Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hej uz som to nasiel konecne nice :D
BLACKHAWKS 3 CALGARY 2 OT/F

"It was a heck of a hockey game--what a game," Hawks coach Joel Quenneville said. "The pace of the game was high-end and both teams played well. It came down to everybody got points.

Fantasticky zapas,mozem ho porovnat k zapasu z Bostonom Bruins..WOW... :clap: Khaby a Kipper :clap: Calgary tolko nehitovali,aby zbytocne nestracali sily,bol to vysokotakticky zapas z oboch stran. Parada a spokojnost,radost
. :good: Gol nam dal aj ex hawks Bourque :|

Obrázek
Obrázek

:lol2: wtf???
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Popradcan píše: HUET OPAT NA VYBORNU.... :cool:
Myslím že toto môže Popradcan napísať aj po dnešnom zápase, podla mna sme boli lepší a hlavne sme mali velké množstvo šancí,dokonca aj v oslabovke na konci zápasu sme boli nebezpečnejší my, ale všetko končilo na Huetovi :x . V počte striel na bránu to bolo 34:31 v prospech hawks ale určite nemali také množstvo golových šancí.
Chicagu vyšiel hlavne lepšie úvod do druhej tretiny, ked najskôr velmi peknou strelou backhandom odpovedal na Danielov trochu štastný gol z prvej tretiny Kane, a o pár minút, tesne po skončení našej presilovky v ktorej sme mali obrovskú šancu, nám ušli Toews so Sharpom a Patrik tiež podarenou strelou poslal jastrabov do vedenia ktoré udržali až do konca, v poslednej minute ešte upravil skore Toews strelou do prázdnej brány.
Ohlund píše:
Popradcan píše: HUET OPAT NA VYBORNU.... :cool:
Myslím že toto môže Popradcan napísať aj po dnešnom zápase, podla mna sme boli lepší a hlavne sme mali velké množstvo šancí,dokonca aj v oslabovke na konci zápasu sme boli nebezpečnejší my, ale všetko končilo na Huetovi :x . V počte striel na bránu to bolo 34:31 v prospech hawks ale určite nemali také množstvo golových šancí.
Chicagu vyšiel hlavne lepšie úvod do druhej tretiny, ked najskôr velmi peknou strelou backhandom odpovedal na Danielov trochu štastný gol z prvej tretiny Kane, a o pár minút, tesne po skončení našej presilovky v ktorej sme mali obrovskú šancu, nám ušli Toews so Sharpom a Patrik tiež podarenou strelou poslal jastrabov do vedenia ktoré udržali až do konca, v poslednej minute ešte upravil skore Toews strelou do prázdnej brány.
Uplne suhlasim priatelu :yes:
BLACKHAWKS 3 VANCOUVER CANUCKS 1

Pravdu povediac som sa v tomto zapase obaval,ze nam nebudu stacit sily na dobre hrajuci VAN,piatkovy zapas bol velmi narocny na kondicku,lebo Calgary dokaze kazde muzstvo vystavit do poslednej kvapky co sa aj dalo ocakavat.Nasi nasli konecne cestu, ako udrzat vysledok az do konca ,aj za tesnho stavu ,ako v tomto pripade.Vancouver hral,busil do nas 60 minut a my sme davali goly,ale HUET :clap: zase caroval... :good: ,v tretej mleli nasi uz z poslednych sil a bolo vidno,ze toho maju dost,v poslednych 5 minutach nas mali canucks zase na lopatkach,dokonca v nasej PP mali VAN viac sanci v oslabeni,ako my v pocetnej vyhode,nasi nemali sil.Hawks zvyknu v druhej nahodit tempo,ze oponent posobi,ako by na lade stal,ale nestalo sa tak v tomto zapase z dovodov,ktore som uviedol vyssie,pocital som aspon z jednym bodom,ale 2 su lepsie :D .
Myslim,ze VAN by si zasluzil aspon bod,podali velmi dobry vykon,ale proti Huetovi to zase nestacilo,aj ked mal par krat aj velke stastie,ze to tam nepadlo..,na druhej strane pchytal aj Sanford par istych golov ...
Radost velka,tazke canadske turne sme zvladli na jednotku,plny pocet bodov... :clap: :biglol:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Velmi sa tesim na winter klasik. minuly rok nam priniesol skvely zazitok. V buffale to bolo paradne, skvela atmosfera. len mam jednu namietku. preco to dali na bejzbolovy stadion a nie na futbalovy? Na bejzbolovy stadion sa to vobec nehodi a aj kapacita je dost mensia.
tak dnes vo PHX potvrdiť dobrú formu a vyprášiť kojotom kožúšky chlapci... :D
Nazbieralo sa toho strasne vela,ale bohuzial pracujem daleko od domova teraz,takze nemam moc casu a ani pristup k PC,este mozno 2 tyzdne a vsetko by sa malo vratit do starych kolaji..zatial...

LET'S GO BLACKHAWKS!!!!!!!!!!!!
ZHRNUTIE December

Anahiem 4-2 W
Detroit 4-5 OT LOSS
Phoenix 7-1 W
Ottawa 2-0 W
Colorado 4-2 W
Columbus3-1 W
Edmonton9-2 W :roll:
Calgary 3-2 W
Vancouver3-1 W
Philadelphia4-1 W
Minnesota4-1 W
Detroit 0-4 L

Super vykon v december a 9 zapasovy vitazny streak... :yes:
ZHRNUTIE JANUAR

Detroit 4-6 L Winter classic :x
Calgary5-2 W
Phoenix6-0 W
Colorado1-2 L
Nashville1-4 L
Nashville3-1 W
Buffalo 4-1 W
NYR 2-3 OT LOSS
ST.Louis2-1 W
Minnesota 1-4 L
St.Louis 0-2 L
Anaheim 3-2 W
LA Kings 2-5 L
SJ Sharks4-2 W :!:
Zapas vo Vancouver som nepozeral cely,isiel ma slak trafit,tento jediny zapas nam navysiel v Kanade,ale inac urcite spokojnost..Po vyhrach v Edmontone 3-1 a v Calgary 5-2 je to ok,nemozme vyhrat vsetky zapasy :lol2: ..Patrick Kane este stale neni na 100% zdravy,este stale ho pobolieva kotnik a sam prehlasil,ze je ok tak na 80% a to hlavne vidiet na hre v nasej Power Play..

Este sa vratim k zapasu Vancouver....V branke nastupil Huet a hned dostal 3 goly,nechcem to hadzat len na neho,ale hmmm...,uz v prvej sme prehravali 3-0 a dostali sme supera na kona,ale aj tak som nasim stale veril,ze to dokazeme skorigovat,ale stal sa pravy opak,dostali sme stvrty,piaty,siesty a uz to bolo v pecku,aj ked sme este bojovali a stihli sme strelit este 3 goly,ale to si myslim,ze VAN uz hral na pol plynu...Huet mal priserny den,ani vymena brankarov nam nepomohla,Kchabi bol nerozohraty a pustil tiez lacne goly...

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Chicago ma na jednej strane serie lebo sme s nim zas prehrali, musim ale uznat ze sa zacinaju trocha podobat na detroit a na tretom mieste su zasluzene.
BALCKHAWKS 3 ATLANTA TRASHERS 1

Bol to skaredy zapas,slabe tempo...ATL dominovala na face offs a ak sa nemylim,aj na shots..Vsetky tri goly padli v presilovkach v druhej tretine,bolo tam aj par peknych zakrokov zo strany brankarov,naozaj neni o com pisat,nuda....Na nasej strane nehrali obranca Wisniewski a Byfuglien ako healthy scratch....Mame 2 povinne body a to je hlavne..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
MARTIN HAVLAT

To,ze je Martin zdravy v tejto sezone,mu dava velku sancu na podpis zmluvy v Hawks organizacii..GM Hawks Dale Tallon zacal rozhovory z jeho agentom Allan Walsh.

"He wants to stay, and we want him to," Tallon said. "We just wanted to be careful and be sure [he was healthy].

Martin tu chce ostat a my ho chceme tiez,iba sme si chceli byt isty,ze bude vsetko ok po zdravotnej stranke.

He's getting better and better with each game. We're excited about having him, and we'd like to keep him."

Zlepsuje sa od zapasu k zapasu,sme radi,ze ho mame a radi by sme si ho nechali..

"Yeah," Havlat said. "The guys are great. We're one of the youngest teams in the league, and there are guys who are only going to get better and better.

Mame jeden z najmladsich timov v NHL a su tu chlapci,ktory sa budu zlepsovat a zlepsovat...Havlat povedal.

The Hawks can't afford to lock up too much money with Patrick Kane, Jonathan Toews and Duncan Keith all becoming restricted free agents after next season.

Hawks si nemozu dovolit dat Havlatovi "fat" contract,lebo este musia podpisat na druhy rok Kanea,Toewsa a Keitha...

"We're not sure what [Kane and Toews] are going to cost in two years and what the [salary] cap is going to be in two years. We to be creative if we do something."

Nie sme si isty,kolko na s budu stat Kane a Toews za 2 roky a hlavne aky bude financny strop za 2 roky..

Ja osobne som velmi stastny,ze je zaujem z obidvoch stran a hlavne,zer Martin tu chce ostat... :clap: ,verim,ze sa dohodnu na rozumnej sume,Martin tu odvadza vynikajuci job a patri k top 3 naj hracov v nasom klube.Havlat mal contract na 6 mil $,co nepripada do uvahy v dalsom contracte,skor sa hovori o 4 az 4.5 mil$ na sezonu... :yes:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
BLACKHAWKS 0 BLUES 1

To bol hokej z nasej strany :cry: ... :thumbsdown: OMG,ako keby den pred chlastali a to co robil Campbell :bitka3: hruza..Hraci STL boli vsade skor,dokazali si prihrat,kdezto nasi ani v PP a uz vobec nie v hre 5 na 5,nase PP vyzerali ako tie spred 2 rokov,ked sme sa ani nedokazali udrzat v utocnom pasme...,keby nie Hueta v brane ,tak je to este horsie.Dali sme 2 tycky,mali sme aj sance,ale Mason bol proti...Jedine co nam islo,bolo PK,inac hanba...Nasi sa asi musia specialne pripravit na STL,inac budeme mat stale problemy proti nim,hrali co chceli,diktovali hru,nasi sa nedokazali dostat do tempa a tak vyzeral aj cely zapas z nasej strany..Nasi sa snazili dostat puk individualne do utocnej tretiny,ale chybala podpora dalsieho hraca..STL forcekoval a kazil nam rozohravky uz v nasom obrannom pasme,takze sme len nahanali cely zapas puk,na moje velke prekvapenie sa nam proti nim daril na face offs...hruza...

najhorsi hrac u nas CAMPBELL... :thumbsdown:
:clap:
Ešte by si nám mohol prosím zhodnotiť hráčov? Čo Perron, mladíci a obrana? Nik z našich to nepozeral a ja tiež nie :-(
Oshie asi naj na lade,cely vas tim podal super vykon,velmi dobre branili,zodpovedne sa vracali,pomahali jeden druhemu,na puku boli stale 2,dobre strazili modru,ovladali sredne pasmo a vynikajuci brankar Mason..ale Oshie bol asi naj,mal par dobrych sanci,bol ako vcela...Sorry,ale ja som si skor vsimal nasich..
dnes pekné víťazstvo nad Dallasom, paráda :good:
nejake je prilis dobre to chicago.
debil píše:nejake je prilis dobre to chicago.
:) hezky, stručně, ale velice výstižně napsáno :thumbsup: . Blackhawks jsou letos fakt skvělý a to 4. místo na západě jim velice pravděpodobně neuteče. Musí se ale modlit aby 5. neskončil Any, protože v tom případě by se pakovali hned v 1. kole.......... !!!!
BLACKHAWKS 6 DALLAS STARS 2

Noc a den oproti zapasu v STL..
Zapas sa zacal v dobrom tempe,tvrdo,hlavne zo strany Dallasu a hned na to doplatil aj nas najlepsi strelec Patrick Sharp,ked mu Ott zranil koleno pri mantinely...Po odchode Sharpa do kabiny som myslel,ze sa nasa hra trosku zmeni k horsiemu,predsa len uz maju nacvicene signaly a Dallas je tazky super,ale nebolo vobec badat Sharpovu absenciu...Hawks od polovice prvej tretiny zacali preberat opraty ,v druhej a tretej sa hralo na jednu branku,aj pocte striel to bol obrovsky rozdiel.Zase sme Dallas predcili v rychlosti,hraci dallasu tam neraz stali a uz v druhej tretine posobili vycerpane ,ale aj my sme hrali den predtym zapas vonku,takze sa na to nikto nemoze vyhovarat :frajer2:

Vcera bol na lavicke,ako brankar no#2 Niemi,takze sa asi cosi deje okolo Khabibulina,zevraj po zapase v Atlante sa zranil a ma lower body injury,ale po zapase odisiel normalne,mozno sa nieco chysta.. :sad2:

Najlepsi hraci zapasu,suverejne Havlat,Toews,Kane,Brouwer a Eager za dobry fight a tiez Byfuglien za dobre hity po ktorych ryncali mantinely....good ...mame 70 bodov :clap: :biglol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Blackhawks 5 TB 3

Dalsi zapas ,kde sme totalne dominovali,aj ked Huet nebol vo svojej kozi,2 Stamkosove goly co dostal,mohol chytit.V prvej sme ich prestrielali 19-3 ,v druhej TB sa zacala trosku hybat,ale v tretej sme zase vladli my,takze na strely nakoniec 49-23,to je najviac na tuto sezonu co sme nastrielali..
Nadherna akcia Havlata,pri 4-tom gole ,ked sa pobavil z obrancom TB a potom krasne prihral Bollandovi,ktory vsietil vitazny gol Hawks do prazdnej brany..

72 bodov
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Patrick Sharp update

Sharp nebude hrat minimalne 10 zapasov,ale moze sa vratit aj skor,jeho navrat je naplanovany na 11 marca na zapas proti Carolina..
BLACKHAWKS 4 FLORIDA PANTHERS 0

Vynikajuci hokej z obch stran,hralo sa v rychlom tempe,kde hraci Floridy nezaostavali v nicom a brankari excelovali,ako Huet,tak aj Vokoun.Dlho sa hralo za stavu 1-0 pre nas,ked skoroval Ladd,ktory vydoloval puk popri betonu Vokouna a dal ho do brany,potom sa sance striedali na obidvoch stranach.V druhej tretine boli opticky lepsi Panthers,ked musel Huet ukazat par zazracnych "saves" a udrzal si ciste konto aj do tretej tretiny.V tretej tretine sa ukazal nas hrac 4-ej formacie Eager,ktory zavesil 2 goly a Toews trafil prazdnu branu ,nieco vyse 3 minuty pred koncom zapasu,tu si myslim,ze couch FL sa unahlil,ked stiahol brankara uz 3 minuty pred koncom zapasu...

Huet a HAVLAT ako vzdy zase super vykon...Martin je u nas zatila najlepsi hrac,take videnie ako ma on,nema nikto v nasom time,vsetko riesi s pokojom anglicana z velkym prehladom a lahkostou,uz sa neboji bojovat o puk popri mantineloch,radost na neho pozerat. :poklona2:

Campbell pokracuje v "cudnych" vykonoch,Byfuglien tiez,ja neviem co je s chlapcami kua,od kedy dostal Byff 3 mil$ na sezonu,je v prdeli... :bitka2:

Klobuk dole pred vykonom Panthers,tento vysledok nehovori pravdu co sa dialo na lade,bol to naozaj dobry zapas,Panthers hrali VELMI dobry hokej,ale Huet vsetko zastavil,aj niekedy zo stastim..

Chicago vyhralo z poslednych 10 zapasov vonku 7!!!!!!a 5 z nich boli zapasy proti SJ,CLG,ANH,FL a EDM.
Chicago vedie zapadnu konferenciu v pocte vyhratych zapasov vonku,iba Boston a NJ maju viac "road" vitazstiev,ale maju odohratych viac zapasov.. :good:
BLACKHAWKS 74 BODOV
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Havlat, Toews, Kane, Campbell to su velke mena hviezdy. Co vsak robi chicago (a aj kazdy tim) silnym su hraci druheho sledu, maju tak 30 bodov ale robia prave tie rozdielove shifty kedy tim skoruje a hlavne super neskoruje. U Chicaga je to Ladd alebo Bolland.
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG