Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

hm hm sa hm budha tak ja hram od rana do vecera? alebo od vecera do rana?:-D lol mozno na tom torsku pravdy je ale .... ty nevies mozno nechavam len PC zapnuty:-D eky ty zajtra si to rozdame na hokeji
no a k AM nako sa ti to rozpadava kua :-D budha delaj neco elbo uz nebudeme o com mat kecat a prajem vam aby ste skoncili treti cize pod IC!!!
medik911 píše:hm hm sa hm budha tak ja hram od rana do vecera? alebo od vecera do rana?:-D lol mozno na tom torsku pravdy je ale .... ty nevies mozno nechavam len PC zapnuty:-D eky ty zajtra si to rozdame na hokeji
no a k AM nako sa ti to rozpadava kua :-D budha delaj neco elbo uz nebudeme o com mat kecat a prajem vam aby ste skoncili treti cize pod IC!!!
Ja sa tiez posnazim zohnat nejakeho tipera do AM, ak to bude mozne... :)
A dufam ze neskoncime pod IC... Vsetko to zalezi od nasich vykonov... Ale musime si verit :cool:
Tak dneska docela dobry...
Barrki 6
Ja 6
Ivan 6
Akorat skoda Badhedovy 0ly
no mediku neviem neviem.Podla vsetkeho AM sa rozpadne no co stava sa.Ale este stale je tu nadej ak zozenieme aspon 2 tiperov no nechajme sa prekvapit
badhed, poradim ti jednu vec, skus si najst ty angazman, napriklad BF alebo niekto iny, si vyborny tiper a skoda ta v time na ktory aj jeho zakladatel sa vykaslal a zalozil zase dalsi tim ako uz niekolko krat, urcite o tvoje sluzby bude mat niekto zaujem a nebudes sa trapit v time s nejakymi novacikmi
Mas pravdu Janik army men od dalsieho kola konci a ja tiez odchadzam pravdepodobne do BF ak sa nic nestane.Malu dohodu uz mam.
tak ked koncite, mohli by ste 4. kolo vyhrat :D alebo najhorsie skoncit druhi, ale to iba v tom pripade, ze IC bude prve :roll:
Hej, tohle je diskuse zatim jeste porad existujiciho tymu AM, tak si dete kecat jinam
Badhed dufam ze to nezabalis ved sa da este zohnat tiperov staci trocha snahy je ich tam dost bolo by to skoda aby zanikol tym dufam ze porozmyslas a ostanes pri Army Mene drz sa.
Michal nic sa nedeje AM konci ale vznikaju 2 nove timi tak nemaj strach.A nechte toho medika ved sa pozrite na toho chudaka konecne nemaniakuje ale pise volovinky a vy ho iba hresite a vyhadzujete.
Tak jak to tady vypadá? Končíme,nekončíme :?: potřebuji informace,díky
To jsou vzpomínky, jak to tak pročítám :cry:
Tak a je to tady!!!
Tak jako fénix vztává z popela, ze zaniklých týmů povstávají Army Men!!!!
Vrací se plni síly, v novém složení, s novým grafickým designem "made by TT" a s chutí vám všem natrhnout prdele!!!
Obrázek

Nové složení týmu:
The Thrasher (GM):
Obrázek
Freddie92:
Obrázek
Bluesman:
Obrázek
Kisin:
Obrázek

Homepage: http://armymen.webovka.eu
Takhle nějak vidím příští sezónu, co vy na to? :-P
My -> Obrázek <- Ostatní... 8-)
Ohh,vyzerá to fasa!! :good:
:D Tak proti tomu by som nebol.
Mám strednú leteckú a za mojich čias to ešte bola vojenská a dva krát som bol na Lešti na výcviku :scare: , takže to môžem konečne niekde zúročiť :haha3:
Bluesman píše::D Tak proti tomu by som nebol.
Mám strednú leteckú a za mojich čias to ešte bola vojenská a dva krát som bol na Lešti na výcviku :scare: , takže to môžem konečne niekde zúročiť :haha3:
V tom případě máš vrchní velení v oboru letecké a protiletecké obrany :lol:
Už funguje Chat na stránkách :-D
Tak připojuji se i já , coby 4.člen týmu :roll: Thrasher mě zdrbal , že jsem jako jediný zatím nic nenapsal :D

Ty stránky jsou fakt pěkné , je vidět , že si s tím dal Thrasher práci :good: snad tak bude fungovat i naše vzájemná spolupráce :yes:
kisin píše:snad tak bude fungovat i naše vzájemná spolupráce :yes:
To doufám. Do nový sezony ještě daleko, ale byl bych rád kdybyste se všichni zapojili např. do tipovačky MS, která bude sice jen individuální, ale to nevadí :-)
haluz toto TT nakoniec sa este vratis aj ku Tipers of the Dark Side :D :D ale nie chlopi a fredie :D vela zdaru dalsiu sezonu
Chester píše:haluz toto TT nakoniec sa este vratis aj ku Tipers of the Dark Side :D :D ale nie chlopi a fredie :D vela zdaru dalsiu sezonu
TotDS mají moc dlouhý název, a z mého miniprůzkumu vyplynulo, že FC se nikomu nelíbí, a všichni by radši zpátky AM, takže jsem se rozhodl vyhovět davu :-)

Jinak díky :-)
Na stránky přidán první rozhovor :-)
The Thrasher píše:Na stránky přidán první rozhovor :-)
Tak a máme další rozhovor :-)
Menšie chybičky tam mám, písal som TT-mu nech to opraví, ale on je lenivý :!:
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO