Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nehraje otresne, rikam ale ze celou sezonu mi prijde ze hraje na pul plynu.. Tohle tedy neni slump. Treba v Nashville hral vyborne, pak katastrofa s Chicagem, v Anaheimu hral normalne. Proste ten level co mel v zaveru olympiády jsem od neho nevidel celou sezonu. Kdyz se k tomu pripocte Gibbons(dlouhodobe.. ted tam bude Stempniak) na kridle a Kunitz ktery hraje tak jeden ze dvou zapasu, tak je tady vysledek. Stejne si jede po Arta, Harta atd..Getzo5 píše:Crosby slumpuje? Tak otrasne som ho nevidel hrať už dosť dávno.
Neni duvod to resit, o nic nam nejde a on nema duvod se tam trhat. Vim, ze on muze zapnout na vyssi level a asi to i prijde. Problemy jsou spise vsude naokolo..
Tak je pravda, že na toto je expert skôr Malkin, ale áno, presne to čo spomínaš je to, na čo som u neho zvyknutý a čo očakávam večer čo večer. Pretože je toho s prstom v nose schopný. Dosť som bol zápasmi proti lepším tímom - Chicago (OK podmienky ale Toews mal rovnaké), San José a Anaheim - sklamaný. Nepoviem, že som ich pozeral zbytočne, ale keď sa mám pri zápasoch Pens so zdravým Corsbym radšej tešiť na výkony Kunitza, tak to ma rovno odstreľte.
Ja jsem zklamanej z cely sezony, takze mi nemusis nic vypravetGetzo5 píše:Tak je pravda, že na toto je expert skôr Malkin, ale áno, presne to čo spomínaš je to, na čo som u neho zvyknutý a čo očakávam večer čo večer. Pretože je toho s prstom v nose schopný. Dosť som bol zápasmi proti lepším tímom - Chicago (OK podmienky ale Toews mal rovnaké), San José a Anaheim - sklamaný. Nepoviem, že som ich pozeral zbytočne, ale keď sa mám pri zápasoch Pens so zdravým Corsbym radšej tešiť na výkony Kunitza, tak to ma rovno odstreľte.
Ja som na to Po strasne zvedavy, jak budete hrat nejaku seriu kde sa super moze dobre pripravit. V podstate je to o dvoch centroch a presilovkach, ak to niekto dobre precita a focusne branenie = opica s kidom chytia frustraciu a deku, tak je zas po sezone. Zbytok je marny.
To je jedna varianta a druha je taka ze je to uplne fuk a tak jak to funguje v ZC tak to bude fungovat aj v play off.
Som zvedavy na to. Jak to nevyjde tak sa tesim ze takto to bude zrejme vyzerat x najblizsich rokov
To je jedna varianta a druha je taka ze je to uplne fuk a tak jak to funguje v ZC tak to bude fungovat aj v play off.
Som zvedavy na to. Jak to nevyjde tak sa tesim ze takto to bude zrejme vyzerat x najblizsich rokov
Letos to spis nevyjde, takze asi budes slavit.. I kdyz po TDL a po navratu Bennetta, Martina tam toho plevelu zas tolik nezustane a alespon na Vychode by jsme k TOP2 favoritum meli patrit. Ale co se tyce budoucnosti, tak bych to tak cerne zdaleka nevidel, bez ohledu na to jak to klapne/neklapne letos. Nas prospect pool je velmi dobrej (Pouliot, Harrington, Archibald, Jarry, Dumoulin a par dalsich co neni bez sance...), zaklad ten team ma uz ted a co se tyce Keslera, tak to vypada ze Shero jeste nerekl posledni slovo a pujde dost mozna na draftu opet po nem pres trejd.
Problemem je ovsem i Bylsma, to muze byt kamen urazu i do budoucna.. Jak muze Shero mluvit o Gocovi celou dobu jako o dobrem TOP9 flexibilnim forwardovi a Bylsma ho zacne stavet do 4.lajny s Glassem a Adamsem? To co predvedl loni s vyuzitim Iggyho, to bylo taky neco. Nejdriv ho dava hrat s Malkinem na opacne kridlo nez ma Iginla v oblibe a kdyz vidi ze mu to nejde, tak ho da do 3.lajny.. Dalsi vec je, jak nebetycne veri Orpikovi a Scuderimu a jake minuty jim dava..
Problemem je ovsem i Bylsma, to muze byt kamen urazu i do budoucna.. Jak muze Shero mluvit o Gocovi celou dobu jako o dobrem TOP9 flexibilnim forwardovi a Bylsma ho zacne stavet do 4.lajny s Glassem a Adamsem? To co predvedl loni s vyuzitim Iggyho, to bylo taky neco. Nejdriv ho dava hrat s Malkinem na opacne kridlo nez ma Iginla v oblibe a kdyz vidi ze mu to nejde, tak ho da do 3.lajny.. Dalsi vec je, jak nebetycne veri Orpikovi a Scuderimu a jake minuty jim dava..
Ted mame spoustu volnych agentu, takze to bude zajimave.. Ale prave kvuli prospektum muzeme tohle obdobi solidne proklenout. Pouliota cekam s ELC smlouvou v teamu pristi rok a Archibalda(winger) pokud ne pristi, tak ten dalsi velmi pravdepodobne. Harrington je taky jen otazka casu.Finch182 píše:vy tam mate prospektivkov v defenzive fajn, lenze tam budu asi furt len prospketi, co sa budu menit za prospektov. Nebude totiz priestor na normalne zmluvy. A ten rast platoveho stropu asi ani nebude taky ruzovy jak si ho malujes, kvoli oslabenemu kanadskemu dolaru
Zvesti o tom, ze to na dalsi sezonu nemusi byt 71M strop jsem zachytil.. Nevadi, nahrava to Pouliotovi a vyuziti dalsiho ELC kontraktu. Spise bude zalezet na tom, aby capspace prubezne rostl i na dalsi roky.
Mimochodem, bozska tretina od Crosbyho (stacilo zminit dabla Getzo..
) 1+1, dvakrát faulovan, dalsi velka sance, bylo ho videt kazdou vterinu. Jak rikam, on je a bude v pohode, jen musi mit motivaci. A tu proti Washingtonu proste ma vzdycky.. Stempniak tam zatim dela dobrej job. Maatta hraje jako no.1 bek..
Je to zvlastni, ze me to uz nejakej ten mesic vubec nebavi, ale proti Caps je ten hokej vzdycky dobrej..
-----------------------------------------------------------
Tak 2.tretina to uz byl opet navrat do reality, Caps nas zmackli a drtili.. Prilis casto se v posledni dobe dostavame pod velkej tlak, coz je nonsens. Kdyz je nekdo ve slumpu, tak je to Neal. Invisible. Malkin taky nevypada extra dobre. Ale Kunitz-Crosby-Stempniak
Wow, ti si to tam davaji.. Pokud je Stempniak vazne tohodle schopnej, tak to jeste letos muze mozna byt z naseho pohledu zajimave. Od Dupuise jsem takovou hru nevidel celou sezonu, tohle by mohl byt klic a takhle to vypada kdyz ta lajna nema brzdu.
-------------------------------------------------------------
Posledni tretinu jsme se zamerili na braneni a vyslo to, coz se vzhledem k tomu, ze Caps do toho dali opravdu vsechno, cení.. Strasne moc jsme toho zblokovali, byl to obrovsky boj a fakt dobrej zapas z obou stran.
Je to ale vazne parada, jak Washingtonu letos nicime sezonu. Nemaji s nami ani bod, do tech zapasu davaji totalnich 100% a stejne jim to nevychazi. Meli jsme i stesti, jak minule, tak i dnes, ale my nejsme ten team co tu hraje o holej život..
Za dnešek tedy urcite spokojenost. Dokonce i s Orpikem, uz delsi dobu pozoruji ze ten hraje nejlip kdyz ma jasne definovanej ukol a osobni zodpovednost. Proti Tampe zvykne dobre hravat na Stamkose a proti Ovechkinovi mu to jde taky. Alespon neco.
To Scuderi dnes svuj stin neprekrocil a opet byl u obou golu.. Trapeni je v Malkinove formaci. Jokinen byl tak slabej, ze uz se tam celkem pravidelne strida s Pyattem. Ale i samotnej Malkin s Nealem nemaji nic. Mozna by prave sem mel jit po navratu Bennett. Stempniak si dnesnim vykonem urcite vyslouzil dalsi sance vedle Crosbyho.
Je to zvlastni, ze me to uz nejakej ten mesic vubec nebavi, ale proti Caps je ten hokej vzdycky dobrej..
-----------------------------------------------------------
Tak 2.tretina to uz byl opet navrat do reality, Caps nas zmackli a drtili.. Prilis casto se v posledni dobe dostavame pod velkej tlak, coz je nonsens. Kdyz je nekdo ve slumpu, tak je to Neal. Invisible. Malkin taky nevypada extra dobre. Ale Kunitz-Crosby-Stempniak
-------------------------------------------------------------
Posledni tretinu jsme se zamerili na braneni a vyslo to, coz se vzhledem k tomu, ze Caps do toho dali opravdu vsechno, cení.. Strasne moc jsme toho zblokovali, byl to obrovsky boj a fakt dobrej zapas z obou stran.
Je to ale vazne parada, jak Washingtonu letos nicime sezonu. Nemaji s nami ani bod, do tech zapasu davaji totalnich 100% a stejne jim to nevychazi. Meli jsme i stesti, jak minule, tak i dnes, ale my nejsme ten team co tu hraje o holej život..
To Scuderi dnes svuj stin neprekrocil a opet byl u obou golu.. Trapeni je v Malkinove formaci. Jokinen byl tak slabej, ze uz se tam celkem pravidelne strida s Pyattem. Ale i samotnej Malkin s Nealem nemaji nic. Mozna by prave sem mel jit po navratu Bennett. Stempniak si dnesnim vykonem urcite vyslouzil dalsi sance vedle Crosbyho.
Navic je vynikajici na bully (dnes 78%). Je ho skoda ve 4.lajne, protoze je asi lepsi nez Sutter, ale ted uz se alespon nemusim klepat kdyz jsou na lede Glass s Adamsem. Goly od ty lajny cekat nemozno, ale uz takhle je to podstatne lepsi.Adam Gretz @AGretz 56m
Marcel Goc being Pittsburgh's best possession player on a line with Tanner Glass and Craig Adams is impressive.

Stempniak je aktivni a velmi efektivni vedle Crosbyho. Skoro to vypada, jako by to bylo lehke hrat na ty pozici, ale tak to samozrejme neni.
Byli jsme vetsinu zapasu lepsi a kontrolovali jsme to, ale byly tam asi 2 faze, kde Caps nebezpecni byli a tam Fleury predvedl 2-3 neskutecny sejvy. Ovechkin si v tomhle dvojzapasu proti Orpikovi ANI NESKRTNUL. Opet se mi potvrdilo to, ze Orpik musi hrat osobku na specialniho hrace, nejlepe takoveho co neni prilis pohyblivej a snazi se prosadit fyzicky. Z Ovechkina si delal prdel. Do playoffs bude klic, abychom videli tohodle Orpika.
Aby nahodou nekdo netvrdil, ze jsem alibista a strkam hlavu do pisku, tak prisaham ze jsem to prvni dve tretiny nevidel, protoze jsem byl na cestach.. A zpetne to mapovat ze zaznamu taky nemam zajem, umim si konec-koncu predstavit jak to vypadalo (demolice nasi sestavy je jen castecna omluva, podminky samozrejme nerovne, ale nedal bych ruku do ohne za to, ze by se nam tohle nestalo i v plny sile). Posledni tretinu pak uz ani nemelo smysl sledovat a rozebirat a to jsem se tesil ze ji stiham 
EDIT: alespon jedno pozitivum.. Boston je proste momentalne nekde jinde nez my a frci kolem nas na 1.flek Vychodu. A mozna to tak bude lepsi, totiz v takovem pripade by jsme brali lepsi wildcard team, coz by byl zrejme nekdo z TOR/MTL/TBL. Coz mi prijde jako teoreticky lepsi alternativa nez CLB/PHI/NYR. Neni to definitivni, ale vypada to momentalne tak.
EDIT: alespon jedno pozitivum.. Boston je proste momentalne nekde jinde nez my a frci kolem nas na 1.flek Vychodu. A mozna to tak bude lepsi, totiz v takovem pripade by jsme brali lepsi wildcard team, coz by byl zrejme nekdo z TOR/MTL/TBL. Coz mi prijde jako teoreticky lepsi alternativa nez CLB/PHI/NYR. Neni to definitivni, ale vypada to momentalne tak.
Pre mna jeden z nasich naj vykonov a vy uplne v lese. Este to mierne pre pens zachranovali zebry a zastavovali nas ked sme hrali najvacsi (aj ked jak sa to vezme vzhladom na sh gol....) V zapase ste mali asi dve sance a inak cely cas pod kontrolou. 5on5 totalna kontrola.
Tretia tretina sa dohravala, o nic neprides ked si to nekuknes prve dve
Tretia tretina sa dohravala, o nic neprides ked si to nekuknes prve dve
Atlantik píše:Konecne Devils udelali neco uzitecnyho a pripravili nam pudu pro dobrou vecCrosby mluvil o tom, jaka byla pro nas motivace v B2B vodpalkovat Capitals z boje o PO a ted je tady idealni sance udelat to same dalsimu archrivalovi. Pujdeme snad do toho opet na 100% a zaroven bez vaznejsiho stresu, takze by se nam to teoreticky melo hrat dobre
Jenomze to se jeste nevedelo ze nam vypadnou Kunitz a Neal, cimz jsou prvni dva utoky a i presilovka celkem v haji.. Ja vim, ze to neni plna omluva, ale projevit se to samozrejme projevi.. Hlavne ze vy jste furt komplet celou sezonuFinch182 píše:Pre mna jeden z nasich naj vykonov a vy uplne v lese. Este to mierne pre pens zachranovali zebry a zastavovali nas ked sme hrali najvacsi (aj ked jak sa to vezme vzhladom na sh gol....) V zapase ste mali asi dve sance a inak cely cas pod kontrolou. 5on5 totalna kontrola.
Tretia tretina sa dohravala, o nic neprides ked si to nekuknes prve dve![]()
Atlantik píše:Konecne Devils udelali neco uzitecnyho a pripravili nam pudu pro dobrou vecCrosby mluvil o tom, jaka byla pro nas motivace v B2B vodpalkovat Capitals z boje o PO a ted je tady idealni sance udelat to same dalsimu archrivalovi. Pujdeme snad do toho opet na 100% a zaroven bez vaznejsiho stresu, takze by se nam to teoreticky melo hrat dobre
O nas tu ale vubec nejdeAndyF píše:Bohuzel potrebujem kazdy bod a i kdyz me vas bylo svym zpusobem lito, tak i zitra musime pritlacit a vyvalcit to.
Z nasi strany fakt zoufaly.. Neni tam chemie jak je to rozbity a hlavne na presilovce je to chaos.. Bylsma neda Goce ani na 2nd unit a hazi tam idiota Engellanda ne cele PP minuty, k tomu Pyatta atd, pak jeste inkasujeme SH.. Pyatt v prvni lajne s Crosbym, Vitale s Malkinem, asi nema cenu abych to tu dal analyzoval, kdyz ten zapas byl predurcenej na katastrofu. Opet prospany uvod, nepripraveni na zapas.. Meli jsme jeste stesti ze pri ty hre na nahodu kterou nase torzo predvadelo nam tam jeste neco popadalo, ale celkove to bylo asi bez vetsiho naroku a vyhral lepsi a v dane situaci mnohem kvalitnejsi team (i kdyz se Flyers v posledni tretine dost zatahli a trosku si koledovali).
Prohra zaslouzena, ale dnes jsem se nemohl ubranit dojmu, ze kdyby jsme komplet, tak je to plne hratelny. Stacila trosku lepsi presilovka, ne ta tragedie co tam byla. Jedna vec, ktera se ale neda odpustit a ktera ani nebyla ovlivnena absencema jsou tragicky sehrane oslabovky. A Bylsma ma na tehle prohre svuj lvi podil taky. Skvele jsme to tenhle vikend sehrali, klobouk dolu
Prohra zaslouzena, ale dnes jsem se nemohl ubranit dojmu, ze kdyby jsme komplet, tak je to plne hratelny. Stacila trosku lepsi presilovka, ne ta tragedie co tam byla. Jedna vec, ktera se ale neda odpustit a ktera ani nebyla ovlivnena absencema jsou tragicky sehrane oslabovky. A Bylsma ma na tehle prohre svuj lvi podil taky. Skvele jsme to tenhle vikend sehrali, klobouk dolu
Neal a Kunitz jsou velmi blizko navratu, zrejme uz zitra s Dallasem. Bennett taky velmi blizko.. Je na houby, ze zrovna Flyers nas vychytali ve chvilkovem stavu nejvetsi marodky.. ale stejne je to PO team a my muzem byt alespon radi, ze na ne pravdepodobne nenarazime hned v 1.kole.
Letang byl na treninku v pohode, v jeho pripade se navrat odhaduje hur, ale vsechno nasvedcuje tomu ze to bude tuhle sezonu a zrejme jeste pred PO. Kdyz se vrati i PMart a nic dalsiho nevyskoci, tak je furt sance ze na PO poskladame dobrou sestavu a ze se zlepsi nase puck possession cisla, ktera jsou po vypadnuti Letanga tragicka..
Nejvetsi nas momentalni problem je Scuderi (krom dementu jako Pyatt, co snad budou vytesneni ze sestavy kdyz se vyprazdni marodka). On je primarni duvod nasich problemu v drzeni puku a duvod toho, ze posledni dobou jsme tolik zavreni ve vlastnim pasmu. Kdyby alespon v tom vlastnim pasmu zvladal hasit, ale ani to ne.. Ubohost, horsi nez Orpik.
Taky je komicky, ze Bylsma posadil Desprese (kvuli vylouceni v sobotnim zapasu s Flyers) a nahradil ho dalsim mamrdem Engellandem co je dalsi krok k tomu byt zavreny ve vlastnim pasmu jeste vic. Despres ma svy mouchy, ale ma solidni rozehravku a jedno z lepsich Corsi statistik v teamu.
Letang byl na treninku v pohode, v jeho pripade se navrat odhaduje hur, ale vsechno nasvedcuje tomu ze to bude tuhle sezonu a zrejme jeste pred PO. Kdyz se vrati i PMart a nic dalsiho nevyskoci, tak je furt sance ze na PO poskladame dobrou sestavu a ze se zlepsi nase puck possession cisla, ktera jsou po vypadnuti Letanga tragicka..
Nejvetsi nas momentalni problem je Scuderi (krom dementu jako Pyatt, co snad budou vytesneni ze sestavy kdyz se vyprazdni marodka). On je primarni duvod nasich problemu v drzeni puku a duvod toho, ze posledni dobou jsme tolik zavreni ve vlastnim pasmu. Kdyby alespon v tom vlastnim pasmu zvladal hasit, ale ani to ne.. Ubohost, horsi nez Orpik.
Taky je komicky, ze Bylsma posadil Desprese (kvuli vylouceni v sobotnim zapasu s Flyers) a nahradil ho dalsim mamrdem Engellandem co je dalsi krok k tomu byt zavreny ve vlastnim pasmu jeste vic. Despres ma svy mouchy, ale ma solidni rozehravku a jedno z lepsich Corsi statistik v teamu.
Jinak, jeste jsem to tu nezminoval, ale pro me nejvetsi pozitivum Megna. Fakt hral vyborne, je to sikovnej kluk. Pokud Bylsma uprednostni otresnou mínusovou masinu Pyatta pred Megsem na PO, tak opet dalsi duvod na to, abych nad touhle sezonou jen mavnul rukou.. Btw, Bylsma po treninku rekl ze Letang byl dnes nejlepsi na lede. Potrebujeme ho vic nez jsem si puvodne dokazal predstavit.
Tak dnes to uz bylo O HODNE lepsi.. Posazenej Pyatt a Engelland (ale i Megna po skvelem zapase
) Vratili se Kunitz s Nealem a hlavne formace Kunitz-Crosby-Stempniak opet totalne dominovala tak jako pred zranenim Kunitze. To je pak vsechno uplne o necem jinem, Flyers tady meli proste lucky break.
Malkin s Nealem se furt hledaji.. Od Goce, Gibbonse a Suttera solidni zapasy. Ale pozor, skore 5-1 neodpovida, Dallas vubec tak spatnej nebyl a mel dost sanci a precisleni. Konec-koncu tvrde bojuji o PO, ale Zatkoff predvedl skvely vykon (opet!). Nevim jestli mel tolik stesti, nebo je opravdu dost dobrej.. Ale v posledni dobe s nim vyhravame vic nez s Fleurym.
Malkin s Nealem se furt hledaji.. Od Goce, Gibbonse a Suttera solidni zapasy. Ale pozor, skore 5-1 neodpovida, Dallas vubec tak spatnej nebyl a mel dost sanci a precisleni. Konec-koncu tvrde bojuji o PO, ale Zatkoff predvedl skvely vykon (opet!). Nevim jestli mel tolik stesti, nebo je opravdu dost dobrej.. Ale v posledni dobe s nim vyhravame vic nez s Fleurym.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé