Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Martin #27 píše:na co by byl Atlantě momentálně Nitty??? Hedberg chytá v pohodě a Pavelec může kdykoliv nastoupit ( já bych mu dal víc šancí)
http://sports.yahoo.com/nhl/players/264 ... ear=career

Myslím si, že 16 výhier už náhoda nebude. Škodcov treba odstrániť! Inak mňa by veľmi zaujímalo ako by chytal v Atlante. :hmm:

Jeden zápas nič neznamená, ale môže dosť toho napovedať.
Osgood má proti Tampě tušim 17-0 :D
Tak teda já bych Smithovi připsal nejen 1.gol,ale chytat se daly ještě minimálně další 1-2.Kolik bodů nám již letos prohrál ? 10 ? Možná i víc.Kdybychom měli top golmana + Niittyho,byli bychom úplně někde jinde.Takhle máme díru a Niittyho ...
Samozřejmě,obrana je špatná,ale to už zde bylo zminováno - naše obrana je v lize silný podprůměr a bez dobrého golmana ( obvzlášt' proti celkům jako Caps ) nemáme šanci ! Smithovi na konci příští sezony končí smlouva a bude to tedy pro něj kritický rok.Pokud nebude chytat jako loni,určitě u nás končí :roll: ( což mi vadit určitě nebude,v systému máme dost možná daleko lepší golmany )

Koukal jsem ze záznamu na první dvě třetiny,následně jsem to vypl,protože se to neustále sekalo.Purcell nevypadal špatně,měl tam jednu tutovku a připsal si asistenci,takže asi úspěšná premiéra.
Náš útok poslední dobou ( respektive po většinu sezony ) vypadá asi takto:Márty,Stammer,Downie,Vinny,Malone,nyní Purcell,Thompson,občas Parrish a pak NIKDO ! Jak je toto možné ? Fedoruka po sezoně vyplatit,místo Konopky na 4.centra Thompsona a vhodně doplnit 3./4.lajnu,což by měl být úkol pro prověřenější osobu než je Lawton ...

PO už nebude,o tom jsem přesvědčenej.S blbým trenérem/GM,nemožným golmanem Smithem,chybující obranou a neexistující 3./4.lajnou nemáme šanci ! Konec.
kisin píše:PO už nebude,o tom jsem přesvědčenej.S blbým trenérem/GM,nemožným golmanem Smithem,chybující obranou a neexistující 3./4.lajnou nemáme šanci ! Konec.
O tom sem víceméně přesvědčenej taky. Ještě nedávno sme měli celkem naději to PO udělat, ale postupem času a větším hladem po PO od jiných týmů, nemáme šanci. Smith doufám že po sezoně u nás končí, letos je to katastrofa, a nečekám, že by se měl zlepšit. O Hitmanovi nemá cenu mluvit, snad každej z nás fandů by ho nejradši viděli s kufrem v ruce na odchodu z Tampy. Lawton, občas dokáže něco solidního vymyslet, jako v létě: Ohlund, Tanguay, Foster, Niitty... problém, nebo spíš smůla pro nás, že se chytl akorát Niitty s Fostrem. O Veilleuxovi, Fedorukovi jako o posilách nemá cenu mluvit.
"Mým cílem je vytvořit stabilně vítězný tým a přinést do Tampy zpátky Stanley Cup." Jeff Vinik, nový majitel Bolts. nhlpro.cz

Rada guvernérů NHL ve středu posvětila převod vlastnických práv Tampa Bay Lightning mezi dosavadními majiteli Orenem Koulesem a Lenem Barriem a novým vlastníkem Jeffem Vinikem. Bostonský podnikatel se tak stal pátým majitelem Blesků od jejich vzniku v roce 1990. Finanční podmínky nebyly zveřejněny, ale odhaduje se, že Vinik zaplatil za klub 110 miliónů dolarů, tedy o 94 mil. méně než předchozí majitelé. nhl.cz

New Tampa Bay Lightning owner Jeff Vinik plans to restore the community's passion for hockey
New Lightning owner plans to restore Tampa Bay's passion for hockey
Vinik closes on purchase of Tampa Bay Lightning
PainKiller píše:"Mým cílem je vytvořit stabilně vítězný tým a přinést do Tampy zpátky Stanley Cup." Jeff Vinik, nový majitel Bolts. nhlpro.cz
Toto som už počul od niekoho. Žeby to bol Waddell? :P
Jinak jsem zjistil,že Lundin je po sezoně RFA,nikoliv UFA.Na nhlnumbers je to blbě.Mike loni podepsal teprve 2.smlouvu s Bolts,takže na něj stále vlastníme práva.Už se to řešilo na hfboards a capgeek vše potvrdil ( http://www.capgeek.com/players/display. ... &pid=77718 )
To je hodně dobrá zpráva.Když Smaby s Lashoffem loni dostali two-year deal,Mike snad dostane three-year deal.Jeho výkony mluví za vše a pod zkušenějším koučem by byl ještě lepší ...
Zatím to jde. Měli jsme slabší začátek a dostali i branku (z dorážky). Potom Marty se štěstím vyrovnal (Oduya vlastní) a Stammer v PP svoji střelou zavěsil. Já už nechápu, jak je možné, že si to ty týmy nepohlídají tenhle vzorec :) Samozřejmě mi to nevadí. Třetí gól sem neviděl, bo se mi to zrovna seklo. Díky vyloučením Atlanty jsme se v druhé půlce dostali pořádně do hry a dali ty branky. Nejsme o tolik lepší, jak by napovídalo skóre, ale není to ani tak zlé jak v předchozích zápasech.
Hlavně nepřestat hrát jak máme ve zvyku. Musím jít spát, tak snad to dotáhnem.
Tak nakonec jsme zápas zvládli celkem bez problémů.Purcell se zatím ukazuje jako velmi dobrá posila,ten nájezd byl parádní a připsal si i assist.Szczechura oslavil recall výborným výkonem,konečně ! Malone se asi zranil ( 10 minut ice-time ) během hry jsem ovšem nic nepostřehl ...
Ke konci byl hodně otřesený Márty po tvrdém nárazu jednoho z hráčů Atlanty.Celý incident vyvolal Downie ostrým hitem ... měl to zapotřebí za stavu 5:2 ? Jestli je Mártyho zranění vážnějšího charakteru je s námi ámen ...

Jinak Meszároš s Malonem samozřejmě opět v mínusu.Jak říká mountain,Mezz je schopný být v mínusu i při výhře 4:0 :D

Stammer vsítil na konci svůj 40.gol ... :clap:

Edit : Paul Kennedy reporting on Sun Sports that Marty St. Louis will be OK after hit by Clarke McArthur
... ufff
Yes, Niitty má statistiku 17-0 :) Bochenski 0+2 a Szczechura 1+1 při svém návartu, to je dobrá stats. Marty a Stammer, tam nemá cenu mluvit, 40 golů na kontě, to je paráda :good: Marty se posunul v bodování na 4. místo. Lecavalier má za dva zápasy 3+0, že by se začínal probouzet? :D Purcell zatim hraje celkem slušně, za dva zápasy 1+2 (obě přihrávky Lecimu). Kéž by nás to vítězství nakoplo a začali vyhrávat :roll:
pěkná výhra :good: já ještě v play-off věřím, snad se teď trochu rozehrajem, nějaká serie výher by nám bodla...příští zápas Habs, to bude strašně důležitý zápas, dalo by se říct, že o 4 body. potom Leafs. Oba zápasy můžem vyhrát.
Navíc se zdá, že Lecavalierova lajna příchodem Purcella oživla, tak snad to vydrží.
Obrázek

kisin píše: Edit : Paul Kennedy reporting on Sun Sports that Marty St. Louis will be OK after hit by Clarke McArthur
... ufff
ještě že tak, Marty po tom hitu nevypadal nejlíp....jinak momentálně 4. v pořadí kan. bodování :good:
Obrázek

Stammer poprvé čtyřicátník :clap:
Obrázek

Nitty a jeho serie :roll: škoda, že všechny zápasy nehrajem proti Thrashers
Obrázek
Obrázek
Ten Stamkos je prase :lol: 40 golu ve druhe sezone a jeste neni konec :thumbsup:
Dotáhli jsme to, super. Hergot snad bude Marty OK, jinak jsme regulérně v....víte kde. To byl první takový hit na Martyho za velmi dlouho dobu, co sem viděl. Nebylo to zase tak tvrdé, ale Marty není žádný 100kg borec a stačí málo. Zase rozdával luxusní pasy, jako vždycky...Yzermane, UKRADL si mi zlato z OH, normálně si mu ho ukradl!
Purcell hrál dobře co sem viděl, zatím nevypadá špatně. I první zápas to bylo ok (sice měl myslím -2, ale kdo tenkrát neměl že). Snad nebude pokračovat v té tradici, že každý nově příchozí odehraje první zápasy velmi dobře (Thompson třeba) a pak zapadne zase na hranici mezi farmu a 4.lajnu.
Malona sem na tom ledě ani neviděl pořádně, a to hrál s Vinnym. Asi zraněný nebude, hrál pořád (http://www.nhl.com/scores/htmlreports/2 ... 020960.HTM), ale málo. A zaslouženě.
Malone s Vinnym hrát nemůže.Tam to evidentně nefunguje.Oba dva jsou děsně pomalí a ani jeden nebrání.Ale kam teda s Malonem,když to Downiemu s Mártym a Stammerem tak jde ? Dávat hráče s 6.milionovým platem do 3.lajny je blbost.Včera byla Vinnyho linka pokud se nepletu u obou inkasovaných golů,tam prostě nikdo nebrání.A když se ještě na ledě sejdou s Meszárošem,tak to je konec úplně.Já osobně bych vyměnil Malonea s Mártym - asi nemáme jinou možnost.Stammer je hot a mohl by Malonea oživit a Vinny bude mít v lajně alespon jednoho bránicího hráče.Zkrátka a jistě,spolupráce Vinnyho s Malonem je snad ještě daleko horší jak s Tangejem.Změna je nutná,i přes vyhraný zápas.
leo píše:Ten Stamkos je prase :lol: 40 golu ve druhe sezone a jeste neni konec :thumbsup:
No asi tak. Do konce sezony zbývá kolik že? 18 zápasů? Jestli Stammer pojede svym dosavadnim tempem, 50 golů překročí no problem :good: Btw, Martymu a Stammerovi to ted vychází pomalu na 100 bodů na konec sezony :) A když vezmu ještě fakt, že Malonovi to ještě tak před 15 zápasy vycházelo na 70 bodů a skoro 40 golů... tak ted je ranec v prdeli :roll: Marty a Stammer sou společně jak Marty a Leci před cca 4 rokama :)
Jinak Paul Szczechura odehrál jednoznačně nejlepší zápas sezony.
Připsal si vítězný gol,asistenci,3 střely,byl +2,měl 2 hity a 1 zblokovanou střelu při 13:20 na ledě.A byl 64 % na buly :good:
Celkově byl na ledě hodně vidět a měl až neuvěřitelnou rychlost.Škoda,že takhle nehrál v průběhu celé sezony ! Snad bude do konce sezony hrát v podobném tempu.Stále si myslím,že Paul má na to být platným centrem 3.řady,který bude dělat kolem 25-30 bodů za sezonu,takový Halpern v nejlepších letech.Pokud ovšem chce mít Paul stále místo v áčku i pro příští sezonu,musí v létě pořádně makat - určitě by nebyl na škodu program Garyho Robertse,který neskutečně pomohl Stammerovi i Downiemu.Posilovna je jedna věc,ale rady od jednoho z nejlepších jsou k nezaplacení.Měli bychom s Robertsem uzavřít nějakou spolupráci :-P ale to se netýká pouze Szczechury.Určitě by to pomohlo i Purcellovi,Wrightovi a dalším ...
Po dnešní prohře jsem přestal věřit v PO. Předtím ty 3 body ještě šly nějak hrát, ale teďka těch 5 už je moc. Nehledě na to, že týmy, se kterýma bojujeme, hrajou na doraz a my zatím hrajem pořád stejně nevyrovnaně jak na začátku a vůbec celou sezonu. Nejsme prostě schopni dlouhodobějšího dobrého KOLEKTIVNÍHO výkonu. Většinou jeden článek propadne a prohraje celý zápas.
Jak dneska, obrana opět špatná a gólman(Niitty, Smitty byl ok) taky vůbec nepodržel.
Proti Habs sem věřil, že sme 2 body mohli udolat. Ale Habs přece bojují o PO a nejsou ze západu, takže sme museli prohrát :roll: Stamkos si ZASE připsal 1+1 a k němu ZASE akorát Marty a Foster, pro dnešek poprvé Walker, gratuluji (dokonce se trefil dřív než Ohlund).

Btw, konečně se to nikdo nebál napsat i na zahraničních stránkách a odsoudit Hitmanův kult :D
A další zajímavý článek, jen doufejme, že to nebude trvat několik let :roll:
Heh, Play-Off na 90% už neuděláme, nedokážem vyhrát ani proti Torontu :roll: Mě už to ani tak nesere, Stamkos 1+1 :!: po 18 v řadě :!: St.Louis 0+2 :!: Foster 1+1 :!: ZASE a ZASE jenom tihle tři/čtyři + Downie :!: Jedinej Stamkos zůstal po zápase +/- +2, dokonce i dřevák Meszaros měl chválabohu +/- +1, ale zato kápo Lecavalier +/- -2 :thumbsup:

Vedli sme 1:0, pak krásně chytatelnou střelu pustil Smith na 1:1. Následoval haluz gol, kdy Stalberg vystřelili a ani nekoukal a Smith z toho dostal jesle (asi spal nebo nvm). Pak sroval peckou Foster. Další gol Bozak, nepokrytej, sám u levý tyčky, jedinej za kterej Smith nemohl. A prodloužení, Szczechura napodobil Thompsona ještě když hrál za Isles... Giguere vyjel až ke kruhům, utekl mu puk a Paul tu prázdnou bránu prostě netrefil :doh: Ani Tanguay to tam nedokázal nijak dorazit. Za zápas sme měli asi 3x-4x break, ale bylo nám to uplně k ničemu.

Gratuluju Stammerovi, dosáhl 80 bodu :thumbsup: A St.Louis 81 bodů :thumbsup:
V OT jsme měli takových šancí rozhodnout, pohrdnuli jsme a zaslouženě jsme za to dostali branku my.
Opět nám chyběl goaltending na levelu A a to taky rozhodlo. Dali jsme 3 branky (no my, první útok, nikdo jiný to neumí), to není tak špatné (na to že to dává právě jenom jedna lajna). Ale dostáváme pořád hodně.
Vinik se doufám už zamýšlí nad další sezonou, tahle už skončila.
Btw, nesmím opomenout naší skvělou statistiku 1-7 :roll: A po dnešní noci, jí vylepšíme na 1-8 :) A když se kouknu na další zápasy: PIT-PHX-BUF-WAS... tak bysme mohli dát aj těch 1-12 :D GO TOCCHET GO :!:
Co to tam Smith zase vyváděl ? Opět jde minimálně jedna branka na něj.Já osobně jsem s ním skončil.To co letos předvádí nemá obdoby.Po sezoně vytrejdovat široko daleko.Fialové hnus.I Franta z vedlejší vesnice dokáže zachytat líp.Neuvěřitelný.
Je pravda, že na Smitha šlo 38 střel + prodloužení. Ale bejt v brance někdo schopnější, mohli sme bez problémů vyhrát 3:1. Ten první gol šel Smithovi přesně na lapačku, u druhýho měl zase vypnuto, taková slabá střela z rohu a dostat dudy... :roll: třetí byl klasickej nedůraz před bránou a nepokrytí hráče, asi tak jedinej za kterej Smith nemůže.
Třeba nám ještě Smith vyhraje Fowlera :) skills na to rozhodně má.Stačí zranění Niittyho :roll:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS