Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak Red Devils álí, jen tak dál hoši, jen já bych se měl zvednout, nebojte, dneska to snad napravím :)
noo hosi, zatial som prijemne prekvapeny :thumbsup:

dnes to supr cekol Mitch, ja som taky tak v celku spokojny aaj ked, tych 108 sekund pred koncom (CGY-PHI) to vyzeralo na mnou natipovanu Xku..no na strane druhej, ma Xkovo potiahlo SJS, resp. BIG JOE, ktory 10s. pred koncom nadherne vymietol Rolosonovu pavucinku :) tak som spokojny opustal doupjet, ale stihol som mrknut este s.n. v ktorych by bolo velkou smolou ak by to olejari pokaslali..

psst, pomalicky sa nam blizia 1 zapasove matche, takze vy uz viete co a ako.. :wink:
Dufam ze ste nieco dnes trafili lebo mne nevysiel ani jeden zapas. :(
:hanba:
:oops:
No šefík nas zachránil od nuly :!: Takže propad tabulkou :(
hanba vam ostrielani tiperi, novacikovia vam musia ukazovat ako na to? :D :D :D
:ble:
Petrik moc tu nevyskakuj ked budete nakonci prvy tak potom mozes vyskakovat.
to ja len tak aby rec nestala :P
petrik píše:to ja len tak aby rec nestala :P
poho petrik, ja som to aj tak bral :) hecovacky nemôzu predsa uskodit, ale motivovat rozhodne ano :!:

neviem preco, ale mam pocit, ze na konci vyhodnocovacej (timovej) tipovacky, to bude vyzerat nasledovne:

THE FALCONS Obrázek RED DEVILS :P
ja mam pocit ze vsetci budu robit toto :groupwave: Insiderooom 8) :cinka:
mame prd lebo sme nedali nikto dvojku.
příště když se bude hrát jeden zápas tak by jsme zasi mohli dát naši taktiku jako loni..ved vy uz viete :frajer2:
Lecavalier-number4 píše:příště když se bude hrát jeden zápas
:D Mon Jan 14, 2008 -) Rangers vs. Penguins

koniec srandickam, tie 1 zapasove zapasy ma uz zozierali nudou a tymi 0ami :x konecne sa to rozbehne a uz po dnesnej noci bude v tabulkach vsetko inak..dufam, ze aspon tak, ako tomu bolo po uvodnom kolecku :smile03:
Super uz sme neni posledny. :good: Predbehli sme ozranov. Neviemkolkotrva to kolo ale musime podavat k zaveru naboostovane vykony.
jj, musime slapat hore, tam kam patrime :!: dakujem svojim mackom za 2 a Mitchovym plamenom za 3 bodiky..nase timy nesklamali :wink:

kolecko inac trva 25 kôl..po sobotnajsej zapasovej narezavacke bude opät vsetko inak..chce to tromfnut Steelerov a bude OK..vpredu je bodova tesnotka, takze da se!

heh, na Vychode sme predposledni, no na Zapade by sme boli tesne za 2 :roll:

takze dnes to dablikove poriadne rozbalit :!: :cert:
tak dnes prepadak :( je to o to viac skoda, ze to bol zapasovy narez a kde sme my stratili, ostatni zabodovali..najblizise 2 dni zapasove minumum, takze snad to padne v strede tyzdna..neexistuje, aby sme figurovali tam kde teraz, ked to uz vyzeralo pred vcerajsimi zapasmi tak nadejnejsie..

sefik sa nam zatial moc nechyta, jeho body z minulej sezony timu chybaju a leci ma taktiez pomerne daleko od svojej niekdajsej formy..ak sa to da vôbec takto nazvat, tim zatial tahaju? debil a cepi..ale GM ma daleko od spokojnosti aj zo svojho tip. hladiska..

nic to, jdeme dal!
tak tak, moje forma je kdo ví kde, ale věřím že postupe času se do toho vrátím
Obrázek

po nasich bodovych suchotach, pride cochvila k zaujimavemu oziveniu, ktorym bude rozhovor z jednym z clenov Red Devils.. :frajer2: je sa na co tesit :)
uz je na svete rozhovor s dotycnou osobou (dnes. al zajtra to cekneme) a hned sa zadarilo!!! bravooo chalani :clap:

ceknut 16 bodov :good: :good: :good:uz ked som rano pocuval yvsledky, podla svojho natipovania som vedel, ze bude OK, no cepiho 6 bodov (v niektorych pripadoch ako cely iny tim :D bolo prdlajs timovo platnych, ked leci a koonecne prebudnuty sefik zaznamenali 8 bodovu trefu :thumbsup: Mitchova 1tkove odpalenie vo vsetkych zapasoch, nebolo moc uspesne, no tim, zabral znamenite a aj v individualnej tipovacke to vyzera coraz viac prijemnejsie

a co to urobilo s timovym poradim :?: staci sa v tejto chvili mrknut na timovu tabulku, tam je nasa odpoved po dnesnej noci :cert:
Naboostovany zasah! :rocker: Ale pozot po takomto uspechu casto prichadzaju suchoty. Uz sa to stalo nie raz.
nooo, uz nas pomaly dobiehate...
respect :thumbsup:

ale este sa musite trosku posnazit ;)
tak po dlhom case som pozrel, ako sme na tom...a ako som na tom ja...a som uplne znechuteny...hanba... :|
BigChief píše:tak po dlhom case som pozrel, ako sme na tom...a ako som na tom ja...a som uplne znechuteny...hanba... :|
ak by si sefik mrkal castejsie, zistil by si, ako sme na tom boli pred par dnami..

petrik -) trosku Vas tam vpredu teda opät poprehaname.. :wink:
dneska se mi konečně zadařilo, společně se šefíkem jsme konečně ukázali svůj potenciál :D Jinak na druhé místo strácíme jen 1 bod, pojďme ďáblíci :cert:
..rozhovor s Lecavalierom "lecim" Tampskym..

V uvode nasho rozhovoru sa vratme do minulosti, k Tvojim diskusnym zaciatkom..bol si stalym prispievatelom na ceskom nhl fore, v ktorom Ti robili spolocnost najmä chorche a cepi, ako vnimas svoje „foracke“ zaciatky :?:

No na strarém foru jsme se naučil uplné začátky, jelikož nikdy předtím jsme na žádnékm foru nebyl. Kdyby jsem tady na Hokejforu dělal to co na nhl.cz foru, tak mám ban jako vyšitý. Byl jsem na tom jako chorche, oab jsme psali do každé témy, často offtopic.

Po opusteni cz fora, si zavital na HF, co na nom ako prve zaujalo, oslovilo :?:

Bylo více věcí, určitě to, že tady bylo oproti starému foru mnohem více lidí, dobrá parta a KTLka.

Ako vnimas fakt, ze chorche, s ktorym si na cz fore „vyrastal“, sa na HF preslavil svojimi netaktnymi recami a naslednym BANom?, postradas jeho pritomnost :?:

Já jsme to o chorchem věděl a když jsme viděl co tady dělal, nijak mě to neudivovalo. Jeho názor na některé hráče či týmy jsme znal. To že tady není, je dost cítit. Na jednu stranu je to dobře, jelikož tady nejsou zbytečné urážky a podobně. Navíc mě někdy otravovalo jak jsem si četl v NHL-týmy 30 příspěvků od chorcheho. Ale zase když měl období nevulgární (které bylo celkem krátké :) tak jsem byl spokojený že tady je.

Ty a NHL, to patri k sebe..od kolkych rokov sledujes tuto najprestiznejsiu ligu sveta a si zaroven velkym fanusikom timu Tampa Bay Lightning :?:

No ligu sleduju od mala, jelikož starší bratr jí sledoval a tak jsme se od 5 roků naučil sledovat různé týmy. Fanouškem Tampy zase tak dlouho nejsem, roku 2001 jsme jí začal trochu sledovat kvůli Kubinovi, který byl z Ostravy, tudiž pár kilometrů zdáleného města a tak jsem je sledoval. Zarytým fans jsme se však stal až v sezoně 02/03, kdy se nám začalo dařit a hned rok na to Stanley Cup.

Achilova päta Tampy = brankari..bude podla teba v tomto time, v blizkej, resp. vzdialenejsej buducnosti otazka posilnenia na bran. poste aktualna :?:

Tak bohužel musím říct že posilu nečekám. Vedení se spolehá na své volby v draftu a mi nez¨bývá než jim taky věřit. Třeba takový Rammo by mohl v příští sezoně klidně naplno prorazit.

Koho by si z dvojice Holmqvist / Dennis oznacil za momentalnu 1tku Tampy, resp. v kom vidis väcsi, kvalitnejsi potencial :?:

Tak když vedení přivedlo Dennise, věřil jsme mu, v přípravě nechytal špatně, v sezoně mě však velmi sklamal. Holmqvist je lepší, i když si vybírá špatný den někdy až moc často.

18.11. -) Boston Bruins – Tampa Bay..suboj nielen medzi konferencnymi timami..

Věřím že Blesk vyhrajou. Boston se sice celkem ukázala a bylo pro mě velké překvapení že porazili San Jose. Navíc se Bostonu proti Tampě dlouhodobě daří. Ale někdy přece to musí skončit a proč ne 18?

Budes pokojny, ak si z medvedieho brloha odviezete co i len bod.. :?:

Bod by nebyl špatný, ale jelikož jsem optimista, věřím v body dva. Navíc Tampě se v prodloužení a na nájezdy delší dobu daří.

Budes sledovat tento zaujimavy suboj "live" :?:

Chtěl bych, uvidím jak to vyjde, další den ráno brzo budíček, ale takovýto hokejforum souboj bych si neměl nechat ujít. Navíc by to od Tampy byl krásný dárek k svátku, který právě 18 slavím.

Tampa mala vyborny uvod do sezony.. takyto bodovy start ocakaval asi malokto..

Jsem spokejný, i když mě trochu mrzí že jsme prohráli s Floridou, mohli jsme natáhnout takovou serii jako Minnesota.

Urcite by si bol spokojny, ak by si podaval podobne vykony aj v nasej KTL lige, ktoru si odstartoval mizerne..cim si vysvetlujes, taky ospaly zaciatok :?:

No jasně že bych chtěl více bodů a více pomoáhat týmu. Nevím čím to je, asi jsem špatně odhadl na začátku tým, takže postupem času by se to mohlo spravit.

Do sutaze si vhupol ako blesk, ked si sa stal novacikom KTL kola v sezone 06/07, mas ambicie zautocit na popredne priecky aj v novom rocniku :?:

Jasně že bych chtěl. Jenže jsme celkem zaspal úvod. Tím jak jsem kdysi začal se zabývat nebudu. To už je dávno. Teď chci rychle zvednout své výkony.

Kam by si to chel potiahnut v individualnej tipovacke :?:

Daleko, kdyby jsme získal nějakou cenu, nebo pohár, jak se o tom v posledních dnech spekulovalo, vůbec bych se nezlobil

Red Devils, tim, ktory to v minulej sezone rozbalil a stal sa ciernym konom rocnika, po ktorom figuroval na vybornej 4 priecke?..na tento tim na to, aby zopakoval svoje minulo sezonne umiestnenie.. :?:

Jasně že má. Jsme stále silní. Jen nám chybí větší účast dvou tiperů. Jednak mě a taky tak trochu zaspal BigChief.

Tim vystartoval v novej sezone znamenite, zial, pomaly mu dochadza dych, kde hladat moznu pricinu poklesu formy :?:

No tak po skvělém úvodu našeho GM cepiho to trochu spadlo, ale věřím že se opět dostaneme tam, kde Red Devils patří, do popředí tabulky.

Kde vidis najväcsiu silu a naopak slabinu timu :?:

Sílu v tom že každý z našich tiperů ddokáže skvělě tipovat. Nedbyla by náhoda kdyby někdo za našeho týmu byl tipér ligy. Slabinu v tom že se někdy nezadaří všem a to jsme pak dole.

Koho by si vo Vychodnej konferencii a vôbec celej KTL oznacil za najväcsieho konkurenta Red Devils, resp. ktory z timov, na Teba tak pôsobi :?:

No momentálně pro mě nečekaně září The Falcons, ale když se podíváte na bratrskou dvojci, která tým táhne, není to až tak velké překvapení. Jinak jsou to ještě Insadeři, kterým se však teď až tak nedaří.

V stadiu riesenia je otazka struktury PO..privital by si vyradovacku na spôsob NHL, al. strukturu, ktora sa riesila v minulom rocniku :?:

No obě by byly zajímavé. Minule mi to vyhovovalo, tohle by bylo zajímavé zpestření.

Tvoj tip na konecne umiestnenie Red Devils

Věřím že se umístíme v TOP 3jici Východu

A na zaver poprosime Tvoj tip na TOP 3jku v individualnej, i timovej tipovacke

g.e.o.r.g.e
Minnesota1
debil (musel jsem tam dát někoho z Red Devils :)

The Falcons
Stellers A
Red Devils

všichni z východu :) ale myslím že momentálně je východ kvalitnější

vdaka za rozhovor..trosku sme ho natiahli :D no hadam sa pozdaval :frajer2: ..vyzva pre ostatnych GM..
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO