostujuce dresi naopak svetle.

Home: http://img366.imageshack.us/img366/3253 ... llscj2.png
Away: http://img149.imageshack.us/img149/6232 ... waybk0.png
Aj wolf v SS MB

Dnes sa dostalo cti i dalsiemu zakladajucemu clenovi Mighty Bulls wolfovi, ktory sa ako treti vporadi zaradil do Siene Slavy Mighty Bulls.
Jeho 16 si uz nikto okrem neho v nasom time neoblecie.

wolf: http://img122.imageshack.us/img122/4073/wolfxp5.png
Ciel na sezonu 08/09 : Titul KTL

Obrázek"Je jasne co je cielom nasho timu. Titul v celej KTL." Tento ambiciozny ciel podal majitel a kapitan v jednej osobe maro. Zaroven jednym dychom dodal : "Tento klub si ho zasluzi.."
Zaroven prezradil, ze by MB radi ziskali i titul v jednotlivcoch.
No ako vidno ciele su vysoke. Tak drzme nasim palce..
tuto sezonu to vide :clap: :clap: :cool: :cool:
MIGHTY BULLS GOGO
Do siene slavy i najlepsi brankar historie Mighty Bulls

Do siene slavy Mighty Bulls pribudlo dalsie meno. Nie je nim nik iny ako najslavnejsi brankar v historii naho klubu Hannu.
Jeho 25-tka bude navzdy obsadena pre tohoto slavneho a nezabudnutelneho brankara alias Gabiho.

Obrázek
Do historie sa zapiise i MartinFC

Do historie sa zapise i 4. najlepsi tiper seony 07/08, ktory dopomohol Mighty Bulls k vitazstvu v Zapadnej konferencii MartinFC. Jeho 28 ostane navzdy neobsadena.

Obrázek
ObrázekBulls Gazette

27.8.08 Po letnej prestavke sa vam opat hlasime z nasej redakcie Bulls Gazette. Co je u nas nove? V time MB sa rozhoduje o poslednom clenovy timu. Rokovania prebiehaju a manazeri, nielen nasho timu, maju v tomto pre nich tazkom obdobi co robit.
Na dnesnom zasadnuti vedenia Mighty of Bulls sa potvrdila uz dlho sklonovana informacia o vzniku, dufajme s dlhou tradiciou, predsezonneho turnaja tu u nas v nasom meste. Viac o turnaji vam prinesieme v nasledujucom clanku.
Elite Trophy

Obrázek

27.8.08 Vedenia Mighty of Bulls vam predstavuje 1. rocnik pred-sezonneho turnaja Elite Trophy.

Kedy?
Turnaj sa uskutocni v ramci predsezonnych pripravnych zapasov muzstiev NHL v termine 23.-28. 9..

Kto?
Turnaja sa moze ucastnit max 6 timov KTL. Ak sa niektory z timov KTL chce ucastnit na tomto turnaji musi GM poslat SS GM MB marovi. Supisky timov pre turnaj musia byt zname najneskor 22.9.08.

Ako?
Klasicky format turnajov kazdy s kazdym. Zaverecny den turnaja vyplna zapasi o 1. , 3. popripade, podla mnozstva ucastnikov 5. miesto na turnaji.
Bodovanie rovnake ako v hlavnej sutazi KTL. Pocitaju sa dve najlepsie vykony z timu. V pripade rovnosti bodov rozhoduje celkovy pocet bodov celeho timu v ramci hracieho dna.
Za vitazstvo 3 body, ak je vitazstvo az za celkovy pocet bodov kazdeho z timu len 2 b a porazeny 1b. Prehra pri mensom pocte bodov dvoch najlepsich z timu 0b. Do finale postupuju prve dve timy po zakl.casti turnaja.

Zapasy , ktore sa budu tipovat [samozrejme zalezi i na poctu zucastnenych timov]:

23.9.

NYI - BOS (Moncton, NB)
MTL - BUF (Roberval, QC)
TB - NYR
CHI - CLB
STL - DAL
CGY - FLO
EDM - VAN

24.9.

DET - MTL
NJ - NYR
OTT - PHI
CAR - WAS
PIT - TOR
MIN - CLB
CGY - PHX (Winnipeg, MB)
COL - LAK
EDM - FLO
ANA - SJ

25.9.

BOS - DET (Halifax, NS)
WAS - CAR
NYR - TB
PHI - NYI (London, ON)
NAS - ATL
DAL - COL
EDM - FLO
CGY - PHX

26.9.

CLB - NAS
DET - BOS
MTL - OTT
TOR - PIT
STL - ATL
CHI - MIN
CGY - FLO
SJ - ANA

27.9.

PHI - CAR
NYR - NJ
BOS - WAS
NYI - FLO (Summerside, PE)
OTT - MTL
BUF - TOR
NAS - CLB
DAL - STL
LAK - COL (Las Vegas, NV)
PHX - ANA
SJ - VAN

28.9.

Eisbaren - TB (02 World Arena)
CAR - PHI
DET - ATL
CHI - DAL
MTL - FLO
BUF - MIN
ANA - VAN
maro píše:Do historie sa zapiise i MartinFC

Do historie sa zapise i 4. najlepsi tiper seony 07/08, ktory dopomohol Mighty Bulls k vitazstvu v Zapadnej konferencii MartinFC. Jeho 28 ostane navzdy neobsadena.

Obrázek
Moc vám děkuji je to pro mě obrovská čest :poklona: Prožil jsem tady s váma skvělou sezónu :ejha: , ve které jsme to dotáhli skoro až na vrchol. Ješě jednou moc děkuji za tuto příležitost a přeji Vám mnoho štěstí do dalších sezón :thumbsup:
ahojte vsetci myslim maro zeby bolo nacase sa tu predstavit:D:D som maros a bude mi cest s vami tipovat niektory ma mozno poznate niektory nie tesim sa na spolupracu a budem sa snazit pomoct mighty bulls kolko budem vladat dakujem a faakt sa tesim
p.s pls poslite mi ten dres vonku s cislom 34 a menom vopred dikes ;)
Toto je dalsi z tímov, ktorí ma moju podporu, uz len preto, ze tam je osoba na spravnom mieste, teda Maro.
Vykrocte v priprave tym najlepsim smerom chlapi :clap:
ObrázekBulls Gazette

4.9.08 ,,Tato sezona bude sezonou Mighty Bulls." Tak takto slovami generalneho manazera mara sa zacala tlacova konferencia timu Mighty Bulls pred novou sezonou.
Po mi minulej sezone uz nemozme mat ani ine ciele, ako tie najvyssie. Chceli by sme sa dostat min do finale Zapadnej Konferencie a samozrejme porazit nasich vecnych rivalov Ice Cats.
Ako sme sa dozvedeli su pripravene i rozne zaujimave akcie pre fanusikov ako stretnutie s hracmi na roznych besedach ci autogramiadach.

Na hokej lacnejsie.
Dalsia z noviniek bude i lacnejsie vstupne. Ano rozhodli sme sa tak najme koli nasim fanusikom, ktori boli pocas minulej sezony skveli a i uspechy patria aj im.

Kader uz uzavrety.

Kader uz mame uzavrety. Po dohode s asistentmi s nasich junioriek sme sa rozhodli dat sancu nasmu odchovancovi marosovi, ktory sa ukazoval v nasej juniorke dobre. Vyskusame si ho este na Elite Trophy. Ale viac menej s tymto kadrom vstupime do novej sezony.

maros

Obrázek
Založený: St Máj 03, 2006 9:09 pm
Záujmy: Vsecko mozne:D
Povolanie: Student
maros vitaj moc sa nepozname ale dufam sa spozname .
inak tuto sezonu to uz musime dokazat pohar musi bit nas.
ahoj wolfe aj ja dufam a pre tuto sezonu si davam za ciel verejne uz:D pomoct timu vyhrat titul majstrov
vyhrat titul prehratich looserov kedze MY SME NAJLEPSI!!!!!!!!
tak tak len nie takto nekulturne..ok? 8) 8)
ok boss:D ber to ako to ze som tu na spinavu pracu:D taky ten cistic :box:
maros píše:ok boss:D ber to ako to ze som tu na spinavu pracu:D taky ten cistic :box:

okik marosi ale vsecko zmierof.. :D
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS