presne podla predpokladov a s mimoriadne cennym vitazstvom 10:6 vladne maximalna spokojnostcepi píše:najblizsi super, momentalne na 3 fleku pôsobiaci NoBa Witchers
narocny to duel, tu uz budem bodove point´s urgentne potrebovat, super disponuje zaujimavymi goalies (Backs, Nabby. Fasth), takze bude to tuhy boj - 3 vs. 4![]()
ani som netusil, ze som dunimu zriesil 1 prehru, o to viac vyhra tesi a musim uznat, ze dunim svojim kadrom vyrazne zamiesa yahoo kartickami
v brane ma inu kvantitu aj kvalitu a to moje duo M+M proti nemu vyrazne neprepadlo) a ak sa mu prebudia aj utocnici, hmhmhm
este v sobotu to bolo tusim 8:8, uprimne, takyto vysledok by sa mi malil a vsetkymi 10timi by som bral aj triumf 9:6, to ze to nakoniec skoncilo 10:6, parada
v posledny hraci den sa mi to podarilo zlomit v 2 najtesnejsich stats: PPP 8:7 / BKS 55:51 -zameral som sa najmä na zisk bks, takze som v posledny hraci den par h pred macthom siahol po obrancovi 1 obrannej lajny Caps Alznerovi, sice mi prihodil len 1 bks (+2hits) ale do dalsich matchov vyrazna bks posila
konecne sa mi ako tak prebudila ofenziva, po poslednych 2 bodovych trapenkach, 30 bodova trefa co na supera s 28 bodmi stacilo
a to mi este 2 tyzdnom
na hracov sa tentokrat detailnejsie zamieravat nebudem, nikto nejako extra nevycnieval, taky kolektivny vykon, snad vyzdvihnem moje masiny na buly Bergy (36), Little (34), Goc (24)
v 5 tyzdni privitame podpichovacneho agresora
na papieri som sice favoritom, ale kedze papier vela znesie, neponechat nic na nahodu
jeho IR sa mi clekom pozdavaju, v goalies stats nehrozi, aby to dopadlo tak ako s dunimom, kde som si podla predpokladov ani len nepipol, takze verim v triumf, vdaka ktoremu by som sa opät o nieco viac priblizil k vytuzenemu PO