Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tohle Therrien uz nemuze prezit.. 2 zapasy s poslednim teamem ligy kteremu taky chybel prvni golman a skore 4:10.. To uz je k smichu panove, momentalne JSTE nejhorsi team ligy. Nebo aspon tak hrajete. A nikdo me nepresvedci ze ten kadr je neco vic nez jen prumer, to jako sorry, za tim co jsem tehdy rekl si proste stojim i nadale. Navic Subban katastrofa, namazal Kabatum na dva goly a jeste sestrelil Paciorettyho...
Ty sa vyslovene vyzivas kopat do druhych :hroza:
Atlantik píše:Tohle Therrien uz nemuze prezit.. 2 zapasy s poslednim teamem ligy kteremu taky chybel prvni golman a skore 4:10.. To uz je k smichu panove, momentalne JSTE nejhorsi team ligy. Nebo aspon tak hrajete. A nikdo me nepresvedci ze ten kadr je neco vic nez jen prumer, to jako sorry, za tim co jsem tehdy rekl si proste stojim i nadale. Navic Subban katastrofa, namazal Kabatum na dva goly a jeste sestrelil Paciorettyho...
V pohodě, já si za svým taky stojím a tvrdím, že tohle, co se tu teď děje, není prostě normální a nevím, co za tím stojí - jestli nějaká revolta nebo co... :neviem: ? Každopádně tohle neodpovídá skutečné kvalitě toho mužstva, to jsem si naprosto jistý a můžeš mi tady říkat, co chceš! Sezóna je v hajzlu, tyhle poslední tři zápasy mě v tom jen utvrdily, že z téhle megakrize nás nedostane jeden-dva vyhrané zápasy, tady se musí stát něco razantního, čemuž se ale Bergevin jasně brání - proč, to je otázka... :neviem: . Teď mě zajímá už jen trade deadline, jak se k tomu Bergevin postaví a pak už jen přání, aby tahle sezóna honem rychle skončila!
Já to říkal hned na začátku, že mám z toho excelentního vstupu mrazení v zádech, že se něco stane, ale že to bude takováhle noční můra, to jsem nečekal ani omylem!
XruC » stř led 27, 2016 8:26 am píše:Ty sa vyslovene vyzivas kopat do druhych :hroza:
Ne, jen tu jde o neco jako o princip :wink: Kdyz jsem po nasem zapasu s Montrealem psal pomimo poznamku (mimochodem do naseho topicu) ze zapas nad takhle prumernym teamem jsme uz konecne potrebovali vyhrat, tak byl ohen najednou na strese.. Ted se ukazuje ze kopani do druhych to tehdy rozhodne nebylo, to to bylo az ted. A neni se co divit, proste ty vysledky Montrealu proste nikoho nemuzou nechat klidnym a primo k tomu vybizeji, je to prirozena reakce.

Jinak k tomu jak to vzniklo.. Andy psal, ze odmita aby jakykoliv golman na svete mel na team takovy vliv, ze to proste NENI MOZNY. Tak ono proste na ten team v souvislosti se zranenim Priceho spadla postupne takova deka, ze cesta z ni zda se ani neexistuje. Rozhodne ne ze dne na den. Stacilo jak se prohralo par zapasu ktere by Price puvodne vychytal a team se zacal postupne utapet az do takoveho stavu, ze momentalne by asi prohraval i kdyby tu Price byl. To co hral dneska Subban prece normalni nebylo. To uz je tezce o psychice. Scrivens tomu dneska taky nepomohl, napr. u toho 4-ho golu jsem si uz rikal ze je mi Habs snad i lito.. to by napr. samozrejme Price resil uplne jinak, ale Subbanuv namaz to stejne byl.

Ja bych treba nekopal, kdyby vidim ze v Montrealu s tim aspon neco delaj.. Ale aby tak monumentalni organizace pri takove fanbase co oni maj jen prihlizela na kolaps HISTORICKYCH rozmeru, to si kritiku a narazky taky zasluhuje. Therrien to uz absolutne nezvlada, asi jeste hur nez tomu bylo kdysi v Pittsburghu (po jeho vyhozeni jsme byli 13-ti v konferenci, ztrata na PO asi 6 bodu, do konce zč bylo asi tak daleko jako je ted a vysledkem byl SC..) a to ze Bergevin nedela nic je jeste vic sokujici. To ze nenajde nejaky impulz na trejd marketu, tak OK (navic ty jeho posledni tahy byly spise spatny, takze se nedivim ze si dava bacha), ale to ze sam brani Therriena, tak to ho stavi do pozice vetsiho vinnika nez je sam Therrien.
Nemusim habs, ani ich fandom ale zastat sa treba....

Takze podla teba je potom priemerne muzstvo aj Ducks, oni nemat najslabsiu diviziu, tak maju teraz asi stale ledva nad 40b. Aj oni su teda len priemerni? Ultra deka moze chytit kazdeho a ja som len zvedavy, aky dopad na to bude mat navrat Pricea.
Finch182 píše:Nemusim habs, ani ich fandom ale zastat sa treba....

Takze podla teba je potom priemerne muzstvo aj Ducks, oni nemat najslabsiu diviziu, tak maju teraz asi stale ledva nad 40b. Aj oni su teda len priemerni? Ultra deka moze chytit kazdeho a ja som len zvedavy, aky dopad na to bude mat navrat Pricea.
U Anaheimu nepochybuju ze playoffs udelaj.. Tam to byla nejaka anomalie v uspesnosti strelby nebo co. Jen se divej co bude ted :wink2: A snad nechces porovnavat kadr Anaheimu a Montrealu, to jako sorry.. To same napr. Tampa kdyz jeste nedavno byla mimo PO, tam je to proste tak nejak jiny, tezko se mi to popisuje jednim slovem ale asi citis co tim myslim.
No necitim, Montreal mal posledne 3 sezony velmi dobre, 2x vyhrali diviziu. To asi takisto nebola anomalia.

Co sa tyka Tampy tak riesenie je jednoduche = lazaret.

Pri habs su to rozne veci ako Bergeron + Therien, Price, chybali aj ini hraci, klucovy hrac Subban suckuje atd. Jedine co sa moze ukazat je, ze su fakt priemerne az podpriemerne muzstvo, az zacnu vyhravat ked sa vrati Price a zisti sa, ze je to fakt iba cele o nom.
Finch182 píše: Jedine co sa moze ukazat je, ze su fakt priemerne az podpriemerne muzstvo, az zacnu vyhravat ked sa vrati Price a zisti sa, ze je to fakt iba cele o nom.
Tak ale ted nevim.. Takze kdyby se teoreticky vratil Price a prohravali by i nadale, tak to jejich prumernost nedokazuje? A naopak vyhry by ji dokazovaly?? At tak nebo tak, ten team se holt elitnim nazvat neda, pokud s nim zraneni jednoho hrace udela TOHLE.

Jen tak mimochodem.. podivej se na konkretni sestavu Habs, nejlip na jejich forwardy. Plekanec 1C, Desharnais 2C, Weise v TOP6.. Bottom6 ve stylu Fleischmann, Flynn, Byron, Mitchell, trapici se preplaceny Eller, stagnujici Smith-Pelley atd.. V obrane napr. Emelin ve druhem paru. Nejedna se o nejake konkretni megaprusery, ale proste tam nevidim snad az s vyjimkou Gallaghera (ktery by byl IMO lepsim kapitanem jak Pacioretty) nic, co by Habs stavelo do pozice teamu, ze ktereho by mel jit strach.
Ked budu prehravat furt, tak to znamena ze Price nerobi ich vysledky a ze to bolo zasluhou celeho muzstva.
Tak ako vedeli na zaciatku vyhravat jeden zapas za druhym, tak sa daj prehravrat ked sa chyti deka....
Nejake cold/hot streaks nehovoria o realnej kvalite muzstva, za to hovoria dlhodobe vysledky a tie proste maju. Elitnym muzstvom by som ich nikdy nenazval ani ja, proste muzstvo hornej polovice tabulky
Finch182 píše:Ked budu prehravat furt, tak to znamena ze Price nerobi ich vysledky a ze to bolo zasluhou celeho muzstva.
Tak ako vedeli na zaciatku vyhravat jeden zapas za druhym, tak sa daj prehravrat ked sa chyti deka....
Nejake cold/hot streaks nehovoria o realnej kvalite muzstva, za to hovoria dlhodobe vysledky a tie proste maju. Elitnym muzstvom by som ich nikdy nenazval ani ja, proste muzstvo hornej polovice tabulky
Tohle můžu podepsat do puntíku a právě tohle jsem tu já s Atlantikem řešil - ne momentální rozpoložení mužstva, které nás samozřejmě staví do role podprůměrného týmu, o tom se nepřu! To ale Atlantik nechtěl pochopit...
Finch182 píše: Nejake cold/hot streaks nehovoria o realnej kvalite muzstva...
OK, to beru.. ted uz jde jenom o to, aby se to co se tu odehrava dalo nazvat jen tim cold streakem. Tak to pak jo, ale obvykle streaky byvaj kratsi. Mne to tady smrdi i nekde od kostry vis.. a to uz pak neni o streaku.. Ale samozrejme vec nazoru, ja ti ten tvuj neberu.
Atlantik píše:Mne to tady smrdi i nekde od kostry vis..
Mne smrdi GM s Therienom :neviem:
Finch182 píše:Mne smrdi GM s Therienom :neviem:
Vsak to tu taky rikam.. Therrien je dinosaurus a neprijemnej clovek, kde si dokazu predstavit ze po urcity dobe ho kabina proste prestane mit v oblibe, tak jak tomu bylo i u nas. A co se tyce GM, tak to ze je tam takovy trener a to ze ten team ma evidentni diry v TOP6 (ale i jinde) je jeho vizitka a je to samozrejme soucast toho, proc jsem Habs oznacil za prumer.
Zaujimave, ked sa nedarilo Pens nikde som necital ze su priemerny tim. Atlantik nepouzivas rovnaky slovnik pre kazdy topick na fore. Ten tim mal o priepastných 12b viac minulu sezonu ako Pitt, pricom nepresiel takmer ziadnou zmenou. Ano, maju problemy, mozno ani nedaju PO, ale priemer urcite niesu.
XruC píše:Zaujimave, ked sa nedarilo Pens nikde som necital ze su priemerny tim. Atlantik nepouzivas rovnaky slovnik pre kazdy topick na fore. Ten tim mal o priepastných 12b viac minulu sezonu ako Pitt, pricom nepresiel takmer ziadnou zmenou. Ano, maju problemy, mozno ani nedaju PO, ale priemer urcite niesu.
Body, body, body.. Uved mi aspon 3 clanky jejich sestavy, ktere je aktualne radi NAD ten prumer.. To ze tam je zranenej Price, to vime, ale kdyz jsem o tom prumeru psal po nasem zapase s nima, tak jsem to samozrejme taky bral v uvahu ze tam ted neni. Proste tech problemu je tam momentalne tolik.. od 3 dir v TOP6, pres jednu diru ve druhem paru, pres nekompetentniho GM az po nekompetentniho trenera, ze proste nemuzu o nadprumeru mluvit. A krom zraneneho Priceho tam neni nic, co by ty diry kompenzovalo nejak vyrazne, proste neco kde by si rekl ze tohle Habs posouva na ten vyssi level, par decentnich hracu ma kazdej. A opet, jestli si myslis ze Habs jsou nadprumer, tak je to tvuj nazor a ja ti ho brat nebudu. Ja je holt vnimam jinak.

Btw, Pens taky nevyhlasuju za favorita na SC, nebo za elitu ligy.. Ale lepsi nez Montreal jsme, tomu verim. Loni i letos nas brutalne brzdil Johnston (a zraneni, ale na to jsme si uz tak nejak zvykli). To nakonec sam vis a sam si to tu psal.
Atlantik píše: Body, body, body.. Uved mi aspon 3 clanky jejich sestavy, ktere je aktualne radi NAD ten prumer.. To ze tam je zranenej Price, to vime, ale kdyz jsem o tom prumeru psal po nasem zapase s nima, tak jsem to samozrejme taky bral v uvahu ze tam ted neni. Proste tech problemu je tam momentalne tolik.. od 3 dir v TOP6, pres jednu diru ve druhem paru, pres nekompetentniho GM az po nekompetentniho trenera, ze proste nemuzu o nadprumeru mluvit. A opet, jestli si myslis ze Habs jsou nadprumer, tak je to tvuj nazor a ja ti ho brat nebudu. Ja je proste vnimam jinak.

Btw, Pens taky nevyhlasuju za favorita na SC, nebo za elitu ligy.. Ale lepsi nez Montreal jsme, tomu verim. Loni i letos nas brutalne brzdil Johnston (a zraneni, ale na to jsme si uz tak nejak zvykli). To nakonec sam vis a sam si to tu psal.
By ma zaujimalo ci si aj o PITT pisal po 30 zápasoch ze su priemer ligy.
Tim sa nehodnoti po polke sezony, mozno ani po celej. Proste prechadzaju tazkym obdobim, nedari sa tam uplne nikomu,chyba im MVP hrac, nechapem preco ich tu musis takto degradovat. Ja si velmi dobre pamatam ako si nas terorizoval v topicku WSH ked sa nam nedarilo. Alex uz bol pre teba done, nikdy si nezabudol spomenut jeho -36. Teraz ked sme na vrchole a Alex hra najlepsi hokej kariery ta marne hladam v topicku WSH :neviem:

Ja proste mam z teba pocit, ze ta tesi chodit do takýchto topickov a s radostou nam to nechavas vyzrat.
Minulu sezonu bol pre neho habs legitimny SC contender, dnes je to priemerne muzstvo ligy. Vytiahne sa to tazko, bolo to v chate, ale bolo to tam.
U Therriena je problém ten, že podepsal nedávno nový kontrakt a není to zrovna málo peněz, a proto nejspíš Bergevin vyhlašuje bezmeznou důvěru v něj - těžko by asi před majitelem tenhle krok obhajoval... :-( .
XruC píše: By ma zaujimalo ci si aj o PITT pisal po 30 zápasoch ze su priemer ligy.
Tim sa nehodnoti po polke sezony, mozno ani po celej. Proste prechadzaju tazkym obdobim, nedari sa tam uplne nikomu,chyba im MVP hrac, nechapem preco ich tu musis takto degradovat. Ja si velmi dobre pamatam ako si nas terorizoval v topicku WSH ked sa nam nedarilo. Alex uz bol pre teba done, nikdy si nezabudol spomenut jeho -36. Teraz ked sme na vrchole a Alex hra najlepsi hokej kariery ta marne hladam v topicku WSH :neviem:

Ja proste mam z teba pocit, ze ta tesi chodit do takýchto topickov a s radostou nam to nechavas vyzrat.
No Finch.. pokud vim, tak celou minulou sezonu jsem psal jak Habs chci na prvni kolo a jak se modlim aby sli Pens do Atlanticky sekce a vyhli se tak Rangers.. Nepovedlo se :-( I kdyz tezko rict jestli by nam to v tom nasem stavu pomohlo. Ale Rangers byli pro mne jasnej contender z Vychodu, pak pri pohledu na Tampu jsem spravne odhadl ze prave Tampa by je mohla zastavit..

Co se tyce WSH topicu, byl jsem tam nedavno a psal jsem tam o tom, jak velmi se chci WSH vyhnout. Nevim co vic chces jeste ode mne slyset XruCi. Zas si vsechno beres az moc k srdci.

Tady mi jde o princip, proste mne zdejsi kluci z Habs zacali chytat za slovicko "prumer" a delate to i vy, pricemz se o tom vyrazu da minimalne poradne diskutovat a daleko od pravdy evidentne neni. V Americe jsou o Habs topicy, kde je oznacuji za ostudu ligy, odpad, Edmonton, Toronto, nejhorsi team ligy atd.. a vy mne tu chytate za slovo "prumer"..
Ať Atlantika snad v 90% těchto topic :antry: hádkách neuznávám, tak tady mu dávám za pravdu a stojím za ním.

Ovšem bylo by třeba si taky mezi sebou vyjasnit, jak si slovo průměr vlastně vynaložit vzhledem k hodnocení ostatním týmům ligy.
Tak to byva, ze nikto nas v zivote nepochvali, musime sa pochvali sami :-D ale ako, povedal by som, ze prehana aj jedna, aj druha strana, ale do Atlantika ste sa pustili az velmi, pritom nepovedal zas nic velmi poburujuce, alebo nieco, co by bolo daleko od pravdy a sucasne vykony Montrealu a kriza, ktora viac menej zacala od zranenia Careyho, mu dava v tejto chvili proste za pravdu.
Atlantik píše:No Finch.. pokud vim, tak celou minulou sezonu jsem psal jak Habs chci na prvni kolo a jak se modlim aby sli Pens do Atlanticky sekce a vyhli se tak Rangers.. Nepovedlo se
Na to dam krk ze to z teba pri jednej debate na chate vyslo a bolo to nejak takto v zime a blizila sa TDL a riesilo sa, kto na to ma. Niekto spochybnoval habs a ze je to len o Priceovi a ty si vtedy vysiel s tym, ze Price je ale riadne legitimny argument aby boli ten SC contender. Nehovorim ze si ich tu velebil a pasoval do role vitaza, ale toto z teba vypadlo. Samozrejme slovo proti slovu, bolo to v chate ale stojim si za tym, ze to tam bolo.

Ja rad citam tvoje prispevky a uznavam tvoj prehlad v lige, na druhu stranu stale ti budem buchat o hlavu a to aj viaceri na fore, ze strasne rychlo vynasas sudy a menis nazory a vzdy sa riadis podla aktualnej situacie a nikdy sa na to nepozeras zo sirsieho hladiska a dlhodobeho pohladu. Inymi slovami, si jak zenska s kramami.
Rono píše:Ať Atlantika snad v 90% těchto topic :antry: hádkách neuznávám, tak tady mu dávám za pravdu a stojím za ním.

Ovšem bylo by třeba si taky mezi sebou vyjasnit, jak si slovo průměr vlastně vynaložit vzhledem k hodnocení ostatním týmům ligy.
Asi by to chtelo zacit jmenovat teamy, ktere se aktualne nachazeji vykonnostne a papirove pred Montrealem a jestli jich najdes aspon cca 12, tak to oznaceni sedi.. Ja to zkusim.. Caps, Rangers, Bolts, Penguins, Hawks, Ducks, Kings, Blues, Stars, Isles, Sharks.. Dalo by se polemizovat o Bruins, Preds, Panthers, Wings a Wild. To znamena minimalne 11 az 16 teamu pred nima.. Sorry, tak to momentalne proste je.
Finch182 píše:...ze strasne rychlo vynasas sudy a menis nazory a vzdy sa riadis podla aktualnej situacie a nikdy sa na to nepozeras zo sirsieho hladiska a dlhodobeho pohladu. Inymi slovami, si jak zenska s kramami.
Jako jo a mas pravdu, ale ze to rika zrovna prislusnik Flyers topicu, ktery je na tohle bezkonkurencni.. :wink2:
Tam se to meni kazdy tyden od Matthewse smerem na playoffs a zas smerem na Matthewse :lol2: (a mimochodem vubec nic ve zlym, vsak proto vam do toho ani nereptam..)
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES