Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ENGLAND - The3LIONS píše:Tak nyní má Any opravdu velice silnou brankářskou 3. K Gig a Hil přibyl Justin Pogge, získaný z Maple Leafs, u kterého se domnívám že stále může v NHL prorazit, je mu teprve 23 let a talentu má hodně. Smlouvu má ještě z Tor na 1 rok, uvidíme kam jeho kroky dále povedou, kdyby z Ana odešel Gig a 1 se stal Hil, dovedu si představit že by tu podepsal i na další rok(y) a stal se 2 !!!!
Aj mňa zaujíma, kde bude hrať Pogge :D, pretože Anaheim svoju farmu v AHL nemá :).
Me to jmeno nic nerika, zas tak do podrobna NHL nesleduju, ale u Ducks meli vzdycky na golmany cuch tak si myslim ze to nebude zadny sitak :)
kanter píše:
Aj mňa zaujíma, kde bude hrať Pogge :D, pretože Anaheim svoju farmu v AHL nemá :).
Mno Anaheim sice nemá svojí farmu v AHL, ale dělí se o San Antorio s Phoenixem. Právě proto Phoenix uzavřel smlouvu s týmem Las Vegas, aby mohli všichni prospekti Coyotes hrát někde na farmě.

Takže Pogge si může klidně zachytat v San Antoriu společně s Montoyou.... Gistedt s Tjordmanam pak buď budou dělat golmasnkej tandem právě v týmu z Las Vegas, a nebo jeden z nich půjde dělat jedničku Sun Dogs a druhej do Las Vegas, protože právě kvůli tomu, že máme společnou farmu s Anaheimem, myslim že zůstává i Ariozna Sun Dogs (ale to nevim jistě... na našich stránkách oficiálních už zmizel odkaz na Sun Dogs.. takže bůh ví).... ale to už je trochu off topic,

takže asi tam bude chytat Pogge a podle mě jestli tam opravdu zamíří, budou se s Montoyou minimálně střídat ;)))
Bob Murray se vyjadril k ziskani Evgeny Artyukhina:
Potrebovali jsme poradneho chlapa na kridlo, proto jsme z Tampy E.A. privedli. Duvodem vymeny je to, ze se nas tym behem posledni doby trochu zmenil. Ziskali jsme vice techniky a dovednosti do naseho tymu, naopak jsme o neco ztratili na sile a tvrdosti. O Artyukhina jsme meli zajem jiz behem trade deadline, pote pred draftem nakonec jsme se s Lawtonem domluvili ze vse vyresime az koncem leta.
K Drew Millerovi:
Je to dobry chlapik ktery u nas podaval slusne vykony. Chtel bych mu za ne timto podekovat. Byl tak trochu jako Bobby Ryan a clenem naseho tymu v poslednim roce. Vim ze to k nemu neni zrovna fer, ale takovy je hokejovy zivot, navic Tampa si jej primo vyzadala jako protihodnotu vymeny.
Artyukhin je dobrý hráč , je asi tím typem hráče kterého jste potřebovali , my jsme zase rádi, že jsme se zbavili důrazného hráče, co je schopen shodit rukavice.Přeci jenom jich máme v týmu víc než dost ( Fedoruk,Smaby,Walker,Downie,Malone...)Celkem se divím,kolik jste nám toho za Artyukhina dali,při ''zkušenostech'' našeho GM Lawtona bych očekával,že draft poputuje spíš k Ducks.Evgeni je kvalitní křídelník,něco mezi 3. a 4.lajnou.Vzhledem ke své váze ( 117 kg ) se snadno dostává do šancí,problémem je,že je moc nedává :thumbsdown: kdyby je dával,možná by mohl myslet i na místo v prvních 2.linkách.Uvidíme,třeba mu změna prospěje.U nás často zaskakoval vedle Lecavaliera.Občas se taky mihnul na přesilovce,kde jeho úkol je jasný - clonit brankáři.Mezi jeho největší nedostatky patří neustálé dvouminutové tresty,naprosto zbytečné :!: Artyukhin je prostě nepoučitelný,prakticky není zápasu,kdy není Artyukhin za zbytečný faul na trestné.Z tohoto důvodu jsem i rád,že je pryč.Nepletu-li se,patří Anaheim k nejtrestanějším týmům v lize a Arty vaší pozici jenom ''vylepší'' :thumbsdown: jinak je Arty vynikající hitér , do každého střídání jde naplno , řekl bych, že je to takový ideální hráč do Ducks :yes: s Parrosem bude dobrá dvojka :good: tolik asi o Artyukhinovi :wink:

Řekl bych,že výměna dobrá asi pro obě strany :yes: my získali draft , talentovaného křídelníka ( doufám ... ) , navíc jsme ušetřili 475 tisíc :good: Ducks zase získali hráče , po kterém toužili :yes:

Selly , rád bych tě ještě poprosil o charakteristiku Millera do našeho topicu.Sice jsi o něm už něco napsal,ale zajímalo by mě,jaký to je typ hráče,zda-li má na top6 forwarda atd ... dík moc :wink:
Arťjuchin loni hitoval Doughtyho, tehdy kolem toho byl docela povyk, pokud si vzpomínám, protože Drewa nikdo ze spoluhráčů nepodpořil (podobné to bylo po zákroku Malkina na Simmondse), škoda že se mi to nepovedlo nají na youtube. Takže možná to bude další polínko do ohně vzájemné rivality :)
I v Anaheimu uz zacal kemp, ktery navstivilo pres 1000 fanousku.
Kempu se zucastnili vsichni nove prichozi vcetne Saku Koiva, ktery po 14-ti letech opustil Montreal. Proto byl malinko nervozni co ho v novem tymu ceka. Na druhou stranu ale dodal: Byl jsem nateseny snad jako nikdy a cekal jsem na tento den strasne dlouho. Je tu hodne novych tvari a hodne srandy. Po minule sezone jsem chtel novou vyzvu a zmenu prostredi a to nejen pro me ale i pro mou rodinu. Jsem nesmirne stastny ze tu muzu byt.
Carlyle se zase vyjadril k sestaveni obrany: S.Nidermayer, J.Wisniewski a R.Whitney maji sve misto jiste, o zbyla 3 mista se poperou nove prichozi N.Boynton, L.Sbisa, S.Eminger a S.McCarthy spolu se starousedliky S.Brookbankem, B.Festerlingem, B.Salcidem a B.Mikkelsonem.

Pridam par fotek:

Poprve spolu na lede
Obrázek
Fandove kteri uz se nemuzou dockat nove sezony
Obrázek
Byvaly kapitan Montrealu Saku Koivu
Obrázek
Jiggy v akci
Obrázek
Tak osobně si myslím že vedle Nie, Wis a Whi budou v zákl. 6 beků také Boynton a Brookbank, o post 5-6 beka se budou rvát hlavně Emi, Sbi a Fes !!!!
Zdravím fans Kačerů.... Devils podepsali Roba Niedermayera tak se chci zeptat na to jak se mu vedlo a jak vypadal jeho herní projev u váss poslední sezony.
Martin #27 píše:Zdravím fans Kačerů.... Devils podepsali Roba Niedermayera tak se chci zeptat na to jak se mu vedlo a jak vypadal jeho herní projev u váss poslední sezony.
Fans jo?? :D Martine, i ja bych byl rad kdybych tu nebyl sam, jesteze sem obcas prispivaji i fans jinych tymu, napr. Philly jinak by tu bylo mrtvo :?
K otazce :) Co cekat od hrace Anaheimu ze: klasika tvrda hra, hodne TM, malo golu :lol: Rob byl v podlednich letech clenem nasi vyborne checking line s Moenem a Pahlssonem, po jejich odchodu bylo jasne ze u nas nezustane ani on. Ono platit hraci CL 2 miliony je docela luxus. Navic bez tech dvou uz to nebylo ono a jeho bodova produkce neustale klesala, ikdyz loni dokazal vstrelit celkem slusnych 14 golu. Jeho vyhodou je univerzalnost, dokaze nastoupit na jakemkoliv postu v utoku, o jeho tvrdosti a obetavosti pro tym uz jsem mluvil.
Jak znam Lamouriela tak ho podepsal za par susnu, takze timto ziska NJ na sile a defacto nic tim neriskuje.

V rychlosti jeste k nasemu poslednimu pripravnemu zapasu.... SJ-ANA 6-0 :evil:
Sice jsme hrali bez nekolika hracu zakladni sestavy ( Selanne, Getzlaf, Koivu, Lupul, Niedermayer atd ) ale dostat kanara od nasich rivalu je ostuda. Snad se to v sezone nebude opakovat :)
haloo Selly, zaujímalo by ma kto chytal v tom poslednom zápase..?
Ivane chytal J.Pogge, ktery z 36 strel 6x inkasoval.
Celkove jsem ocekaval na posledni zapas silnejsi sestavu, ale ta hrala minule ve Vancouveru tak chtel dat zrejme Carlyle posledni sanci hracum, kteri jsou tak na hrane farmy a hlavniho tymu.
myslel som, že Levasseur. Pogge nie je z vašej farmy..?
Inak budem celkom zvedavý na súboj o post jednotky medzi Hillerom a Giguerom, ktorému ja osobne veľmi fandím. Zažil si toho v minulej sezóne dosť. Mám k tomu článok do topicu o hráčoch, dám to tam asi dnes. Aj tak som to dosť odkladal, stále som si vravel že to má čas. Jeho príbeh za to stojí podľa mňa. :good:
Pogge prisel v lete za vyber draftu z Toronta. Ja osobne ho nejak neznam, ale sly o nem v celku dobre reference. Sanci na 1.tym ma pouze v pripade ze se jeden z dvojice Hiller-Jiggy zrani. Co se tyka jejich souboje o post tymove jednicky myslim ze z pocatku dostanou rovnocenne sance a ten s lepsi formou a vysledky bude casem chytat vic, ale nejsem trener takze se necham prekvapit.
Jiggy to loni nemel jednoduche v tom, ze se nemohl soustredit pouze a jen na hokej, tudiz si myslim ze letos bude znovu tou pravou brankarskou oporou a s Jonasem utvori jednu z nejlepsich dvojic v NHL :)
Selly8 píše:Pogge prisel v lete za vyber draftu z Toronta. Ja osobne ho nejak neznam, ale sly o nem v celku dobre reference. Sanci na 1.tym ma pouze v pripade ze se jeden z dvojice Hiller-Jiggy zrani. Co se tyka jejich souboje o post tymove jednicky myslim ze z pocatku dostanou rovnocenne sance a ten s lepsi formou a vysledky bude casem chytat vic, ale nejsem trener takze se necham prekvapit.
Jiggy to loni nemel jednoduche v tom, ze se nemohl soustredit pouze a jen na hokej, tudiz si myslim ze letos bude znovu tou pravou brankarskou oporou a s Jonasem utvori jednu z nejlepsich dvojic v NHL :)
O Poggem se hodne psalo hlavne po tehdejsim MSJ ktere Kanada vyhrala a predpovidala se mu slibna budoucnost v NHL ale to co predvadi je bida a katastrofa....
v to dúfam, ak sa hráč nevie naplno sústrediť na hru, je to na jeho výkonoch vidieť. Strata otca je veľká rana tak verím, že sa už cez to dostal a bude zasa ten starý dobrý Jiggy :good:
Tak já se domnívám že již nyní je dvojice Jig-Hil jednoznačně nejlepší brankářskou 2 v lize, u Jig je problémem jen ten jeho plat. Osobně bych Jig vytrejdoval, ustanovil Jonase 1, získal solidní 2 a peníze měl na hráče do pole. Je pravděpodobné že již kvůli shora zmíněnému platu bude Jig 1, ale v tom případě je katastrofou že gólman Hillerova formátu bude leštit střídačku !!!!
Selly8 píše:
Martin #27 píše:Zdravím fans Kačerů.... Devils podepsali Roba Niedermayera tak se chci zeptat na to jak se mu vedlo a jak vypadal jeho herní projev u váss poslední sezony.
Fans jo?? :D Martine, i ja bych byl rad kdybych tu nebyl sam, jesteze sem obcas prispivaji i fans jinych tymu, napr. Philly jinak by tu bylo mrtvo :?
K otazce :) Co cekat od hrace Anaheimu ze: klasika tvrda hra, hodne TM, malo golu :lol: Rob byl v podlednich letech clenem nasi vyborne checking line s Moenem a Pahlssonem, po jejich odchodu bylo jasne ze u nas nezustane ani on. Ono platit hraci CL 2 miliony je docela luxus. Navic bez tech dvou uz to nebylo ono a jeho bodova produkce neustale klesala, ikdyz loni dokazal vstrelit celkem slusnych 14 golu. Jeho vyhodou je univerzalnost, dokaze nastoupit na jakemkoliv postu v utoku, o jeho tvrdosti a obetavosti pro tym uz jsem mluvil.
Jak znam Lamouriela tak ho podepsal za par susnu, takze timto ziska NJ na sile a defacto nic tim neriskuje.

Selly jo chápu tě u náss v témě Devils to taky není žádná sláva ale ty si tu na tom ještě hůř no :D

V rychlosti jeste k nasemu poslednimu pripravnemu zapasu.... SJ-ANA 6-0 :evil:
Sice jsme hrali bez nekolika hracu zakladni sestavy ( Selanne, Getzlaf, Koivu, Lupul, Niedermayer atd ) ale dostat kanara od nasich rivalu je ostuda. Snad se to v sezone nebude opakovat :)
ENGLAND-The3LIONS píše:Tak já se domnívám že již nyní je dvojice Jig-Hil jednoznačně nejlepší brankářskou 2 v lize, u Jig je problémem jen ten jeho plat. Osobně bych Jig vytrejdoval, ustanovil Jonase 1, získal solidní 2 a peníze měl na hráče do pole. Je pravděpodobné že již kvůli shora zmíněnému platu bude Jig 1, ale v tom případě je katastrofou že gólman Hillerova formátu bude leštit střídačku !!!!
ono to vôbec nie je tak jasné, videli sme to už v PO, keď si viac odchytal Hiller. Ostatne ak si dvojka v sezóne odchytá 46 zápasov, čo je rovnaký počet, ako odchytal Jiggy, tak to nie je tak zlé, že..?
Táto sezóna bude zlomová práve v tom, ako so svojou šancou naloží Jiggy, raz už takúto možnosť dostal a zhostil sa jej skvele, v sezóne 06/07. V tejto je na tom podobne, čo sa týka pozície v tíme, tak uvidíme, ako sa jej chytí teraz. Pokiaľ ide o tú výmen, nie ej to tak jednoduché, Jiggy má klauzulu podľa ktorej ho nemôžu vymeniť bez jeho súhlasu, naviac sa v tomto klube cíti skvele a nechce sa mu odtiaľ. Takže to bude ešte veľmi zaujímavé...
Jonas nastupoval v minulé sezóně jen proto že Jig chytal jak starý ko*ot (neřeším proč, jistě měl to těžké, zkrátka to jen konstatuji), kdyby chytal alespoň lehce nadprůměrně tak je Hiller jasná 2, ovšem tento brankář by měl být v NHL jistě 1 !!!! To ohledně trejdu Gig jsem jen zmínil jak bych se zachoval já mít takovéto 2 gólmany v týmu, neřeším jejich skutečné smlouvy a klauzule v nich !!!!
ENGLAND-The3LIONS píše:Jonas nastupoval v minulé sezóně jen proto že Jig chytal jak starý k**** (neřeším proč, jistě měl to těžké, zkrátka to jen konstatuji), kdyby chytal alespoň lehce nadprůměrně tak je Hiller jasná 2, ovšem tento brankář by měl být v NHL jistě 1 !!!! To ohledně trejdu Gig jsem jen zmínil jak bych se zachoval já mít takovéto 2 gólmany v týmu, neřeším jejich skutečné smlouvy a klauzule v nich !!!!
No práve, ale kto si zoberie síce kvalitného, ale napriek tomu preplateného brankára pri súčasnej politike platových stropov.
Anaheim oznamil dalsi presuny ve svem kadru:
- do San Antonia ( AHL ) byli prerazeni Ryan DOnally ( LW ) a Justin Pogge ( G )
- ve zkousce ( tryout ) neuspeli Kyle Calder ( LW ) a Jason Cullimore ( D )

Celkem ocekavane tahy, v kadru nyni zustava 26 hracu ( 16F, 8D a 2G ), takze jsem zvedavy na posledni skrt v tymu :)

Edit: takze nas ceka jeste 1 pripravak s Kralikama, asi nejakou spatnou dedukci jsem pochopil ze posledni byl ten minuly se San Jose :D Po nem uz se definitivne rozhodne o slozeni naseho tymu pro sezonu 2009/10 :frajer2:
Tesim se az zitra nastoupime k 1.zapasu sezony a stejne jako loni otevirame zapas s nejvetsim rivalem ze San Jose :bitka3: :clap: Na treninku trenovali hraci v techto formacich a vypada to ze i takto nastoupi do 1.zapasu. Prekvapenim pro me je Sbisa v 1. lajne a nejasnosti kdo nastoupi ve 3.lajne. zato ta ctvrta vypada jasna :)

Ryan - Getzlaf - Perry
Lupul - Koivu - Selanne
:?: - Marchant - :?: ( o misto bojuji Ebbett, Artyukhin, Christensen, Nokelainen )
Brown - Carter - Parros

Nidermayer - Sbisa
Wisniewski - Whitney
2 z trojice Brookbank, Eminger, Boynton

Golmana, ktery zacne 1.zapas sezony jako no.1 Carlyle jeste neurcil.

Pred tim jeste probehly posledni presuny v tymu, ktere odnesli B.Mikkelson ( D, Toronto, AHL ), L MacMilan ( W, Bakersfield, ECHL ) a T.Bodie :?:
Sbisa rozhodně má na to být v základu,je to zatraceně dobrý ušák a hrát s takovým bombarďákem jako je Scottie,
to pro něj bude přímo vysoká škola,takže to do budoucna vypadá na velkou oporu zadních řad Kačerů...... :respect:
I ja jsem Baffy rad ze Sbisa zustal v 1.tymu, jen jsem necekal ze hned dostane sanci v 1.lajne. Ale jak jsi dobre napsal Scotik ho zaskoli jak se patri :good: Snad nam pak neuplachne, mladou hvezdu do obrany potrebujeme jako sul :)
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA