Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Paul Martin vitezny gol, najednou s nim v sestave jsme dovolili Winnipegu na jeho lede 15 strel.. Brutalni rozdil kdyz ho mame. Prvni lajna dnes byla Kunitz-Crosby-Bennett, Crosby s Bennettem vyborni, Kunitz uplne marnej.
Druha formace je ztracena, snad ji Malkinuv navrat nasmeruje zpet. Bez ty formace tomu proste chybi ten celkovej drive. Gibbons & Megna opet solidni a dnes svete div se i Adams. Bez Engellanda je vsechno krasnejsi
jeste se nejak zbavit alespon Pyatta..
Druha formace je ztracena, snad ji Malkinuv navrat nasmeruje zpet. Bez ty formace tomu proste chybi ten celkovej drive. Gibbons & Megna opet solidni a dnes svete div se i Adams. Bez Engellanda je vsechno krasnejsi
No ja tam mel jeste dalsich 5 lidi, takze by to bylo fukAtlantik píše:Presto to jeste mohlo vyjit, byl tam proti EN a Crosby mu to dal, nicmene Kunitz neprekonal ani Baflina jakozto golmanaAndyF píše:Prirozene, mel jsem ho na tiketu jako strelce..Atlantik píše: Kunitz uplne marnej
V.Sobotka dá gól
Ch.Kunitz dá gól
G.Landeskog dá gól
J.Pavelski dá gól
P.Bergeron dá gól - ten byl jedinej
S.Stamkos dá gól
Musel jsem to vypnout jeste pred polovinou zapasu, nedalo se na to divat. Ne ze by nas Wild nejak mleli, to ani nahodou, ale Zatkoff dostal hned na zacatku 3 goly bez toho ze by Wild meli nejakej tlak a my jsme byli uplne marni smerem dopredu, cili byl konec. Maatta a Jokinen nehrali pro udajne mensi zraneni..
Byla moznost se radsi podivat na Portland a Pouliota, tak jsem to vyuzil. Wow, daval si to tam brutalne, 2+1, jeho druhej gol byl absoolutni kanon. 12 bodu v 6ti zapasech PO, navic nebyl ani jednou vyloucen (disciplina byla kdysi problem). Nemuzu se dockat, snad to bude pristi rok i diky nemu lepsi a zajimavejsi sezona.
Letos v PO budeme muset pridat minimalne tak o 60% oproti momentalnimu stavu, nevim jestli se to da a jak to s nama a nasim pristupem vlastne je. Vetsinou je to tak, ze hrajeme kazdej druhej na zapas na 60-70% a kazdej druhej tak na 30%. Aspon doufam ze je to o tom
Byla moznost se radsi podivat na Portland a Pouliota, tak jsem to vyuzil. Wow, daval si to tam brutalne, 2+1, jeho druhej gol byl absoolutni kanon. 12 bodu v 6ti zapasech PO, navic nebyl ani jednou vyloucen (disciplina byla kdysi problem). Nemuzu se dockat, snad to bude pristi rok i diky nemu lepsi a zajimavejsi sezona.
Letos v PO budeme muset pridat minimalne tak o 60% oproti momentalnimu stavu, nevim jestli se to da a jak to s nama a nasim pristupem vlastne je. Vetsinou je to tak, ze hrajeme kazdej druhej na zapas na 60-70% a kazdej druhej tak na 30%. Aspon doufam ze je to o tom
Atlantik, aj keď som tu dlhšie nepísal, vždy sa teším na tvoje hodnotenia zápasov. Ako si aj dnes napísal, to sa nedalo pozerať a aj ja som vydržal len po druhú tretinu. Nám už o nič nejde, takže to aj tak vyzerá. Ale pevne verím, že pôjdeme výkonmi nahor. Posledné 2 - 3 zápasy by sme mali hrať ako v play off, nech sa správne naladíme. Som zvedavý, ako sa k tomu postavíme.
Crosby, Malkin, Kunitz, Maatta, Orpik, Goc, Letang, Dupuis na dnes out. Cas rychle to vsadit, dokud to sazkovky nevedej.
EDIT: Samozrejme, Fleury to zatahnul, Bylsma to zatrapoval 1-2-2 a my jsme efektivni. Navic ted uz jsme Avs zacli i prehravat.. Ja to nechapu, s takovou trapnou sestavou
EDIT2: Ve 3.tretine jsme to hrali dost rozumne a presto Avs srovnali na 2:2, meli jsme nekolik brejku, ktere mohly rozhodnout, byla tam Sutterova tycka kterou mohl dokonat HT, atd. Paradoxne se nam obratilo to stesti z prvni poloviny zapasu a celkove remiza zaslouzena, btw ve velmi velmi dobrem zapasu.
....
Navic vyhrany najezdy proti teamu, ktery se na to taky specializuje(alespon v minulosti tomu tak bylo a Varlamov ma spolu s Fleurym skvely historicky SO statistiky). Tohle byla vyhra charakteru a zapas, ktery by nas mel dostat na tu spravnou playoffs vlnu. Vsichni sli nadoraz, hazeli se do strel, makali, bylo videt ze ten zapas zerou
Tohle jsem nevidel od Sochi ani jednou
K tomu vsemu naprosto fantasticky vykon Fleuryho. Za tu snahu v dane situaci urcite zaslouzeny 2 body, byla tam obrana, golman, nasazeni, forecheck a i soustavne hrozici protiutoky. Budicek tedy zda se prisel a ted uz to snad bude od nas uplne o necem jinem. Je videt, ze je to vsechno o pristupu.
EDIT: Samozrejme, Fleury to zatahnul, Bylsma to zatrapoval 1-2-2 a my jsme efektivni. Navic ted uz jsme Avs zacli i prehravat.. Ja to nechapu, s takovou trapnou sestavou
EDIT2: Ve 3.tretine jsme to hrali dost rozumne a presto Avs srovnali na 2:2, meli jsme nekolik brejku, ktere mohly rozhodnout, byla tam Sutterova tycka kterou mohl dokonat HT, atd. Paradoxne se nam obratilo to stesti z prvni poloviny zapasu a celkove remiza zaslouzena, btw ve velmi velmi dobrem zapasu.
....
Navic vyhrany najezdy proti teamu, ktery se na to taky specializuje(alespon v minulosti tomu tak bylo a Varlamov ma spolu s Fleurym skvely historicky SO statistiky). Tohle byla vyhra charakteru a zapas, ktery by nas mel dostat na tu spravnou playoffs vlnu. Vsichni sli nadoraz, hazeli se do strel, makali, bylo videt ze ten zapas zerou
http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=448780" onclick="window.open(this.href);return false;The Pittsburgh Penguins have called a news conference for today when it is expected the team will announce defenceman Kris Letang will return to the lineup against the Detroit Red Wings tonight.
Na PO by to melo podle vseho vypadat takhle
Orpik-Martin
Scuderi-Letang
Niskanen-Maatta
Btw, Vokoun by mel nastoupit na nejblizsi zapas Wilkes-Barre, sel se tam rozehrat a uvidi se jak na tom je.
Tak samozrejme, ty najezdy to byla haluz.. Jokinen takhle skoruje a Fleury tohle chyti:
Zakrok roku?
Jinak, zapas mi prilis klidu smerem na PO nedodal, Wings hrali necekane vyborne a tocili nas. Sice vsechny 3 goly dali po solidnich haluzich (odraz od mantinelu, kontakt s Fleurym a haluzni obloucek), ale to nic nemeni na veci ze byli lepsi (konec-koncu i nas 3.gol byl jaky byl). Orpik byl hroznej a predevsim 5 na 5 jsme celkove dost herne propadali. Ta serie by byla asi drsna..
Jinak dnes dost dulezitej zapas Flyers, pokud ho vyhrajou, tak je to na 1.kolo skoro na beton CBJ/DET, po pripadne prohre PHI to jeste muze byt zapeklity a v sobotu doma s nima by to mozna bylo hodne zvlastni taktizovani
Zakrok roku?
Jinak, zapas mi prilis klidu smerem na PO nedodal, Wings hrali necekane vyborne a tocili nas. Sice vsechny 3 goly dali po solidnich haluzich (odraz od mantinelu, kontakt s Fleurym a haluzni obloucek), ale to nic nemeni na veci ze byli lepsi (konec-koncu i nas 3.gol byl jaky byl). Orpik byl hroznej a predevsim 5 na 5 jsme celkove dost herne propadali. Ta serie by byla asi drsna..
Jinak dnes dost dulezitej zapas Flyers, pokud ho vyhrajou, tak je to na 1.kolo skoro na beton CBJ/DET, po pripadne prohre PHI to jeste muze byt zapeklity a v sobotu doma s nima by to mozna bylo hodne zvlastni taktizovani
Nebylo by o čem. Respektivě 2x víc byste nás chtěli porazit, abychom šli na Bruins a né na vás.Atlantik píše:Jinak dnes dost dulezitej zapas Flyers, pokud ho vyhrajou, tak je to na 1.kolo skoro na beton CBJ/DET, po pripadne prohre PHI to jeste muze byt zapeklity a v sobotu doma s nima by to mozna bylo hodne zvlastni taktizovani
Btw. dneska kdybychom bodovali, tak by to bylo (pro mě určitě) překvapení..
Ja ti nevim.. Jak pocitam, tak pocitam, neni to tak jasne jak rikas. Prohrajete dnes (doufam a verim ze ne) a pak kdyby jsme vas porazili i my, tak furt mate na zaver moznou vyhru s Canes (muzete ty body mit i v opacnym poradi, to je jedno). Columbus si to pohlida, ale Detroit na zaver klidne muze prohrat v St.Louis(ktere ma ted o motivaci najednou postarano). Pak tu mame za tehle konstelace PIT-PHI..Rono píše:Nebylo by o čem. Respektivě 2x víc byste nás chtěli porazit, abychom šli na Bruins a né na vás.![]()
Pri vasi dnesni vyhre by to uz byla teorie jak blazen, ale jinak je to celkem realny. Zalezi jak se k tomu Columbus postavi, ale predpokladam ze po tom jak s nama letos neuhrali z 5 zapasu ani bod, tak jim to jedno nebude.
Z me strany NEJIDEALNEJSI scenar zapasu s Flyers. Vykon jaky si na PO predsavuju (+ rezerva Malkin!) a vysledek jaky Flyers poslal stranou od nas.. Hra asi nejlepsi za posledni mesic, obrovska uzemni dominance. Nicmene, musi se uznat ze kdyz uz nahodou Flyers byli v nasem pasmu jednou za cas, tak byli ultranebezpecni. Kazdopadne, tahle hra nam na 1.kolo musi stacit. Jediny negativum byl Fleury, to bylo jako vystrizeny z posledni Flyers PO serie. Snad tohle nebude obrazek Fleuryho i pro letosni playoffs, protoze jinak je konec bez ohledu na vykon v poli.
1.KOLO PO: Penguins vs Blue Jackets
Mame to s nima letos 5-0, Jackets uplne bez bodu. Dali nam 7 golu, my jim 16. Mame to tam kousek a v jejich arene je pravidelne polovina fans z Pittsburghu kdyz tam hrajeme. Idealni scenar se nam tedy naplnil, ted je na nas jak se s tim nalozi. Bud se to zvladne a je to dobry.. nebo ne(wow) a leti Bylsma(coz je taky pozitivum, ale jen stesti ve velkym nestesti).
NYR a Flyers at se navzajem rezou a at to je 7 zapasu s postupem NYR. My to potrebujeme dat v peti, max. sesti zapasech. Navic Bruins nebudou mit cestu do ECF pres Detroit(ktery na ne umi) a snad Montreal(ditto) vubec lehkou. Karty mame rozdany celkem dobre. GO PENS!
Mame to s nima letos 5-0, Jackets uplne bez bodu. Dali nam 7 golu, my jim 16. Mame to tam kousek a v jejich arene je pravidelne polovina fans z Pittsburghu kdyz tam hrajeme. Idealni scenar se nam tedy naplnil, ted je na nas jak se s tim nalozi. Bud se to zvladne a je to dobry.. nebo ne(wow) a leti Bylsma(coz je taky pozitivum, ale jen stesti ve velkym nestesti).
NYR a Flyers at se navzajem rezou a at to je 7 zapasu s postupem NYR. My to potrebujeme dat v peti, max. sesti zapasech. Navic Bruins nebudou mit cestu do ECF pres Detroit(ktery na ne umi) a snad Montreal(ditto) vubec lehkou. Karty mame rozdany celkem dobre. GO PENS!
jen pičusové prohrají i doma s Ottawou, to fakt nemá obdoby tohleto co se děje. pojdme to zkusit jako NJ 2000 a vyhodme kouče před play offs. jinak play offs je uúlne jina soutěž, to ze jsme s CBJ petkrat vyhrali v tomhle rozpolozeni nic neznamena. Očekávám ostudu tisíciletí a postup CBJ, opravdu týmového družstva a ne to co ted mame my.
A teď pojd luštit ostatní PO série v subfóru NHL-play-off.martin83 píše:jen pičusové prohrají i doma s Ottawou, to fakt nemá obdoby tohleto co se děje. pojdme to zkusit jako NJ 2000 a vyhodme kouče před play offs. jinak play offs je uúlne jina soutěž, to ze jsme s CBJ petkrat vyhrali v tomhle rozpolozeni nic neznamena. Očekávám ostudu tisíciletí a postup CBJ, opravdu týmového družstva a ne to co ted mame my.
http://www.thehockeynews.com/blog/nhl-g ... ler-alert/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://poy.tsn.ca/1-nhl2014/match/6-cro ... gustavsson" onclick="window.open(this.href);return false;
No, nikdy sem neměl ani ty nejmenší choutky zapojovat se do nákýho huntu na Sida, ale jak se tenhle gól mohl dostat do výběru Play of the Year - jinak než skrze protekci -, tomu vážně nerozumim.
No, nikdy sem neměl ani ty nejmenší choutky zapojovat se do nákýho huntu na Sida, ale jak se tenhle gól mohl dostat do výběru Play of the Year - jinak než skrze protekci -, tomu vážně nerozumim.
Obranu vam zavidim, o to pokoj. Lenze co sa tyka utoku tak pre mna ste o dvoch postavickach (netreba menovat). Kunitz hra s crosbym a tam sa tie body proste nazbieraju, rad by som ho videl v inom muzstve. Neprekvapila by ma 40 bodova sezona. Potom je tu este samozrejme Neal, sice striedavo oblacno ale ok, velice solidny. Lenze dalej tu mame Jokinena, samemu ti lezie na nervy. Sutter, sry bez ohladu na to ze mas z neho momentalne orgazmy tak je to prinajlepsom priemerny thrid liner....Atlantik píše:Muzes prosim specifikovat, kdo je tech 5-7 VYCHODNICH teamu pred nama?? A ano, nebavime se tu o tom torzu co hralo 90% zakladni casti (Kobasew, Ebbett, Pyatt, D´Agostini, Conner, Zolnierczyk, Sill, Payerl a spol.). Kompletni sestava ted neni nerealna (a v serii s CBJ k ni mnoho nechybelo), cili bavime se tu o tomhle (v zavislosti od toho co bude s Vitalem resp. Sutterem):Finch182 píše: Vec nazoru, ja zas vas kader vidim papierovo tak na 6-8 miesto v konferencii, to zas nikto nerozkeca mne![]()
Kunitz-Crosby-Malkin
Jokinen-Sutter-Neal
Bennett-Goc-Stempniak
Gibbons-Vitale-Adams
V obrane suckuje jedine Scuderi a kdyz je Letang v paru s Martinem, pak je velmi dobrej. Snad to uz Bylsma pochopi. Mame beky, co nas skvele tahnou, see Niskanen, Martin a i Letang v poslednich dvou zapasech. Maatta neni zadny vorezavatko a Orpik hral taky dobre. Bortuzzo spolehlivej.
SORRY za OT: Kdyz tak, muzes prenest diskuzi do vedlejsiho topicu. Zajima me tech 5-7 vychodnich teamu.
A nasledne:
Bennett-Goc-Stempniak
Gibbons-Vitale-Adams
Sry ale bottom six je k smiechu, gibbonsa a bennetta som nevyfarbil lebo tam je prislub do buducnosti ze z toho bude nieco lepsie ale momentalne je plno bottom six lajn, ktore maju lepsich hracov.
O brankaroch snad nema cenu sa bavit, vies dobre na com ste.
Takze pre mna ste muzstvo so spickovymi bekmi a s dvoma z troch naj centrov ligy. Tym padom paradne slapu special teams. Lenze zaroven ste extremne zavisli hlavne na dvoch hracov, vypojenie z hry len jedneho z nich moze mat katastrofalne nasledky a niekolko krat sa to hlavne v play off ukazalo. Tym padom pre mna nie ste dostatocne konkurencie schopní tím, to su pre mna muzstva, ktore maju tie sily dobre rozlozene a nie su zavisle na dvoch hracoch.
V nasej konferencii vas vidim tak na 6 miesto.
Tak postupne.. Sutter je v PO bozskej, ono je lehky hodit ho pod most kdyz se mu na kridle v sezone prostridalo 15 drevaku. Vic nez prumernej 3rd liner. Prumernej 3rd liner totiz nikdy nemuze byt nejlepsi hrac serie.. Nerikam to jen ja, rekl to uplne kazdej. Je defense first, ale mel 3+2, vsechny goly klicovy a k tomu +6 ve hre 5 na 5. Co vic si prat??
Goc vybarvenej jako slabina?? OK, zatim chapu ze ho nemas nasledovanyho a ze na Floride si ho nesledoval. U nas byl zranenej. Je to hodne nenapadnej hrac, ale brani vyborne a predevsim skvele drzi puk. Solidni 3rd liner, ani v nejmensim nemuze byt rec o slabine. I kdyz ho nemas nasledovanyho, tak bych cekal ze alespon vis o tom, ze je to obecne velmi respektovanej 3rd liner i napric ligou. Stempniak slabej 3rd liner? Tohle me prekvapilo asi nejvic. Je to hrac, ktery je pouzitelnej i v TOP6 jako akceptovatelnej zaskok. Na 3rd line ma uplne v pohode, coz v PO i v zaveru ZČ s prehledem potvrdil.
Adamse ti neberu, ale zatim v PO hral fajn. Vybarvit Vitaleho jako slabinu na 4th line je ale skandal. Pro me uplne FANTASTICKEJ 4th liner. Uplne. Taky staci aby nemel vedle sebe Glasse a Adamse. Rychlej, duraznej..
Gibbons je taky vic nez 4th liner, i kdyz to jeste musi potvrdit. Potencial ma, nejrychlejsi hrac teamu a protivnej PKer.
Nase bottom6 v momentalni podobe je vic strength nez weakness. V serii s Columbusem nam special teams shorely, meli jsme -3. Co se tyce 5 na 5, tak jsme je prehrali jak teritorialne, tak golove (+6). Bez bottom6 by jsme ted byli na golfu (a to jeste nase bottom6 nebyla komplet - Goc, Gibbons..).
6.misto v konferenci se mozna cekalo s tema zranenima co jsme v ZČ meli. To ti neberu. Ale v momentalni podobe mame k 6.teamu Vychodu strasne daleko, az mi je to smesny. Pochopil bych kdyby pred nas zaradis Bruins (to je jasny) a Flyers jakozto homer pick. Ale kdo dalsi??
Goc vybarvenej jako slabina?? OK, zatim chapu ze ho nemas nasledovanyho a ze na Floride si ho nesledoval. U nas byl zranenej. Je to hodne nenapadnej hrac, ale brani vyborne a predevsim skvele drzi puk. Solidni 3rd liner, ani v nejmensim nemuze byt rec o slabine. I kdyz ho nemas nasledovanyho, tak bych cekal ze alespon vis o tom, ze je to obecne velmi respektovanej 3rd liner i napric ligou. Stempniak slabej 3rd liner? Tohle me prekvapilo asi nejvic. Je to hrac, ktery je pouzitelnej i v TOP6 jako akceptovatelnej zaskok. Na 3rd line ma uplne v pohode, coz v PO i v zaveru ZČ s prehledem potvrdil.
Adamse ti neberu, ale zatim v PO hral fajn. Vybarvit Vitaleho jako slabinu na 4th line je ale skandal. Pro me uplne FANTASTICKEJ 4th liner. Uplne. Taky staci aby nemel vedle sebe Glasse a Adamse. Rychlej, duraznej..
Gibbons je taky vic nez 4th liner, i kdyz to jeste musi potvrdit. Potencial ma, nejrychlejsi hrac teamu a protivnej PKer.
Nase bottom6 v momentalni podobe je vic strength nez weakness. V serii s Columbusem nam special teams shorely, meli jsme -3. Co se tyce 5 na 5, tak jsme je prehrali jak teritorialne, tak golove (+6). Bez bottom6 by jsme ted byli na golfu (a to jeste nase bottom6 nebyla komplet - Goc, Gibbons..).
6.misto v konferenci se mozna cekalo s tema zranenima co jsme v ZČ meli. To ti neberu. Ale v momentalni podobe mame k 6.teamu Vychodu strasne daleko, az mi je to smesny. Pochopil bych kdyby pred nas zaradis Bruins (to je jasny) a Flyers jakozto homer pick. Ale kdo dalsi??
Ale no, nebudeme teraz z neho robit nieco, co nie je, len preto ze mu teraz vysla seria a ma slusnu formu. To sa sem tam stane. Ja to ale beriem v kontexte celej jeho doterajsej kariery. Velice fajn thrid liner, nic viac. A neverim ze to bude casom lepsie.Atlantik píše:Tak postupne.. Sutter je v PO bozskej, ono je lehky hodit ho pod most kdyz se mu na kridle v sezone prostridalo 15 drevaku. Vic nez prumernej 3rd liner. Prumernej 3rd liner totiz nikdy nemuze byt nejlepsi hrac serie.
Ako drsny priklad ti uvediem Bickella z minulorocneho PO. A urcite si takych najdes sam viac.
Goc a Stempniak. Tu uznavam ze ich nemam poriadne nasledovanych, hrali v muzstvach ktore absolutne nesledujem a u vas su moc kratko. Cize znova mam akurat k dispozicii ich doterajsiu karieru, statistiky a to malo co som videl. Thrid lineri, Stempniak lepsi nez Goc ale priemer. Mne to pride, ze ty si navyknuty na tie totalne prisery, ktore 90% sezony v tej bottom six nastupovali. To bola suverenne najhorsia bottom six ligy. Ked sa to nasledne upgradlo Stempniakom a Gocom tak je mi jasne ze si z toho crkcas do trenek, ono to upgrade vzhladom na okolnosti je a velky. Lenze....ja vidim niekolko muzstiev, ktore maju tu bottom six daleko lepsiu a tym ti odpoviem aj na otazku, ktore muzstva vidim nad vami, lebo su proste pre mna lepsie (citaj vyrovnanejsie).
Mozno je to subjektivny nazor a v reali to tak nefunguje, ale ja proste odmietam muzstva o dvoch/troch megahviezdach a doplnkoch, mam rad vyvazene sily. Mna sa daleko viac paci bottom six rangers, bruins, canadaiens, lightning a v neposlednom rade nasa. Vidim v tom daleko lepsiu efektivitu a zvlast na play off.
U nas a u rangers boli trenersky zmeny a trvalo to nez to zacalo fungovat a tam obe muzstva ohromne stratili. Ak by to fungovalo hned, tak by podla mna brali divizny titul rangers a my by sme sa tuho pobili o druhy flek a ten treti pre vas by nemusel byt nerealny, videl by som to tam 50:50.
V play off vam vypadla hra special teams a mierny utlm crosbyho a malkina a podla toho to tak aj vypadalo. To bol ale Columbus. Nie som si ale isty, ci by taky vykon stacil na akehokolvek ineho supera v tom play off snad s vynimkou Detroitu.
Mozno je to cisto vec couchingu, Bylsma sa javi jak pako niekedy ale napriek tomu zrejme vela veci robi dobre. Co ale neviem pochopit je, ze cim slabsi kader k dispozicii ma, tym lepsie vysledky dosiahne. Hlava mi to nebere, asi ani tebe. Nech ide trenovat Buffalo.....
Napokon porovnajme si minulorocne a tohtorocne Lolorado. Kader na 90% ten isty ale postavenie v tabulke totalne opacne. Ja sa v tomto furt neviem rozhodnut ci je Bylsma demen* alebo genius.
Co vam ale zavidim je ta obrana a mozno je to taka skryta odpoved na moje recnicke otazky, preco ste tam kde ste, aj ked vas papierovo nepovazujem za megasilnych lebo sa stale pozeram len na utok. Obrana je fakt dobra a plno postaviciek odtial zavidim.
Goce jsem měl 3 roky v kádru. Takže vím, o čem mluvím. Goc je bruslařsky velmi schopný, fyzicky zdatný a kombinačně průměrný hráč. Navíc má nadprůměrné (u nás jej měl) vhazování. Přihoď si k tomu perfektní práce na PK (není jeho chyba, že byl u nás v PK jedinej schopnej hráč a nezvedl tak naší hru v tomto aspektu), dobrej dočasnej záskok v TOP six a v PP se taky neztratí. Nemůžeš vše hodnotit jen na body. Tohle je ten typ hráče, co prostě přispívá týmu tzv. černou prací. Navíc, ten hráč má i vysoké IQ. On dokáže i pěkně zakombinovat, což sis mohl všimnout, když hrál minulou sezónu v lajně s Kopeckým a Fleischmannem, kdy hlavně proti Pens tato lajna fungovala víc jak dobře. No, Atlantik pak správně dodal, že je respektován i hráči z ligy. Žádný prase to není. Naopak zbytečně vyloučeného jsem snad neviděl a trestných minut ti moc nenasbírá. Jako neber to blbě, jen doplňuji informace. Zrovna Goce jsem měl rád a musím se jej v této debatě zastat.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé