len aby sa tam tampa dostala...Lecavalier-number4 píše:BigChief píše:v tejto divizii ano...Lecavalier-number4 píše:taky jsem dal na Tampu
ty snad fandĂš AtlantÄ›?![]()
![]()
![]()
divizi ji necháme vyhrát, v playoff jim to vrátĂme
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
TAMPA BAY-WASHINGTON 1:7
NevĂm co bych k tomu mohl napsat
ProstÄ› zbabranĂ˝ zápas. UĹľ myslĂm na postup do play-off a ne na ÄŤelo divize.
„MusĂme to hodit za hlavu. Tak špatnĂ˝ hokej jsme ještÄ› nehráli. Na tento zápas musĂme zapomenout hned, jak vĂ˝jdeme ze šatny. UvÄ›domujeme si, jak špatnÄ› jsme hráli, uĹľ se to nesmĂ opakovat,“ Ĺ™ekl ĂştoÄŤnĂk Tampy Brad Richards.
Fotky:

NevĂm co bych k tomu mohl napsat
„MusĂme to hodit za hlavu. Tak špatnĂ˝ hokej jsme ještÄ› nehráli. Na tento zápas musĂme zapomenout hned, jak vĂ˝jdeme ze šatny. UvÄ›domujeme si, jak špatnÄ› jsme hráli, uĹľ se to nesmĂ opakovat,“ Ĺ™ekl ĂştoÄŤnĂk Tampy Brad Richards.
Fotky:

cepi:na diviznĂ titul nemyslĂm, nejspĂš nás ještÄ› ÄŤeká bitva o play-off
debil:asi by mÄ› to naštvalo, ale mám tak blbĂ˝ den Ĺľe mi to ani nevadĂ, vĹľyĹĄ Frodo je všechny zachránil
canesman:taky si nedokážu představit play-off nez Tampy, ale taky bez Carolina, bylo by podivné kdyby obhájce SC nepostoupil do play-off. Jinak taky tam chci raději Tampu než Carolinu
The Thrasher:těš se aĹľ vás vyĹľadĂme v play-off
marek85:kdyby hráli teÄŹ tak strašnÄ› pořád, play-off by nebylo, ale věřĂm Ĺľe se uĹľ proti Islanders zvednou, ale 6.mĂsto bych chtÄ›l udrĹľet, protoĹľe to by jsme dostali nejspĂš Atlantu a jĂ chci vyĹ™adit
debil:asi by mÄ› to naštvalo, ale mám tak blbĂ˝ den Ĺľe mi to ani nevadĂ, vĹľyĹĄ Frodo je všechny zachránil
canesman:taky si nedokážu představit play-off nez Tampy, ale taky bez Carolina, bylo by podivné kdyby obhájce SC nepostoupil do play-off. Jinak taky tam chci raději Tampu než Carolinu
The Thrasher:těš se aĹľ vás vyĹľadĂme v play-off
marek85:kdyby hráli teÄŹ tak strašnÄ› pořád, play-off by nebylo, ale věřĂm Ĺľe se uĹľ proti Islanders zvednou, ale 6.mĂsto bych chtÄ›l udrĹľet, protoĹľe to by jsme dostali nejspĂš Atlantu a jĂ chci vyĹ™adit
Today:
vs
DĹŻleĹľitĂ˝ zápas. Těžko hledat favorita, oba bojujĂ o play-off. Lightning majĂ o 4 body vĂce neĹľ Islanders, ale Isles majĂ dva zápasy k dobru. Ani jednomu tĂ˝mu se nedaĹ™Ă, Tampa prohrála poslednĂ tĹ™i zápasy, navĂc poslednĂ hrozivÄ› 7:1 s Washingtonem. Islanders taky poslednĂ tĹ™i zápasy prohráli a z tÄ›ch zápasĹŻ mÄ›li skore 10:18, takĹľe dostat za poslednĂ tĹ™i zápasy 18 golĹŻ nenĂ nejlepšĂ.Jak zápas skonÄŤĂ by mohli napovĂdat vzájemnĂ© zápasy, kterĂ© jsou jasnÄ› pro Tampu, minimálnÄ› poslednĂch 10 zápasĹŻ s Islanders neprohrála. Naopak, pokaĹľdĂ© byla vĂtÄ›zem. Zápas to bude dĹŻleĹľitĂ˝ a urÄŤitÄ› i hodnÄ› napinavĂ˝.
Vinny Lecavalier má proti Islanders dobrou bilanci. V karieĹ™e 30 zápasĹŻ a 29 bod, v tĂ©hle sezonÄ› ve tĹ™ech zápasech 1+4. Martin St.Louis je na tom hĹŻĹ™e, v karieĹ™e má z 21 zápasĹŻ proti Islanders 14 bodĹŻ, v tĂ©hle szonÄ› ve tĹ™ech zápasech 2 goly a 2 asistence.Richards je na tom podobnÄ›, v karieĹ™e 23zápasĹŻ 7golĹŻ a 13asistencĂ. V teto sezonÄ› 3 zápasy a 2+2. Danymu Boyleovi se proti Isles nedaĹ™Ă, v tĂ©hle sezonÄ› s nimi ještÄ› nebodoval, za to ÄŤeskĂ˝ obránce Filip Kuba má 3 zápasy a 2+1. V minulĂ©m zápase se tento ostravskĂ˝ bek trefil, kdyby skoroval i dneska proti New Yorku, mohli by jsme vyhrát.
PoslednĂch 10 vzájemnĂ˝ch zápasĹŻ:
15. 1. 2007 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 3:4
17. 11. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
6. 11. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:5
19. 3. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 5:2
6. 2. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 2:3p
2. 1. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:2
17. 11. 2005 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2
16. 4. 2004 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
14. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3
12. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3
vs
DĹŻleĹľitĂ˝ zápas. Těžko hledat favorita, oba bojujĂ o play-off. Lightning majĂ o 4 body vĂce neĹľ Islanders, ale Isles majĂ dva zápasy k dobru. Ani jednomu tĂ˝mu se nedaĹ™Ă, Tampa prohrála poslednĂ tĹ™i zápasy, navĂc poslednĂ hrozivÄ› 7:1 s Washingtonem. Islanders taky poslednĂ tĹ™i zápasy prohráli a z tÄ›ch zápasĹŻ mÄ›li skore 10:18, takĹľe dostat za poslednĂ tĹ™i zápasy 18 golĹŻ nenĂ nejlepšĂ.Jak zápas skonÄŤĂ by mohli napovĂdat vzájemnĂ© zápasy, kterĂ© jsou jasnÄ› pro Tampu, minimálnÄ› poslednĂch 10 zápasĹŻ s Islanders neprohrála. Naopak, pokaĹľdĂ© byla vĂtÄ›zem. Zápas to bude dĹŻleĹľitĂ˝ a urÄŤitÄ› i hodnÄ› napinavĂ˝.
Vinny Lecavalier má proti Islanders dobrou bilanci. V karieĹ™e 30 zápasĹŻ a 29 bod, v tĂ©hle sezonÄ› ve tĹ™ech zápasech 1+4. Martin St.Louis je na tom hĹŻĹ™e, v karieĹ™e má z 21 zápasĹŻ proti Islanders 14 bodĹŻ, v tĂ©hle szonÄ› ve tĹ™ech zápasech 2 goly a 2 asistence.Richards je na tom podobnÄ›, v karieĹ™e 23zápasĹŻ 7golĹŻ a 13asistencĂ. V teto sezonÄ› 3 zápasy a 2+2. Danymu Boyleovi se proti Isles nedaĹ™Ă, v tĂ©hle sezonÄ› s nimi ještÄ› nebodoval, za to ÄŤeskĂ˝ obránce Filip Kuba má 3 zápasy a 2+1. V minulĂ©m zápase se tento ostravskĂ˝ bek trefil, kdyby skoroval i dneska proti New Yorku, mohli by jsme vyhrát.
PoslednĂch 10 vzájemnĂ˝ch zápasĹŻ:
15. 1. 2007 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 3:4
17. 11. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
6. 11. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:5
19. 3. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 5:2
6. 2. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 2:3p
2. 1. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:2
17. 11. 2005 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2
16. 4. 2004 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
14. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3
12. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3
TAMPA BAY-NEW YORK ISLANDERS 4:3 v prodlouĹľenĂ
Zvládli jsme dĹŻleĹľitĂ˝ zápas, byla to těžká bitva, ale dokázali jsme jĂ vyhrát. V prvnĂ tĹ™etinÄ› jsme byli mnohem aktivnÄ›jšĂ, na DiPietra jsme vyslali 17 stĹ™el, naproti tomu New York jenom 4! Ale skorovali jsme jenom jednou. PĹ™esilovku vyuĹľil Perrin, kterĂ©mu nahrál Ward s Richardsem. Ve druhĂ© tĹ™etinÄ› byl poÄŤet stĹ™el vyrovnanĂ˝, ale poÄŤet golĹŻ ne. Nejprve skoroval Lecavalier, kterĂ©mu nahráli Janik se St.Louisem, pro Lecavaliera to byl uĹľ 49 gol v sezonÄ› a v zápase proti New Jersey by mohl dosáhnot svĂ©ho 50 golu v sezonÄ›, navĂc 500 bodu v karieĹ™e, takĹľe by to byl vĂ˝znamnĂ˝ bod
HodnÄ› štÄ›stĂ. Po LecavalierovĂ©m golu zaÄŤali uĹ™adovat ostrovani. O 14 vteĹ™in po Lecavalierovi se trefil ZednĂk hned z buly. Potom skoroval Park v oslabenĂ! NavĂc ještÄ› pĹ™idal gol Ĺ atan. TakĹľe Isles otoÄŤili. Ve tĹ™etĂ tĹ™etinÄ› se ale Wardovi podaĹ™ilo dosáhnout svĂ©ho druhĂ©ho bodu za zápas a prvnĂho golu v TampÄ›. MÄ›l taky náleĹľitou radost. Nahravali FedotÄ›nko s Boylem. Ve tĹ™etĂ ntĹ™etinÄ› jsme tedy soupeĹ™e pĹ™estĹ™Ăleli 9:7. Po 55 vteĹ™inách prodlouĹľenĂ dostal od Perrina parádnĂ pĹ™ihrávku Kuba a skoroval a rozhodl o bodu navĂc. Já jsem v preview psal Ĺľe pokud se Kuba trefĂ mohli by jsme vyhrát a Ĺľe má proti Islanders dobrou bilanci
Netušil jsme že mi to tak vyjde
Nakonec jsme soupeĹ™e pĹ™estĹ™Ăleli 40:24
takže to je dobrý výkon. Celkově to byl týmový výkon a výhra zasloužena, jenom ta druhá třetina
"Uháněl jsem k brance a doufal, že se ke mně puk dostane. Eric mi poslal skvělou přihrávku, prostě jsem jen nastavil hokejku," tvrdil po zápase skromně Kuba.
DiPietro tak neproĹľil šťastnĂ˝ návrat po tĹ™ĂzápasovĂ© pauze, kdy se dával dohromady po stĹ™etu s Beginem z Montrealu. "Jsem samozĹ™ejmÄ› zklamanĂ˝, ale hrál proti nám těžkĂ˝ soupeĹ™. Tampa je velmi dobrĂ˝ ofenzivnĂ tĂ˝m," Ĺ™ekl DiPietro.
Fotky:

Zvládli jsme dĹŻleĹľitĂ˝ zápas, byla to těžká bitva, ale dokázali jsme jĂ vyhrát. V prvnĂ tĹ™etinÄ› jsme byli mnohem aktivnÄ›jšĂ, na DiPietra jsme vyslali 17 stĹ™el, naproti tomu New York jenom 4! Ale skorovali jsme jenom jednou. PĹ™esilovku vyuĹľil Perrin, kterĂ©mu nahrál Ward s Richardsem. Ve druhĂ© tĹ™etinÄ› byl poÄŤet stĹ™el vyrovnanĂ˝, ale poÄŤet golĹŻ ne. Nejprve skoroval Lecavalier, kterĂ©mu nahráli Janik se St.Louisem, pro Lecavaliera to byl uĹľ 49 gol v sezonÄ› a v zápase proti New Jersey by mohl dosáhnot svĂ©ho 50 golu v sezonÄ›, navĂc 500 bodu v karieĹ™e, takĹľe by to byl vĂ˝znamnĂ˝ bod
Nakonec jsme soupeĹ™e pĹ™estĹ™Ăleli 40:24
"Uháněl jsem k brance a doufal, že se ke mně puk dostane. Eric mi poslal skvělou přihrávku, prostě jsem jen nastavil hokejku," tvrdil po zápase skromně Kuba.
DiPietro tak neproĹľil šťastnĂ˝ návrat po tĹ™ĂzápasovĂ© pauze, kdy se dával dohromady po stĹ™etu s Beginem z Montrealu. "Jsem samozĹ™ejmÄ› zklamanĂ˝, ale hrál proti nám těžkĂ˝ soupeĹ™. Tampa je velmi dobrĂ˝ ofenzivnĂ tĂ˝m," Ĺ™ekl DiPietro.
Fotky:

Today:
vs
PĹ™estoĹľe tipuju za tĂ˝m ďáblĹŻ, v tomto zápase budu fandit BleskĹŻm. Ale bude to těžkĂ˝ zápas, New Jersey hraje typickĂ˝ obrannĂ˝ styl a tak se proti nim těžko hraje. My však body dost potĹ™ebujem. Ale to se dá Ĺ™Ăct i o Jersey, kteřà bojujĂ o ÄŤelo divize. ďábli v poslednĂch dvou utkánĂch prohráli a tak se budou snaĹľit o nápravu. Vincent Lecavalier by mohl dosáhnout svĂ©ho 50.golu v sezonÄ› a 500. bodĹŻ v karieĹ™e. TakĹľe zajĂmavĂ˝ zápas.
Lecavalier v teto sezoně proti New Jersey: 3zápasy 1gol 3asistence 4body 0+/- 0trestných minut
v kariéře: 31zápasů 11golů 14asistencà 25bodů -1+/- 13trestných minut
Richards v této sezoně proti New Jersey:3zápasy 2 goly 2asistence 4body 1+/- 0 trestných minut
v karieře:23zápasů 4goly 16asistencà 20bodů -3+/- 6trestných minut
St.Louis v této sezoně proti New Jersey: 3zápasy 0golů 1asistence 1bod 1+/- 4trestné minuty
v kariéře: 25zápasů 8golů 8asistencà 16bodů -3+/- 10testných minut
Vzájemné zápasy:
11. 2. 2007 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 1:4
26. 1. 2007 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 0:2
18. 1. 2007New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 2:3p
7. 2. 2006 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 7:4
26. 1. 2006 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 1:0p
vs
PĹ™estoĹľe tipuju za tĂ˝m ďáblĹŻ, v tomto zápase budu fandit BleskĹŻm. Ale bude to těžkĂ˝ zápas, New Jersey hraje typickĂ˝ obrannĂ˝ styl a tak se proti nim těžko hraje. My však body dost potĹ™ebujem. Ale to se dá Ĺ™Ăct i o Jersey, kteřà bojujĂ o ÄŤelo divize. ďábli v poslednĂch dvou utkánĂch prohráli a tak se budou snaĹľit o nápravu. Vincent Lecavalier by mohl dosáhnout svĂ©ho 50.golu v sezonÄ› a 500. bodĹŻ v karieĹ™e. TakĹľe zajĂmavĂ˝ zápas.
Lecavalier v teto sezoně proti New Jersey: 3zápasy 1gol 3asistence 4body 0+/- 0trestných minut
v kariéře: 31zápasů 11golů 14asistencà 25bodů -1+/- 13trestných minut
Richards v této sezoně proti New Jersey:3zápasy 2 goly 2asistence 4body 1+/- 0 trestných minut
v karieře:23zápasů 4goly 16asistencà 20bodů -3+/- 6trestných minut
St.Louis v této sezoně proti New Jersey: 3zápasy 0golů 1asistence 1bod 1+/- 4trestné minuty
v kariéře: 25zápasů 8golů 8asistencà 16bodů -3+/- 10testných minut
Vzájemné zápasy:
11. 2. 2007 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 1:4
26. 1. 2007 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 0:2
18. 1. 2007New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 2:3p
7. 2. 2006 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 7:4
26. 1. 2006 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 1:0p
TAMPA BAY-NEW JERESEY 3:1
Zvládli jsme těžkĂ˝ zápas proti ďáblĹŻm. Jsou ÄŤtyĹ™i hráči kteřà si zaslouĹľĂ
TakĹľe prvnĂ Denis, protoĹľe brankařům se v poslednĂ dobÄ› vĹŻbec nedaĹ™Ă, ale Denis dneska pochytal 34 stĹ™el. Potom Ward, kterĂ˝ nenĂ stĹ™elec, ale uĹľ podruhĂ© za sebou skoroval, navĂc tĹ™etĂ bod ve dvou zápasech, kdo by to byl ÄŤekal? Potom St.Louis, dvakrát skoroval, po osmi zápasecha koneÄŤnÄ› se dodatl nad 40 branek v sezonÄ›. Nakonec Lecavalier, kterĂ˝ sice neskoroval(i kdyĹľ se o to všemoĹľnÄ› snaĹľil, mÄ›l dvÄ› velkĂ© šance) ale pĹ™ipsal si 500.bod v NHL
gratuluju. škoda Ĺľe mu nevyšlo i to, Ĺľe skoroval 50krát v ezonÄ›, ale to pĹ™Ăjde, nejlĂ©pe proti OttawÄ› v pĹ™ĂsštĂm zápase. PrvnĂ tĹ™etinu jsme byli lepšĂ, New Jersey jsme pĹ™estĹ™Ăleli 15:11 a dokázali jsme to vyuĹľĂt golem. Po RichardsovĂ© nahrávce skoroval Ward, asisteci si ještÄ› pĹ™ipsal Pratt. ve druhĂ© tĹ™etinÄ› bylo naopak aktivnÄ›jšà New Jersey. To nás pĹ™estĹ™Ălelo 12:10 a taky skorovalo, v pĹ™esilovce se trefil Parise, kterĂ˝ má skvÄ›lou formu v tĂ©hlĂ© sezonÄ›. Svou aktivitu si New Jersey pĹ™evedlo i do druhĂ© tĹ™etiny. pĹ™estĹ™Ălelo nás 12:7, ale goly jsme dávali my. Nejprve Perrin vybojoval na modrĂ© kotouÄŤ a pĹ™ihrál St.Louisovi, kterĂ˝ se trefil parádnÄ›, pÄ›knĂ˝ gol do šibenice. O 4 minuty a dvÄ› sekundy pozdÄ›ji se trefil St.Louis znovu. Lecavlier stál za brankou a poslal St.louisovi pĹ™ihrávku a ten s pomocĂ tyÄŤky skoroval. Potom mÄ›l ještÄ› Lecavalier šanci ale Broedur ho skluzem vychytal. Ale i tak spokojenost, vĂ˝hra 3:1 nad Jersey je dobrá.
KdyĹľ jsme uĹľ psal Ĺľe ÄŤelo divize je ztracenĂ©, byli ve mÄ› velkĂ© emoce ze zápasu s Washingtonem, ale teÄŹ jsme znovu zaÄŤal věřit, Atlanta zaváhala se San Jose (1:5) takĹľe jsme se ÄŤelĂĽ divize pĹ™iblĂĹľili na dva body, to nenĂ moc, navĂc máme vĂce vĂ˝her, takĹľe ve vyrovnanĂ©m poÄŤtu bodĹŻ by jsme byli pĹ™ed Atlantou, a nesmĂme zapomĂnat Ĺľe poslednĂ zápas v sezonÄ› hrajeme spolu
samozĹ™ejmÄ› se nesmĂ zapomĂnat i na soupeĹ™e za námi, ti bojujĂ o play-off takjĹľe na nás ztrácejĂ kolem 4 bodĹŻ, coĹľ neĂ moc, body jsou teÄŹ pro nás dĹŻleĹľitĂ©. takĹľe Go Bolts Go
Fotky:

Zvládli jsme těžkĂ˝ zápas proti ďáblĹŻm. Jsou ÄŤtyĹ™i hráči kteřà si zaslouĹľĂ
KdyĹľ jsme uĹľ psal Ĺľe ÄŤelo divize je ztracenĂ©, byli ve mÄ› velkĂ© emoce ze zápasu s Washingtonem, ale teÄŹ jsme znovu zaÄŤal věřit, Atlanta zaváhala se San Jose (1:5) takĹľe jsme se ÄŤelĂĽ divize pĹ™iblĂĹľili na dva body, to nenĂ moc, navĂc máme vĂce vĂ˝her, takĹľe ve vyrovnanĂ©m poÄŤtu bodĹŻ by jsme byli pĹ™ed Atlantou, a nesmĂme zapomĂnat Ĺľe poslednĂ zápas v sezonÄ› hrajeme spolu
Fotky:

začátek zápasu:
prohráváme 0:1
Denis inkasoval prvnà střelu která na něj šla
na stĹ™ĂdaÄŤce nenĂ Holmqvist ale Ramo
hrajeme pĹ™esilovku takĹľe musĂme dorovnat
GOOOOOOOOOOOL Dany Boyle, dorovnáno, takže přesilovka vyšla
asistence: Prospal a Lecavalier
neeeee, moc dlouho jsme vyrovnanĂ˝ stav neudrĹľeli, Alffredson ihned z buly skoroval
1:2 pokud jsem dobĹ™e rozumÄ›l, gol uznával aĹľ videorozhodÄŤĂ
střely na bránu 8:8
konec prvnà třetiny
začala druhá třetina
GOOOOOOOOOOOOOL Dany Boyle komentátor v rádiu to nazval parádnĂ stĹ™elou, nejspĂš s pomocĂ tyÄŤky, je opÄ›t dorovnáno
Boyle má zaděláno na hat-trick. Asistence: Lecavalier, St.Louis
Parádnà zákrok Denise
TeÄŹ zase Lecavliera skvÄ›le vychytal Emery, tam se teÄŹ musĂ dĂt vÄ›ci, hraje se nahoru-dolĹŻ.
Dalšà skvělý zákrok Denise!
KdyĹľ jsem si na začátku zápasu Ĺ™ekl Ĺľe Denis bude zase dneska chytat, protoĹľe pustil prvnĂ stĹ™elu která na nÄ›j šla, ale vidĂm Ĺľe jsem se mylil, dalšà skvÄ›lĂ˝ zákrok.
vylouÄŤenĂ-Senators hrajĂ pĹ™esilovku, na trestnĂ© Pratt, bojovat hoši
je to gol
po přesilovkové střele Heatleyho budeme muset opět stahovat 
no to snad ne
opět jsme inkasovali
Schubert máme co dotahovat 
já uĹľ to vidĂm špatnÄ›, ještÄ› je šance Ĺľe zvĂtÄ›zĂme, ale nÄ›jak nám to vĹŻbec nejde, šoda, mohli jsme bĂ˝t na ÄŤele divize, teÄŹ je moĹľnĂ© Ĺľe nás pĹ™edbÄ›hnou i sopueĹ™i co bojujou o play-off
vylouÄŤenĂ-Lecavalier za hákovanĂ, zatĂm na obou stranách 100% vyuĹľitĂ pĹ™esilovek
vylouÄŤenĂ-St.Louis to dobĹ™e udÄ›lal a na trestnou pĹŻjde nÄ›kdo z ottawy
na trestné je Meszároš
přesilovka nevyužita
konec druhé třetiny
po tom co jsem si Ĺ™ekl Ĺľe uĹľ to nejspĂše nezvládnem a navĂc se mi chce strašnÄ› spát tak jsem se rozhodl Ĺľe uĹľ pujde a ráno vsatnu s tĂm Ĺľe Tampa prohrála
prohráváme 0:1
na stĹ™ĂdaÄŤce nenĂ Holmqvist ale Ramo
hrajeme pĹ™esilovku takĹľe musĂme dorovnat
GOOOOOOOOOOOL Dany Boyle, dorovnáno, takže přesilovka vyšla
neeeee, moc dlouho jsme vyrovnanĂ˝ stav neudrĹľeli, Alffredson ihned z buly skoroval
střely na bránu 8:8
konec prvnà třetiny
začala druhá třetina
GOOOOOOOOOOOOOL Dany Boyle komentátor v rádiu to nazval parádnĂ stĹ™elou, nejspĂš s pomocĂ tyÄŤky, je opÄ›t dorovnáno
Parádnà zákrok Denise
TeÄŹ zase Lecavliera skvÄ›le vychytal Emery, tam se teÄŹ musĂ dĂt vÄ›ci, hraje se nahoru-dolĹŻ.
Dalšà skvělý zákrok Denise!
KdyĹľ jsem si na začátku zápasu Ĺ™ekl Ĺľe Denis bude zase dneska chytat, protoĹľe pustil prvnĂ stĹ™elu která na nÄ›j šla, ale vidĂm Ĺľe jsem se mylil, dalšà skvÄ›lĂ˝ zákrok.
vylouÄŤenĂ-Senators hrajĂ pĹ™esilovku, na trestnĂ© Pratt, bojovat hoši
no to snad ne
já uĹľ to vidĂm špatnÄ›, ještÄ› je šance Ĺľe zvĂtÄ›zĂme, ale nÄ›jak nám to vĹŻbec nejde, šoda, mohli jsme bĂ˝t na ÄŤele divize, teÄŹ je moĹľnĂ© Ĺľe nás pĹ™edbÄ›hnou i sopueĹ™i co bojujou o play-off
vylouÄŤenĂ-Lecavalier za hákovanĂ, zatĂm na obou stranách 100% vyuĹľitĂ pĹ™esilovek
vylouÄŤenĂ-St.Louis to dobĹ™e udÄ›lal a na trestnou pĹŻjde nÄ›kdo z ottawy
na trestné je Meszároš
přesilovka nevyužita
konec druhé třetiny
po tom co jsem si Ĺ™ekl Ĺľe uĹľ to nejspĂše nezvládnem a navĂc se mi chce strašnÄ› spát tak jsem se rozhodl Ĺľe uĹľ pujde a ráno vsatnu s tĂm Ĺľe Tampa prohrála
TAMPA BAY-OTTAWA 2:7
Tak dalšà vysoká prohra
PĹ™ed Atlantu jsme se nedostali a oÄŤekávám Ĺľe nás pĹ™edbÄ›hnou Rangers, kteřà dneska hrajĂ s Islanders a vĂ˝hra je pĹ™ed nás posune, Islanders kdyĹľ vyhrajĂ, tak budou v sitouaci v jakĂ© jsou nynĂ Rangers. ProstÄ› jedinou moĹľnost jak si pojistit play-off vidĂm se dostat pĹ™ed Atlantu a tam zĹŻstat. K zápasu se nechci vyjadĹ™ovat!
Snad jen tak Ĺľe Dan Boyle dva goly a Vinny Lecavalier 2 asistence.
Fotka:
Tak dalšà vysoká prohra
Fotka:
Today:
vs
Jak dopadne dĹŻleĹľitá bitva proti PantherĹŻm, to teÄŹ nikdo nevĂ. JistÄ› je Ĺľe potĹ™ebujem body, jako sĹŻl, ale to i Florida, která kdyĹľ dnesak prohraje, zĹ™ejmÄ› stratà šnace na postup, takĹľe dĹŻleĹľitĂ˝ zápas. My potĹ™ebujem body aby jsme mohli pĹ™edbÄ›hnout Atlantu an ÄŤele divize a uhájit si postup do play-off. ZajĂmavĂ© je Ĺľe pokud by jsme dneska vyhráli, posuneme se na tĹ™etĂ mĂsto, ale Atlanta hraje zĂtra proti Panthers. TakĹľe by bylo fajn, kdyby nám Florida udÄ›lala takovou laskavost
. Tampa nemá nijak oslnivou formu, poslednà zápas vyoko prohrála s Ottawou 2:7
Florida taky nemá formu, poslednĂ dva zápasy prohrála, takĹľe věřĂm Ĺľe se to prodloužà na tĹ™i a zĂtra proti AtlantÄ› serie skonÄŤĂ
.
Velké trio proti Panthers:
Lecavalier 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 2 goly 4 asistence 6 bodů -2 +/- 0 trestných minut
Career vs. FLA 41 zápasů 13 golů 19 asistencà 32 bodů -6 +/- 27 trestných minut
St.Louis 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 4 goly 4 asistence 8 bodů -3 +/- 2 trestné minuty
Career vs. FLA 31 zápasů 16 golů 10 asistencà 26 bodů 7 +/- 10 trestných minut
Richards 2006-2007 vs. FLA -6zápasů2 goly3asistence 5bodů -1+/-9trestných minut
Career vs. FLA 35 zápasů 11 golů 19 asistencà 30 bodů 3 +/- 29 trestných minut
Poslednà vzájemné zápasy:
3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1
vs
Jak dopadne dĹŻleĹľitá bitva proti PantherĹŻm, to teÄŹ nikdo nevĂ. JistÄ› je Ĺľe potĹ™ebujem body, jako sĹŻl, ale to i Florida, která kdyĹľ dnesak prohraje, zĹ™ejmÄ› stratà šnace na postup, takĹľe dĹŻleĹľitĂ˝ zápas. My potĹ™ebujem body aby jsme mohli pĹ™edbÄ›hnout Atlantu an ÄŤele divize a uhájit si postup do play-off. ZajĂmavĂ© je Ĺľe pokud by jsme dneska vyhráli, posuneme se na tĹ™etĂ mĂsto, ale Atlanta hraje zĂtra proti Panthers. TakĹľe by bylo fajn, kdyby nám Florida udÄ›lala takovou laskavost
Velké trio proti Panthers:
Lecavalier 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 2 goly 4 asistence 6 bodů -2 +/- 0 trestných minut
Career vs. FLA 41 zápasů 13 golů 19 asistencà 32 bodů -6 +/- 27 trestných minut
St.Louis 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 4 goly 4 asistence 8 bodů -3 +/- 2 trestné minuty
Career vs. FLA 31 zápasů 16 golů 10 asistencà 26 bodů 7 +/- 10 trestných minut
Richards 2006-2007 vs. FLA -6zápasů2 goly3asistence 5bodů -1+/-9trestných minut
Career vs. FLA 35 zápasů 11 golů 19 asistencà 30 bodů 3 +/- 29 trestných minut
Poslednà vzájemné zápasy:
3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1
TAMPA BAY-FLORIDA 2:5
Dalšà prohra, sice jsme nepĹ™edvedli nejhoršà vĂ˝kon, ale i tak nemĹŻĹľeme bĂ˝t spokojeni, hodnÄ› se to zkomplikovalo. Je smutnĂ© Ĺľe nás Florida porazila a tušĂm Ĺľe Atlanta jĂ porazĂ, takĹľe náĂm Ăştok nÄ› ÄŤelo divize kazĂ Panthers
Dvá goly dali Panthers aĹľ do prázdnĂ© branky, jeden v pĹ™esilovce 5:3, takĹľe s tĂm se nic moc dÄ›lat nedalo, my jsme gol dali v oslabenĂ. MrzĂ mÄ› ale Ĺľe jsme neudrĹľeli vedenĂ. Tak přÚtÄ› proti CarolinÄ› veledĹŻleĹľitĂ© utkánĂ musĂme vyhrát
Fotky:

Dalšà prohra, sice jsme nepĹ™edvedli nejhoršà vĂ˝kon, ale i tak nemĹŻĹľeme bĂ˝t spokojeni, hodnÄ› se to zkomplikovalo. Je smutnĂ© Ĺľe nás Florida porazila a tušĂm Ĺľe Atlanta jĂ porazĂ, takĹľe náĂm Ăştok nÄ› ÄŤelo divize kazĂ Panthers
Fotky:

Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Esem

vs