Presne tuto reakci jsem cekal. Neboj, taky mu vycitam gol Kessela, jinak jsem myslel Rinneho u nas, obrana NSH a nase se neda, bohuzel, srovnavat, to moc dobre vis i ty..dejf píše:Rono, s tebou se o něm bavit nemá cenu. Ty bys ho chránil, i kdyby každej zápas pouštěl 5 gólů. Buď by za to mohla obrana, nebo byl unavenej, nebo by to nechytil žádnej brankář, nebo měl prostě jen smůlu. Ale ani tvoje zaslepená obhajoba nemění nic na tom, že rok a půl, co hraje u nás, patří k nejhorším jedničkám v NHL.Rono píše:dejf píše:Koukám, že Bryz je už zas ve své obvyklé formě. Ten už má všechno na háku.Při takové porci minut v tak krátké době by nezářil ani Rinne
Navíc Bryz nás nějak zatím nepotopil jak v loni..
A srovnávat ho s Rinnem, který má shodou okolností téměř totožný čas na ledě.On totiž Rinne září.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
ja stale uz cakal ze proti FLA necha bryza odpocivat. Bryz zacal sezonu skvelo ale posledne dva tyzdne uz zas chyta jak priemerna dvojka a dostava softaky.... Po zapase s pens mal dostat bryz jednoznacne volno. To uz bolo jedno ci prehrame s boucherom alebo s bryzom.....
A vcera tie presilovky zas
prva strela az v tretej pp.....
No nic, zacinam byt pesimista, PO tento rok nebude....
A vcera tie presilovky zas
No nic, zacinam byt pesimista, PO tento rok nebude....
Pokud se Flyers dostanou do playoff, měl by to být draft pro 3. kolo...Rono píše:TRADE:
Cond. 2013 4th-round pick![]()
Simon Gagne
GAGNE IS BACK!
Škoda Gagse, nějak neměl pořádně možnost ukázat, co v něm ještě je. Loni na podzim mu to jednu chvíli docela střílelo, než se zranil do konce sezóny. Ty 4 zápasy ve finále dostal za odměnu, žádný extra vliv na zisk SC neměl, ale prsten má a to se počítá.
Kolik toho ještě odehraje je těžko říct, ale dobře pro něj, když si ještě na závěr kariéry zahraje ve Philly.
Gagne hlavne nebol Terryho typ hráča (podobne ako Loktionov). Ak by dal nejaký ten gól v prvých zápasoch, asi by nebol problém a hral by v TOP6. Lenže odtiaľ ho vytlačil Clifford, ktorý mal nečakane dobrý štart. A potom už dostávali prednosť jeho obľúbení robotníci typu King alebo Nolan.
Z Gagneho jsem samozrejme nadsenej je to srdcar Philly i kdyz sem tomu nejak nechtel verit a rikal jsem si ze to jsou povidacky.
Nakonec je defakto temer za nic zpatky hrac kterej porad ma co nabidnout je mu 32 let coz neznamena ze by uz byl vekem vyrizenej.Sice uz asi neda 47 golu ale porad 20-30 dat muze a pro nas dobra posila.Z tehle vymeny muzem jen vyhrat.
Nakonec je defakto temer za nic zpatky hrac kterej porad ma co nabidnout je mu 32 let coz neznamena ze by uz byl vekem vyrizenej.Sice uz asi neda 47 golu ale porad 20-30 dat muze a pro nas dobra posila.Z tehle vymeny muzem jen vyhrat.
Neviem prečo, pri týchto menách som si spomenul na bojka Amonteho. Ten mi nikdy k Flyers nesedel. akonáhle bol náznak bitky utekal na striedačku.Philly píše:Návrat Simona mi připomněl časy Johna, Marka, Chrise, Erica, Deriana, Keitha a dalších, kdepak jsou ty pravé "Philly časy"![]()
!!!!
Tak mě zase Tony až tak moc nevadil, takový Žamnov, toho jsem moc nemusel. Ale kdo byl strašnej bejk, tak to byl JR, já osobně jsem měl také strašně moc rád Kapanena, to byl takový krpatec, ale ten jaké měl bojovné srdce, to se jen tak nevidí. Jistě si vybavíš poslední PO před minulou výlukou, série s Torontem, tuším že Tucker mu tam málem urazil palici, ale on prostě na tu naší střídačku musel po svých stůj co stůj, neskutečnéSloter píše:Neviem prečo, pri týchto menách som si spomenul na bojka Amonteho. Ten mi nikdy k Flyers nesedel. akonáhle bol náznak bitky utekal na striedačku.Philly píše:Návrat Simona mi připomněl časy Johna, Marka, Chrise, Erica, Deriana, Keitha a dalších, kdepak jsou ty pravé "Philly časy"![]()
!!!!
tak zamnov toho u nas moc nenahral ale bodov nazbieral dost a bol platnym hracom. Ale celkovo ta 03/04 zostava .... Roenick, Leclair, Recchi, Zhamnov, Gagne, Primeau, Amonte, Handzus, Kapanen......mat to PO este cechmanka tak by sme mali SC.
Z bekov mi chyba Kim Johnsson, presne taky by sa nam strasne hodil
Z bekov mi chyba Kim Johnsson, presne taky by sa nam strasne hodil
Sestito s Leightonem dnes na wavieru, Holmymu jde o uvolnění místa v prvním týmu a oba chtěl tedy na farmu.
Jenže...
Případně tedy Good Luck. Furt ale doufám, že si to EDM rozmyslí.
O Leightonovi není pochyb, ten projde...
Jenže...
Hearing the Oilers may be interested in claiming Tom Sestito off waivers. He isn't 100 percent healthy right now, though.
Sestito tedy na 95% přes waiver neprojde, pokud se tak stane, tak ať už jde na Západ, tam si může bourat hráče, jaké chce.source in EDM says Oilers are interested in picking off Tommy Sestito to add some toughness to the lineup.
O Leightonovi není pochyb, ten projde...
je to drevak, ale dakujeme mu za vyhru proti Tampe, kde dal nase oba golyarek píše:Sestito je cisty bitkar alebo vie aj hrat? Kolko minut u vas hraval?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé