Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

KusicHockey píše:Forward Brad Marchand has re-signed with Boston #Bruins to two-year contract (5 mil.)
Parádní podpis. Trvalo to celkem dlouho, dokonce se šířily spekulace, že Bruins nabízí Marchandova práva k výměně, ale dneska přišla zpráva, že jsou obě strany blízko dohodě a nakonec to i tak skončilo. Skvělá smlouva pro obě strany :thumbsup:
To je super sprava. Ten chlapec sa mi velmi zapacil.
luxusny podpis, ba co viac, po skonceni tejto 2 rocnej zmluvy bude March RFA paradicka

kader kompletny, o nic horsi v porovnani s minulym rocnikom, dovolim si tvrdit, ze s prichodivsim Corvom (idealna nahrada za drahsieho Kabelku) + Poulietom sila nasho kadra o nieco stupla a usetrene dolariky sa budu v priebehu sezony hodit na vysperkovanie kadra
Chiarelli :yes: Parádna robota cez off-season ...Rydera nahradil Pouliotom, Recchiho plne nahradí Seguin, miesto Kaberleho prišiel Corvo. :thumbsup: Som zvedavý, ako sa bude Bruins dariť :good:
Papierovo sme v skvelej pozicii ci uz zlozenim kadra alebo rezervou do platoveho stropu... takze teraz je to uz len na hracoch, treneroch a stasti aby sa nam vyhybali zranenia.
bruins budou opat patrit k spicke nhl..min 2kolo PO
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Shawn Thornton
Obrázek
Tyler Seguin
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Videl som na nete nase zapasy proti Habs a je radost sa na to pozerat a hlavne smerom do buducnosti... mladi hraci sa ukazuju dobre a trener bude mat tazke rozhodovania o poslednych skrtoch v zostave... inak ked v minulej sezone sa pisalo ze mame najlepsi brankarsky tandem v NHL tak na tuto sezonu mozme povedat ze mame najlepsie brankarske trio... Khudobin chytal s prehladom a ak bude na sebe nadalej makat moze z neho vyrast spolahliva brankarska jednotka.

Clark sa tiez ukazuje dobre a myslim ze za 600-800 tisic na rok by sme ho mali zobrat, vidno ze ma prehlad v hre a pokoj v kritickych situaciach.
pripravne zapasy sledujem len tak jednym ockom, no ako byva u nas prijemnym zvykom, stale nejaka mlad povyskoci :)
osobne som nepochopil, preco si Khudobina v MIN neudrzali....co my budeme robit s tolkymi G :ja_neviem: :D buducnost vyzera v tomto smere viac ako pozitivne - Rask - Khudobin....v pripravnych zapasoch sa paradne ukazuje Rask a urcite bude Timmymu dychat na chrbat coraz viac
osobne sa tesim na nasu 2.formaciu: Marsh - Bergy - Pevs....spojenie Bergy - Marsh je osvedcene z minulej sezony, Pevs k nim sadol ako rit na serbel, v minulej sezone sa ocitol kvôli nasmu pretlaku v 4.lajne, co bolo nechutne :D je to hracik pre 2.lajnu, ktora bude superom riadne podkurovat :cinka:
na uvod sme si nemohli zazelat paradnejsieho supera ako letusky na cele s JJ :respect:
ffiha na waiver sme umiestnili 2jicu: Trent Whitfield - Zach Hamil....Zacha sme v roku 2007 draftovali v 1.kole ako 8... :hmm:
hamil? berme ho berme :clap:
guillaume píše:hamil? berme ho berme :clap:
Máte pre neho v top6 miesto? :roll:
Timmyho nova maska zostal pri pôvodnej (vitaznej) bielej farbe, pozmenil motiv, popis

cepi píše:Timmyho nova maska zostal pri pôvodnej (vitaznej) bielej farbe, pozmenil motiv, popis

Co jsou to vůbec za motivy? Víš o tom něco blíže? Jinak PM :-)

Sú pekné, ale... :-(
byvaly hrac Caps Chris Clark, ktory bol u nas na skuske, opusta medvedi brloh bez kontraktu
Obrázek

Lucic - Krejci - Horton
Marchand - Bergeron - Peverley
Pouliot - Kelly - Seguin
Paille - Campbell - Thornton

Chara - Corvo
Seidenberg - Boychuk
Ference - McQuaid

Thomas

:respect:
Dufam ze vcerajsia nedoslednost a chaoticka hra bola dosledkom dlheho uvodneho ceremionialu lebo ak zahrame podobne ako vcera dalsich 5-6 zapasov tak GM bude musiet prijat opatrenia rychlo... (podpis Clark-a alebo nejaky trade)...
Btw, ako Jamie Arniel v kempe, je tak slaby, ze sa neudrzal, alebo doplatil na pretlak hracov? diky
Kower píše:Dufam ze vcerajsia nedoslednost a chaoticka hra bola dosledkom dlheho uvodneho ceremionialu lebo ak zahrame podobne ako vcera dalsich 5-6 zapasov tak GM bude musiet prijat opatrenia rychlo... (podpis Clark-a alebo nejaky trade)...
ale si ich nesetril :D
1 zapas bez bodoveho zapisu, beriem, bolo to z nasej strany take nemastne neslane, ale bral som to tak, ze ide o uvodny zapas, nejaku tragediu som z vykonu, ci vysledku nerobil....taky remizkovy zapas to bol...ak to neklaplo, bol som presvedceny o tom, ze zapas proti bleskom, sluziaci na akysi reparat bude vyzerat uplne inak....stalo sa :)
chalani od Bolts priebeh zapasu okomentovali trefne a vystizne, takze nema zmysel sa v nom dalej sprtat...omrkol som uvodne 2.tretiny a pocas nich ma hraci presvedcili o tom, ze ak dupnu na plny plyn, nie je co riesit, takze nevydareny vysledkovy vstup do sutaze napravili tym naj spôsobom - vykonnostnym, aj bodovym :klobuk_dole:
ku vsetkej ucte k snehovej vlocke, ocakavam v zajtrajsom zapase, hranom vo :good: eu case (19.00) plny bodovy zapis....bodove zavahanie neprijatelne..!...
cepi píše:....bodove zavahanie neprijatelne..!...
a hele...
Peverley prodlouzil na dalsi 3 roky, 3.25 per year. :ja_neviem: Poctivy hrac to sice je, i kdyz umim si predstavit i vyhodnejsi kontrakt pro Bruins. Neco do 3M z toho Chia vytriskat rozhodne mohl... Btw. Krejci je zraneny, do Raleigh nepocestuje.
Atlantik píše:Peverley prodlouzil na dalsi 3 roky, 3.25 per year. :ja_neviem: Poctivy hrac to sice je, i kdyz umim si predstavit i vyhodnejsi kontrakt pro Bruins. Neco do 3M z toho Chia vytriskat rozhodne mohl...
tych 250.000 hore dole :giggle: podla mna ziadne preplatenie, pre nas mimoriadne platneho hraca
ja osobne som sa jeho prichodu z ex_Atlanty potesil, do kolektivu ihned zapadol, aj ked v minul.sezone kvôli utocnemu pretlaku v kadri alternoval aj vo 4.formacii
momentalna - dlhodoba 2.formacia je mu sita na mieru, podobne ako jeho kolegovia z utoku Bergy - March
v uvodnych zapasoch rocnika sa zaradil medzi nasich aktivnejsich hracov, vynika rychlostou, dobrou strelou, to vsetko v idealnom veku....Chia :klobuk_dole:
Konečne Boston zahral peknú hru :good:
Rayiner píše:Konečne Boston zahral peknú hru :good:
Pokial si pozeral len 3. tretinu tak suhlasim s nazorom ale prve 2 tretiny boli z nasej strany opat rozharane... snad nas vyhra a vykon v 3.tretine nakopne a budeme predvadzat hokej na ktory sa bude dat pozerat celych 60 minut bez nervou a sklamania.

Z doterajsich zapasov vyzera ze minimalne zopar jednotlivcov (Lucic, Horton) je stale myslou na letnych dovolenkach... Caron a Pouillot zatial potvrdzuju moje ocakavania ze do nasho timu nepatria, a osobne pokial sa to v priebehu 2-3 tyzdnov nezmeni ani minutu by som nevahal s podpisanim Clark-a... takisto Bartkowski zatial nema na NHL.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO