Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Minule som sa pýtal na geografickú polohu nášho tímu, ďakujem za vysvetlenie, ale teraz sa chcem opýtať prečo sa teda nevoláme Newark Devils? :) Hej a ešte ako potom súvisime s East Ruthefordom?
Viděl někdo zápas s Ducks live? Bohužel jsem byl v práci takže jsem shlédl jenom sestřihy. Musím říct že Marty poslední zápasy chytá v neskutečné pohodě a dává zapomenout na nevydařené zápasy z kraje sezony. Jestli někdo sledoval tak hodte pls report. Já jsem v práci sledoval online jen na nhl.com a když jsem viděl že v OT dal gola Getzlaf tak jsem to vypl, poté přijdu domů a najednou 3:2 Devils win so? Po zhlednutí sestřihu dávám za pravdu sudím a pánům z toronta.
PS: dobra práce Parros... Boulton si to za ten turnover zasloužil ( toho kluka nebudu mít nikdy rád. Naprosto nepotřebný hráč )

Davvy: Protože do Newarku se Devils přestěhovali až v roce 2007...do té doby jsme měli arenu v právě zmiňovaném East Ruthefordu
Ja jsem se dival na dvakrat, v noci za stavu 1-0 uz jsme byl unaveny tak jsem vypl score a sel spat a dnes rano se na zapas dodival. Pokud mas moznost klidne se podivej na cely zaznam stoji za to, sami domaci komentatori jej oznacili za jeden z nejlepsich teto sezony v domaci arene. Maly report mas jinak v topicu Ducks, nicmene od vas jasne nejlepsi Brodeaur, 1.lajna hrala excelentne, Eliasova se probrala az ve 3.tretine, ale meli to tezke, dost casto hrali na nasi top lajnu. Treti si take svoje odehrala, navic dala gol, ctvrtou jsem ani nepostrehl. Vlastne jen pri bitce :giggle: aspon neco jsme vyhrali... Dost se mi libili vasi komentatori, narozdil od tech picburskych :lol2: , kdo se mi naopak vubec nelibil byl vas kouc. Smejete se z Tortorelly, ale DeBoer vyplakaval a rozciloval se taky pekne casto :thumbsdown: rozhodne si me neziskal. Ale zpatky k predvadene hre, s Martym v takove forme a celkove neprijemnym a nebezpecnym pojetim hry mate plejof v kapse s jednou rukou v nose, rekl bych ze z tech peti zapasu na tripu jste byli nejtezsi souper.
Co synci dnes? :frajer2: Jsme teď na dobré vlně a s vysoko postavenými týmy v tabulce hrát umíme, takže dnes 4:2 pro nás :wink:
Tak nato zabudni to by nesmel byť marty vo forme spolu s našou elitnou lajnou. Vidím to tak na 1:3. Zaúraduje Henrique dá gól a 2 prihrávky :-P
:lol: Uvidíme
Koľko som to tipoval?! Nože pripomeň mi to :D
No jooooo :D
V první periodě jste na nás vlítli, až jsem nechápal. Váš přechod do pásma je skvělý a první lajna umí udělat velký vítr. Ale vytěžili jste z toho jen jeden gól, navíc dost šťastný. V druhé třetině se hra vyrovnávala až k naší převaze, ale přišla ledová sprcha dalším šťastným gólem, který to vše pohřbil a bylo po zápase.
Výhru jste si určitě zasloužili a pro nás už asi není šance. O osmé místo se bude hrát, ale budou o něj hrát jiní a větší dravci než jsme my. Včerejší zápas mě ale mrzel kvůli Carymu. Na gólech neměl žádný podíl a chytal opět skvěle, jen ho vpředu naši neumí podpořit.

Vám přeju přejít první kolo a v druhém dostat Suckers a jim řádně naložit! :bitka3:
http://www.bloomberg.com/news/2012-02-2 ... -says.html" onclick="window.open(this.href);return false; Snad je to pravda
Tak a som späť. Chuť vyjadrovať sa k zápasu už nemám, ani nie je potreba.

Ešte sa ale vrátim k Sellyho poznámke o DeBoerovi. Selly, toto je po prvý raz za posledné TRI ROKY čo som videl takéhoto DeBoera a Floridu s ním som mal odsledovanú za posledné leto viac než dobre. Je pravda, že sa to o ňom hovorí, ale na lavičke spravidla pôsobí veľmi pokojným a vyrovnaným dojmom. Nuž a ak sa mám vyjadriť konkrétne, tak ty sa čuduješ? :shock: Jasne kopnutý gól, sudí stojí rovno pred nimi a ukáže na bránku? Predtým dvakrát polofaul na vašej strane nič, potom na našej a dve minúty... mňa by z toho tiež išlo roztrhnúť. Veď to predsa nie je nič proti Ducks a vôbec to nevypovedá o jeho charaktere, ak, tak len v pozitívnom zmysle. Múmiu ako MacLean už na lavičke v živote vidieť nechcem.

K Davvyho otázke jednoduchá odpoveď: Sú tímy, ktoré sa podľa miest nazývajú a aj také, ktoré nie. Devils sa roky hrdia príslušnosťou k štátu. Veď buďme otvorení, aglomerácia NYC area je jeden veľký zlepenec. New Jersey Devil, legendárne monštrum na základe ktorého bol klub pomenovaný je takisto čosi, čo sa viaže na štát, nielen na mesto. Arény sa stavajú na rôznych miestach z rôznych strategických dôvodov. Stačí sa pozrieť na NY Giants/Jets.

Ak mám brať zápasy v globáloch, tak krátko zhodnotím výkony hráčov slovami: Marty odkedy vymenil betóny za o čosi väčšie a naštartoval sa v zápase proti Calgary (psychicky) :thumbsup: Henrique stále :thumbsup: Eliáš premenlivo ale napr. na ľade Montrealu doslova lietal po ľade :sok: Sýkorovi dochádza dych a nestačí už ani spolupráca s Eliášom (hádam sa ešte nakopne!) :thumbsdown: Tretia lajna je jedna veľká krása :thumbsup: žiaden Foster v zostave podporuje môj pokojný spánok :jn: Greene hrá ako pred zranením :thumbsup: Taormina sa každým zápasom zlepšuje :thumbsup: chudák Jacob v štvrtej lajne :| Kovy bol v Montreale ako bez duše, ale v globále hrá ako jeden z top hráčov ligy už dlhšiu dobu a vyvracia všetko, čo o ňom roky neprajníci častokrát aj neopodstatnene hovorili :fucker2:
Martin #27 píše:http://www.bloomberg.com/news/2012-02-2 ... -says.html Snad je to pravda
Poviem to asi takto: je to pozitívny signál, ale tak ako mi vrásky na čele nerobil negatívny článok v NYP, tak mi úsmev na tvári (zatiaľ) nevykresľuje ani ten pozitívny. Navyše nepoznáme detaily.
hah.tak po dvoch vynechanych zapasoch som si ten s torontom uzil..na konto nam pribudli dalsie dva body..aj ked my zrejme radi nadelujeme superom darceky v podobe darovaneho bodu :slap: skoda no..
sykora nebol moc viditelny ale dal prvy gol pri druhom asistencia takze pohoda..clarkie strelil 23 gol sezony, vrazil zo dve phaneufovi a opat sa presadila tretia lajna ponikarovskim :good: to je to co nam chybalo, body od 3tieho utoku(od stvrteho necakam tento rok nic,tí sa zmohli za celu sezonu sa mi zda ze len na 2g, ak vobec).
zapas dobry, sance na oboch stranach, spolahlivy marty, zas spolahliva obetava obrana. toronto malo zavary,aj dobre pozicie na strelbu ale nasi si s tym vedeli poradit-teda az na mensie,pre nas typicke vypadky.. prvy inkasovany gol hned po gole na 2:0.. druhy gol nasa klasika, zas sme nedostali jasny puk z pasma.. treti pri superovej hre bez brankara, tam bolo viac chyb za sebou..(tiez nechapem preco nebol na lade volechenkov a salvador, ktory bol opät skvely). v predlzeni toronto nastrelilo tycku, mohlo to byt infarktove, ale tam dobre zapracoval ilja, ked v sebe nasiel este dost sil na protiutok, z ktoreho vyplynul stastny gol faynea(odcinil ten vypadok pri 3. gole supera).vyhra spravodliva. uz davno mohlo byt po zapase,sance sme na to mali, ale gustavsson v troch cistych sanciach vychytal ilju, ci pariseho dorazky. brankar toronta dnes pochytal ciste golovky,ale na druhej strane nam pustil 3 lahke goly z toho jeden vlastny v predlzeni co si sam vrazil do brany. inak ten gardiner tiez moze zamiesat karty v boji o caldera..
boultona snad buducu sezonu vyplatit,neviem si ho predstavit o rok v time(ani teraz), a o rok starsieho..to je bieda, horsi u nas bol snad len pikacu za posledne roky. a palmieriho poslat na farmu..to je tiez nanic hrac. ked ho porovnam v akejkolvek hernej cinnosti s bernierom :roll: ...
nasadzovaniu 4 lajny vobec nerozumiem..deboer to musi robit schvalne a rad by som pocul vysvetlenie akekolvek, lebo mna nic rozumne ani nerozumne nenapada..preco?? preco ich za stavu 2:1 posle na prvy utok toronta?
dunim píše: inak ten gardiner tiez moze zamiesat karty v boji o caldera..
Súhlasím so všetkým, tak len vypichnem toto - bez šance... ale hrá nad očakávania a ten trejd sa im naozaj do budúcna vyplatí.

Inak ako je možné, že toto po prvý raz vidím až teraz? :lol3: Dano je frajer.
Pred zápasom s Rangers prišla Martymu SMSka: "prišli výsledky, otec má nádor na mozgu."

Marty sa posadil, v tichosti správu prijal, navliekol výstroj a vychytal proti Rangers v MSG shutout. :plac: :poklona:
steve simmons @simmonssteve
Just talked to Lou Lamoriello between periods. Of Zach Parise he said: "He's a Devil. He's not going anywhere." In trade or free agency

steve simmons @simmonssteve
When Lamoriello says "he's a Devil," the translation is he knows he can get a deal done. He hasn't been wrong on his players very often
:) tak hádam to tak bude.
Dunime naše 4th dala 2 goly ?? :eek2: to mi je teda ukaž :) Vím že Carter dal 2 goly ale to dal tuším jako C checking line. Gol ze hry naše 4th nedala co si pamatuju letos. Janssen má asistenci ale to byl tuším na ledě s Kovym a Parisem. Boulton nemá ani tu prachbídnou asistenci. K němu už se vyjadřovat nebudu jelikož se akorát zase rozčílím. Naprosto dementní podpis ( promiň Lou ).
Zápas jsme zase skvěle spolehlivě v zadu a Marty předvedl další skvělý výkon ( kéž by alespoň takhle chytal v PO :pray: )
Jsem rád že z tradu Židlického alespoň co se týče prozatimních spekulací sešlo. Momentálně jsem s naši defenzivou spokojený. Larry Robinson odvádí dobrou práci. Nemáme žádné velké jména ale náš defenzivní systém funguje skvěle. Jasně že by se Židla hodil o tom žádná ale za cenu ztráty nějakého forwarda který pravidelně hraje ( Zubrus, Bernier, Clarkie ? ... očekával bych že by Minny chtěl hotového hráče jelikož mají stále šanci na PO ) Zkrátka pokud takhle naše D bude fungovat i v PO budu spokojen. Musím říct že Harrold se jeví taky dobře ( naproti Fosterovi ). Taky se docela těším na Gelinase až dostane svou šanci ikdyž si bude muset ještě počkat :yes:
Co se týče Clarkieho. Další super zápas. Chyběla mu jen asistence a mohl to být Gordie Howe hattrick. Po zápase pronesl tohle
Clarkson said Phaneuf declined to fight him, saying no twice, and then threw a quick left.
což mě jenom utvrdilo v tom jaký je Phaneuf pi*us. Pro mě osobně už dlouhodě nejpřeceňovanější hráč. Ten hit na Pariseho nevím nevím. Mimo hru, a když tak late hit.

PS: Dano :clap: :cool:
martin : presne na tie dva goly cartera som si rano spomenul :D tusil som ze ich mohol dat ako treti center, ten prvy urcite, tym druhym som si nebol isty a vychadzal som zo spomenutej janssenovej asistencie a este millsovej..aj sebe by som rad pustil nejaky ten ich gol od nich, mozno sa im nejaky postasti do konca sezony, pamatam si ze janssen bol uz raz velmi velmi blizko :jupi: kazdopadne to sme snad v nhl unikat v tomto :thumbsdown: aspon ze tretia teraz produkuje snad aj miesto nich..
phaneuf je prasa a patri medzi par malo vyvolenych exotov v nhl, ktorych jednoducho neznasam
Takže nakoniec ten trejd za Židlu vyšiel. Ja osobne verím, že sa zdvihne. Nuž a čo sa týka hodnoty, moje vyjadrenie je tu:

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=157

Vždy bol mojím najobľúbenejším českým bekom (Kaberle sheesh), tak dúfam, že ma nesklame. V Minny je hrať ako za trest, za jedno leto hokej hrať nezabudol, tomu neverím. Tak teda vitaj v NJ, Marek. :thumbsup: S Eliášom boli počas ASG víkendu s rodinami na Floride, určite to spolu na presilovku už na piesku nacvičili. :D
Jo jo, to je dobrý trejd, Židlička už sice není nejmladší (i když co je u beka 35), ale jeho rozehrávka je parádní, střelu má také velmi dobrou a i když je to celkem krpec, tak i u mantinelu když na to příjde, tak to umí říznout. No tak holt teď mi nezbývá než doufat, že vypadnete hned v 1. kole, protože tohoto maníka chci na MS určitě v našem dresu vidět :jn: !!!!
Takže nakonec příchod Židly proběhl. Bavili jsme se zde že bysme ho brali ale otázka byla protihodnota. Já jsem s protihodnotou spokojený. Měl jsem obavy že ztratímě nějakého forwarda ale Lou to provedl dobře :yes: V podstatě jsme o nic nepřišli. Palmieri u nás dostal šancí dost. TOP 6 forward z něj nikdy nebude ( aspoň ne u nás ). Můj názor na něj tady většina zná takže mi osobně chybět nebude vůbec. Veilleux je doživotní AHLer. Skvěle jsme se zbavili Fostera takže jediné co mě mrzí je to druhé kolo draftu které jsme získali od Caps ale hold něco se obětovat muselo. Takže u mě panuje spokojenost. Co jsem měl možnost pročítat zahraniční fora těsně po zveřejnění tradu tak docela dost amíků bylo totalně šokovano a znechuceno :scare: Všichni viděli v Palmierim naši budoucnost :hroza: No škoda mluvit.
K zápasu s Canucks: Probírali jsme ho v chatu takže jenom v rychlosti. Z výkonem našich jsme spokojený. Canucks jsme přehrávali. Podal si nás Schneider :poklona: . Nevadí nemůžem pořád drtit :) Jenom mě mrzí že jsme nevyužili možné únavy Canucks kteří hráli den předem OT v Detroitu a navíc k nám dorazili s několikahodinovým zpožděním díky sněhové bouři.
Nejde se vrátit k předzápasovému ceremoniálu na počest Mika "Doc" Emricka ( mi osobně moc chybí, ne že by mi Cangialosi nějak vadil ale k Devils prostě vždycky patřil Docův hlas ). Pro ty kteří ceremoniál neviděli
Tak ja myslim ze Zidlicky je presne to co NJ potrebuje ja osobne jsem ho chtel vic nez Kubinu ale jelikoz jsme potrebovali hrace spis do defenzivy a ofenzivnich beku mame celkem dost tak vyhral Kubina.

Zidlicky urcite bude dobrej verim tomu on totiz ten skill ma v krvy vsak od svoji prvni sezony dela az na vyjmky okolo 40 bodu + vyborna strela a rozehravka.

Presne to co NJ potrebovalo nerikam ze uplne ideal vzhledem k jeho veku ale na dve sezony proc ne.
Tak čo Anger, vyzerá Lou ešte stále na odpis? :jn:

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=913

:pray: aj ja tomu verím, len nech sú prachy.

Boulton umiestnený na waiver (zbytočný podpis od prvého dňa, hádam ho niekto vezme). Vyzerá to tak, že podľa očakávaní ide Lou aj po centrovi na vhadzovania do bottom6. Či 3rd liner (Stoll), alebo 4th liner (Slater, Gaustad, Pahlsson), to sa ešte len uvidí.

EDIT: Židla uź dorazil do Jersey a po tréningu korčuľoval s Eliášom. NJ bola prvá možnosť a o trejd požiadal pred dvoma týždňami. Bude nosiť číslo 2. :thumbsup:

Nick uploadoval ešte aj dokument, ktorý MSG vysielala po zápase.
První rozhovor s Židlou u nás

http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... tcount=913
:pray: aj ja tomu verím, len nech sú prachy.
veľmi dobrá info potešil sa ma :wink:
Koukal nekdo na zapas s Rangers ? :) podle vypisu to musel byt uzasny zapas plny sanci a golovek :)

13 strel na Henrika a 14 na Brodeura :) tak to nepamatuju :)
Ja koukal na prvni tretinu a jak jsem psal v chatu, neprislo mi to vubec jako nuda... ovsem mozna ze od toho 1. golu se to zmenilo. :ja_neviem:
az taka nuda to teda nebola,aj ked si nepamatam ze by som videl zapas s tak malo strelami dokopy..nechce sa mi to hladat ale na zaciatku tretej tretiny bola statistika zblokovanych striel 13-2 v prospech rangers..ono zavary pred branou tam boli, len malo toho preslo az k lundqvistovi.. oba timy dobre branili, rangers az neskutocne.. za zapas bolo vela hitov, dve bitky, ja osobne som sa nenudil.. az v tretej tretine ma frustrovalo ze nemame strely, sance ale to rangers uplne zavreli, a my sme asi uz nemali dost energie..

3 prehra za sebou a to nas cakaju teraz v dvoch dnoch boston a washington, mali by sme sa bodovo chytit.. zbierame prehry ale hlavne zamrzi ze v ani jednom tom prehratom zapase sme neboli horsi(ten s tampou som nevidel takze tam neviem).. efektivita je mizerna, hlavne zach ma dost striel z dobrych pozicii a nic.. k tomu treba priratat nase chyby a nemozme sa cudovat vysledkom.. aj s rangers..prvy gol uplne zbytocny, najprv nevyhodime puk a potom sa tam polopotknuty fayne vyberie za branu za uz greeneom atakovanym hracom rangers..a pred branou necha volneho hagelina..ako skolacik :bitka3:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: dunim
2022 COLORADO AVALANCHE