Tak po delším čase pár událostí,které se v klubu udály.
Nejprve byl najmut nový asistent trenéra Kirk Muller.Je to náš bývalý hráč ,také pozdější kapitán a jeden z posledních držitelů SC z roku 93.Asistenta tu již dělal za Carbonneau a Martina, hráči ho mají údajně rádi.Tak snad nám pomůže s útokem a přesilovou hrou.Také Therrien se nemusí cítit jistě,neboť má ambice dělat hlavního trenéra.Jsem zvědavý jestli Therriena nakonec z jeho fleku vyštípe.
Byly předloženy nabídky smluv několika hráčům.Barberio,Carr,Danault,Andrighetto z toho poslední z nich již včera na rok podepsal.Za mě šikovný,hráč který může hrát v TOP6.
Doufám ,že Bergevin předloží smlouvy i Lessiovi,Hanleyovi a Dietzovi.Ti by se nám mohli ještě hodit.Svojí nadějnou výkonnost potvrdili.
Pravděpodobně mužstvo opustí UFA hráči Gilbert, Brown,Scrivens,Bartley.Nic za čim bych srcervoucně brečel.
Nejasná je situace u Bournivala.Někde psali,že z důvodu zdravotních končí,poté zase že to není pravda,tak nevim,V každém případě to je hráč, který nás nespasí.
Blíží se draft.My volíme 9,39,45,69,99,123,159 pokud tedy ještě nedojde k nějaké výměně.Dle mého soudu nás draft nespasí,protože z deváté pozice volíme pozdě a to nejlepší je pryč.Zmiňují se různá jména jako beci Mikhail Sergachyov,Olli Juolevi,útočníci Logan Brown Jake Bean , sní se o Pierre-Luc Dubois(ten podle mě půjde dřív),Za mně.Loni jsme volili beka Juulsena letos chci forwarda.Ale nějakého takového,který bude dávat pravidelně góly
Objevily se fámy,že se uvažujeme o výměně Subbana.Podle mě má pravdu náš bývalý hráč a trenér Carbonneau který říká,že nemůže být vyměněn.Po herní stránce je mezi beky nadprůměrný a po společenské stránce je mezi montrealskou veřejností velmi oblíbený.Zabodoval za svou charitativní činnost,kdy slíbil místní nemocnici obrovské peníze.Bergevin si jeho výměnu dovolit v současnosti nemůže.
Jinak blíží se léto a s ním pravidelně spekulace o volných hráčích.Je otázkou co si můžeme finančně dovolit,co je v našich možnostech a nakolik se to celé blíží pravdě.
Údajně zájem u nás hrát znovu mají Prust,Wiese, vancouverský Burrows a měli bychom mít zájem o edmontonského Jakubova.
Nemá smysl to víc rozebírat,teprve letní akceschopnost Bergevina prokáže, jak míní naší herní a výsledkovou krizi řešit.Po deadline a jiných příležitostech kdy měl možnost mužstvo posílit, jsem ale skeptický.