Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

A práve pozerám, čo som si v noci od nadšenia ani nevšimol, že Taormina odtlačil v OT práve Sekeru...Andrej, ďakujeme :lol2: Že ťa odtlačí tak ľahko malé decko, to by som nepovedal a aj keď ti zostavu v Buffale prajem, za toto len jedno veľké díky!
Getzo5 píše:A práve pozerám, čo som si v noci od nadšenia ani nevšimol, že Taormina odtlačil v OT práve Sekeru...Andrej, ďakujeme :lol2: Že ťa odtlačí tak ľahko malé decko, to by som nepovedal a aj keď ti zostavu v Buffale prajem, za toto len jedno veľké díky!
Taky bych čekal, že ho přerazí o mantinel a on tam najížděl, jak kdyby chtěl každou chvíli skákat Axela :-( :D
No co, aspoň zítra porazíme Habs a zase rozčertíme místní HH (habshools).
:scare: ..fuha tak spatny zacatek ste uz dlho nemali 3 domace porazky :scare:
maro píše::scare: ..fuha tak spatny zacatek ste uz dlho nemali 3 domace porazky :scare:
Proto to bude teď výhra :)
No, aspoň, že jsem během utkání usnul :)
Ennis - Roy - Stafford = radosť sa pozerať.... Roy zdá sa, prežije životnú sezonu. TOP 10 produktivity nieje nereálna...
BruinsFan píše:Ennis - Roy - Stafford = radosť sa pozerať.... Roy zdá sa, prežije životnú sezonu. TOP 10 produktivity nieje nereálna...
Drew byl chvílema na výměnu, v téhle sezóně to vypadá lépe, mám radost, je to sympaťák, hraje na bicí :D U Dereka už je na čase, aby poskočil do "leadership position". Jeden z mála, kdo dokáže zavést puk až do útočného pásma, ne ho jenom nahodit. A taky si všímám, že při 2on1 skoro vždy přihrává, což je jakoby proti všem "NHL poučkám". A Tyler je velká naděje, uvidíme, jak bude pokračovat.
Roye mám strašně rád. Moc se mi líbí jeho styl hry. Je to skvělý technik umí přihrát i zakončit... u Sabres můj oblíbený hráč :good:
Martin #27 píše:Roye mám strašně rád. Moc se mi líbí jeho styl hry. Je to skvělý technik umí přihrát i zakončit... u Sabres můj oblíbený hráč :good:
Seconded :thumbsup: a pomaly sa k nemu možno pridajú aj Ennis s Gerbem, zatiaľ ma veľmi zaujali a sú to podobné technické a nízke typy.
Zatím to jde, obzvlášť vyhraný souboj Gerba před druhým gólem byl úsměvný. Jenže to vidím na těžké bránění jednobrankového náskoku, což vzhledem ke skutečnosti, že nám kryje záda Lalime, nevidím moc dobře.
Při čtvrté prohře v řadě o gól už mi nezbývá nic jiného, než se kysele usmívat, protože veškeré židle už jsem rozmlátil loni při playoff. Utkání se po 50 minut vyvíjelo dobře, bránili jsme obstojně, ale posledních 10 minut začlo hrát Chicago nadoraz, Lalime to neustál a bylo vymalováno. Miller by nás v tento úsek zřejmě podržel a to je ono, takhle jsme vyhrávali loňské zápasy. Já vážně nevím, jak se z tohohle dostaneme, protože to je skoro maximum, jak umíme zahrát. Za 4 dny v Atlantě to nebude žádný med. Říkal jsem si, že by to chtělo hned zkraje sezóny nějakou sérii, ale tuhle :?
NYP_Brooksie SLAPSHOTS UPDATE: Learned early this morning
that Patrick Kaleta was fined for his attempted head-butt on Travis Zajac on Weds in Buffalo
3 minutes ago via web
:yes: Dostal čo si zaslúži, Fuckeáš, to bolo pekne neférové a hnusné.
Roya obdivujem, za 6 zápasov 6 bodov :thumbsup: . Vanek sa zatiaľ trápi dosť slabých 0+2 a ktomu 3 mínusky. Roy - 20 striel; 5 gólov, Vanek - 19 striel; 0 gólov :thumbsdown:

A dosť ma zaráža Myers -7! Ale to sa pri súčastnej forme Buffalo nemôžeme čudovať.
S trestem pro Kaletu souhlasím, no doubt a-boot it. A jestli takhle bude hrát dál, tak si aspoň nebudu moci konečně stěžovat, že ostatní to dělají taky a jenom my jsme svatoušci. Loni v playoff bylo nepotrestáno takových likvidačních zákroků na naše hráče (no, ony byly ty zákroky tak na hraně, to zase přeháním), ale hlavně my jsme v tom playoff vypadali jako bunch of pussies, nijak jsme to jim to nevraceli a bohužel to bez toho nejde. Sice budu velice nerad, pokud si k tomu vybere Kaleta temnou stranu síly( :) ), ale co nadělám, tohle byl jeden z hlavních problémů loňského vyřazení z playoff.
Z výhry 4-1 v Atlantě jsem celkem udiven, fakt jsem to nečekal :ja_neviem:
The Rev píše:Z výhry 4-1 v Atlantě jsem celkem udiven, fakt jsem to nečekal :ja_neviem:
tak to nie si sám chlape...
Já jsem to po třetině zaklopil, páč mám zítra obhajoby, ale čuměl jsem na to jak bába v Bille. Ve všem jsme byli o parník lepší než Trashers. Střely nakonec 42/18.
Tak dnes si asi na nova-sport pozriem ako vyzerá kombinácia Roy - Ennis :D som zvedavý i na Connollyho, či ešte žije vôbec... a samozrejme Andreja, snád mu Lindy dá poriadny TOI.
tak zapas s Ottawou si pozriem aj ja a snad ma buffalo nesklame. V brane bude Miller :good:
První zápas v Ottawě nám vyšel velice dobře, a tak doufám, že výkonem navážou na výhru z Ottawy, i na zatím náš nejlepší zápas v sezoně z Atlanty. V bráně Miller, to je jasné. Ottawa zatím letos nic moc, i když dneska mám tušení, že to bude jeden z těch klasických zápasů Sabres, a to sice, že nás bude soupeř drtit. I přesto si ale myslím, že dva góly budou k výhře stačit, Miller snad víc jak jeden nepustí :)
Myers zatiaľ priveľmi chybuje :thumbsdown:
Tohle nebyl zrovna Myersův zápas, no :-( Tak škoda, 2 góly na výhru skutečně nestačili, jsem zapomněl, že oni mají Alfredssona, ten nám rád dává hattricky. Jinak smůla, že se nakonec celkem rozchytal ten jejich brankář, ze začátku to i vypadalo, že bychom mohli dát dokonce i góly 3 nebo 4 :D Connolly is back! Sice šťastné góly, ale kdyby tím rozpoutal stejnou bodovou sérii jako loni, vůbec bych se nezlobil.
Jo, takhle by to šlo. I když se o tento náš solidní výkon a skvělý výsledek přičinil hlavně soupeř svým patetickým výkonem a vypadnutí několika jejich hráčů už v tak úzkém kádru. Jenže takhle to mělo být včera i proti Sens, ti taky nic nehráli až na Alfredssona :-( . No nic, teď 3 dny oddych a pak očekávám 2 body z Philadelphie.
btw. Leopold skutečně není vůbec špatná náhrada za ty 2 Evropany :frajer2:
Klasické bránění vedení 1-0 proti Philly nevychází, jak překvapivé. Jsme naprosto přehráváni a koledujeme si o debakl. Jediné ucházející výkony jsem zaznamenal pouze u Millera s Ennisem. Spíš by se teď vyplatilo hodit bílý ručník než dohrávat třetí třetinu.
Mhmhm, tohle vypadá na nervydrásající třetí třetinu v Atlantě, na jejímž konci to určitě zase projedeme.
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING