Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

hrac tyzdna u FB:

takze za obdobie minuleho tyzdna sa nim stava : j0man zisk 26b (spolu 36,5 bodu pre tim co je 14,87% z celkoveho poctu bodov) a v individualnej tabulke na priebeznej 18. pozici. naozaj si nas podrzal a som rad ze sa ti vracia stara dobra forma a odmenu 100 000 $ si naozaj zasluzis. dufam ze ta tento uspech ale neuspokoji a budes sa stale snazit zlepsovat. Gratulujem. :taptap:

ďakujem :) :cool: aj keď myslím, že ty by si si to zaslúžil viac, ale som rád, že takto rýchlo som ocenený :P
v individuáloch som pekne poskočil, len škoda, že sme neudržali prvé miesto ako tím, ale treba uznať, že RD majú fakt formu

j0man píše:ÄŹakujem :) :cool: aj keÄŹ myslĂ­m, Ĺľe ty by si si to zaslúžil viac, ale som rád, Ĺľe takto rĂ˝chlo som ocenenĂ˝ :P
v individuáloch som pekne poskočil, len škoda, že sme neudržali prvé miesto ako tím, ale treba uznať, že RD majú fakt formu
podla mna si to viac zasluzis ty kedze si bodoval v piatich dnoch a ziskal si o dva body viac ako ja, zaznamenal si velky posun dopredu. dobre si sa zapracoval do timu a naozaj ziskavas slusne body narozdiel ked som ja dva dni tento tyzden totalne pokaslal. dnes dufam ze este zabojujete vsetci traja a posuniete sa vyssie aby ste ziskali co najviac bodov do celkovej tabulky a to plati aj pre teba mato kedze je vela zapasov a tvoja strata nieje az taka strasna :wink:

no takze vsetko je objasnene a jasne. oznamujem ze s derrylom sme sa dohodli na zmluve do konca tohto rocnika NHL, nebolo to lahke ale pristupil na to ze sa vrati a pokusi sa nam pomoct k vytuzenemu titulu a aj ked nie kazdy bol nadseny ked to pocul ze sa k nam pridava taj derryl sa cez to prehryzol a odolal. mato pomahal si timu naozaj super a jednu sezonu si odtiahol v podstate sam za co ti patri velka vdaka, citil som v poslednej dobe ze to zapalenie trosku ochladlo kedze sa ti prestalo aj darit a citim ze mas stale silny vztah k timu BB ktory len vdaka tebe zostal v KTL a mozno by si sa tam chcel aj vratit ale verim ze po lete ked si oddychnes tak sa vratit spat do FB, do podrobnosti nejdem to uz vieme obaja davno takze relaxuj venuj sa dalsim veciam a vrat sa plny sily.

chcem este pogratulovat kajovi a matejkovi za to ze sa dostali do komisie KTL co je velka cest a urite pomozete dat jasnu tvar sutazi. ja dakujem vsetky mza hlasy ale rozhodol som sa neprijat tento post aj ked som nad tym dlho uvazoval, no snazil som sa ozivit tuto myslienku najma kvoli tomu ze bolo toho naozaj dost a vela veci som musel robit ja ale teraz su na to spravny ludia a tak si dam oddych a budem vypomahat len tam kde doteraz.

myslim ze tymto mozem vyhlasit volby GM pre nasledujuce kolo KTL takze sa vyjadrite clenovia timu a aj matejko lebo ty si stale sucast timu tak ako aj kastan :)

maj sa Matejko :cry: bolo to veľmi srdcervúce čítanie, budeš mi chýbať :poklona: :bye2:

janik, ja chcem teba ako GM :)

Maj sa mato ale ja verim ze sa este vratis 8)

Derryl Vitaj spat, myslel som ze si patriot tvoj navrat prave do FB ma prekvapil :roll: 8)

vitaj Derryl...myslim si, ze za spravny tip, ze Matejka vystriedas prave ty, by som si mal v KTLke pripisat +10b :angel:

Svoj hlas na post GM davam JanÄŤimu.
Cepi: jedine tak s toho moĹľes maĹĄ dobry pocit :lol: ine ti zaruciĹĄ v tejto chvili nemoĹľem :D

tak dnes mato perfektny vykon a pekna rozlucka na teraz s timom :cool: tak chalani dnes to zacina takze makame na 100% hned od zaciatku aby sme tu stratu par bodikov dohnali. len zatial sa nam niekde stratil kajco tak dufam ze sa objavi zahlasuje za GM a dufam ze bude dobra komunikacia v time ;)

gratulujem Matejko, naozaj dĂ´stojnĂ˝ odchod
ja som sa odpálil z prvej dvadsiatky, kua :evil:

j0man píše:gratulujem Matejko, naozaj dĂ´stojnĂ˝ odchod
ja som sa odpálil z prvej dvadsiatky, kua :evil:
ale neodpalil ;) dokonca si o pol bodika predbehol kajca :), mato vidiet ze v tebe je velka buducnost a tento tim ju urcite bude este potrebovat ale teraz sa venuj ved vies comu a komu :wink: :D

tak to som rád a prekvapilo ma to, že som nepadol :)
gratulujem janik k peknému druhému miestu! :cool:

j0man píše:tak to som rád a prekvapilo ma to, Ĺľe som nepadol :)
dik dik j0man :) dufam ze na konci sutaze tak budem gratulovat teba kajovi a derrylovi :)

janik píše:
j0man píše:tak to som rád a prekvapilo ma to, Ĺľe som nepadol :)
dik dik j0man :) dufam ze na konci sutaze tak budem gratulovat teba kajovi a derrylovi :)
Ja sa len pridavam, kto by to bol o nasom Jancim ked este iba v plienkach behal :D a uĹľ ho to chytalo hned k tipovaniu, este ani chodiĹĄ nevedel :lol: a uĹľ zacal tipovaĹĄ na jednom z nemenovanych for :D
Vtedy sa pohyboval na spodu, co bolo normalne ale cil je z neho po medovi druhy KING :cool:

no az tak dole som tam nebyval len prve kolo ked som nastupil az v priebehu a aj to som sa vytiahol a potom som atakoval slusne priecky :P aj ked u teba horsie ako byt 3 je naozaj slabe :lol: :lol: ale ako prava ruka matejka som ta dokazal dotiahnut a to si cennim ked som ta zlomil prave ja 8)

janik píše:no az tak dole som tam nebyval len prve kolo ked som nastupil az v priebehu a aj to som sa vytiahol a potom som atakoval slusne priecky :P aj ked u teba horsie ako byt 3 je naozaj slabe :lol: :lol: ale ako prava ruka matejka som ta dokazal dotiahnut a to si cennim ked som ta zlomil prave ja 8)
Ta šak som dve cele KTL kola netipoval a este aj tak sa drzim na 4 mieste :D už som ti vravel predsa, keby nemam pauzu, je s toho 50 bodovy naskok minimalne :lol: ale čil sa zas vyťahujem a to neni dobre :lol: lebo aj kajca pasovali pred 2 kolom KTLky za jasneho favorita a chudak Kajco nezvladol ten psychicky tlak na jeho osobu :D ale čil z neho bude stary dobry Kajco, aj ked na prvych troch miestach individual ho netipujem :(

TakovĂ© sloĹľenĂ­ tĂ˝mu FB Obrázek nevÄ›stĂ­ pro nás ostatnĂ­ nic dobrĂ©ho.Doufám,Ĺľe se obÄŤas netrefĂ­te :D :D ale my EI jsme natolik silnĂ˝ tĂ˝m,Ĺľe si s vámi poradĂ­me. :D :D

excelent píše:TakovĂ© sloĹľenĂ­ tĂ˝mu FB Obrázek nevÄ›stĂ­ pro nás ostatnĂ­ nic dobrĂ©ho.Doufám,Ĺľe se obÄŤas netrefĂ­te :D :D ale my EI jsme natolik silnĂ˝ tĂ˝m,Ĺľe si s vámi poradĂ­me. :D :D
no toho sa nebojim aj ked pohlad na tvoj avatar tiez nevesti nic dobre :lol:

janik píše:
excelent píše:TakovĂ© sloĹľenĂ­ tĂ˝mu FB Obrázek nevÄ›stĂ­ pro nás ostatnĂ­ nic dobrĂ©ho.Doufám,Ĺľe se obÄŤas netrefĂ­te :D :D ale my EI jsme natolik silnĂ˝ tĂ˝m,Ĺľe si s vámi poradĂ­me. :D :D
no toho sa nebojim aj ked pohlad na tvoj avatar tiez nevesti nic dobre :lol:
Hlavne to Janci, co som ti pred chvilou na skype spominal, Ĺľe kde pasujem v individual v tejto sezone Exa :D
Ktovie, moĹľno aj k bitkam pocas zapasu :D medzi timito rivalmi spolu s DD dojde :D a ked este sa pripletu fanuskovia Eagles :lol: tak s toho bude bojove pole :lol:

ty vole tak to si musim pripravit transparenty :lol: takze ake mam spravit aby kazdy tim mal jeden svoj ? :lol:

zacina to naberat spravnu play off atmosferu :D ake si dame pre stastie znamenie ze sa derryl nebude holit? :lol: :lol:

janik píše:zacina to naberat spravnu play off atmosferu :D ake si dame pre stastie znamenie ze sa derryl nebude holit? :lol: :lol:
Co som ja JarosĂ­k :D Janci :lol: ja navrhujem pĂ´st :haha: :haha: :haha: pocas tychto dlhych mesiacov :D
Medik: daj si ako Slovanisti Milujeme ĹĄa Vladimir :haha: :haha: :haha:

Jestli vás neporazíme tak sežeru svůj klobouk :x :x jste dobří tipéři ovšem první místo patří EI a bude i na konci sezony,takže s kloboukem na hlavě ae těším na letní dovolenou..... :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:

excelent píše:Jestli vás neporazĂ­me tak seĹľeru svĹŻj klobouk :x :x jste dobří tipéři ovšem prvnĂ­ mĂ­sto patří EI a bude i na konci sezony,takĹľe s kloboukem na hlavÄ› ae těším na letnĂ­ dovolenou..... :lol: :lol: :D :D :lol: :lol:
no daj si nejaky chutny urobit ten klobucik najlepsie asi nejaky ten ovocny co tie baby nosia v tych tropickych oblastiach :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING