Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Proč ne? Od čeho to tu jinak je? :giggle: Jinak jsem taky zvědavej, jak si povede, no. Koneckonců bych nebyl překvapenej, kdyby se rozhodl si stáhnout Warda a vyhodit Fleuryho. :jn:
Mike Ross ‏@NHLRossy 2m
According to @LouisJean_TVA sources tell him that Dan Bylsma is not Jim Rutherford's choice to coach Penguins
Snad se alespon tohle potvrdi.
Torts je volnej...
Jinak prej má Francis zájem o Jacquese Martina jako head coache. Tak třeba to ještě bude taková :antry: "výměna"... :giggle:
Dan Bylsma has been fired. #Penguins
Formalita.
Ano, formalita.. Jen nechapu proc tolik cirkusu a natahovani kolem toho. Uz si mohl davno hledat novej job, cokoliv, kdekoliv.. (Florida ?)
Prej po něm asi sáhne Florida. :hmm:
Az na to, ze Rutherford vypadal ze na tom podiu muze umrit, tak byl hodne presvedcivej. Rekl, ze novej kouc musi byt flexibilni a musi reagovat na problemy proti urcitym teamum at uz v PO nebo i v ZČ. Ze mel pocit, ze tohle bylo problemem Pens a ze podle toho se bude vybirat i novej trener.

Taky rekl, ze bude velkej duraz klast na analyticky statistiky. Ze se mu nelibila 4ta lajna Pens :clap: (taky by to mel mit nahnuty Scuderi se svym brutalnim Corsi :pray: )

Priznal, ze tu muze byt tak 2-3 roky a ze Botterill bude jeho prava ruka, ktera bude mit velke slovo (podobne Guerin). Prej jsou to lidi co uz ted maj na to byt GMs a ze on je ted jeste trosku zamentoruje a pak budou kompletne ready.

Celkove mluvil velmi rozumne, ted jen aby tohle naplnil i v praxi, ta celkova vize ale vypada byt v poradku.
Willie Desjardins, dalsi trener z AHL do NHL
http://www.nhl.cz/CZ/35571/pittsburgh_n ... _kam_.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Zajímavé počtení. Pens :thumbsdown:
jojo. to se o pens vi. obvzalste to vi v NJD, kteri tenkrat brali z druheho mista.

“There was a principle involved,” McNab, the former Devils general manager, told The Star-Ledger before his death in 2007. “It would have made me sick to my stomach to do something to lose games. It wasn’t even a possibility (of getting Lemieux) if it took losing hockey games or bringing up a minor-league goalie.”

That is exactly the Pittsburgh Penguins did in 1984. They tied with the Devils for the worst record in hockey in late February, but the Penguins went in full-tank mode while the Devils kept trying. The result: Lemieux went to Pittsburgh, the Devils got Kirk Muller with the No. 2 pick, and the rest is hockey history.

my meli viteznou mentalitu, i kdyz jsme byli nejhorsi. nastesti je to nakazlive...
Podle Rutherforda to moc na prodlouzeni Niskanena a Jokinena nevypada (naznacil mimochodem ze meli "overachieving" sezony a ze maji idealni sanci jit si vydupat prachy na trhu - muj nazor je ze u Niskanena to dost mozna muze byt pravda a u Jokinena skoro urcite). Taky rekl, ze pokud na to prijde, tak bude zvazovat trejd naseho 1st picku za roster hrace, takze to vypada ze se brzy neco stane.

Co se tyce trenera, tak uz jsem tak nejak znechucenej a po urcity dobe jsem to vlastne prestal sledovat.
Atlantik píše:Co se tyce trenera, tak uz jsem tak nejak znechucenej a po urcity dobe jsem to vlastne prestal sledovat.
Dneska jsem četl, celkem u seriózního redaktora, že největším favoritem je Mike Johnston z Portlandu Winterhawks.
ja myslim, ze zachvilu zacnete hladat aj v slovenskej extralige. Som zvedavy, kam sa Pittsburg posunie a co prekvapive pripravy v tejto off-season.
Mike Johnston has agreed to a 3 year contract to coach the Pens. #TSN
Uff, takže Babcock k Pens příští léto nepůjde. :good:
Rono píše:
Mike Johnston has agreed to a 3 year contract to coach the Pens. #TSN
Uff, takže Babcock k Pens příští léto nepůjde. :good:
To sice ne, nicmene Johnston propaguje agresivni styl, ktery by nam mohl sedet. Moc na vyber uz nebylo, takze to hodnotim celkem pozitivne. Johnston miluje PMDs, proto zrejme zustane Letang, na ruzich ustlano by mel mit jeho milacek Pouliot, naopak Scuderi v jeho systemu bude asi uplne mimo (tak prosim prosim at se pakuje :pray: )
Atlantik píše:To sice ne, nicmene Johnston propaguje agresivni styl, ktery by nam mohl sedet. Moc na vyber uz nebylo, takze to hodnotim celkem pozitivne. Johnston miluje PMDs, proto zrejme zustane Letang, na ruzich ustlano by mel mit jeho milacek Pouliot, naopak Scuderi v jeho systemu bude asi uplne mimo (tak prosim prosim at se pakuje :pray: )
Tak na Babcocka nemá, že jo, to podle mě nikdo. O to mi šlo. :giggle:

Jinak Neal se má prej nejpozději na draftu pakovat z Pittsburghu. :hmm: Resp. Rutherford ho hodlá vytrejdovat...
Rono píše:Tak na Babcocka nemá, že jo, to podle mě nikdo. O to mi šlo. :giggle:

Jinak Neal se má prej nejpozději na draftu pakovat z Pittsburghu. :hmm: Resp. Rutherford ho hodlá vytrejdovat...
Muj nazor na trejd Neala jsem tu uz po sezone vyjadril, takze pri potrebne protihodnote s tim problem vubec nemam. Potrebujeme vic kreativity a rychlosti. Takze pokud to ma byt neco ve stylu (napr.) Neal for E.Kane, tak let´s go. Neal je prilis zavislej na kreativite jinych, stejne jako Kunitz a pak je toho na nase centry prilis. Chce to asi trosku zmenu i v tomhle smeru, at to neni jen o braneni Crosbyho/Malkina.
Granato a Reirden ven, Jacques Martin zustava stejne jako kouc golmanu Bales a asistentem trenera bude Tocchet. Hynes zustava trenerem WBS. OK, celkem slusnej den pro nas.
"Everything we do is setting us up for the playoffs. We´re going to have an identity."
Neal for Hornqvist+Spaling ? Neni to uplne to co jsem cekal, ale myslim ze to nakonec nemusi byt ani zdaleka tak spatne (i presto ze vsichni automaticky rikaji jak nas NSH vydrbalo).

Takze.. Neal je castecne (nebo vyrazne? - to se prave uvidi :neviem: ) overrated kvuli Malkinovi a Hornqvist byl dlouhodobe nejlepsim forwardem Preds, hrac ktery nevypustil zapas.. V zaveru sezony mel Hornqvist 9+9 v 11-ti zapasech (po tom co se mu narodilo dite). Je trochu levnejsi nez Neal (0.75M se usetrilo, aspon neco), je komplexnejsi (lepsi v defenzive a disciplinovanejsi) a je to predevsim efektivni net-front presence. Na zakladni cast by se nam Neal hodil vic, nicmene na PO nemyslim a o to presne jde. Hornqvist cca. 55-bodovy v ofenzivne retardovanym Nashville, velmi rad se podivam co tam predvede Neal (IMO, vic bodu tam neda a to nemluvim o jeho dalsich nevyhodach, heartless, prej byl problem v kabine + ty jeho stupidni fauly - a ted nemyslim suspendace) a naopak co predvede Hornqvist vedle elitniho centra u nas. K tomu Spaling jakozto v pohode akceptovatelnej 30+ bodovej rychlej 2-way 3rd liner, pri nasem slabem depthu urcite pomuze i on.

Asi fair deal kdyz se nad tim clovek zamysli, samozrejme ze na prvni dojem pusobi jmeno "Neal" mnohem vyrazneji nez nejaci kluci z Nashvillu, ale to se prave jeste uvidi, kdyz z Neala bude v NSH 25-golovy strelec s problematickou disciplinou. Z meho pohledu fakt tezko odhadovat budouciho viteze, ale kvituji smer, kterym se chceme uberat.
Rutherford said they like Hornqvist b/c he's an all-around player, plays with edge, and is right-handed. He said Spaling was key for depth.
Josh Yohe ‏@JoshYohe_Trib 11m
Rutherford says he will be active on July 1 to get someone else to play with Malkin.
Tak asi to bude Kulemin, jinak ho Malkin sezere..

Draft Kapanena asi muze byt, je to RW (velmi rychlej), ktery byl v mnoha prognozach pasovan kolem 10.pozice, takze tady asi prilis neriskujeme. Stejne takhle k nam loni spadl z prvni desitky jinej Fin Maatta.
Gibbons u nas, mozete mi o nom nieco blizsie povedat?
Rono píše:
Chris Pryor says that Flyers scout Ilkka Sinsalo didn't give Kasperi Kapanen high rankings. Thats why they didn't take him.
No je to zvlastni, my ho prej meli jako no.7 a zustal nam jako 22nd. Dokonce Rutherford chtel trejdovat za coloradskej 23rd a pak udelat 22nd+23rd za nashvillskej 11th s tim ze by jsme stejne brali Kapanena (takze tady jsme meli neskutecnou haluz, ze NSH odmitli). Prej se ceka od Kapanena, ze bude mit seriozni sanci v sezone 2015/2016, JR dokonce rekl, ze muze zabojovat uz letos (ale tomu prilis neverim, ready zatim neni).

Jinak nase sestava vypada tak, ze je tam jedna (velka) dira v TOP6, ale nebyt toho tak jsme prakticky komplet..

Fleury, Greiss

Letang-Martin
Maatta-Ehrhoff
Despres-Bortuzzo
---------------------
Pouliot-Scuderi
Harrington, Dumoulin, Samuelsson

Kunitz-Crosby-Hornqvist
Bennett-Malkin-XXXX
Spaling-Sutter-Dupuis
Comeau-Goc-Downie

Bennett je vysoko, ale pokud by bylo druhe kridlo OK, tak by to nevadilo. Teoreticky se vys muze posunout Dupuis nebo hlavne Downie, moznosti by byly, ale jedno seriozni kreativni kridlo tam chybi. Obrana je fakt v pohode, upgrejdli jsme backup a predevsim bottom6 (tak o 2 levely).

Jinak Crosby jde na operaci zapesti, nevim proc to tolik mlzil ale uz v PO kvuli tomu prakticky nemohl poradne vystrelit a pak to zkousel resit bezoperacni lecbou, ale bez uspechu..
Chudák Malkin. Zas bude mít na křídlech hráče třetího sledu. Sakra, ani toho Kuljomina mu nedokážete po odchodu Neala sehnat. :neviem:
Guddy.44 píše:Chudák Malkin. Zas bude mít na křídlech hráče třetího sledu. Sakra, ani toho Kuljomina mu nedokážete po odchodu Neala sehnat. :neviem:
Hur byl na tom praveze vzdycky Crosby.. Stejne je otazka vedle koho se Hornqvist chyti.. Co se tyce Kulemina, ano Malkin ho hodne chtel, ale byl to proste package s Grabovskim pro ktereho beznadejne nemame jak capspace tak misto na centru. Je dost mozny, ze bude trejd beka (++) za wingera. At uz tohle leto, behem sezony a nejpozdeji na TDL. Je to posledni clanek do puzzle a vsem to musi byt jasny.
Atlantik píše:Hur byl na tom praveze vzdycky Crosby
Jak vzdy? Si zacal pindat az pocas tejto sezony. Vzdy si nadaval ze malkinovi sa nevie zohnat poriadne druhe kridlo. A problem stale pretrvava.

Posledny diel do skladacky je to kridlo? Znie sice fajn a cap space sice este nejaky je, ale este treba aj podpisat nejake postavicky, s ktorymu uz kalkulujes a nejaky priestor na nieco poriadne uz zas neostane a bude to len nejaka zaplata.

Nie ze by mi to vadilo samozrejme :D ja v uspech pens neverim. :frajer2:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO