aj tak vyhráme o tom som presvedčený...
aj tak vyhráme o tom som presvedčený...
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tiež na to spolieham, že budú mať za sebou cestu a ešte zápas s predošlej noci, to sa u nich najmä v závere iste prejaví... takže iné ako našu výhru si ani nepripúšťam. Tiež si to pozriem online, tak sa tu môžme potom podeliť o dojmyhonziss píše:Já věřím, že s Torontem nebudeme mít problém. V Corsi jsme čtvrtí s 55,1 %, kdežto Toronto je předposlední s 43,1 %, to je šílený rozdíl. Maple Leafs už ve včerejším zápase dokázali, že mají s hrou založenou na puck possession problém a prohráli s Kings (kteří jsou v Corsi druzí) 3:1, přičemž celý zápas působili neškodně. Krom toho právě tenhle zápas budou mít v nohách a k tomu následné cestování z Toronta do St. Louis, což podle mě taky může hrát roli. Navíc jak už jste napsali, Toronto celkově v poslední době si nijak nepotykalo s formou.
Na zápas se mrknu online, tak doufám, že mě hráči nezklamu a dva body zůstanou v St. Louis.
to fakt..? ja som si myslel, že v tom aj odohrali zápas..?honziss píše:Nehráli. Jen v nich hráči absolvovali rozbruslení jako připomínku Veteran's Day. Stejně jako letos proti Phoenixu 12. listopadu.Walt píše:inak v tom poslednom vzájomnom zápase sme hrali v týchto zaujímavých maskáčoch, teda aspoň mne sa páčili
to áno o týchto charitách viem, len som bol v tom, že v týchto dresoch sme aj hrali, ani neviem prečo... ten zápas som ale nevidel. Ale fakt sú pekné, aj by som si ho kúpil.honziss píše:Nene, absolvuje se v tom jen rozbruslení. Je to tradice a dělají to všechny americké kluby NHL v domácích zápasech nejbližších Veteran's Day. Ty dresy jdou pak do dražby a výtěžek jde samozřejmě na charitu. Oni američani se svým vztahem k vojákům a.k.a. národním hrdinům si hodně potrpí na tomhle připomínání si válečných veteránů a jejich hrdinství.
Mimochodem úvodní buly v tom zápase proti Coyotes vhazoval chlapík, kterej přišel v Afgánistánu o nohy.
Na ten môj hobby hokej by som si ten maskáčový kúpil aj jaWalt píše:to áno o týchto charitách viem, len som bol v tom, že v týchto dresoch sme aj hrali, ani neviem prečo... ten zápas som ale nevidel. Ale fakt sú pekné, aj by som si ho kúpil.honziss píše:Nene, absolvuje se v tom jen rozbruslení. Je to tradice a dělají to všechny americké kluby NHL v domácích zápasech nejbližších Veteran's Day. Ty dresy jdou pak do dražby a výtěžek jde samozřejmě na charitu. Oni američani se svým vztahem k vojákům a.k.a. národním hrdinům si hodně potrpí na tomhle připomínání si válečných veteránů a jejich hrdinství.
Mimochodem úvodní buly v tom zápase proti Coyotes vhazoval chlapík, kterej přišel v Afgánistánu o nohy.
A aby toho nebolo málo tak na prvé miesto dali indiánovWalt píše:ľudia čo zostavovali takýto rebríček, sú absolútne mimo mísu a bez vkusu... je jasné že č.1 sú dresy BluesBluesfan píše:Inak dnes som si kúpil ProHockey v ktorom je rebríček dresov. Sme na solídnom 13. mieste aj keď je jasné, že máme najkrajšie.
![]()

honziss píše:V pohode. 1. Hawks, 2. Red Wings, 3. Bruins, 4. Flyers, 5. Habs, 6. Rangers, 7. Leafs, 8. Sharks, 9. Wild, 10. Jackets, 11. Oilers, 12. Penguins, 13. Blues, 14. Isles, 15. Panthers, 16. Ducks, 17. Sabres, 18. Kings, 19. Devils, 20. Caps, 21. Stars, 22. Jets, 23. Sens, 24. Bolts, 25. Yotes, 26. Hurricanes, 27. Flames, 28. Canucks, 29. Predators, 30. Avs
.....Pravda tie dresy, ktoré si sem prihodil sú veľmi pekné ale ja to ťažko posúdim. Až taký detailista nie som a mne sa zdá, že všetky sady sme mali podobné až na pár 100 farebných failov
. Ale osobne sa viac prikláňam k týmto. Žlté čiary pozdĺž mi až tak príliš neprekážajú a zladenie sa mi páči maximálne pretože z bledomodrej je tmavomodrá a to ja rád
.
Však celá naše první lajna má tu nominaci víceméně jistou, nepojedou jedině v případě zranění, což se doufám nestane. Jak Bouwmeester s Pietrangelem pro Kanadu, tak Backes s Oshie pro USA, stejně jako Steen pro Švédy budou bych i řek stavební kameny, na kterých ten tým budou stavět.Bluesfan píše:Myslím si, že ak vydrží forma a zdravie, v čo pevne verím tak by ani jeden z nich nemal prísť o účasť v Soči . Podobne ako Pietro
ja to vidím veľmi dobre s obsadením hráčov Blues na najbližších OH, okrem spomínaných by sa tam mali objaviť ajhonziss píše:Však celá naše první lajna má tu nominaci víceméně jistou, nepojedou jedině v případě zranění, což se doufám nestane. Jak Bouwmeester s Pietrangelem pro Kanadu, tak Backes s Oshie pro USA, stejně jako Steen pro Švédy budou bych i řek stavební kameny, na kterých ten tým budou stavět.Bluesfan píše:Myslím si, že ak vydrží forma a zdravie, v čo pevne verím tak by ani jeden z nich nemal prísť o účasť v Soči . Podobne ako Pietro