Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Do riti jak je možné že jedine Vancouver ich dokázal poraziť v hracom čase za posledných 16 zápasov?
Ved ešte v novembri to bol taký štedrý tím,že rozdal dokopy 20 bodov súperom a zdalo sa že Keenan dlho nevydrží.Aj ten Aucoin po prestupe do Chicaga nič nehral ale príde do CGY a znovu sa mu začne dariť.
A navyše najbližších 5 zápasov majú ozaj lahkých súperov a víťaznú sériu by mohli prelžiť až na 9 zápasov,tak toto už vyzerá ozaj zle.A Flames valcujú ako v roku 05/06.
:o bilancia plamenov je z posl. zapasov skutocne obdivuhodna :roll:

:arrow: 16Z - 12V - 1P - 3PP a Igi vali aj nadalej

ObrázekObrázek
Phaneufovi drbe. Odmietol 30 milionov na 5 rokov. Co si chlapec mysli ze je Lidstom?

Je zrejme ze niekto z trojky Phaneuf, Langkow, Huselius opusti kvoli stropu tim. A z Phaneufa su (trocha prehnane) nadrzani takze on to nebude.
Rado, souhlasim s tebou. Phaneufa nechapu a nevim, ceho chce timto dosahnout. Rozhodne neni zadny Lidstrom, mozna za par let, ale momentalne by se mel chovat jako rozumny clovek. Jenomze vidina velkeho a tucneho kontraktu mu tak trochu vyplachl mozek!

http://www.calgaryflames.cz :!:
New York Islanders vs. Calgary Flames 5:4 po sam. najezdech!

Řeknu jediné: Kiprusoff je jedna velká tragédie! Boha, co ten dokáže pustit za góly, to jsem ješte neviděl! Už mu konečně dejte Keenane pauzu, ať si odpočine!!!
Sakra dalsi pokazeny zapas, ktory sa mal vyhrat. Kiprusoff nezachytal nic navyse ale defenziva nechala islanders tecovat strely pred brankarom, raz samostatny najazd alebo dvaja na jedneho a boli z toho goly. Pri tychto unikoch supera nejak cisto som tam zahliadol cislo6 Saricha. Fakt je super ze tim tlaci cely zapas a prestriela supera 42:25, ale tie chyby v defenzive a kiprusoff co zas zachytal priemerne s vrcholom v najazdoch kedy nic nechytil stali dva body.

Je super ze Keenan ich naucil natlakovu hru ale ked mas diery v obrane a prit0om este brankara co chyta podla pocasia tak to stoji body.
Přesně tak. Je až neuvěřitelné, co Kipper v brance předvádí. S tímto jeho stylem budeme mít velké problémy v playoff, pokud se tam dostaneme.

Co říkáš na možný příchod Curtise?
Ak myslis McElhinneya, urcite mal dostat sancu v niekolkych zapasoch. Lepsi brankarai ako Kiprusoff tuto sezonu mali prestavku.
Myslím Josepha, o kterého projevilo podle TSN zájem jak Calgary tak i San Jose. Sutter to sice popřel, ale něco by se v našem brankovišti mělo rychle stát, nebo bude velký průser.

Osobně si stejně jako ty myslím, že by McElhinney měl dostat šanci a taky si trochu zachytat. V příštím utkání proti Edmontonu bych ho zrovna postavil, ať předvede co umí.
Aha tak o tom som este nepocul . Som proti. Joseph ma uz 40 rokov, je proste stary a nie kazdy je hasek. Jeho minulorocne cisla vo Phoenixe su dost slabe. To radsej nech je tam mlady McElhinney, myslim ze horsie ako Joseph chytat nebude.
Souhlasím s tebou, ale i tak máme v brance nemalý problém, který se bude muset řešit. Žádné závěry ohledně McElhinneyho dělat nemůžeme, dokud neodchytá alespoň pět zápasů. Pak se můžeme bavit o tom, jestli vůbec k něčemu je.

Přesto všechno jako správný fanda tohoto týmu doufám, že nás playoff nemine.

P.S. Bannerek jsem ti poslal a během dneška hodím na stránky odkaz na toto skvělý fórum :-)
Ja som vedel ze dnes prehrame. Zas ide seria neuspesnych vysledkov uz to vidim. Co robil Robyn Regehr a Sarich pri Hemskeho gole netusim, ale byt tak trenerom nezahra si minimalne jednu tretinu ak nie zapas.

Tim podpisal stareho Curtisa Josepha ako prave citam. Dost dobre nechapem naco je v time mlady McElhiney ked ani nedostane sancu ukazat ci je dobry alebo nie. Jeden zapas hral a nechytal zle.
debil píše:Tim podpisal stareho Curtisa Josepha ako prave citam. Dost dobre nechapem naco je v time mlady McElhiney ked ani nedostane sancu ukazat ci je dobry alebo nie. Jeden zapas hral a nechytal zle.
Len dodam, ze jeho plat bude 1,5 miliona dolarov a ma kontrakt len na tuto sezonu.
zde článek:

Kód: Vybrat vše

http://hokejportal.cz/nhl/clanek/dohodne-se-cujo-s-flames.html
Curtis Joseph (40 :eek2:) Obrázek

07/08 :arrow: 1.500
08/09 :arrow: UFA

Obrázek
Myslím si, že je angažování Josepha dobrým tahem. McElhinney sice nechytal v tom jednom utkání špatně a zasloužil by si určitě větší šanci, ale pokud Flames pomýšlí na postup do playoff, na vítězství v divizi a postup alespoň do finále Stanley Cupu, pak by jim v tom Joseph mohl pomoci.

Nekoukejme na jeho záznamy z Phoenixu, jelikož jejich sestava se nedá srovnávat se sestavou Flames. Doufejme, že se mu bude dařit.

http://www.calgaryflames.cz
Patrik1975 píše:Myslím si, že je angažování Josepha dobrým tahem
suhlasim, Calgary nemali v zalohe nejaku skusenejsiu brank. postavicku (momentalne - McElhinney - Krahn - Keetley) a CuJo ich ma na rozdavanie..povedal by som idealna "zalohova" 2jecka plamenov
Souhlasím, že je to dobrý tah. CuJO Plamenům pomůže, Kiprusoff si tak bude moct někdy odpočinout, narozdíl od dosavadního průběhu. Jedno mínus bych tu ale viděl. Mladí brankáři v Calgary (McElhinney, Keetley..) nebudou získávat potřebné zkušenosti, aby se mohli dál rozvíjet. Už minulou sezónu chytal neperspektivní McLennan jako dvojka, takže vlastně zabíral místo mladíkům. Z krátkodobého hlediska jistě plus. Z dlouhodobého ne. (Příští sezónu už snad tito talentovaní gólmani dostanou víc příležitostí).
Dneska hrame extra dolezity zapas s tymi zelenymi zabakmi. Osobne si myslim ze vsetko bude v starych kolajach a dnes pokracuje seria prehier. no ale budem velmi zvedavy a ak sa moc nastvem tak v noci vstanem lebo je to fakt dolezity zapas.
CGY vs. MIN 3:2 po samostatných nájezdech

No konečně se nám podařilo uspět i v samostatných nájezdech. Už jsem se bál, že si připíšeme další bod za prohru v prodloužení. Musím ale uznat, že to byl pěkný, rychlý a tvrdý zápas.

Tak to som si rano silne vydychol. Dolezite body.Podla ukazok Kipper zachytal lebo obrana vypadala byt zas derava.Na strane druhej inkasovali sme iba v oslabeni. No a vyhra na najazdy tak tam snad to uz muselo prist, tolko bodov sme stratili v tych najazdoch doteraz. Phaneuf to napral pri najazde strelou Backstromovi rovno do stredu hrude a ten nevypadal najlepsie hahaha.
Dobry prenos je na kanaly 39461. Podme musime vyrovnat.

Co to piska za blbosti, warrener koiva trosku zoznamil s mantinelom. ako mame hrat ked nemozeme hitovat?

2:1 koniec vyhra super.

Nebol to najlepsi zapas aky som kedy videl ale nebol tiez zly. Vecsinu zapasu (az na poslednych 5 minut) sa hralo v tretine minnesoty ale vobec to neznamena ze sme ich nejak drtili, stale sa hralo poopri mantineloch a do sanci sme sa moc nedostavali.
Důležité jsou dva body a ty máme. Uvidíme, jak dlouho si udržíme první místo v divizi.

Dion Phaneuf bol prvou voľbou Calgary Flames v drafte v roku 2003 a od svojho vstupu do NHL podáva v obrane plameňov špičkové výkony. V roku 2005 vyhral s Kanadou titul juniorského majstra sveta a v roku 2007 sa stal dokonca aj seniorským majstrom sveta v Rusku.

V roku 2006 sa stal Dion tretím obrancom nováčikom v histórii NHL, ktorému sa podarilo streliť 20 gólov za sezónu. Pred ním sa to podarilo jedine Barrymu Beckovi a Brianovi Leetchovi. Medzi jeho najčerstvejšie úspechy patrí účasť vo víkendovom Zápase hviezd.

Dion, vyrastali ste v Edmontona a od malička ste boli fanúšikom Oilers. Aké pocity ste teda mali, keď vás draftoval veľký rival Edmontonu :?:

Musím povedať, že ja som mal z draftu extrémnu radosť. Hneď po drafte sa moje sympatie zmenili a ja som mal nový obľúbený klub. [smiech] Som mnou tam vtedy bola i moja rodina a všetci mali veľkú radosť, že si ma vybral kanadský klub. Od malička som totiž hrával v provincii Alberta a takto sa na tom nič nezmenilo.

Komu fandí vaša rodina, keď proti sebe hrajú Oilers a Flames :?:

Väčšina z mojej rodiny je už vďaka mne prekonvertovaná na Flames. Je to ale naozaj veľká rivalita. Milujem hru v Edmontone. Publikum je tam úžasné. Okrem toho tam mám na tribúne vždy veľa priateľov a rodinu.

Ako nováčik ste rozdali 285 hitov, čím ste viedli v celej NHL. Koľko sebavedomia vám dodáva úspešná fyzická hra :?:

To je jednoducho súčasť môjho štýlu. Ja musím hrať fyzicky, pretože len vtedy som efektívny. To nie je žiadne tajomstvo. Preto som tak hral aj po prechode do NHL.

Vedenie NHL je však za iné smerovanie ligy. Všeobecne počet hitov poklesol. Vnímate tento vplyv nových pravidiel :?:

Musím povedať, že celkovo sú nové pravidlá správne a ja ich podporujem. Je dobré, ak z hry vyradíme nečistú hru hokejkou. Ja som za to, aby obrana zastavovala útočníkov čisto. To však neznamená, že má z hry vymiznúť fyzický aspekt.

V počte minút na zápas ste momentálne na šiestom mieste v lige. Nie ste ešte unavený :?:

Cítim sa dobre. Tréner Mike Keenan vie veľmi dobre vyvážiť pomer hracieho času a oddychu. Keď máme voľno, tak oddychujem a samotný tréner to od nás neustále vyžaduje. Dbá na to, aby sme boli oddýchnutí, správne najedení a nechýbali nám tekutiny. To je dôležité, pretože takto ste vo fyzickej kondícii počas celej sezóny.

Chris Chelios má 45 rokov a stále trávi na ľade v Detroite veľa času. Čo na to hovoríte :?:

Je vo fenomenálnej kondícii a celkovo je to úžasný športovec. Rok po roku sa dokáže výborne pripraviť a pre nás všetkých je veľkým vzorom.

Vašu hru porovnávajú často s hrou Scotta Stevensa. Čo ste sa od neho naučili :?:

Keď som vyrastal, tak som ho pochopiteľne sledoval. Bol to vždy tvrdý bojovník. Ak sa pozriete na jeho kariéru, tak on tuším chýbal v play-off len raz. Hral veľmi fyzicky a na ľade budil rešpekt. Určite by som chcel hrať tak ako on.

Aké je to byť hviezdou v hokejom posadnutom Calgary :?:

Mám veľké šťastie, že hrám práve v tomto meste. Myslím si, že máme najlepších fanúšikov v lige. Náš štadión je plný počas každého zápasu a atmosféra je energická. Táto podpora je úžasná.

Aký je váš vzťah s Mikom Keenanom :?:

Výborný. Ja si hru pod jeho vedením užívam. Je to férový chlap. Očakáva od vás tvrdú prácu a maximálne úsilie v každom zápase. To je ale správne.

Keenan má ale reputáciu veľmi tvrdého trénera. Čo ak vyprodukujete v zápase hrubé chyby :?:

Tak na to zareaguje tak, ako všetci iní tréneri. Nepochváli nás. [smiech]

Ktorý tím je podľa vás momentálne najlepší v NHL :?:

Detroit. Majú veľmi dobre poskladaný a silný tím. Momentálne sú určite najsilnejším mužstvom Západnej konferencie. (jäzva-hokejsk)
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA