Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

BigChief píše:
Lecavalier-number4 píše:taky jsem dal na Tampu
ty snad fandíš Atlantě? :evil:
v tejto divizii ano... 8)
:evil: :evil: :evil:
divizi ji necháme vyhrát, v playoff jim to vrátíme

Lecavalier-number4 píše:
BigChief píše:
Lecavalier-number4 píše:taky jsem dal na Tampu
ty snad fandíš Atlantě? :evil:
v tejto divizii ano... 8)
:evil: :evil: :evil:
divizi ji necháme vyhrát, v playoff jim to vrátíme
len aby sa tam tampa dostala... :D

o tom nepochybuj :twisted:
jinak dali jsme gol 8)

Kéž by dal Lecavalier ještÄ› gol, aspoĹ

:o 7:1 fajn, my sme dostali natresk od jazdcov, ale vy od Caps.. :roll:

děsný vkon, to už se nikdy nesmí opakovat, tak špatnou náladu jsem už dlouho neměl

Tampa podla mna mĂ´ze na divizny titul zabudnut..ATL si ho ustrazi!

Regular Season Ends: 21days - 08hrs - 04min - 11sec :)

Toto som nasiel na fore Caps:

"Vinny + Frodo = 0 pts, -3, 6 shots. " :D :D :D :D ze Frodo

a este

"Jurcina owns Frodo"

tak takuto latu som necakal,tusil som,ze tampa asi nezaboduje,aj som tak natipoval,ale takuto baĹ

Skvelej vysledek panove, jen tak dal, to se mi libi. Atlanta JEDEEEEM 8)

...

no leci ked tak budu hrat tak pochybujem ze sa dostanu do play off..habs na vas stracaju len 4 body..

TAMPA BAY-WASHINGTON 1:7

Nevím co bych k tomu mohl napsat :( Prostě zbabraný zápas. Už myslím na postup do play-off a ne na čelo divize. :cry:
„Musíme to hodit za hlavu. Tak špatný hokej jsme ještě nehráli. Na tento zápas musíme zapomenout hned, jak výjdeme ze šatny. Uvědomujeme si, jak špatně jsme hráli, už se to nesmí opakovat,“ řekl útočník Tampy Brad Richards.

Fotky:
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

cepi:na divizní titul nemyslím, nejspíš nás ještě čeká bitva o play-off
debil:asi by mě to naštvalo, ale mám tak blbý den že mi to ani nevadí, vžyť Frodo je všechny zachránil :)
canesman:taky si nedokážu představit play-off nez Tampy, ale taky bez Carolina, bylo by podivné kdyby obhájce SC nepostoupil do play-off. Jinak taky tam chci raději Tampu než Carolinu :)
The Thrasher:těš se až vás vyžadíme v play-off :twisted:
marek85:kdyby hráli teď tak strašně pořád, play-off by nebylo, ale věřím že se už proti Islanders zvednou, ale 6.místo bych chtěl udržet, protože to by jsme dostali nejspíš Atlantu a jí chci vyřadit :twisted:

Today:
ObrázekvsObrázek

Důležitý zápas. Těžko hledat favorita, oba bojují o play-off. Lightning mají o 4 body více než Islanders, ale Isles mají dva zápasy k dobru. Ani jednomu týmu se nedaří, Tampa prohrála poslední tři zápasy, navíc poslední hrozivě 7:1 s Washingtonem. Islanders taky poslední tři zápasy prohráli a z těch zápasů měli skore 10:18, takže dostat za poslední tři zápasy 18 golů není nejlepší.Jak zápas skončí by mohli napovídat vzájemné zápasy, které jsou jasně pro Tampu, minimálně posledních 10 zápasů s Islanders neprohrála. Naopak, pokaždé byla vítězem. Zápas to bude důležitý a určitě i hodně napinavý.
Vinny Lecavalier má proti Islanders dobrou bilanci. V karieře 30 zápasů a 29 bod, v téhle sezoně ve třech zápasech 1+4. Martin St.Louis je na tom hůře, v karieře má z 21 zápasů proti Islanders 14 bodů, v téhle szoně ve třech zápasech 2 goly a 2 asistence.Richards je na tom podobně, v karieře 23zápasů 7golů a 13asistencí. V teto sezoně 3 zápasy a 2+2. Danymu Boyleovi se proti Isles nedaří, v téhle sezoně s nimi ještě nebodoval, za to český obránce Filip Kuba má 3 zápasy a 2+1. V minulém zápase se tento ostravský bek trefil, kdyby skoroval i dneska proti New Yorku, mohli by jsme vyhrát.

Posledních 10 vzájemných zápasů:

15. 1. 2007 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 3:4
17. 11. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
6. 11. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:5
19. 3. 2006 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 5:2
6. 2. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 2:3p
2. 1. 2006 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 1:2
17. 11. 2005 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2
16. 4. 2004 Tampa Bay Lightning - New York Islanders 3:2p
14. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3
12. 4. 2004 New York Islanders - Tampa Bay Lightning 0:3

TAMPA BAY-NEW YORK ISLANDERS 4:3 v prodlouĹľenĂ­

Zvládli jsme důležitý zápas, byla to těžká bitva, ale dokázali jsme jí vyhrát. V první třetině jsme byli mnohem aktivnější, na DiPietra jsme vyslali 17 střel, naproti tomu New York jenom 4! Ale skorovali jsme jenom jednou. Přesilovku využil Perrin, kterému nahrál Ward s Richardsem. Ve druhé třetině byl počet střel vyrovnaný, ale počet golů ne. Nejprve skoroval Lecavalier, kterému nahráli Janik se St.Louisem, pro Lecavaliera to byl už 49 gol v sezoně a v zápase proti New Jersey by mohl dosáhnot svého 50 golu v sezoně, navíc 500 bodu v karieře, takže by to byl významný bod :!: Hodně štěstí. Po Lecavalierovém golu začali uřadovat ostrovani. O 14 vteřin po Lecavalierovi se trefil Zedník hned z buly. Potom skoroval Park v oslabení! Navíc ještě přidal gol Šatan. Takže Isles otočili. Ve třetí třetině se ale Wardovi podařilo dosáhnout svého druhého bodu za zápas a prvního golu v Tampě. Měl taky náležitou radost. Nahravali Fedotěnko s Boylem. Ve třetí ntřetině jsme tedy soupeře přestříleli 9:7. Po 55 vteřinách prodloužení dostal od Perrina parádní přihrávku Kuba a skoroval a rozhodl o bodu navíc. Já jsem v preview psal že pokud se Kuba trefí mohli by jsme vyhrát a že má proti Islanders dobrou bilanci :D Netušil jsme že mi to tak vyjde :)
Nakonec jsme soupeře přestříleli 40:24 :!: takže to je dobrý výkon. Celkově to byl týmový výkon a výhra zasloužena, jenom ta druhá třetina :?

"Uháněl jsem k brance a doufal, že se ke mně puk dostane. Eric mi poslal skvělou přihrávku, prostě jsem jen nastavil hokejku," tvrdil po zápase skromně Kuba.
DiPietro tak neprožil šťastný návrat po třízápasové pauze, kdy se dával dohromady po střetu s Beginem z Montrealu. "Jsem samozřejmě zklamaný, ale hrál proti nám těžký soupeř. Tampa je velmi dobrý ofenzivní tým," řekl DiPietro.

Fotky:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek

Today:
ObrázekvsObrázek

Přestože tipuju za tým ďáblů, v tomto zápase budu fandit Bleskům. Ale bude to těžký zápas, New Jersey hraje typický obranný styl a tak se proti nim těžko hraje. My však body dost potřebujem. Ale to se dá říct i o Jersey, kteří bojují o čelo divize. ďábli v posledních dvou utkáních prohráli a tak se budou snažit o nápravu. Vincent Lecavalier by mohl dosáhnout svého 50.golu v sezoně a 500. bodů v karieře. Takže zajímavý zápas.

Lecavalier v teto sezoně proti New Jersey: 3zápasy 1gol 3asistence 4body 0+/- 0trestných minut
v kariéře: 31zápasů 11golů 14asistencí 25bodů -1+/- 13trestných minut
Richards v této sezoně proti New Jersey:3zápasy 2 goly 2asistence 4body 1+/- 0 trestných minut
v karieře:23zápasů 4goly 16asistencí 20bodů -3+/- 6trestných minut
St.Louis v této sezoně proti New Jersey: 3zápasy 0golů 1asistence 1bod 1+/- 4trestné minuty
v kariéře: 25zápasů 8golů 8asistencí 16bodů -3+/- 10testných minut

Vzájemné zápasy:

11. 2. 2007 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 1:4
26. 1. 2007 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 0:2
18. 1. 2007New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 2:3p
7. 2. 2006 New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning 7:4
26. 1. 2006 Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils 1:0p

TAMPA BAY-NEW JERESEY 3:1

Zvládli jsme těžký zápas proti ďáblům. Jsou čtyři hráči kteří si zaslouží :taptap: Takže první Denis, protože brankařům se v poslední době vůbec nedaří, ale Denis dneska pochytal 34 střel. Potom Ward, který není střelec, ale už podruhé za sebou skoroval, navíc třetí bod ve dvou zápasech, kdo by to byl čekal? Potom St.Louis, dvakrát skoroval, po osmi zápasecha konečně se dodatl nad 40 branek v sezoně. Nakonec Lecavalier, který sice neskoroval(i když se o to všemožně snažil, měl dvě velké šance) ale připsal si 500.bod v NHL :thumbsup: gratuluju. škoda že mu nevyšlo i to, že skoroval 50krát v ezoně, ale to příjde, nejlépe proti Ottawě v přísštím zápase. První třetinu jsme byli lepší, New Jersey jsme přestříleli 15:11 a dokázali jsme to využít golem. Po Richardsové nahrávce skoroval Ward, asisteci si ještě připsal Pratt. ve druhé třetině bylo naopak aktivnější New Jersey. To nás přestřílelo 12:10 a taky skorovalo, v přesilovce se trefil Parise, který má skvělou formu v téhlé sezoně. Svou aktivitu si New Jersey převedlo i do druhé třetiny. přestřílelo nás 12:7, ale goly jsme dávali my. Nejprve Perrin vybojoval na modré kotouč a přihrál St.Louisovi, který se trefil parádně, pěkný gol do šibenice. O 4 minuty a dvě sekundy později se trefil St.Louis znovu. Lecavlier stál za brankou a poslal St.louisovi přihrávku a ten s pomocí tyčky skoroval. Potom měl ještě Lecavalier šanci ale Broedur ho skluzem vychytal. Ale i tak spokojenost, výhra 3:1 nad Jersey je dobrá.
Když jsme už psal že čelo divize je ztracené, byli ve mě velké emoce ze zápasu s Washingtonem, ale teď jsme znovu začal věřit, Atlanta zaváhala se San Jose (1:5) takže jsme se čelü divize přiblížili na dva body, to není moc, navíc máme více výher, takže ve vyrovnaném počtu bodů by jsme byli před Atlantou, a nesmíme zapomínat že poslední zápas v sezoně hrajeme spolu :hmm: samozřejmě se nesmí zapomínat i na soupeře za námi, ti bojují o play-off takjže na nás ztrácejí kolem 4 bodů, což neí moc, body jsou teď pro nás důležité. takže Go Bolts Go

Fotky:
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

Today:
ObrázekvsObrázek

Tak po New Jersey další těžkĂ˝ soupeĹ™. TěžkĂ˝ zápas, hodnÄ› těžkĂ˝, ale vĂ˝hra by se nám strašnÄ› hodila. Je dost moĹľnĂ© Ĺľe Atlanta prohraje s TuÄŤĹ

začátek zápasu:
prohráváme 0:1 :( Denis inkasoval první střelu která na něj šla
na střídačce není Holmqvist ale Ramo
hrajeme přesilovku takže musíme dorovnat :!:
GOOOOOOOOOOOL Dany Boyle, dorovnáno, takže přesilovka vyšla :cool: asistence: Prospal a Lecavalier
neeeee, moc dlouho jsme vyrovnaný stav neudrželi, Alffredson ihned z buly skoroval :( 1:2 pokud jsem dobře rozuměl, gol uznával až videorozhodčí
střely na bránu 8:8
konec první třetiny
začala druhá třetina
GOOOOOOOOOOOOOL Dany Boyle komentátor v rádiu to nazval parádní střelou, nejspíš s pomocí tyčky, je opět dorovnáno :!: Boyle má zaděláno na hat-trick. Asistence: Lecavalier, St.Louis
Parádní zákrok Denise :!:
Teď zase Lecavliera skvěle vychytal Emery, tam se teď musí dít věci, hraje se nahoru-dolů.
Další skvělý zákrok Denise!
Když jsem si na začátku zápasu řekl že Denis bude zase dneska chytat, protože pustil první střelu která na něj šla, ale vidím že jsem se mylil, další skvělý zákrok.
vyloučení-Senators hrají přesilovku, na trestné Pratt, bojovat hoši :!:
:( je to gol :( po přesilovkové střele Heatleyho budeme muset opět stahovat :(
no to snad ne :!: opět jsme inkasovali :cry: Schubert máme co dotahovat :!:
já už to vidím špatně, ještě je šance že zvítězíme, ale nějak nám to vůbec nejde, šoda, mohli jsme být na čele divize, teď je možné že nás předběhnou i sopueři co bojujou o play-off :(
vyloučení-Lecavalier za hákovaní, zatím na obou stranách 100% využití přesilovek
vyloučení-St.Louis to dobře udělal a na trestnou půjde někdo z ottawy
na trestné je Meszároš
přesilovka nevyužita
konec druhé třetiny
po tom co jsem si řekl že už to nejspíše nezvládnem a navíc se mi chce strašně spát tak jsem se rozhodl že už pujde a ráno vsatnu s tím že Tampa prohrála :cry:

TAMPA BAY-OTTAWA 2:7

Tak další vysoká prohra :( Před Atlantu jsme se nedostali a očekávám že nás předběhnou Rangers, kteří dneska hrají s Islanders a výhra je před nás posune, Islanders když vyhrají, tak budou v sitouaci v jaké jsou nyní Rangers. Prostě jedinou možnost jak si pojistit play-off vidím se dostat před Atlantu a tam zůstat. K zápasu se nechci vyjadřovat! :cry: Snad jen tak že Dan Boyle dva goly a Vinny Lecavalier 2 asistence.

Fotka:
Obrázek

St.Pete Times Forum

ArĂ©na v Tampa Bay se nazĂ˝vá St. Pete Times Formu. Domovem je pro tĂ˝m Tampa Bay Lightning (NHL). KaĹľdoroÄŤnÄ› se zde odehraje na 150 událostĂ­. St. Pete Times Forum bylo postaveno v roce 1996. Jako zmiĹ

tak blesky si postup do PO riadne komplikuju..mimoriadne dĂ´lezite budu zapasy s PO supermi..

7. Tampa Bay Lightning 76 zápasů / 86 bodů

- 30. března venku s Carolinou
- 3. dubna doma s Carolinou
- navĂ­c o ÄŤelo divize 7. dubna venku s Atlantou

přesně tak, myslím že jeden ze zápasů vyhraje Carolina a jeden my. Na Atlantu celkem umíme takže by jsme mohli vyhrát.

Today:
ObrázekvsObrázek

Jak dopadne důležitá bitva proti Pantherům, to teď nikdo neví. Jistě je že potřebujem body, jako sůl, ale to i Florida, která když dnesak prohraje, zřejmě stratí šnace na postup, takže důležitý zápas. My potřebujem body aby jsme mohli předběhnout Atlantu an čele divize a uhájit si postup do play-off. Zajímavé je že pokud by jsme dneska vyhráli, posuneme se na třetí místo, ale Atlanta hraje zítra proti Panthers. Takže by bylo fajn, kdyby nám Florida udělala takovou laskavost :) . Tampa nemá nijak oslnivou formu, poslední zápas vyoko prohrála s Ottawou 2:7 :( Florida taky nemá formu, poslední dva zápasy prohrála, takže věřím že se to prodlouží na tři a zítra proti Atlantě serie skončí :) .

Velké trio proti Panthers:

Lecavalier 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 2 goly 4 asistence 6 bodů -2 +/- 0 trestných minut
Career vs. FLA 41 zápasů 13 golů 19 asistencí 32 bodů -6 +/- 27 trestných minut

St.Louis 2006-2007 vs. FLA- 6 zápasů 4 goly 4 asistence 8 bodů -3 +/- 2 trestné minuty
Career vs. FLA 31 zápasů 16 golů 10 asistencí 26 bodů 7 +/- 10 trestných minut

Richards 2006-2007 vs. FLA -6zápasů2 goly3asistence 5bodů -1+/-9trestných minut
Career vs. FLA 35 zápasů 11 golů 19 asistencí 30 bodů 3 +/- 29 trestných minut

Poslední vzájemné zápasy:

3. 3. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 6:2
20. 2. 2007 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 3:2p
17. 2. 2007 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 5:4p
22. 11. 2006 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning 4:6
14. 10. 2006 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers 4:1

TAMPA BAY-FLORIDA 2:5

Další prohra, sice jsme nepředvedli nejhorší výkon, ale i tak nemůžeme být spokojeni, hodně se to zkomplikovalo. Je smutné že nás Florida porazila a tuším že Atlanta jí porazí, takže náím útok ně čelo divize kazí Panthers :( Dvá goly dali Panthers až do prázdné branky, jeden v přesilovce 5:3, takže s tím se nic moc dělat nedalo, my jsme gol dali v oslabení. Mrzí mě ale že jsme neudrželi vedení. Tak příště proti Carolině veledůležité utkání musíme vyhrát :!: :!: :!: :!:

Fotky:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Esem
2024 PRAHA