od
kisin » pát 05. bře 2010 19:20
Tak teda já bych Smithovi připsal nejen 1.gol,ale chytat se daly ještě minimálně další 1-2.Kolik bodů nám již letos prohrál ? 10 ? Možná i víc.Kdybychom měli top golmana + Niittyho,byli bychom úplně někde jinde.Takhle máme díru a Niittyho ...
Samozřejmě,obrana je špatná,ale to už zde bylo zminováno - naše obrana je v lize silný podprůměr a bez dobrého golmana ( obvzlášt' proti celkům jako Caps ) nemáme šanci ! Smithovi na konci příští sezony končí smlouva a bude to tedy pro něj kritický rok.Pokud nebude chytat jako loni,určitě u nás končí

( což mi vadit určitě nebude,v systému máme dost možná daleko lepší golmany )
Koukal jsem ze záznamu na první dvě třetiny,následně jsem to vypl,protože se to neustále sekalo.Purcell nevypadal špatně,měl tam jednu tutovku a připsal si asistenci,takže asi úspěšná premiéra.
Náš útok poslední dobou ( respektive po většinu sezony ) vypadá asi takto:Márty,Stammer,Downie,Vinny,Malone,nyní Purcell,Thompson,občas Parrish a pak NIKDO ! Jak je toto možné ? Fedoruka po sezoně vyplatit,místo Konopky na 4.centra Thompsona a vhodně doplnit 3./4.lajnu,což by měl být úkol pro prověřenější osobu než je Lawton ...
PO už nebude,o tom jsem přesvědčenej.S blbým trenérem/GM,nemožným golmanem Smithem,chybující obranou a neexistující 3./4.lajnou nemáme šanci ! Konec.