Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Udajne ponukate novacikovsku zmluvu Nikitovi Zajcevovi, obrancovi Sibire Novosibirsk. Taka perlicka, kazde leto trenuje u Garyho Robertsa a patri k najlepsim mladym obrancom Ruska. Rocnik 91. V PO hral velmi dobre, aj v obrane.
#Flyers offered 3-year two-way contract to Sibir' defenceman Nikita Zaitsev.
Tak snad si to nebude dvakrát rozmejšlet. :jn:

EDIT:
Does Paul Holmgren expect Peter Laviolette to return as coach next season? "Yeah. I'll say that, sure," he answered.
najnovsi ISS rebricek

1 Seth Jones D 10/03/94 R 6.03.5 208 Portland WHL 1
2 Valeri Nichushkin C 03/04/95 L 6.04 196 Chelyabinsk KHL 2
3 Nathan MacKinnon C 09/01/95 R 6.00 182 Halifax QMJHL 3
4 Jonathan Drouin LW 03/27/95 L 5.10.75 185 Halifax QMJHL 4
5 Sasha Barkov C 09/02/95 L 6.02 205 Tappara FinE 6
6 Darnell Nurse D 02/04/95 L 6.03.5 189 Sault Ste. Marie OHL 5
7 Nikita Zadorov D 04/15/95 L 6.05.25 230 London OHL 7
8 Elias Lindholm C 12/02/94 R 5.11.75 181 Brynas SweE 8
9 Sean Monahan C 10/12/94 L 6.02 186 Ottawa OHL 9
10 Bo Horvat C 04/05/95 L 6.00.25 200 London OHL 24

Nichuskhin druhy :sok: btw. jeho oblubeny klub je Philadelphia :jn:
kajo píše:najnovsi ISS rebricek

1 Seth Jones D 10/03/94 R 6.03.5 208 Portland WHL 1
2 Valeri Nichushkin C 03/04/95 L 6.04 196 Chelyabinsk KHL 2
3 Nathan MacKinnon C 09/01/95 R 6.00 182 Halifax QMJHL 3
4 Jonathan Drouin LW 03/27/95 L 5.10.75 185 Halifax QMJHL 4
5 Sasha Barkov C 09/02/95 L 6.02 205 Tappara FinE 6
6 Darnell Nurse D 02/04/95 L 6.03.5 189 Sault Ste. Marie OHL 5
7 Nikita Zadorov D 04/15/95 L 6.05.25 230 London OHL 7
8 Elias Lindholm C 12/02/94 R 5.11.75 181 Brynas SweE 8
9 Sean Monahan C 10/12/94 L 6.02 186 Ottawa OHL 9
10 Bo Horvat C 04/05/95 L 6.00.25 200 London OHL 24

Nichuskhin druhy :sok: btw. jeho oblubeny klub je Philadelphia :jn:
Nicuskin je lavy kridelnik, v PO napriek svojmu veku je vdaka svojej postave schopny prevalcovat obranu supera, co je jeho deviza, plus vyborne ruky a magneticky tah na branu. :)
rusa ani nahodou nie....navyse sa vyjadril ze by este aj dve sezone pohnil v rusku.... Jeho realne miesto je par miest nizsie
Myslím si, že budeme mít jednoho z trojky Nurse, Barkov, Ničuškin. :neviem:
Huskins, Gervais down :kajo:
Myslím si, že budeme mít jednoho z trojky Nurse, Barkov, Ničuškin.
ak budeme vyhravat, tak budeme radi za Monahana ci Zadorova :scare:
The Flyers have recalled (D) Matt Konan & (D) Brandon Manning from the Adirondack Phantoms.

Barbar Konan :kajo:
Luke Schenn had about 34 minutes, monster. :frajer2:

Anyone still miss (streaky) JVR? :fucker2:
V Toronte su spokojni, vo Philly su spokojni, nie je o com :serus: tak by mali trejdy dopadnut...

Ja si ale nechcem tuto sezonu predstavit nas tim bez Luka..asi by sme viedli tuhy bol s Loloradom, Floridou a spol o :antry: prvy :antry: flek.
Obrázek
Tak co? Najde se tu ještě nějaký megaultra optimista, co v PO věří? :giggle:
V PO neveri nikdo, ale je hezke udrzet nadeji co nejdele
Rono píše:Obrázek
Tak co? Najde se tu ještě nějaký megaultra optimista, co v PO věří? :giggle:
Rangers mozu urobit aj 2-3-1 :psst:
FLYERS FAN píše: Rangers mozu urobit aj 2-3-1 :psst:
Jestli Rangers neporazi 2x Floridu, tak (jako my) nemaj v PO co delat..
Rono píše: Tak co? Najde se tu ještě nějaký megaultra optimista, co v PO věří? :giggle:
Tech vasich 5 vyher do konce je v tomhle smeru ten ABSOLUTNE "nejmensi" problem.. Takovi Jets/Rangers se treba klepou, jestli jim bude na PO stacit nejakych 53-54 bodu. Prilis mnoho non-playoffs teamu uz body odevzdava pomerne lehce a to je ten duvod proc se bodova hranice na 8.fleku navysuje. Kazdopadne, respekt za to ze hrajete do konce a netankujete. I kdyz teda Rangers vas klepali fakt drsne a rozhodne to nebyl ten pribeh z minulosti, kdy jste se stezovali na to, ze se zahrabou ve vlastnim pasmu a blokujou.. Bylo to vlastne presne naopak, ale Mason predvedl jeden z nejlepsich vykonu golmana co jsem letos videl. Nejlepsi asi ne, ale TOP5 klidne jo.
Atlantik píše:I kdyz teda Rangers vas klepali fakt drsne a rozhodne to nebyl ten pribeh z minulosti, kdy jste se stezovali na to, ze se zahrabou ve vlastnim pasmu a blokujou.. Bylo to vlastne presne naopak.
Nevím, možná budu trochu subjektivní, ale viděl jsem první dvě třetiny, a to bych teda v klidu řekl, že jsme byli lepší my... To že nás přehrávali ve třetí třetině se dalo čekat, letos nás přehrál každej v poslední 20ti minutovce, pokud jsme po druhé tř. vedli, Lavy zavedl jakejsi systém a to ten, abychom výsledek ve třetí třetině dobetonovali. :hroza: Bylo to tak letos s každým, a i proto jsem to po druhé třetině vypl a šel spát.
tak letos def bez PO
Thursday could be the final home game for the classy Briere.
Volal jsem po jeho trejdu už před trade deadline, potom jsem volal po jeho buyoutu v létě, jenže.. :neutral: Dannyho si už jinde než u nás nedokážu představit, je to classy A True Flyer. :jj: Takže předem říkám, pokud odejde, na jednu stranu tam ta radost bude (ulehčíme si plat. strop, jeho výkony půjdou stejně dolů, v nejednom zápase byl spíše překážkou na ledě...), ale na druhou mě to fakt bude mrzet, a budu mít co dělat, abych udržel slzy aspoň na krajičku. :oops: :cry:

Jo, asi to píšu zbytečně, ale když jsem si tu "citaci" přečetl, tak prostě mi srdce doslova svým způsobem zareagovalo a nedalo mi to sem nehodit. :sorry: Navíc už stejně letos není o co hrát, takže si aspoň užívejme toho čeho můžem, a tím myslím i úterní střetnutí s Jágrem, kterej určitě nebude vypískán jako v Pičburgu... A pak ve čtvrtek, při posledním domácím utkání sezóny, standing ovation pro určité Flyers, jako je právě Danny... :neviem:

I love Danny! He's A True Flyer!

Obrázek
Rono píše: je to classy A True Flyer.
napsal jsem dlouhej prispevek o tom jak slova jako classy, true flyer a Briere nejdou dohromady, pak jsem to smazal. osobne doufam, ze pujde nekam daleko (treba do nemecka), po jeho napichovani na hokejku se mi rozhodne styskat nebude
megaton píše:osobne doufam, ze pujde nekam daleko (treba do nemecka).
To se ti určitě nesplní. :giggle:
Briere je asi stejne classy jako ty furt s tim tvym Pičburgem.. Alespon do topicu by jsi to tahat nemusel (jsou tu myslim urcita pravidla), na druhou stranu chapu tu frustraci..
Atlantik píše:...jako ty furt s tim tvym Pičburgem..
Tak to máš jedno jestli tu budu psát Pičburg, pe*is, nebo ubožácí z Pičburgu.. :neviem: A jistě dobře to chápeš, tu nejde o frustraci.. :ciga:
Rono píše:Tak to máš jedno jestli tu budu psát Pičburg, p*nis, nebo ubožácí z Pičburgu.. :neviem: A jistě dobře to chápeš, tu nejde o frustraci.. :ciga:
Odbornost dosahla maximalniho stupne :good: jeste ze to tak nedela kazdej na kazdyho, to by pak teprve vypadalo. Sorry za offtopic, ale pak se nediv ze mas takovej "respekt" jakej mas.. Existuji i jine prostredky jak se decentne dostat souperi pod kuzi, ale na to jeste potrebujes cas :wink2:
Atlantik píše:Odbornost dosahla maximalniho stupne :good: jeste ze to tak nedela kazdej na kazdyho, to by pak teprve vypadalo. Sorry za offtopic, ale pak se nediv ze mas takovej "respekt" jakej mas.. Existuji i jine prostredky jak se decentne dostat souperi pod kuzi, ale na to jeste potrebujes cas :wink2:
Jakej respekt? :lol2: Na chatu s lidma, který ani osobně neznám, bych nějakej měl (chtít) mít? :rofl:
Oni to nevedia ani poriadne odtankovat :klobuk:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS