Tak snad si to nebude dvakrát rozmejšlet.#Flyers offered 3-year two-way contract to Sibir' defenceman Nikita Zaitsev.
EDIT:
Does Paul Holmgren expect Peter Laviolette to return as coach next season? "Yeah. I'll say that, sure," he answered.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nicuskin je lavy kridelnik, v PO napriek svojmu veku je vdaka svojej postave schopny prevalcovat obranu supera, co je jeho deviza, plus vyborne ruky a magneticky tah na branu.kajo píše:najnovsi ISS rebricek
1 Seth Jones D 10/03/94 R 6.03.5 208 Portland WHL 1
2 Valeri Nichushkin C 03/04/95 L 6.04 196 Chelyabinsk KHL 2
3 Nathan MacKinnon C 09/01/95 R 6.00 182 Halifax QMJHL 3
4 Jonathan Drouin LW 03/27/95 L 5.10.75 185 Halifax QMJHL 4
5 Sasha Barkov C 09/02/95 L 6.02 205 Tappara FinE 6
6 Darnell Nurse D 02/04/95 L 6.03.5 189 Sault Ste. Marie OHL 5
7 Nikita Zadorov D 04/15/95 L 6.05.25 230 London OHL 7
8 Elias Lindholm C 12/02/94 R 5.11.75 181 Brynas SweE 8
9 Sean Monahan C 10/12/94 L 6.02 186 Ottawa OHL 9
10 Bo Horvat C 04/05/95 L 6.00.25 200 London OHL 24
Nichuskhin druhybtw. jeho oblubeny klub je Philadelphia
Tech vasich 5 vyher do konce je v tomhle smeru ten ABSOLUTNE "nejmensi" problem.. Takovi Jets/Rangers se treba klepou, jestli jim bude na PO stacit nejakych 53-54 bodu. Prilis mnoho non-playoffs teamu uz body odevzdava pomerne lehce a to je ten duvod proc se bodova hranice na 8.fleku navysuje. Kazdopadne, respekt za to ze hrajete do konce a netankujete. I kdyz teda Rangers vas klepali fakt drsne a rozhodne to nebyl ten pribeh z minulosti, kdy jste se stezovali na to, ze se zahrabou ve vlastnim pasmu a blokujou.. Bylo to vlastne presne naopak, ale Mason predvedl jeden z nejlepsich vykonu golmana co jsem letos videl. Nejlepsi asi ne, ale TOP5 klidne jo.Rono píše: Tak co? Najde se tu ještě nějaký megaultra optimista, co v PO věří?
Nevím, možná budu trochu subjektivní, ale viděl jsem první dvě třetiny, a to bych teda v klidu řekl, že jsme byli lepší my... To že nás přehrávali ve třetí třetině se dalo čekat, letos nás přehrál každej v poslední 20ti minutovce, pokud jsme po druhé tř. vedli, Lavy zavedl jakejsi systém a to ten, abychom výsledek ve třetí třetině dobetonovali.Atlantik píše:I kdyz teda Rangers vas klepali fakt drsne a rozhodne to nebyl ten pribeh z minulosti, kdy jste se stezovali na to, ze se zahrabou ve vlastnim pasmu a blokujou.. Bylo to vlastne presne naopak.
Volal jsem po jeho trejdu už před trade deadline, potom jsem volal po jeho buyoutu v létě, jenže..Thursday could be the final home game for the classy Briere.
Odbornost dosahla maximalniho stupneRono píše:Tak to máš jedno jestli tu budu psát Pičburg, p*nis, nebo ubožácí z Pičburgu..A jistě dobře to chápeš, tu nejde o frustraci..
Jakej respekt?Atlantik píše:Odbornost dosahla maximalniho stupnejeste ze to tak nedela kazdej na kazdyho, to by pak teprve vypadalo. Sorry za offtopic, ale pak se nediv ze mas takovej "respekt" jakej mas.. Existuji i jine prostredky jak se decentne dostat souperi pod kuzi, ale na to jeste potrebujes cas